Opleiding: Tweelingzielen Healen/Coachen

Is jouw roeping om tweelingzielen te begeleiden in het proces? Heb je healing skills en wil je deze uitdiepen en vergroten? Wil je inzichten krijgen in je eigen karmische processen met jouw tweelingziel en meteen aan de slag met je eigen praktijk? Dan is deze opleiding zeker wat je zoekt.

 

In deze opleiding gaan we in vrij korte tijd door alle aspecten heen van het inzicht verkrijgen in het proces van jezelf en je 'mensen'. Van het begin af aan leer ik je vanuit mijn eigen ervaring hoe je op een effectieve manier mensen kan helpen aan inzichten zodat ze weer kunnen groeien in hun zelfinzicht en jij als hun coach/healer ook.

 

Ik leer je werken met het medicijnwiel en andere diverse (aangepaste) sjamanistische basistechnieken, dat is de basis van deze opleiding. De eerste helft, dus de eerste vijf lessen gaan over het verkrijgen van inzicht in iemands pad en zielspad en waar eventuele blokkaden liggen. Je krijgt ook inzicht of iemand echt een tweelingziel heeft of duaalziel, of dat het karma is. Al deze aspecten leer ik je voelen en herkennen door het eerst op jezelf terug te koppelen en met die energie te leren werken. Ook wordt er op elkaar veel gewerkt en daardoor krijgt elke leerling ook veel terug in elke les. Het is altijd een 50/50 wisselwerking en dit systeem leer ik je ook toepassen in de praktijk omdat het oude systeem (alwetende coach versus client) wat op ongelijkwaardigheid gebaseerd is, niet meer werkt in de nieuwe energie.

 

Na de eerste helft leer ik je vanuit de basistechnieken zelf met je eigen kracht dingen te ontdekken en te werken vanuit je eigen pure licht en je zult zien dat het enorm verschil is met de oude technieken. Ook leer ik je zelf healing creeren vanuit het geleerde zodat je nog beter kunt afstemmen op de huidige energie en de toekomstige energie. Omdat er mensen zijn die nog de trage oude manier ook nodig hebben (wat aan jou is om aan te voelen) leer ik je beide methoden (de grote massa ontwaking in het verschiet hebbende). Beide zullen werken en van hieruit kan je op je eigen manier vanuit je eigen kracht mensen leren helpen in dit proces. Alles is gericht op inzicht krijgen in het karmische en hoe daar doorheen te werken. Daarnaast behandelen we alle healingen die nodig zijn van dingen die omhoog komen tijdens zo'n proces.

Door mijn zes jaar werk met tweelingzielen en mijn eigen processen ben ik tot inzicht gekomen dat iedereen baat heeft bij dit pakket aan healing omdat in essentie iedereen dezelfde ervaringen en problemen/lessen krijgt in dit proces. Dit alles heb ik uitgewerkt in deze zeer exclusieve opleiding.

 

Er wordt veel gevraagd van jou als leerling want tijdens deze opleiding maak je kennis met de technieken door het geleerde thuis op je eigen proces toe te passen zodat je de methoden van haver tot gort leert kennen en het goed in de vingers krijgt. Bovendien geef je je eigen proces hiermee ook nog eens een gigantische boost.

 

Na de tweede/derde les kan je al direct aan de slag als je zeker genoeg bent.

Dan heb je namelijk al voldoende stof om met coaching en healing te starten, dus je hoeft niet klaar te zijn en je kunt meteen je lesgelden terug verdienen.

 

Je krijgt aan het einde een  praktijk examen waarin we met een echte tweelingziel casus aan het werk gaan en een theorie examen om te kijken of je de stof echt goed geleerd hebt en waar je nog eventueel dient bij te spijkeren en een tussentijds examen zodat je hoe dan ook het examen kan halen.

Ook krijg je een certificaat aan het einde.

&:

*Vermelding op het platform als 'Tweelingziel expert' plus verwijzing naar jou website

*Promotie via de School-voor-Verlichting na je examen

*Ruimte voor je eigen online trainingen/opleidingen op het platform als je dat wenst - beheer over jouw afdeling (hele lage feekosten ivm website)

*Participatie in de School voor Verlichting

*Kortingen op eventuele vervolgmodules die je nog wilt volgen

 

Dit is vanwege de technieken uitsluitend een fysieke opleiding, niet mogelijk om online te doen.

 

Lesinhoud:

*Diverse reading technieken/ het proces 'lezen'

*Medicijnwiel lezen

*Werken en healen met het medicijnwiel vanaf de basis naar verdieping en werk in dimensies//vorige levens

*Werken met zielenreizen op diverse manieren/terughalen zieldelen/karma's inzien

*Energetische wapens verwijderen

*Dimensionaal inzicht op doen en werken/kijken door de tijd

*Eenvoudige chakra/aura healing

*Paden plaveiden in dimensionale lagen

*Werken met karmische relaties

*Tweelingziel verbinding opnieuw in balans brengen

*Loskoppelingen opnieuw vastmaken

*Entiteiten/demonen verwijderen uit connectie

*Onbekende vormen van negativiteit verwijderen

*Healen op je eigen kracht en licht, je eigen manier vinden

*Mannelijke en vrouwelijke energie balanceren

*Hartshealing geven

*Medicijn geven versus kracht geven

*Coaching combineren met spiegeling op jezelf

*Zelf healingen ontwikkelen

*Specifiek leren werken op de tweelingziel connectie alszijnde werking in de connectie

en dat onderscheiden van werk op jezelf en in combinatie daarin.

*Eventueel leer je ook werken op de tweelingziel als in, de andere kant als deze dat toestaat.

 

Duur opleiding: 10 lesdagen van 13:00 tot 18:00/19:00

Frequentie: 1x per twee weken/om de week op zaterdag

Datum: September 2022 20 weken tot en met december 2022 1x per twee weken in 10 lessen/20 weken

Kosten: €1.800 inclusief koffie/thee versnaperingen tijdens de les, lesmateriaal en verplichte les literatuur.

 

*Kan in diverse delen betaald worden en met aanbetaling.

*De aanbetaling is een vast bedrag van de eerste twee lessen (€360) en je ontvangt deze factuur direct na inschrijving. Na betaling is de inschrijving definitief en niet meer te annuleren. Daarna kan een vast bedrag van €180 per maand worden betaald.

 

Er kunnen niet meer dan 6 deelnemers per opleidingsperiode worden aangenomen, dus een volle inschrijving betekend dat de opeenvolgende opgaven automatisch naar de volgende opleidingsperiode worden geschoven.

 

*Na inschrijving geldt een limiet tot annuleren tot op de dag  (dus voor 2 april is de uiterste dag tot annuleren 2 maart) in een maand voor de startdatum, daarna is uitsluitend verplaatsen naar een volgende periode bespreekbaar. Na de eerste aanbetaling is de inschrijving definitief en niet meer te annuleren.

 

*Betaling gaat via facturatie per e-mail zorg er dus voor dat het e-mail adres waarmee je jezelf opgeeft ook goed werkt.

 

 

 

 

 

 

Inschrijving opleiding

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.