Tweelingzielen


Lieve Tweelingzielen,

in opkomst zullen jullie zijn de komende jaren. Tot 2024 is de eerste wave aan het opbouwen en wordt de nieuwe wereld voor ons langzaam steeds zichtbaarder. Daarvoor is echter een enkel vereiste; vol in je missie leven!

 

Waar ik voorheen uitsluitend sessies op vlak van healing hielt en het persoonlijk helpen oplossen van je karmische problematiek om je connectie op te schonen, werk ik nu naar een prachtig nieuw concept waarbij niemand iets tekort zal komen. Maar ook waar mijn eigen geluk niet meer langer in het gedrang komt, nu pas stroom ik in, in mijn echte missie, mijn grote taak aan het grote goed. Eentje waarvan ik zelf vol verwondering ben dat ik dit nog mag beleven en het nu echt zo ver is, is dat toch echt nu de waarheid.

 

Mijn taak is groter, veel groter.

Ik draag vele zielen, waarvan het merendeel allemaal tweelingziel connecties zijn met een prachtige taak. Mensen met niet een enkele tweelingziel maar soms wel drie connecties tegelijk. Ik zelf heb er in ieder geval twee en ik ben enorm veel informatie aan het herzien en van daaruit ontstaan nieuwe healingen, nieuwe healingmethode en door wat ik heb meegemaakt leer ik mezelf op een totaal andere manier healen dan mij voorheen geleerd is.

Ik ben geen Sjamaan meer, dat jasje heb ik uit gedaan. Toch is een deel van wat ik daar geleerd heb onderdeel van de basis van wat ik nu zal gaan uitdragen in de lessen. Maar ik wil van daaruit mensen leren om hun eigen kracht aan te wenden, het zelf helende vermogen te vinden en met de snelheid van de tegenwoordige tijd tot hun eigen kracht leren komen. En uiteraard, daarvoor moet ik daar eerst zelf doorheen. Ik heb met zeer krachtige duistere krachten te maken gehad, die mij dienen naar mijn hoger goed, mijn ware kracht. Juist diepe duisternis als tegenkracht zorgt voor een enorme drang naar je ultieme licht.

En afgelopen tijd zijn er al zeer bijzondere dingen gebeurd die ik gerust wonderen mag noemen.

Het zit allemaal in jezelf, je hebt alleen even wat handvaten nodig om daar te komen.

 

Ik breng tweelingzielen niet alleen in hun ware kracht, ik help en ondersteun naar de missie. Als er namelijk eentje (die altijd een stapje voor is op de ander) de missie pakt en in vervulling gaat leven en daar vanuit overvloed ervaart. Dan wordt de andere kant vanzelf gedwongen ook dieper te kijken en die wordt als vanzelf met het eigen leven confronteert waardoor het proces een gigantische boost kan krijgen en alle levensvragen en levenslessen open en bloot op tafel komen te liggen. En wat doe je dan? Dan ga je door, dan maak je er wat van. Jij wordt gelukkiger en daarmee trek je de andere kant ook weer aan.

Samen komen is DE missie, HET doel!

Wat heeft het anders voor zin? Mijn taak is om voorwaarden te helpen creeeren voor deze samenkomst! Omdat onvoorwaardelijke liefde gewoon is wat wij andere mensen leren en elk koppel op zijn eigen manier!

Maar dan ga je niet samen lekker genieten in je 'zijn', ja als je lekker samen zit einde van de dag en beide vervult bent na het werk. Maar je vervult samen een geweldig doel voor het grote goed!
Daar gaan we echt heen, dat is DE NIEUWE TIJD.

 

Daarom bied ik uiteraard scholing om andere tweelingzielen zeer effectief te kunnen healen, met een basis maar uiteindelijk wil ik dat iedereen daarin zijn eigen methode gaat pakken zoals het voor jezelf klopt. Dat is essentieel voor de kracht van healing.

Ik zal programma's bieden voor het vinden van je eigen kracht, je eigen missie vinden, je zelfhelende vermogen ontdekken en vinden en daarnaast veel tools voor tweelingzielen voor elke fase in de groei.

Daarnaast leer ik je omgaan met je nieuwe krachten en vermogens (die gestaag zullen groeien bij je opgedane ervaringen, ik leer je omgaan en communiceren met je engelen, spirits en gidsen, ik leer je reizen door de tijd, je eigen healingen maken, met de overledenen communiceren en readingen geven. Ik leer je communiceren met de aarde, de planten, de dieren, het water en de lucht. Ik leer je leven met het synchroon zijn met de natuur en alles wat daarin leeft en andere participanten zullen hun eigen deel ook weer delen in het overdragen van hun kennis.

 

Regelmatig zal ik groepen healen en online webinars organiseren, plaatsen waar alle vragen beantwoord zullen worden, op het platform kan je verbinden met mede cursisten.

Maar ook zakelijk, dingen als een website, administratie en hoe in flow komen met je eigen praktijk, maar ook hoe werk voor jou leuk is en geluk kan brengen.

Eigenlijk alles. En ik doe dat niet alleen, je kunt nog altijd voor sessies terecht bij de mensen die ik heb opgeleid en als voor portaal zal er een training online komen over de omgang met je tweelingziel uiteraard voor beginners maar ook de meer gevorderde.

Daarnaast krijgen alle participanten die opgeleid zijn tevens toegang tot het portaal en kunnen ook zij hun trainingen en opleidingen geven onder hun eigen naam in verbinding met het platform van de school. Kortom...gewoon alles!

En met alles bedoel ik alles op zakelijk spiritueel vlak maar ook dingen als rituelen, groepssessies en alles wat te maken heeft met het komen in de flow met de missies, met jezelf en je ziel, je leven en alles wat we anders mogen leren doen met respect voor elkaar, de natuur en al het leven en ook voor ons zelf.

 

Je begrijpt dit kost wat tijd om op te zetten, maar in overvloed komt ook de liefde weer samen. Alles komt samen op het punt van overvloed, tevredenheid en vrede.

Als jij in onvoorwaardelijke liefde kan leven en werken, waar werken eigenlijk geen goed woord meer is maar meer alles uit het leven halen. Daar vinden de zielsherenigingen weer opnieuw plaats.

Zo is het gewoon en zo zal het zijn voor elke ziel die voor deze missie heeft gekozen. En als het zo is, dan weet je het gewoon.

 

Per 2022 staat de basis volledig en kan je vrij diverse cursussen volgen.

Dus nog heel even geduld.

Links staat de eerste participant die al tijdje opgeleid wordt door mij om tweelingzielen te begeleiden. Voor sessies kan je je bij haar melden.

 

Voor tweelingzielen begeleiding per sessie verwijs ik je door naar de door mij opgeleide Kitty Donders die tevens uiteraard ook zelf ervaringsdeskundige is. (En een zeer kort lijntje met mij heeft en mijn methoden)

Je kunt haar vinden via: 

https://www.healingpraktijkdeventer.nl/contact

 

 

De huidige mensen krijgen nog even persoonlijk bericht als ik deze nog niet gesproken heb.

 

Liefde, licht en kracht

Nuria