Onze missie is jouw zielenmissie

En ook mijn verhaal staat niet stil.


Mijn missie is de missie van de tweelingzielen, dat is tot zo ver nu wel duidelijk.

Nu is het echter tijd om mijn ervaring naar een hoger plan te tillen, maar dat kan nooit zonder alle samenwerkingen die er nu aan het onstaan zijn.

Met de School voor Verlichting sta ik voortaan voor 'De Verlichting' het pad na het zware gedane werk, na al het negatieve karma. Dat betekend echter niet dat die mogelijkheden eruit gaan om bij mij te volgen, ik ben weliswaar gestopt met de 1 op 1 healingen maar dat betekend niet dat niemand meer op die wijze karmisch geholpen kan worden.

 

Vanaf 2022 staat er een team leerlingen van mij klaar om de tweelingzielen te helpen met het door werken van het karmische gedeelte met tweelingzielen EN duaalzielen. Mijn zeer unieke werkwijze met het medicijnwiel, waarbij stapsgewijs het pad der verleden, heden en soms ook toekomst wordt doorlopen om zo inzicht te krijgen in de karmische lessen. Zo wordt het karmische (zware) verleden en alle energie die is achter gebleven in het systeem na opgedane inzichten op het wiel vrijwel direct verzacht en de pijn en hardheid en ook onverwerkte emoties worden op het wiel alsnog verwerkt. Van daaruit kom je in een proces naar heelheid terecht en kan je in een korte tijd van enkele maanden zeer veel heling aanvangen op jezelf en de connectie. Het unieke hiervan is de magische werking van het medicijnwiel wat terug gaat naar de oude tijden van runenplaatsen/krachtplaatsen, het wiel heeft de werking van zo'n krachtcirkel waarmee je letterlijk door de tijd reist om je wonden te helen.

Dat mag natuurlijk niet verloren gaan, daarom zal ik ervoor zorgen dat dit team mensen dit bijzondere unieke werk van mij overnemen.

 

Online zal je steeds meer van mij gaan vinden, naast De Nieuwe Aarde - Onze wereldmissie waarin ik het visioen bespreek om naar het 5D bewustzijn te komen, zal ik ook regelmatig aansluitende dingen organiseren. Online komen diverse opleidingsmodules die je helpen met je tweelingziel, maar ook met het uitvinden waar jou pad der verlichting in ligt. Hoe je met je gaves kunt werken en jezelf kunt helen bijvoorbeeld. En uiteraard in samenwerking met alle verwanten die zich aansluiten en ook een deel participeren zullen ook diverse modules en cursussen ontwikkelt gaan worden.

 

Ik zal zelf dit werk meer sporadisch gaan doen, maar wat ik plaats zal van kwaliteit zijn. Ik plaats geen dingen om zoveel aandacht of om targets, wat ik plaats is wat waardevol is voor de spirituele wereld.

Ik zal zelf ook meer terugtrekken en meer op de achtergrond werk gaan doen. Dit helpt mij met het schrijven van mijn boek en het ontwikkelen van waardevolle content die op grote schaal gezien mag worden.

Ik verstop mezelf niet langer achter een praktijk of het 'druk hebben'. Want druk hebben zal ik het zeker niet, dat is niet nodig vanuit de 5D. Ik geloof namelijk in de overvloed, als in dat als je goede kwaliteitsvolle dingen maakt er dan altijd voldoende inkomen zal zijn om te doen wat je nodig hebt om te doen. Deze ruimte zorgt er voor dat ik ook in mijn prive leven weer meer tijd heb voor mezelf, iets wat voorheen onmogelijk leek maar zo hard nodig is!

 

Ik zal mijn leven ook weer meer op paarden gaan richten, ook via die weg is het mijn pad om op de langere termijn ook daar bewustzijn te helpen creeren.

Het leven staat niet stil, ook ik niet, mijn bedrijf heeft nooit stil gestaan. Verandering is het leven, ik geloof niet in een bedrijf met een vastomlijnd plan want liniear gezien als we in flow willen werken zullen we ook daar structuren in los mogen laten. En waarschijnlijk zal ik ook nog van B2B hier workshops of iets voor gaan ontwikkelen. Het oude 3D is verleden tijd, we mogen leren de ruimte te geven wat er wil ontstaan. Wat ik vandaag besluit in te plannen voor 2022 kan in januari al totaal in een ander perspectief staan. Dingen waar ik dacht blij van te worden, kunnen morgen ineens dingen zijn waardoor ik me juist beperkt voel. Daarom beloof ik niet te veel en vraag ik aan eenieder gewoon te zien wat er zoal ontstaan mag in deze school. Want dat is de nieuwe energie die er al IS en daar mogen we allemaal mee gaan leren werken.

En ook "werken" past niet meer in mijn woordenboek, ik doe vooral waar ik zelf ook gelukkig van wordt. En dat? dat wil uitdragen met deze school.

Want dat is namelijk het allerbelangrijkste in het proces naar verlichting en saamhorige eenheid, dingen doen waar je echt blij van wordt.

Ook ik moet daar voor een deel nog op zelfonderzoek, kwaliteit neerzetten kost nu eenmaal tijd. Ik wil het eerst met mezelf eens zijn.

 

Het platform waar je het team kunt vinden en de diverse opleidingsmodules vindt je onder de volgende link: https://verlichtingsschool.maatos.nl/

 

Werken met het medicijnwiel door de tijd heen is heel magisch en daarom gun ik het iedereen.
Werken met het medicijnwiel door de tijd heen is heel magisch en daarom gun ik het iedereen.