Recensie achterlaten

Commentaren: 21
 • #21

  Ronny Uithof (dinsdag, 09 februari 2021 19:53)

  Ik heb nu 4 sessies met Nuria gedaan en kan zeggen dat ik zelden zo fijn en snel van mezelf leer. Met haar hulp en geduld.. en wat is de kracht van het wiel mooi en groots, met Nuria aan je zijde die je waar nodig door barrieres heen helpt... Ook de trancereizen waren bijzonder (kwam haar zelfs tegen in een vorig leven:-) ) .. ik ga door met mezelf ontwikkelen en helen. Daarna ga ik met liefde de Transformatie in als ik zover ben..

  Dus, zoek je iemand die geduldig , met soms zachte dwang, wijs en je kan leren over jezelf en wie jij werkelijk bent? En bereid de reis te maken die zij voor jou ziet..de HELE reis? Dan vind je bij Nuria de oplossing in jezelf...

  Wat ben je een wijs vrouw Nuria... dank voor alles wat ik al beleefde en nog mag leren/ontwikkelen en beleven...

 • #20

  Jo (vrijdag, 31 juli 2020 14:41)

  'het is nooit te laat'

  Nuria is wijs, integer, compassievol, zorgvuldig..
  Ze heeft een plan, per keer wordt bekeken wat er nodig is op dat moment.
  Het is niet voorspelbaar en nooit saai, kan ( behoorlijk) pittig zijn maar je wordt liefdevol begeleid en Nuria kijkt altijd zelf en met jou wat je op dat moment aankan.

  Het medicijnwiel is echt fascinerend, steeds mag je een stuk(je) loslaten, helen en inzicht krijgen in jezelf.
  Ik denk dat de wereld in harmonie kan zijn wanneer iedereen met de juiste begeleiding het medicijnwiel zou lopen.

  Nuria, ik ben heel dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen!

 • #19

  Vivian (zaterdag, 25 juli 2020 09:32)

  In een tijdschrift las ik over sjamanisme en dichter bij jezelf komen. Via die zoektermen kwam ik uit bij de website van Nuria en heb ik een afspraak gemaakt. Nuria is een fijn, warm persoon die de juiste vragen stelt en goed aan kan voelen wat jij nodig hebt, maar ook zegt waar het op staat. Sinds februari heb ik al verschillende (losse) healings van haar gehad en momenteel zit ik in mijn transformatie healing-fase. Ik merk dat deze behandelingen enorm veel teweeg brengen, maar het voelt zo goed dat ze mij helpt en ondersteund waar nodig. Als je echt verder wil komen in het leven en jezelf die innerlijke rust en onvoorwaardelijke liefde gunt, dan weet ik zeker dat Nuria de persoon is om jou een duw(tje) in de goede richting te geven. Heel dankbaar dat ik dit proces mag meemaken!

  Dankjewel Nuria, voor alles wat je doet.

  Liefs, Vivian

 • #18

  Ashley (donderdag, 19 december 2019 15:01)

  Lieve Nuria,

  Bedankt voor deze site, en voor al jouw artikelen. Zoveel wijsheid, en zoveel stukken waar ik nu zelf doorheen ga! Jouw artikelen geven mij net dat beetje vertrouwen als ik het even niet meer weet in mijn soulmate relatie. Het ''weten'' diep van binnen is er altijd maar soms neemt de waan van de dagen het even over. Ik kies er dan bewust voor om weer naar je site te gaan en een artikel te lezen, dat geeft mij rust. Bedankt!

  Liefs, Ashley

 • #17

  Selma Pel (maandag, 18 november 2019 09:56)

  Als je zelf sterker wilt worden dan moet je naar Nuria gaan. Zelf ben ik diverse keren bij anderen geweest om mij te helpen. Dat hebben zij ook gedaan. Maar later val je weer terug. Nuria heeft mij geholpen in mijn eigen kracht te staan. Te geloven wat je overkomt. En alleen dan kom je verder. Dankzij haar gaat het nu heel erg goed met mij. Maar nog steeds kom ik graag bij haar terug om te leren. Nuria is een schat!

 • #16

  Annemieke (zondag, 10 november 2019 11:26)

  Het is heel prettig om aandacht te besteden aan mijn zielsliefde, bij iemand die snapt waar dat over gaat en hoe intens dat is. In de sessies bij Nuria ruim ik stap voor stap trauma's op uit vooral vorige levens. Dat voelt goed.

 • #15

  Nazrien (vrijdag, 19 juli 2019 12:26)

  Ongeveer twee maanden had ik mijn eerste consult bij Nuria. Wij gingen meteen goed aan de slag. Nuria is eerlijk, oprecht en doortastend. Ze kijkt wat er in het moment nodig is en gaat dan met je aan de slag. Ze denkt/voelt met je mee en zal ook niet schromen om je de waarheid te vertellen.
  Nuria kan de dingen die in de kosmos spelen zeer goed waarnemen en voor je vertalen in begrijpelijke taal. Wil je stevig met jezelf aan de slag dan kan ik Nuria zeer van harte aanbevelen!

 • #14

  Zeynep (woensdag, 17 juli 2019 18:47)

  Nuria heeft mij een Reading per mail gegeven wat spot on was. Ik wist even niet welke richting ik op moest en stond voor een beslissing dat erg moeilijk was voor mij. Zijn liet mij helder zien wat ik te doen had. De Reading gaf mij kracht om door te zetten. En nu een maandje verder zie en ervaar ik dat het de beste beslissing was die ik kon nemen. Dank je wel Nuria!

 • #13

  Bianca (donderdag, 07 maart 2019 09:15)

  De workshop tweelingzielen was voor mij een manier om meer helderheid te krijgen in het proces waar ik in zit. Nuria legt helder uit hoe zij het ziet en doordat je met 'lotgenoten' bent is het fijn om ervaringen uit te wisselen.
  Ik heb de avond als fijn ervaren.

 • #12

  Sandra Laureys (dinsdag, 19 februari 2019 11:40)

  Nuria heeft voor mij een reading per mail gedaan. De woorden moesten even landen, maar het heeft voor mij heel veel in werking gezet. Er komt veel krachtige transformerende energie met de readingen van Nuria mee, en daar moet je dan wel mee aan de slag. Nuria reageert ook heel liefdevol op je eventuele vragen over de reading. Een aanrader dus voor iedereen die wil groeien.

 • #11

  Ron (vrijdag, 04 januari 2019 23:29)

  Een mooie medicijnwielreading gehad van Nuria.
  Aansluitend op mijn intuïtie en hoopvol naar de toekomst.
  Handvatten waar ik iets aan heb.
  Hier kan ik echt mee vooruit!
  Dank daarvoor.

 • #10

  Femke (vrijdag, 28 september 2018 13:33)

  Heb een eerste sessie op het medicijnwiel gehad, in het begin wat spannend omdat je niet precies weet wat je te wachten staat en voor mij vooral spannend om op mezelf en mijn gevoel te vertrouwen. Er kwamen pijnpunten en inzichten omhoog waarmee ik aan slag kan en mag loslaten omdat ze me in de weg staan. Fijn om helder te krijgen wat je blokkeert in het leven. Ben benieuwd hoe het zich komende weken gaat uiten/oplossen en kijk uit naar de volgende medicijnwiel sessie!

 • #9

  Sandra (donderdag, 30 augustus 2018 09:12)

  Hallo, Allereerst wil ik Nuria bedanken voor haar blog en artikelen, waar ik altijd heel veel van leer. Vorige week was ik bij haar. Eigenlijk voor een healing maar het werd een uitdrijving van 2 entiteiten. Ik heb veel gezien in het spirituele, maar dit was heel bijzonder. Ik had daarna veel meer rust in mijn hoofd, maar ik ben wel dagenlang uitgeput geweest. Ben nu langzaam herstellende. Tip voor iedereen die een uitdrijving laat doen, plan een paar dagen vrij.erna.. . heb je nodig om bij te komen.
  Nuria is een lieve en wijze dame. Ongelofelijk dat er zoveel kracht in zo'n kleine smalle dame zit.
  Nuria, BEDANKT!

 • #8

  Renate (woensdag, 18 april 2018 15:59)

  Hoi hoi, ik kom net van Nuria en ik kan jullie zeggen dat is een hele ervaring. Er is een etniciteit verwijderd en een "dolk" uit mijn schouder vanuit een ander leven.. ja een dolk... ik kreeg een healing van Nuria en zij voelde iets zitten. Heb je last van je schouders vroeg ze. Idd heb constant last van mijn schouders. Ik voelde wat pijn in mijn schouder en voel dat er wat word uitgehaald. Ik zie niks maat voel het wel. Wat een verlichting. Ik ga zeker terug voor meer

 • #7

  Shirley (zondag, 25 maart 2018 16:51)

  Heel bijzondere sessie gehad. Ik wist niet wat ik precies kon verwachten, maar dit was wel echt heel voelbaar. Nuria heeft veel wijsheid en weet wat ze doet. Ik kom graag terug.

 • #6

  Mascha (zaterdag, 03 februari 2018 17:59)

  Ik ben nu twee keer ben Nuria geweest. Allebei de keren op het medicijnwiel gestaan. Dit heeft voor zoveel inzichten en balans gezorgd. Ook het bespreken van ervaringen mbt tweelingzielen doet mij goed. Nuria helpt je echt in het proces. Dank je voor al die mooie inzichten!

 • #5

  Felix (vrijdag, 10 november 2017 23:39)

  Na je healing voelde ik me een stuk beter in mijn vel.
  Thanks!
  Je weet veel over het onderwerp Tweelingzielen.
  Ik heb het gevoel dat je veel mensen gaat en mag helpen.

 • #4

  Kim (woensdag, 01 november 2017 21:48)

  Super ervaring met super leuke dame! Heel veel opgeschoond. Om in ervaren handen terecht te komen rij ik met plezier verder (kom uit België). Zeker aan te raden.

 • #3

  Eveline Korpershoek (dinsdag, 10 oktober 2017 17:56)

  Ik voelde me bij Nuria in deskundige handen. Zij denkt overal aan, vooral aan veiligheid. Ze vraagt aan alle kanten hulp om de energie zuiver te houden en er moet zorgvuldig gereinigd worden met witte salie. Daarbij voelde ze een entiteit die eerst verwijderd moest worden voordat de healing gedaan kon worden. Ze doet alles heel precies en voelt alles goed aan. Een volgende keer ga ik graag weer bij Nuria voor een healing.
  Dank je wel, Nuria!

 • #2

  Aminata Cicilia (donderdag, 21 september 2017 18:20)

  Zeer indrukwekkend consult gehad bij Nuria. Dit heeft mij veel inzichten opgeleverd in het contact met mijn twin en het algehele proces. Ik merkte op dat zij veel ervaring had op dit gebied wat resulteert in precies weten waar er werk of healing op nodig is om het proces weer te laten vloeien. Tijdens de healing werd er ook gekeken naar de situatie nu en het voorgaande stuk (vorige levens) om zo opgelopen blokkades te verhelpen. Ik ben enorm blij deze inzichten te mogen ontvangen, bevestiging te hebben gekregen voor hetgeen wat ik al aanvoelde en het gevoel van plaatsing wat ervoor zorgt dat ik in helderheid dit proces verder kan doorlopen. Ontzettend Bedankt Nuria!

 • #1

  Saskia (donderdag, 14 september 2017 20:06)

  Ben bij Nuria geweest,ik vond het erg gezellig en inspirerend.Ze heeft een healing bij mij gedaan,en ze is in vorige levens met mij gedoken.Ik weet nu wat er in vorige levens heeft gespeelt,met mijn twin en mij.Ze heeft dit met mij geheeld.
  Ik ga zeker nog een keer naar haar toe.Wat een lieve bewuste meid is zij.
  Echt een aanrader....bedankt lieve Nuria�