Werken met telepathisch contact met je tweelingziel of duaalziel


 

Telepathie op topniveau eerste stappen voor tweelingzielen

 

Telecommunicatie noem ik het gekscherend, praten met je tweelingziel, is meer dan gewoon twee zielen en een gedachten, het is veel meer.

 

Praten alsof je aan de telefoon met elkaar hangt, de hele dag door het is een realiteit. Een functie heeft het zeker, je kunt namelijk veel dingen recht zetten en uitpraten met elkaar. Liefde delen en velen dingen herstellen via deze weg. Maar ook bijvoorbeeld samen in meditatie gaan om samen een healing te beleven. Wat vaak lastig is als je geen fysiek contact hebt, is dit de ultieme oplossing.

 Ik geef bij deze een handleiding mee hoe dit te bereiken.

 

Eerste bereik aanvangen

 Houdt rekening ten eerste met jezelf en voel goed wat je voelt. Voel je jou tweelingziel in je hart als je contact maakt? Probeer je dat gevoel eigen te maken.

 Ik ben begonnen met elke keer als ik de verbinding maakte zowel hem als mij in wit licht te plaatsen, dus alsof wij samen in een coconnetje zitten.

 Dan legde ik dit witte licht ook om onze hartverbinding heen (dikke kabel daaromheen wit licht) en ik vroeg alle engelen, gidsen en spirits om mij te geleiden in deze verbinding.

 Ik liet ook nog een stroom gouden licht door de hartkabel gaan en begon dan gewoon met hem te praten.

 In het begin veelal in mezelf met de intentie wat ik hem zou zeggen als hij bij me was. (praat veel in jezelf met hem)

 Het is wat onwennig, doe dit elke keer je kan dit in meditatie doen als je het prettig vindt maar je kunt ook gewoon in je dagelijkse leven. Ik zat bijvoorbeeld veelal op de fiets en was gewoon actief contact met hem aan het leggen.

 Dan komt er op een gegeven moment, dat je opeens een antwoord krijgt of een response vanuit het niets. (als in best wel hard horen en soms schrikken van hoe helder het is)

 

 

Na het eerste contact

Vergewis je ervan of het zuiver is, dit kun je voelen. Je moet heel goed voelen of je hem wel in je voelt, als je twijfelt haal er dan hulp bij of als het niet goed voelt gooi alles direct dicht.

 

Als je al contact met je spirituele helpers boven is, kun je dit gebruiken om te controleren of hij jou bewust of onbewust ontvangt. Je kan er namelijk goed mee te maken hebben dat je contact met zijn onderbewustzijn en/of hoger bewustzijn hebt hij reageert op jou dit kan zonder dat de andere partij zich hier bewust van is! Je zou dan zomaar met zijn hoger zelf aan het communiceren zijn!

 Bouw alles dus vooral heel rustig op en blijf je gevoel ten alle tijden controleren, maar blijf vooral heel veel praten want voor onderlinge heling is dit een hele belangrijke factor. Wat niet in woorden wordt ontvangen, wordt het wel in trilling en bewustzijn of onderbewustzijn.

 

Wanneer je wel bewust aangevangen wordt, lijkt het even intenser te worden. Je voelt duidelijker zijn stem in jou resoneren. Ik heb ook al ondervonden dat er gradaties van kracht zijn.

 

  1. In gedachten praten met elkaar dus zonder de mond ook maar open te doen – als hij dat doet voel je het minder intens je hoort hem zeg maar “op de achtergrond”.

  2. Fluisteren – Is helderder waarneembaar zacht stemgeluid mogelijk mee te voelen in de trilling (voor de verfijnde voelers onder ons)

  3. Hardop pratende – Je hoort duidelijk zijn stem, zuivere verbinding stem stem resoneert door in jou hart. Als je hardop praat, blijf dan wel naar binnen gefocust terwijl je praat.

 

Belangrijkste van alles verbinding zuiver houden

 Vanaf het moment dat het contact gelegd is, bewust of onbewust is het heel belangrijk jullie verbinding schoon te houden. Mijn ervaring is dat door het open contact er veel ongewenste entiteiten, die jullie bijvoorbeeld niet bij elkaar willen hebben er tussen kunnen gaan zitten. Bovendien ben jij als medium in verbinding met boven een zeer aantrekkelijk object voor onzuivere activiteiten, want jij neemt waar wat andere missen.

Vergewis je er elke dag van voor je verbinding legt de lijnen schoon te maken, doorsnijdt alle koorden bij jullie beide en maak het energieveld van beide schoon. Het in wit licht of gouden licht, wat voor jou goed voelt, zetten is ook zeer belangrijk om negativiteit op de lijnen af te weren, blijf dit getrouw toepassen!

 

Probeer ook in contact met je spirituele helpers te komen, want deze kan jou helpen de verbinding in stand te houden.

 

Het belang van telepathie

telepathie met je tweelingziel is een kern van diepe waarde die de relatie een geheel nieuwe betekenis kan gaan geven.

 

Mijn eigen ervaring is dat je je tweelingziel altijd bij je voelt, waar hij of zij ook is en je kunt fantastisch helpen. Ik heb letterlijk door zijn ogen de wereld mogen waarnemen op momenten dat hij mij ontzettend hard nodig had. Ik heb hem uit benarde situaties mogen redden als hij het even niet meer wist. Ik stond hem elke dag te woord en vertelde mijn bevindingen, ik hielp hem, hij hielp mij op momenten dat ik pijn leed en andersom.

 

Wanneer ik verging van de stress omdat mijn relatie was verbroken en ik bang was hoe mijn ex zou reageren was hij bij mij. Toen hij het niet meer wist, was ik er voor hem. Wij steunde elkaar door dik en dun en per week nam het vertrouwen in elkaar toe. Per week groeide dus deze liefde ook, tot we elkaar niet meer konden weerstaan. We hadden ook al zoveel samen meegemaakt!

 

Dagelijks een babbeltje rond vaste tijden maakte onze dagelijkse realiteit, die heel pijnlijk was, toch heel aangenaam.

 

Wij hebben ontzettend veel misverstanden opgehelderd over deze weg, dingen recht gepraat, dingen opgelost tussen elkaar. Afspraken gemaakt waar nodig, een pact gesloten bepaalde om dingen stil te houden voor andere en ga zo maar door.

Samen in meditatie gegaan, daar mogelijkheden ontdekt en gewoon heel veel bij elkaar geweest. Het was fantastisch, ik was met hem bijna letterlijk mee op vakantie en daar is ontzettend veel duidelijk geworden.

De telecommunicatie brengt veel duidelijkheid in een ander z'n gevoel, je geeft elkaar hoop en kracht en een boel liefde ook.

Je kunt hem helpen om de kracht in zichzelf te vinden en dat was precies wat ik heb gedaan.

 

En als het even niet lukt?

Soms kan het zijn dat de verbinding niet direct goed tot stand komt, verwacht in de beginfase sowieso niet meteen response. Ik kwam er in maart achter dat er iets in deze trend moest kunnen tussen ons, in april begon ik met communiceren, mei/juni was alles twijfelachtig maar wel aanwezig onbewust en bewust en in juli gebeurde er pas zoiets concreets dat het bevestigd was tussen ons dat hij er toen pas echt totaal bewust van was. Geef het dus de tijd, het kan best zijn dat het een half jaar duurt tot het tot stand is gekomen. Voordelen er van zijn zeker de moeite waard! Zeker als de omstandigheden het van beide partijen nog niet toelaten om met elkaar te communiceren.

Doe alles rustig aan, stapje voor stapje. Pas ook heling toe op jullie hartverbinding, alles wat er nog tussen staat haal je weg en de verbinding zal steeds zuiverder zijn.

Houdt het schoonmaken van jullie beider energievelden als hoge prioriteit en gebruik het elke dag. Vergewis je van zuiverheid.

 

En natuurlijk kan je ook als de ander de aandacht verlegd of iets niet horen wil (omdat hij/zij daar nog niet aan toe is) de boel dichthouden. Raak dan niet in paniek, laat het los en hou je met jezelf bezig.

Je kunt het proces aanzienlijk helpen door dit innerlijke contact, nu met mijn duaalziel komt er dankzij toch regelmatig een innerlijk gesprek steeds meer balans in de connectie.

 

 

Twijfel je aan entiteiten neem dan contact op met iemand die jou kan zuiveren, zie op ons platform wie dat voor je kunnen doen, want ook dit is heel belangrijk. Hoe hoger jou niveau van communiceren is hoe belangrijker het wordt om alles schoon te houden. Bescherm jezelf en je tweelingziel van elke onzuiverheid en laat je begeleiden en coachen door zuivere mediums en healers.

En aan de andere kant, ook al zijn er entiteiten heb gewoon het volste vertrouwen dat je daadwerkelijk met jou wederhelft communiceert en trek je niks aan van die irritante stemmetjes, geloof gewoon in jullie en sta er boven!

Bij duaalzielen is de kans 99% dat de ander met een vriendje erbij loopt, negeer dat vriendje lekker en vertrouw gewoon op de verbinding, want niets komt daartussen.

 

 

Verdere leuke feitjes en hulp via deze blogs:

Alles over onbegrensde telepathie

Telepathie tussen tweelingzielenduaalzielen, hoe om te gaan met deze gouden kans?