Kenmerken bezetenheid buitenaardse entiteiten


Helaas, wederom een onderkent fenomeen omdat er weinig over bekend is. En helaas ook uit eigen ervaring voel ik mij ook genoodzaakt dit artikel te publiceren. Er zijn naast aardse demonen die je kunnen bezetten, ook buitenaardse "demonen" die vanuit diverse dimensies bezit van jou kunnen nemen. Ik zal hiervan de kenmerken op een rijtje zetten en ook wat je hiervan kunt leren en inzien.

 

Regels en wetten

Demonen die op aards niveau dimensie 1/2/3/4 leven houden zich aan de regels van ons universum en mogen daarbij niet doden etc. Maar "demonen" uit dimensies hoger dan 5/6/7 uit andere universa hebben hun eigen regels, regels die wij niet kennen en niet mogen onderschatten. Het is gevaarlijk om daarom met buitenaardse zomaar te channelen of gewoonweg aan te nemen dat ze je beschermen, want merendeel van de tijd is dit absoluut niet het geval. Ze kunnen je zelfs een vertrouwd gevoel geven en als jij je oorsprong ergens buiten de aarde hebt liggen kan je snel ook geloven gaan dat ze je helpen. Om je daarna dus mee te nemen, delen van je ziel mee te nemen en je leven te vergallen. Stem dus nergens mee in, als je dat eenmaal hebt gedaan is het te laat.

Het is heel moeilijk om hieruit te komen als je er eenmaal in verzeild geraakt bent. Nieuwsgierigheid is een goede eigenschap maar op dit vlak kan je hele leven naar de knoppen gaan. Doe het dus liever niet.

 

Delen wegnemen

Stapsgewijs wordt er bezit van je genomen, je treed telkens uit je lichaam naar andere werelden en dimensies. In elke uittreding kom je terecht door een soort hypnose, je hoort bekende muziek en je voelt een druk op je hoofd. Voor je het weet ben je heel moe, slaap je in en bevindt je je in een andere dimensie. Uittredingen worden vaak beschreven als lucide dromen (alsof het echt is). Maar het is niet "alsof", het IS. Dus alles wat je daar meemaakt is realiteit, een andere realiteit als hier. Het gebeurd dus echt. Als jij in een andere bewustzijnstoestand bent kan jou geest en jouw etherische lichaam bewerkt worden. Er worden delen ziel meegenomen, er wordt geexperimenteerd met jouw DNA om je een van hen te maken, dus je gaat je ook heel raar voelen.

Ze werken met attributen die je 4 dimensionaal kan waarnemen. Soms ziet het eruit als speelgoed, soms krijg je hologrammen te zien. Je kan ze in de schaduwen zien bewegen, je krijgt rasters te zien, je hebt ze in allerlei kleuren vormen en maten maar ze doen ook aan shapeshifting.

Ze kunnen je in de zeik nemen door op je zwaktes in te spelen, ze nemen je krachten weg, je licht weg en je wordt doodmoe wakker.

Stapje bij beetje nemen ze jou eigenheid weg, er worden implantaten en nano particles in je geplaatst net zolang tot jij volledig kiest met ze mee te gaan. Je leven wordt zodanig psychisch zwaar dat je soms inderdaad in wanhoop mee wilt. Dat is wat ze willen.

Is dit nu gebeurd? Dan heb je een Nagila healing nodig. Deze kan je bij Susanne Stoeltjes ontvangen.

 

 

Uittredingen

De uittredingen die je hebt zijn vaak een soort voor nu in deze onlogische situaties, je wordt vaak geschrokken wakker. Je ziet aliens, je ziet ruimteschepen en vliegende schotels, je krijgt aanvallen waarbij ze je bewerken en dingen in je mond stoppen, prikkende dingen worden er in je geplaatst en je hele lichaam kan pijn gaan doen. Dit zijn de energetische implantaten. Er wordt ingespeeld op je diepste angsten. Het gebeurd ook vaak achter elkaar, vaak wel meer dan twee keer per nacht als ze goed bezig zijn.

Omdat ze zelf op een ander fijnstoffelijk niveau leven kunnen ze pas wat doen als ze jou naar hun dimensie halen.

 

Waarom gebeurd je dit?

Jouw ziel kiest diverse ervaringen om je iets te leren. Jij hebt bepaalde afspraken gemaakt om bepaalde dingen te beleven die jou gaan helpen om je kracht te vinden. Dit is een zeer heftige versie van een gekozen ervaring.

Waarschijnlijk heb je heel erg veel moeite om hier op aarde te zijn en wens je dat je liever niet nu in deze tijd geboren was. Je hebt als kind waarschijnlijk al vroeg bepaalde waarnemingen gehad, enge dingen waargenomen en waarschijnlijk ben je ook als kind al eens heel vroeg in je jeugd uitgetreden. Je lichaam is een plek waar je niet graag bent en je hebt letterlijk moeite om te aarden.

Waarschijnlijk ben je zelf ook als ziel afkomstig van pleiaden en heb je gekozen om de mensheid hier te helpen, dan leg je al gauw onbewust contact met thuis. Maar ook daar bevinden zich "onlichte" wezens. Je maakt contact vanuit jouw schaduwzijde, dus je angst om te leven en om hier te zijn, dus trekt ook wezens aan die zich voeden met jou angst en zo kom je in contact met deze duistere wezens.

 

De les is dus om het hier op aarde weer leuk te maken, te genieten en graag in je lichaam te zijn. Hiervoor zal je aan je lichamelijke gezondheid moeten werken, sporten, bewegen, goed eten en je gewoonten aanpassen en leren wat goed voor jou is en waar jij blij van wordt. Wat maakt jou op dit moment het meest gelukkig? Ga dat doen. Leer weer te leven en te genieten en er wat van te maken.

Je bent hier op aarde in een zeer bijzondere tijd en jouw ervaringen hebben ook waarde voor anderen en ga iets doen wat je graag wilt. Maak je dromen waar, ga iets doen.

En geloof in je licht, leer in je kracht te staan. Leer dat ze je licht nooit kunnen dimmen en je de mond niet kunnen snoeren. Sta op voor waar je in geloofd en laat je niet tegenhouden.

 

Archonten

Archonten zijn spinachtige wezens die zich in zowel lagere als hogere dimensies bevinden, deze werken in de lagere rijken vooral samen met aardse demonen en trekken deze aan. In de hogere rijken vanaf de 11e dimensie en hoger werken ze samen met buitenaardse. Archonten zijn zwarte materie en bevinden zich in het hele universum, ze haken aan in je aura en maken webben in je energetische systeem. Wanneer dit op hogere lagen gebeurd wordt je vooral geblokkeerd in je kruin en je hartchakra.

Als je ze al heel lang in je systeem hebt kan je de volgende klachten herkennen:

- Last van gewrichten

- Pijn in het hart alsof het wordt fijn geknepen

- Vermoeidheid

- Wattig oppervlakkig gevoel

- Vaak onverklaarbare ziekteklachten

- Pijnsteken in de spijsvertering, het hart, de gewrichten, het hoofd en zonnevlecht (steken als in knijpende, prikkende pijn die vanuit het niets komt en ook weer verdwijnt)

- Dingen vergeten

- Depressieve gevoelens

- Echt nergens zin in hebben ook al wil je wel ergens

- Valse stemmen horen

- Aanvallen en ontvoering van buitenaardse wezens en deze ook regelmatig waarnemen

- Veel verwarring

- Dingen niet voor elkaar krijgen

- Wanneer je denkt dat je het geluk vindt lijkt het gelijk weer weggenomen te worden.

- Na reiniging van je huis en jezelf van demonen nog steeds last hebben.

- Wanhoop en veel negativiteit ervaren

- Trilling binnenin voelen, lijkt ook op hartritmestoornissen maar is puur energetisch

- Vaak heel angstig zijn

- Grof woord en taalgebruik

- Empathieloos zijn naar mensen ook al wil je wel

- Boosheid en woede in je voelen waarin je jezelf totaal niet herkent

- Slecht kunnen aarden, altijd ergens daar boven hangen

- Verstrikt raken in je eigen gedachten, rondjes draaien tot extreem aan toe

 

Als je je herkent in het demonen verhaal bij kenmerken entiteiten meedragen kan het zijn dat je ook met archonten hebt te maken.

Mocht dit zo zijn dan heb je ondanks uitdrijving nog steeds last van bovenstaande kenmerken.

In de meeste gevallen ben je daarna klachtenvrij na behandeling op deze wezens.

Daarvoor wil ik je verwijzen naar de volgende praktijken die hier ervaring mee hebben:

En verder naar het team van School voor Verlichting, je kunt hiervoor bij Mattijs Snoeij terecht.

 

Het kan nog erger

Meestal heb je genoeg aan bovenstaande behandeling om hier vrij uit te komen. Maar het kan ook nog erger. Je kunt ook te maken hebben met een Obsessor.

In dit geval zit er een zaadje voor bovenstaande ervaringen in je DNA verweven, deze wordt geactiveerd door een psychisch trauma wat narcisme gerelateerd is.

De aanvallen vinden zo vaak mogelijk plaats en het is een letterlijke hel waarin je niet vooruit komt, ergens voel je je dan ook alsof je vervloekt bent. In zekere zin klopt dat dus wel, want het houdt niet op.

Het is een soort agressor om jou in bedwang te houden.

 

In dit geval is het heel belangrijk dat je de les leert, het zit dan in je karma verweven en als je steeds schoon bent van bovenstaande ellende wordt je direct weer aangevallen. In mijn geval na een volledig "schoon" moment wordt je gelijk weer beschoten, gepakt en angst aangejaagd. Mij gaf het heel veel rust dat ik wist wat het was, het inzicht komt daarmee ook makkelijker omdat je ondanks de ernst toch begrijpt wat er met je is. Dan kan je het loslaten, dat is ook het eerste wat je mag doen.

In geval van tweelingzielen deel je een stukje DNA, mijn wederhelft heeft te maken gehad met narcistisch misbruik en daarom is het bij hem al levenslang geactiveerd. Nu is er in mijn DNA en dimensies ook geklooit en in onze verbinding en tevens heb ik nu ook een trauma door een narcist opgelopen, daardoor is het bij mij ook geactiveerd, al dan niet dat ik mede drager ben. In zijn geval zit het in zijn familie, een basis kenmerk van dit fenomeen, maar bij mij niet. Daarom vond ik het wel apart. Maar tweelingzielen delen DNA dus dan kan je het ook in de verbinding overdragen. (dit geld trouwens voor alle demonen en entiteiten door de gedeelde energie).

Als er eentje het laat weghalen moet de ander ook want het zit dan in het DNA van allebei, eentje kan niet in plaats van de ander gaan. Wel kan eentje een deel van de ander wegnemen. Maar gezien het aantal aanvallen heeft dat geen volledige dekking.

Iemand moet zelf tot zijn/haar inzichten komen voor dit daadwerkelijk je systeem uit kan en dit is een individueel proces.

 

Hoe dit op te lossen?

Voor dit moet je naar iemand toe die er verstand van heeft en de obsessor kan vangen.

Dit kan met klankschalen maar ook met Ayahuasca. Je kunt het alleen kwijtraken als je tot het juiste inzicht bent gekomen!

Laat je daarom goed begeleiden.

 

Laat je reinigen in een Kambo sessie en daarna in een ayahuasca of andere vorm.

Hiervoor verwijs ik je door naar Caroline Leurs om je hierin te ondersteunen mocht dit met je aan de hand zijn.

 

Zit het in je tweelingzielproces? Neem dan je eigen verantwoordelijkheid en werk je karma grondig uit en maak een zielenreis op dit betreffende onderwerp zodat je inzicht krijgt in de situatie. Als jij heelt stimuleer je de wederhelft mee, misschien kan je dit samen uitwerken? En elkaar psychisch ondersteunen? Dit is iets karmisch wat beide delen samen kan brengen.

Mits je daarvoor open staat.

 

Liefde, licht en kracht toegewenst.

Nuria