De Nieuwe Aarde - Onze wereldmissie


De tijd is aangebroken. Wij, Lichtwerkers kruipen uit onze schulp en spreken de wereld toe. Alle kennis die jarenlang is opgeslagen op zielniveau mag nu gedeeld worden om de wereld te helpen herinneren wie wij mensen zijn.

De missies worden naar een hoger plan getilt. De School van Verlichting doet daar op verschillende manieren een bijdrage aan. Overdracht van kennis is de belangrijkste spil en het verenigen van gelijkgestemde zielen die massaal zullen herinneren waarom ze hier zijn.

 

Mijn missie is om een geleid verhaal te vertellen, direct afkomstig uit de bron. Daarin laat ik mij leiden door een thema wat ik kies voor een moment en de vragen van deelnemers. Deze momenten staan in het teken van Missie Aarde en wat wij daar komen doen. Elke sessie heeft een bepaald thema waar ik op in ga en wat er verder allemaal mag ontstaan. Soms kan het zijn dat er een meditatie of healing ontstaat met mijn engelenteam, hun ondersteuning zal er bij elke sessie bij zijn om mij en de deelnemers te leiden en te ondersteunen.

Het is voor mij ook volkomen nieuw om deze werkwijze toe te passen omdat ik normaal alleen opleidingsgericht of healingsgericht werk. En deze sessies zijn een open veld waar alles mogelijk is, soms misschien met bepaalde gasten, muziek of speciale thema's en interviews.

 

Thema's die we behandelen in deze sessies zijn zeer uiteenlopend:

- De huidige crisis, hoe deze een transformatie vormt naar de nieuwe wereld

- Alle aspecten van het spirituele 5D en de aardse realiteiten hoe deze samen komen

- Hoe we van dualiteit naar eenheid gaan, hoe ziet dat er dan uit? Op persoonlijk vlak en op grote schaal

- Hoe zit het met buitenaardse en wie zijn wij eigenlijk?

- De taak van lichtwerkers en lichtbrengers in het grote geheel

- Persoonlijke missies, hoe zien deze eruit?

- Wat is de rol van tweelingzielen en duaal tweelingzielen? De verschillen en waarom?

- Wie zijn wij mensen eigenlijk?

- Duurzame en economische ontwikkelingen

- Karmische psychologie - waarom doen we wat we doen? welk doel dient dit alles? Hoe zit het met het karma van de mensheid?

- Persoonlijke vragen en kwesties

 

Stuur voor opgave je naam naar:

info@school-voor-verlichting.nl en koop een ticket via deze link

 

Elke eerste vrijdag van de maand om 20:00 vanaf 1 april 2022