· 

Tweelingzielen: De duaalziel - Een onderkende verbinding die aandacht vraagt

Welkom op dezelfde website met een andere naam. In Licht & Kracht zal voortaan als School voor Verlichting door het leven gaan. Hiermee erken ik mijn missie en omarm ik mijn zielendoelen volledig.

Zoals al eerder aangegeven ben ik op dit moment aan het terug trekken en informatie aan het herzien en het stopt maar niet met dingen bijwerken. Ik vervul hierin mijn taak om juiste en zuivere informatie kenbaar te maken. Ik lees momenteel alles wat los en vast zit en herzie daarmee alles wat ik heb geleerd van iemand die dacht dat ze minstens God himself was.

Ik wil even zeggen dat alles wat ik nu ga vertellen een herziening is op het verhaal wat ik op de hele website 'soulmate' noem. Door Christina von Dreien te lezen, die in een heel kort stukje het over tweelingzielen heeft en daarin de duaalziel noemt barstte ik open, ik begon heel hard te huilen toen ik mij realiseerde waar ik mee te maken heb. Je kan meerdere tweelingzielen hebben en daar ga ik ook direct even dieper op in. Er kwam zoveel herkenning tot me en daarna een enorme rust. Ergens voelde ik altijd al iets wrikken bij het woord 'Soulmate' dus dat zal ik even recht draaien bij deze. Na dit blog zal ik mijn best doen alle voorgaande blogs op dit concept aan te passen en hernieuwd te publiceren.

Mijn oude facebookpagina heb ik eruit gekicked omdat ik niks meer kon wijzigen en opnieuw beginnen voelt ook daar beter. Dus volg mijn posts voortaan via linkedin of via de facebookpagina van School voor Verlichting. ( Zie balk links bovenaan).

 

 

Meerdere tweelingzielen/verschillende doelen en toch hetzelfde

Eerder ben ik hierin al duidelijk geweest dat je meerdere tweelingzielen kunt hebben, er zijn ook meerdere vormen. Deze kan je terug vinden in het blog over alle soorten tweelingzielen, echter deze moet nog wel even bijgewerkt worden naar het verhaal met de duaalziel. Maar je hebt dan wel basis een idee over hoe het zit en met wat voor tweelingziel je te maken hebt.

Echter, in de beginfase zie je veel dingen niet door de bubbel waar je in zit dus pin je er niet te veel op vast, veel dingen ontdek je pas na een tijdje of na een paar jaar. Gun je zelf de tijd en blijf niet te veel in de analyse hangen, het antwoord komt vanzelf tot je als je eraan toe bent. Ik ontdek dit ook pas na vier jaar een hel en processen op dit vlak, het is nooit te laat, nooit. Dingen komen als ze komen, eerder niet.

 

Je kunt tweelingzielen hebben die slechts jouw licht spiegelen, dat was voor mij de eerste die ik tegen kwam. Vlak daarna kwam ik een zielverwant tegen waarmee ik geen intiatie heb gehad alleen een vonkje wat oversprong maar niet zulke diepe gevoelens en daarna kwam ik mijn duaalziel tegen, eigenlijk in hetzelfde jaar als de eerste, alleen ik zag hem niet staan door de bubbel waar ik toen in zat.

 

Onze spirits hadden tot ons beide gesproken dat we tweelingzielen waren, echter werd het aan mij aangereikt alsof dat meer een soort truc vanuit de spiritwereld was om ons bij elkaar te krijgen. Ik had hem het hele verhaal met nummer een tenslotte al verteld dus hij had zich er uit interesse ook al in verdiept. Later werd er verwarring in mij gezaaid, ook mede omdat mijn lichtgids weggenomen was, was ik zelf ook aardig de weg kwijt. Ik had een fake-gids zeg maar, daardoor was al mijn informatie van toen onbetrouwbaar. De meeste teksten uit die tijd zijn ook al verwijderd van de website, de teksten die echt niet klopte. Je begrijpt, ik heb in een verwarrende tijd geleefd. Echter dit was een karmische situatie die heel nauw verband houdt met mijn duaal tweelingziel, daarom vertel ik dit erbij. Het was een zeer donkere tijd voor mij waarin ik al mijn grenzen heb laten overschrijden en zelf mentaal en fysiek maar ook spiritueel heb laten overschrijden.

 

Je hebt meerdere tweelingzielen dus, licht en donker, heel diep en iets minder diep. De tweede jongen die ik tegenkwam weet ik niet wat het is eigenlijk omdat hij niet met energetische seksuele energie met mij in contact is geweest. De andere twee echter wel. Maar drie zou te gek zijn denk ik, ik heb idee dat deze voor later is. Hij is veel jonger namelijk en heeft ook nog een flinke groei te maken innerlijk.

 

Wat voor mij toch echt wel kloppend voelde was het feit dat een ziel heel groot is, vele dimensies, vele lagen en vele gaves en talenten bevat, maar ook een deel schaduwwerk en werk om in je licht te komen en te mogen werken en gedijen.

Elk stukje is opgesplitst in een persoon die dan weer een stukje van jouw bevat, elk deel leert zijn/haar lessen met als uiteindelijk doel alle apart geleerde lessen samen te voegen tot een geheel en daarin dan weer een gezamenlijke missie uit te dragen. Dus samen komen is geen mogelijkheid maar een absolute noodzaak voor het grote goed, als het moet met zijn drieeen of vieren als je met zoveel bent!

 

Ik weet het nu zeker, omdat ik van de eerste vier jaar los ben geweest omdat mij was wijsgemaakt dat dat goed was, heb ik me echt altijd wat raar en depri heb gevoeld.

Nummer twee viel er daarna direct in, die viel letterlijk in mijn lege delen (lees;vooral zijn duisternis toen der tijd) daar begon mijn hel en ik wist niet meer wat "normaal" voelen betekende. (Nog steeds niet echt, maar het hersteld, gestaag).

Deze zomer in mijn zonnewende tegen alle foute adviezen in hem weer terug gezet waar hij hoorde te zitten, ik voelde dit al een tijdje zo sterk. Aanvankelijk vond ik het wel spannend gezien mijn toegenomen gevoeligheid, maar op moment dat ik het had gedaan schoot er een bliksem van licht door me kruin naar binnen, vol liefde en licht! Daarna werd ik zo ontiegelijk vrolijk en blij zoals ik in geen tijden was geweest en hij begon weer in te dalen.

Ik voel hem niet meer als voorheen, niet meer zo dichtbij maar dat is omdat wij wel al het "zware" karmische allang gedaan hebben samen en het op 3d niveau wel allemaal goed zit nu.

Sindsdien voel ik me weer compleet, er is een stuk wat je samen deelt wat eigenschappen bevat van beide kanten! Er was mij wijsgemaakt dat je met verloren zieldelen ophalen dat stuk dus zelf kan "ophalen". Maar ik heb dus nu zelf ervaren wat dit voor leugen is, het is niet waar! Je deelt beide een deel wat je samen hebt en wat jou ook echt jouw maakt. Dat is een feit.

 

Al die stukjes ziel die allemaal hun eigen doelen, lessen, gaven en krachten hebben delen dus een ziel die tot eenheid wordt gesmeed en vrij wordt gemaakt van negatieve karmische situaties.

 

De Duaalziel

De duaalziel is een tweelingziel vorm die nog onterecht vaak niet als tweelingziel wordt gezien, zie mijn verhaal onder andere en er zijn vele versies op te maken waarom de duaalziel geen tweelingziel is vanuit het spirituele en niet goed onderbouwde deel informatie wat er momenteel speelt.

Het zit hem in het feit dat zodra je een zeer intense vaak zeer korte relatie met elkaar hebt gehad met een enorme polariteit en enorm sterke aantrekkingskracht, je meteen allebei in je diepste schaduwen valt. Zeg maar gerust duisternis. Vaak zijn er zeer oude vloeken en de daarmee gepaarde demonen in het spel en een enorm zwaar karmisch verhaal.

De persoon wordt vaak als narcist bestempeld terwijl het voor veel mensen moeilijk is om iemand met 'narcistische trekken' te onderscheiden van iemand die daadwerkelijk narcistisch is.

Ik heb ook al in mijn blog over karmische relaties verteld over dat ook daarin een stukje narcisme zit, feitelijk is onze tweelingziel ook een deel van ons karma en hebben we samen lessen te leren van en met elkaar, maar de karmische relatie is vooral toxisch en haalt eigenlijk het slechtste in je naar boven en zelfs als die persoon niet narcistisch is herken je jezelf en je eigen gedachten absoluut niet terug.

 

Ondanks de schaduwen die je hebt met een duaalziel, worden deze meestal weggedrukt omdat men denkt dat men met een karmische relatie te maken heeft. Ja, het is enorm zwaar karma maar het is wel degelijk een tweelingziel. Het wordt ook meestal onterecht een 'valse tweelingziel' genoemd omdat het wel voelt als een tweelingziel. En dat klopt want het is wel een tweelingziel. Als je het vals noemt is er een grote kans dat je je eigen duistere stukken onderkent en geen aandacht geeft die je wel zou moeten geven. Je moet die duisternis door zakken om tot je ware kern te komen van wie jij daadwerkelijk bent.

 

In het blog over verschillende tweelingzielen heb ik het over de 'donkere tweelingziel', dit is iets anders als een duaalziel. De donkere tweelingziel hoeft ook niet op aarde geincarneerd te zijn, ik had er eentje in mijn systeem zitten tijdens mijn proces ook nog. (dus eigenlijk had ik er drie) Dat is een creatie vanuit je eigen diepste duisternis en spiegelt dus uitsluitend je duisternis.

Een duaalziel daarintegen, lijkt alleen maar duister te spiegelen maar dat is niet waar!  Als je door deze duisternis heen bent komt er licht omhoog en mogen beide partijen hun eigen licht erkennen. Je bent dan door het karmische stukje heen.

Ik kan dit vertellen omdat ik het na vier jaar om heb weten te zetten in dat, energetisch is er balans en veiligheid in een relatie die aanvankelijk bij beide partijen zodanig veel angst opriep dat we beide op onze eigen manier die onveilgheid met ons ego probeerde goed te praten.

Het duistere stuk was enorm heftig en je kunt het best een 'Dark night of the soul' van vier jaar noemen waar ik doorheen ben gegaan.

 

Een duaalziel lijkt in eerste instantie dus een narcistische relatie, maar uiteindelijk haal je toch het best in elkaar naar boven. Je wilt beide uit het toxische en hoe toxisch de andere zijde ook is, je voelt dat hij/zij echt beter wil en ook zijn/haar best zal doen om overal uit te komen.

De duaalziel is omgeven met demonen en vaak ook vloeken uit vorige levens, zodra dit doorzien wordt door de tijd heen zal je ook zien welke offers er gedaan zijn om elkaar te helpen. En in die tijdperken waarin die offers gedaan zijn, zit meestal een mega groot karmisch verhaal aan vast met meerdere toxische zielen die hebben geprobeerd jullie beide het leven zuur te maken.

Diezelfde toxische karmische zielen, doen vaak nu in dit leven echt precies hetzelfde als toen, spreken dezelfde soort vloeken uit en laten dezelfde stront over jullie heen storten. Het is een hele zware vorm van een tweelingziel, zonder goede voorbereiding van een lichte tweelingziel waarin je leert hoe alles een beetje werkt is het ook bijna onuitvoerbaar.

 

Het vraagt van beide zijde enorm veel inzicht en echte onvoorwaardelijke liefde, voor zichzelf maar ook voor de ander om hieruit te groeien en reken maar dat het een zwaar pad is.

Echte onvoorwaardelijke liefde betekend dus ook echt ondanks mensen haat spugen, je vervloeken en er alles aan doen om jou/jullie kapot te maken dus toch in liefde blijven zitten, vergeven en loslaten.

Dat is dan ook voor beide een hele grote les. En de karmische relaties die beide hebben in vrienden of misschien liefdesrelaties gaan allemaal over dat stukje "verraad", haat, jaloezie en heel veel misgunst. De enige weg om dat te overwinnen is in je eigen licht gaan staan, uit je angst gaan en onvoorwaardelijk geven om jezelf en de ander.

 

Engelen

Ik las van de week een artikel van inspirerendleven.nl over engelen op aarde en daarin een tweelingziel verbinding. Dat was mijn volgende stukje van de puzzel. Want een tijdje geleden toen ik in contact kwam met mijn eigen engelen team waarmee ik schijnbaar een soort wonderen lijk te kunnen verrichten, werden bij mij op de rug een paar vleugels getoond. Dat was een heel bijzonder moment voor mij waarin er heel erg veel op de plaats viel. Ik kon nog niet helemaal dan het feit mijn vorige levens begrijpen, maar even eerlijk geteld kom ik maar op ongeveer tien vorige levens van wat ik heb gezien (over 1000 aardse jaren ongeveer). En heel maf, maar ik had eens eerder iets gelezen dat engelen op aarde zijn geincarneerd en hier met enkele levens voor de missie komen leren ervaren wat het is om mens te zijn voor ze daaraan gewend zijn en hun ware missie komen uitvoeren. (Als je dit door analyseert is het een wonder hoe precies qua tijd dat allemaal op zijn plek valt dan, synchroniciteit).

 

Ik kan mijn eerste tweelingziel terecht ook een engel noemen, zijn uitstraling verraad wat hij is. Mijn tweede, duaalziel echter heb ik ergens in onze ziel-levenslijn naar beneden zien vallen. Hij is voor de verleiding van de duisternis gevallen, ook engelen staan bloot aan deze verleidingen, ook engelen worden beproefd.

Hij is eigenlijk een gevallen engel en zit in het pikkedonker, hij wil er wel uit maar het kan alleen als hij echt oprecht met heel zijn hart opnieuw die verlichting wil. Daarvoor heeft hij lessen te leren in de duisternis, om zichzelf terug te vinden om weer die engel te worden voor hij viel. Een gevallen engel is een demon, dat betekend dat hij eigenlijk een demon is in een mensen jasje. En dat verklaart dan ook het "narcistische" gedrag. Hij is geen narcist, hij heeft gewoon ook pech gehad met het begin van zijn leven en nooit een goed voorbeeld gehad hoe om te gaan met mensen in een liefdesrelatie (Lucifer), want voor hem is dat gewoon normaal. Hij weet niet beter.

En dan kunnen wij als lichte zijde wel daar tegenaan schoppen, maar dat werkt niet als ze de clou niet begrijpen. Onvoorwaardelijke liefde is de les die zij leren, als zij dat leren kunnen ze weer terug naar het licht.

 

En dat is eigenlijk wat een duaal tweelingziel dus is. Een tweelingziel engel, met een lichte en een donkere engel waarbij beide partijen van elkaar leren. Het doel is wel heel duidelijk dat de gevallenen zijn licht weer terug vindt.

Collectief zijn er nu heel veel duaalzielen op aarde omdat dat een enorme kracht aan onvoorwaardelijke liefde zal genereren, zo sterk dat die quantum sprong ook daadwerkelijk gemaakt wordt. Want er is dus echt heel erg veel liefde voor nodig om te dit te helen.

 

Het karmische verhaal oplossen

Het is de taak voor deze zielen om in eerste instantie het verhaal op te lossen wat al vele eeuwen speelt. Dit betekend echt vanuit de vervloekingen en de valse liefdesrelaties onvoorwaardelijke liefde leren. Het duister gebruiken als tegen kracht om de onvoorwaardelijke liefde in jezelf en de ander wakker te maken.

Het betekend veel boosheid en haat naast je neerleggen, niet meer projecteren en boven alles gaan staan wat niet liefdevol is. Het betekend zorgen dat duister geen vat meer op je heeft door je eigen licht te pakken en door te geloven in de eigen kracht die je bezit door de liefde en schepping die in jou zit.

 

Dat betekend afscheid nemen van vrienden die je alleen maar gebruiken voor zichzelf, wanneer de karmische liefdesrelatie uitgewerkt is deze loslaten, machtsmisbruik en manipulatie in relaties doorzien en gaan kijken naar of het een relatie is uit lust of dat het echt liefde is.

Het komt er allemaal op neer dat beide partijen getoond wordt wat liefde vooral niet is en dan om grenzen te trekken en voor zichzelf te leren kiezen. En hoe meer je voor jezelf kiest en je niet meer laat misleiden door slachtofferschap van de ander (wat ook manipulatief gebruikt wordt), je niet meer laat misleiden door materie, geld, en werk wat je eigenlijk niet wilt doen. Hoe meer je vrij komt naar jezelf toe en je zelfliefde zult leren. En hoe meer zelfliefde je hebt, hoe minder je de karmische situaties nog nodig hebt om van te leren. Als je dit geleerd hebt kom je vrij en dan kan je echt naar het echte licht toe wat al die tijd al aanwezig was.

Al je karmische vriendschappen en relaties zal je steeds meer gaan zien voor wat het daadwerkelijk is en dan is er gewoon een moment dat je er echt totaal klaar mee bent. Het is een kwestie van echt naar je gevoel blijven luisteren.

 

Iets is karmisch als je altijd al een onderliggende irritatie over iemand hebt, je ergert aan bepaalde situaties die je in de relatie of vriendschap hebt die nooit lijken te veranderen ook al beloofd de ander beterschap.

Die irritatie en ergenis zijn alarmbellen die je meestal wegdrukt omdat je denkt dat het aan jezelf ligt. Maar het ligt niet aan jezelf, behalve aan het feit dat je gevoel klopt en je daar naar mag luisteren.

 

Het Licht van Christus

Alle tweelingzielen zijn verbonden met het licht van Christus omdat ook Hij een tweelingziel was met Maria van Magdelena, hij support ons engelen en zelfs de gevallenen die in dit leven de uitdaging hebben om zich opnieuw te verlichten. Wij, duaalzielen ondersteunen elkaar daarin, ook collectief.

Het hoger zelf is tevens een gedeelde energie, omdat je dezelfde energie deelt heb je samen hetzelfde hoger zelf, maar ook dezelfde lichtgids. Onze lichtgids is tevens een engel en ook familie van ons beide, wij waren ooit gezamenlijk op de aarde als een gezin.

Het is de taak van onze lichtgids om ervoor te zorgen dat wij bij elkaar terug komen om onze taak voor het hogere goed te vervullen naast nog eens alle persoonlijke lessen waarvan wij er samen nog echt heel erg veel hebben. We zijn elkaars leraar en leerling en ik waardeer deze gelijkwaardigheid met heel mijn hart. Ik vind het echt een cadeau om deze ziel connectie te mogen ervaren, ondanks de hel die erin zat.

 

Wij allemaal zijn dus ook een onderdeel van het licht van Christus. Als je twijfelt aan de heling van de ander, vraag dan support aan het Christus licht. Hij is er voor ons allemaal en Hij heeft mij ook enorm gesteund toen ik het echt heel zwaar had. Ik heb hem eens in een dimensie mogen ontmoeten waarin ik over een lange tafel vloog waaraan vele mensen zaten te dineren. En daar zat hij, bij het raam. Hij pakte mijn een hand moment vast met een enorme lichte steunende kracht. Er ging een straal van licht door mij heen en daarna ging het raam open en ik vloog vrij weg.

Hij geeft kracht en toont je subtiel toch krachtig de waarheid.

Ik wordt niet opeens een Christen voor wie dat label graag plakken, Christus is voor tweelingzielen de ultieme en meest zuivere kracht om vanuit te gaan. Als je echt hulp wilt in je connectie en steun, roep hem dan aan.

Hij is er echt voor je.

 

Samen komen en de missies

Samen komen is niet een kwestie van wel of niet. Als jij geincarneerd bent voor dit grote evolutionaire plan, dan weet je dat. En dan ben jij dus samen met je tweelingzielen geincarneerd voor dat plan.

Dat betekend dus ook niet dat er eentje afhaakt, maar ze allemaal bij je komen. Met eentje heb je een liefdesrelatie en de rest support er in vriendschap hecht en intiem omheen en alle delen ziel van jouw, dus alle tweelingzielen hebben zo'n familiaire vorm van energie. Je zult het zien, wat ik hier verteld heb is collectieve waarheid.

Dus vraag je niet langer af of die donkere zielconnectie het is, je voelt hoe krachtig jullie liefde is. Je hebt alleen door je eigen duisternis heen te gaan en je dient ontzettend veel te vergeven en te doorzien en veel aangeleerd gedrag los te laten wat niet langer dient om tot dat licht te komen wat je samen hebt.

 

Ik ga er werk van maken om voor specifiek de duaalziel wat content te ontwikkelen want er is veel te weinig bekend. Juist door het label narcisme en toxische relatie wordt deze relatie enorm onderkent. Stop met beredeneren binnen de regeltjes en ga voelen met je hart wat deze connectie daadwerkelijk van jouw wil.

Zijn woorden: 'Laat voor mij alsjeblieft een lichtje branden'

Met een gebroken stem, braken mij open voor hem.

Deze woorden zal ik nooit vergeten, dus ik liet mijn lichtje branden en nog steeds. Omdat mijn liefde voor niemand groter is en hij ook een eerlijke kans verdient om zich ten goede te ontwikkelen. Ik heb hem al zijn domme gedrag vergeven omdat ik weet dat het onwetendheid was. Ook hij heeft een missie en doorleeft nu het begin van een magische ontwaking naar mijn weten, dit keer echt op zijn spirituele vlak.

Het is tijd, dit is iets wat nu collectief ook gebeurd in de mannelijke energie. De zware karmische rommel mag echt losgelaten worden nu.

 

Jullie hebben een missie samen, als duaalziel juist helemaal.

Juist deze zielen zijn een toonbeeld van wat onvoorwaardelijke liefde is op heel diep niveau, als beide in hun "zijn" komen dan komt er harmonie en licht in de situatie en is er niks meer waar van dat narcistische en toxische verhaal. Je heelt elkaar.

We zijn een toonbaar voorbeeld voor mensen hoe een onvoorwaardelijke liefdesrelatie eruit ziet.

 

Geloof in jezelf en elkaar en hou vol.

Want het is echt de bedoeling in deze transformatieve tijd.

 

Liefde, Licht & Kracht.

Nuria

 

Gerelateerde blogs:

 Karmische relaties

Dark night of the soul

Telepathie tussen tweelingzielen

Seksuele energie versus spiritualiteit

Over zelfliefde en zelfrespect

Verschillende soorten tweelingzielen

Wanneer hij/zij jou blokkeert

 

Terug naar blogpagina

HOME