· 

Tweelingzielen: Begin van de union, de grote reset. En waar doen we het voor?

Voor een selekte groep is de union een feit, de samenkomsten zijn begonnen van de hogere zielen. Zij die de 5D al kunnen leven en dat bewustzijn al dichtbij in zich dragen, al vele huiden hebben afgelegd als een slang en zijn getransformeerd in de nu op dit moment hoogste haalbare versie van zichzelf. Een mooi gegeven, maar ook in deze fase lopen we weer tegen onszelf aan. De spiegel van de ander is nog harder dan ooit tevoren, beide worden weer gedwongen om in de diepste lelijkheid te kijken van zichzelf en de ander. Soms enorm pijnlijk, ondraaglijk, confronterend en best zwaar.

Je wilt de moed opgeven, je wilt stoppen, weer vrij zijn, maar wat dan? Alles weer verliezen?

Er lijkt een keuze te zijn, maar feitelijk is alles al bepaald vanuit het Goddelijke.

 

Van Schok naar enthousiasme

Uiteraard, kan ik dit niet schrijven zonder wederom mijn eigen nieuwe ervaringen. Trouwe volgers herinneren zich vast mijn speciale energieverslag van november nog. Tweelingzielen: De tweelingzielen komen definitief samen.

Omdat mijn vermogen om tijdlijnen te zien mij nooit in de steek laat durfde ik dat ook echt te schrijven, echter de wending die mijn eigen leven zou nemen had ik nooit en te nimmer zien aankomen en ik zie achteraf dat ik ook enkele visioenen die ik had die zijn uit gekomen verkeerd geinterpreteerd heb. Ik wilde het eigenlijk gewoon niet echt weten, ook weet ik wel zeker dat ik hierin niet de enige zal zijn in het tweelingzielen mysterie waarbij dit de waarheid lijkt te zijn. (Ik breng dit even heel voorzichtig).

 

Het begint met een schok, een vrij grote die tegen alle verwachtingen indruist. Natuurlijk verwacht je iemand waarmee je al die jaren al mee in je hoofd loopt, maar in sommige gevallen kan het zijn dat er "nieuwe" soulmate ofwel je eigenlijke spirituele partner op je pad komt. Hoe dan ook, degene die het werk naast jou aan kan en aandurft en jou ziet staan in je ware vorm en zelfs in alle lelijkheid en er alles aan wil doen om jou leven een stuk leuker te maken.

Dat hoeft niet altijd degene te zijn die jij daarvoor aangezien hebt. Voor mij was dit een grote schok die ik echt even moest verwerken. Aan de andere kant was het ook een echte opluchting omdat ik hem bepaalde spirituele principes niet ook nog hoef te leren, zoals ik wel had verwacht te moeten doen. Betekend echter niet dat er niet als nog enorm veel obstakels zijn en een zwaar proces waar je samen doorheen mag gaan om verder je huidje te wisselen. Dit is de uiteindelijke reset, de ultieme reset om naar het 5d bewustzijn te gaan en samen het ultieme doel te kunnen dienen waarmee je hier gekomen bent.

 

Donkere zijde en ego lagen

Door het op elkaars lip zitten en door de liefde worden vanuit nog diepere structuren alle ego lagen aangeraakt. Als je echt in samenkomst bent is deze relatie een zeer helende relatie, bij elkaar zijn is al heling.

Je herkent dit door veel energetisch gapen, braakneigingen, plotselinge wisselende stemmingen, verdriet, aantrekken en afstoten, meningsverschillen, ruzies en juist veel aantrekkingskracht, uitdagingen en vanuit die energie weer soms heftig trillen, zweten, huilen, lachen, alles wat er maar uit komt!

Als dit alles gebeurd door het gesprek aan te gaan, elkaar te voelen en te blijven communiceren terwijl je op de liefde ingetuned gaat dan ga je door een razendsnel helend proces waarvoor je alleen elkaar nodig hebt.

Natuurlijk heel mooi, maar ook heel intens en vermoeiend. Maar als je dit met elkaar ervaart zit je zeker in je grote ultieme reset naar de missie toe.

 

Wat je loslaat zijn alle donkere stukken in jezelf en je wordt gedwongen te kijken naar dat wat je niet wilde zien. Dit soort relaties worden ook geteisterd door demonen en nog ergere entiteiten waarbij dit telkens de meest donkere lagen en structuren in beide uit reinigt. En ondanks dat worden beide steeds weer terug geslingerd naar elkaar toe om toch weer verder te gaan. Het is een beproeving op de liefde en op hoever je echt daadwerkelijk je hart kunt openen. Ik ken geen enkele union en ken er nu wel een aantal die daar geen last van hadden. Het is heel confronterend, pijnlijk en soms ook vermoeiend.

Vergeet nooit dat duisternis aanhaakt als daar geen reden voor is, welke innerlijke staat van jou triggert het? welke angsten? welke emoties? e waarom? wat heb je niet eerder goed verwerkt? waar ontloop jij jezelf?

Het is spiegelen maar harder dan ooit en uiteraard, je doet het bij elkaar en met elkaar. Dichtbij en niet dichtbij en gaat door tot je dat alles kan loslaten, al je donkere en toxische structuren worden bloot gelegd net zo lang tot je er beide vrij van bent.

En eigenlijk heb je daar geen zin meer in.

Maar er doorheen is wederom de enige uitweg.

 

 

3D versus 5D

Met 3d bedoel ik veelal de 3d matrix. Grote kans dat je beide daar al volledig uit losgekomen bent en het je nog weinig doet.

Maar dan hebben we ook nog de 3d wereld waarin je samen verkeert, zoals gewend op dit pad hoeft dat totaal niet overeen te komen. Dit komt door de aanvullende kwaliteiten van beide partijen, maar ook omdat daarin bepaalde materie losgelaten mag worden die het leven op dit moment niet meer zal dienen.

Dit is onderdeel van de donkerte die wordt gezien, stukken verleden waar nog aan vast wordt gehouden, materie die zorgt voor toxische structuren mag allemaal losgelaten worden. Het is namelijk de bedoeling om samen volledig en daarmee bedoel ik ook echt volledig losgelaten mogen worden. Dit betekend dat alles in de huidige staat waaraan het verleden dus verbonden is, gereset wordt. Omdat het vraagt om met een volledige schone lei samen opnieuw te beginnen.

Dit vraagt op fysiek vlak dus echt een enorm harde verandering voor beide partijen, hieronder kunnen zeker vallen emigratie, verhuizing, camper kopen, alles verkopen, nieuwe inrichting, scheiding, vriendschappen beeindigen, nieuwe vriendschappen, stoppen sociale media, offgrid gaan leven, reizen, etc etc etc.

Grote en drastische veranderingen dus.

Maar ook dat vraagt offers, bijstellen van je eigen ideeen, rationaliteit, diepe overwegingen en keuzes waar je misschien niet helemaal op zit te wachten. De uitdaging is toch om vanuit je hart te kiezen wat goed voor jouzelf is, hoe raar dat ook klinkt. Van daaruit, als je dat beide kan kom je tot een "compromis" wat dat eigenlijk niet echt is. Door beide het juiste te kiezen kom je vanzelf uit op het ultieme plan, wat het Goddelijke met jullie van plan is. En ondanks dat je je eigen keuzes maakt, wat je als het goed is uit zelfliefde doet, kom je beide in een situatie uit waar heelheid is.

Ik zie dit tijdens het schrijven dus dit moet wel zo in elkaar zitten dan...

Het is eigenlijk niet echt een offer, alleen een vraag om anders naar de dingen te gaan kijken en daarin ligt de grote reset naar "het plan" wat voor ons allen is gemaakt.

Een plan waarin de ultieme liefde op uiteindelijk 3D niveau uit werkt en hoe dat er dan uitziet dat is waar we het voor doen.

 

Waar we het voor doen, hoe ziet dat eruit?

Ik heb diverse informatie in het verleden ontvangen maar momenteel ervaar ik het ook vooral in de energie. Je kunt als mensen daarmee vibreren dat ook voelen aan iemand. Je kunt via de ziel zien of men in het bewustzijnsniveau zit of niet, hoe dichtbij iemand bij zijn ziel leeft hoe beter het zichtbaar en voelbaar is.

De energie is een hele lichte zachte en paradijselijke sfeer, ware rust eigenlijk. We praten eigenlijk met zijn allen over een innerlijke bewustzijnsstaat en ik weet nog niet hoe het er aards precies uit gaat zien.

Ten eerste en dat is echt de eerste stap is het belangrijk dat de eerste golf ultieme koppels de reset door is, dit duurt nu ongeveer een jaar tot anderhalf tot de eerste golf compleet is (energie die ik nu even zie), dit jaar/anderhalf zit vol uitdagingen, gewetensvragen, heling en toxische structuren loslaten dat alleen de liefde over blijft. Van daaruit dient men een voorbeeldfunctie hoe een ultieme liefdesrelatie eruit ziet, hiermee komt al zoveel liefde vrij dat de volgende twee golven ook daarmee makkelijker bij elkaar kunnen komen. Al deze liefdeskoppels zijn DE 'Kwantum leap" oftewel die 10% die nodig is om een groter lichtbereik te krijgen op de rest van de "onontwaakte" mens zodat ook zij zullen ontwaken. (Voor 2024?)

Al deze koppels hebben een missie en een taak in het begeleiden van deze net ontwakende mensen die echt wel even goed de weg kwijt zullen zijn, gelukkig staat er dan genoeg informatie online en genoeg cursus materiaal en coaching beschikbaar.

Vele worden nu al naar hun "grotere" missie geleidt en gaan andere dingen doen om mensen te helpen, daarmee wordt het aanbod groter en gevarieerder, wat ook nodig is.

Vanaf nu en komende jaren worden er langzaam veranderingen ingezet naar het nieuwe leven, er zullen meer community's komen die echt vanuit het hart gecreert zijn en het wordt makkelijker om offgrid en zelfvoorzienend te gaan leven. Juist deze crisis zorgt voor veel creatieve en duurzame oplossingen. De uitvindingen en technologie en milieu besparende dingen gaan er allemaal in mee, gelijk op met het spirituele bewustzijn en dat zal samen een geheel gaan vormen. Veel ultieme koppels hebben een leiderstaak in deze manieren van leven en zullen dat dan ook grootser gaan uitdragen.

Het doel is uiteindelijk zonder kapitalisme te kunnen leven, zonder grenzen, zonder vervuiling in hand en hand met de natuur. En daar gaan we heen en de mensen in onderwijzen. We werken toe naar een ultiem nalatenschap naar onze kinderen zodat zij het verder zullen gaan uitbouwen.

 

Daarom is samen komen absoluut geen fabel. Maar je komt wel samen met de persoon/ziel die zowel spiritueel als aards uiteindelijk, na het reset gedeelte het meest overeen zal komen met je eigen ideeen. Zodat alles uiteindelijk vrij en blij wordt, in acht genomen dat het leven uiteraard altijd wel zijn tegenslagen kent. Dat zal blijven, zelfs in deze relatie.

Maar geef de moed nooit op, we doen dit niet zomaar en niet alleen voor onszelf. Maar voor iets wat veel groter is dan wij ooit zelf zouden kunnen bevatten.

 

Dus, Happy life, Happy union, zelfs als het nog zwaar tegenzit samen en moeilijk is.

Weet dan waarvoor je het doet en geef nooit op.

 

Liefde, licht en kracht.

Nuria Rosa

 

Wil je een beetje hulp met samen komen?

Ik heb de meditatie tot eenheid van Cassidy Cain aangeschaft,

wetende dat niet iedereen buitenlandse betalingen kan doen is hij nu verkrijgbaar in de Spirituele winkel voor een gereduceerde prijs.

Te verkrijgen via deze link: https://verlichtingsschool.maatos.nl/product/meditatie-voor-tweelingzielen-oneness-van-cassidy-cain/

 

Ook kan je terecht bij het team van experts via de school voor sessies:

https://verlichtingsschool.maatos.nl/ons-team/

 

Het team wordt binnenkort nog verder online uitgebreid.

 

Gerelateerde blogs:

Energieverslag: De tweelingzielen komen definitief samen

Energieverslag 2022: Van oud naar nieuw bestaan

Tweelingzielen: De duaalziel een verbinding die om aandacht vraagt

Loskomen en niet langer je eigen kracht verbergen

Tweelingzielen; Alle varianten op een rij

Over zelfliefde en zelfrespect

Seksualiteit energie versus spiritualiteit; Hoe zit dat?

 

 

TERUG NAAR BLOGPAGINA

HOME