· 

Energieverslag 2022 - Van oud naar nieuw bestaan

Daar ben ik dan met het energieverslag voor 2022. Voor mijn gevoel gebeurd er enorm veel, maar echt veel, veel. Zo veel dat ik toch ondanks ik het liever niet doe er twee setten kaarten bij gepakt heb. In dit energieverslag zou ik graag wat structuur aanbrengen om alles helder te laten zien. Ik heb daarom een legging op specifiek de collectieve energie per kwartaal liggen en een legging op het grote geheel in de tweelingzielen.

Ik gebruik voor de collectieve legging de kaarten van 'Kracht van het medicijnwiel' omdat ik deze van haver tot gort ken. En voor de tweelingzielen gebruik ik dit keer het tweelingzielendeck van Fabio Vinago.

Voor de tweelingzielen breekt een bijzondere tijd aan, daarvoor heb ik een special geschreven. Deze is vooral van toepassing op de tweelingzielen en duaalzielen met ontmoetingen voor en rondom 2016. In dit verslag ben ik weer meer met de algemene collectieve tweelingziel bezig.

En voor de nieuwsgierige onder jullie deze energieverslagen traditie begon in 2019 en de successen van de verslagen van  2020/2021 kan je hier terug lezen.

Voor nu richt ik me vanaf deze maand, december 2021 naar heel 2022. Er staat ons weer een hoop te wachten. Veel goeds maar ook veel zwaarte. Collectief ga ik uit vanuit de donkerte en tweelingzielen de lichte helpende zijde en op die manier laat ik zien hoe de dualiteit zich manifesteert. Iets wat essentieel is om te zien, juist nu. Dus ik zal zo specifiek mogelijk proberen te zijn.

 

Deze channel is geleid door het Christus Licht en in combinatie met mijn intuitieve tijdlijnen inzichten, dat wat ik zie vanuit mezelf. De kaarten zijn daarin een steun en richting aanwijzer maar niet volledig bepalend voor de tekst.

 

December 2021

Collectief zijn er veel misstanden gaande en collectieve communicatie problemen en "mis" begrip. Alles en iedereen loopt door elkaar heen en de chaos is op dit moment al behoorlijk los gebroken. Collectief komt alles op een grote hoop, veel opstanden zijn er gaande tegen "het virus" of eigenlijk de gevolgen ervan. Mensen worden gedwongen om dingen los te laten zoals ze waren nog harder dan ooit eerder te voren. Veel hebben ook al door dat dingen niet meer zullen veranderen naar hoe het was en beginnen langzaam te begrijpen dat er werkelijk niets anders op zit dan de boel te laten gaan. In mijn verslag van 2021 had ik het over een zaadje wat in april gezaaid zou worden wat einde van dit jaar zou ontspruiten. Dit zaadje is een beleg geweest voor alle protesten en deze zullen doorzetten de komende periode, onbekende tijd. Het grotere volk komt terecht in een soort rouw, iemand waarbij ik laatst een sessie had omschreef het collectieve ook als een 'slechte trip' en ik kan niet anders dan bevestigen dat de pijn nu wel pijnlijk naar voren komt voor het collectief. Zij zal in rouw moeten gaan om wat er niet meer is ook echt te accepteren en te aanvaarden. Veel oude manieren van werken zijn dingen die nu niet meer terug keren, eigenlijk de oude moderne manieren van werken zoals de van acht tot vijf kantoorbaan en zoals het huidige school systeem staan nu flink onder druk. Wel krijgen de echte oude ambachten juist weer meer interesse vlakken door de andere manieren van omgang met de tijd. De leegte in december door de vele verliezen en pijnlijke ervaringen van door het hele leven heen komen in deze december maand goed naar voren. Ze kloppen op de deur en je kunt niet anders dan open doen en jezelf de gelegenheid geven om het te helen. De collectieve pijn van verlies is zeer groot, zeer groot. De mens wordt door dit rouwproces uitgenodigt om samen tot oplossingen te komen, mensen om de arm te nemen die ervaring hebben met het helen van deze pijn.

De kerst is voor deze mensen zeer pijnlijk en eenzaam en deze hebben te leren dat je vastberaden in het leven mag gaan staan en op te komen voor de dromen. Maar daarvoor is het nodig om eerst in acceptatie te gaan en te aanvaarden dat je met kerst misschien alleen bent. Het klinkt en voelt heel somber, maar hier worden zeer belangrijke lessen geleerd en ver uit deze comfortzone kan men pas leren vertrouwen op dat wat er werkelijk toe doet.

 

Tweelingzielen hebben daarintegen te maken met afronding van een flink stuk zwaar karma in deze maand. Dit karma is op 20 december zo goed als uitgewerkt voor de eerste en misschien deels de tweede golf. Deze kerst staan er bijzondere dingen te wachten. Sommige komen al samen rond te kerstdagen. In het grotere veld is er een diepere verhulling van de waarheid gaande, een diepere verhulling van het 'zelf' zogezegd en vele zijn nog op voor hun zeer onbekende paden aan het lopen. Voor de golf die samen komt is er trouwens ook niet veel echt zichtbaar. Dit is omdat we echt mogen leren berusten in alles 'wat er is', ongeacht wat dat is. Genoeg geoefend maar voor ons allemaal en zeker alle tweelingzielen een zeer harde les. We mogen berusten in alles en ook echt letterlijk de rust pakken. Het is klaar met rond rennen en je druk maken om dat wat er is en wat er komt en of het goed komt. Het is goed zo.

De week met de kerst zelf is ieder geval zeer rustig met in sommige gevallen ook zeer aangename onverwachtte cadeautjes, er is veel gemis en behoefte om bij elkaar te zijn en ook veel pijn in het niet samen zijn. Daarnaast is er ook veel creatiekracht aanwezig waarin de vrouwelijke energie bezig is met opzetten van veel nieuwe dingen. In december is dat allemaal niet echt zichtbaar, deze ideeen en projecten komen pas per april vol tot uiting. Nu wordt er veel naar binnen gekeert en dat is ook heel belangrijk voor iedereen om nu de nodige rust te nemen voor we aan de nieuwe achtbaan beginnen. Maar, we zijn niet alleen. Vanuit het Christus Licht wordt er zeer veel ondersteuning voor tweelingzielen gestuurd. Moet ik heel nadrukkelijk zeggen.

 

Eerste kwartaal

Collectief heerst een nog grotere chaos dan voorheen maar kan je een lijntje vanaf december door trekken, men wordt gepusht tot groei, maar ook echt tot mega groei. Het volk krijgt nu een kans om op te gaan staan, maar ook echt om zich tegen alle waanzin te keren, ik zie echt drukte en nog meer protesten opdoemen voor mijn geestestoog. Langzaam groeien we naar een staat in onhoudbare staat zeg maar. Er komen strengere maatregelen en verplichtingen en voor een deel onder de mensen doet dat de das om, die zijn er zo ontzettend klaar mee en dat is de drill waar mensen echt wakker worden en opeens helder zien in wat voor nachtmerrie ze zijn beland. Veel mensen worden hier wakker in de matrix en ze beginnen grenzen aan te geven tegen de overheden. Maar veel grenzen blijven ook gesloten, het woord grenzen is hier een woord met vele betekenissen. Er wordt nog meer vastberadenheid en samenwerking gevraagd om het tij te keren in alle lagen van de bevolking, dit is poort naar een hoger bewustzijn of naar een lager bewustzijn dat is voor iedereen hier een zeer belangrijke keuze. Veel poorten zijn eerder al gesloten maar hier kunnen er nog meer open gaan, als mensen maar luisteren naar elkaar. Er wordt gevraagd om in ruste te keren, naar het zelf en naar wat echt belangrijk is. Vele zullen beseffen dat ze het lot niet in handen hebben en wanhopig worden, het is nu echt zo helder dat er geen terugkeer meer zal zijn naar wat was maar we moeten wel door. Maar hoe dan? Staatsgrepen nemen nog meer de overhand, het volk wordt nog bozer en wil het hier niet bij laten. Wie zijn wij nog? Hoe ver moet dit nog komen? Dit zijn vragen die gesteld zullen worden, veel en vaak. Want ja, zeg nou zelf. Als we niet meer terug kunnen naar dat, waar dan wel naartoe en hoe komen we daar?

Kortom zeer veel onzekerheid en lastige levensvragen steken de kop op.

Alles voelt geblokkeert voor deze laag bewustzijn.

 

Tweelingzielen met voorafgaand misschien een eerste signaal in december, of niet. Het wordt meer dan ooit duidelijk hoe sychroon wij lopen aan elkaar als tweelingzielen en dat geloof zal meer dan ooit gezien worden. Daadwerkelijk gezien worden in aardse leefwijze bedoel ik nu. Het is echt prachtig want de kaart communicatie verschijnt in dit kwartaal en ik voel heel duidelijk ook hoeveel deuren er open gaan tussen de ultieme koppels. En wat we ook niet mogen vergeten is de bescherming die er voor ons koppels aanwezig is in het kosmische en het voelt ook heel erg of de mannelijke energie zich enorm aantrekt wat de vrouwelijke energie heeft moeten doormaken om hier te komen. Het besef van het mannelijke is heel groot, alsof hij de verantwoordelijkheid wil nemen over 'zijn vrouw' en meer dan ooit met haar wil zijn. De energie voelt heel zacht en alles begint geleidelijk aan te stromen. Communicatie zal op gang komen en daarmee is de hereniging een feit. Wat heel mooi is, ik hoor nu Ariel van October Project, Forgive me. En de kaart oprechtheid steekt ook enorm af in mijn zicht, prachtige kaart met een roos erop. De liefde hangt in de lucht, er is vergeving (Ik zal het nummer even onderaan delen) want het is heel mooi en precies wat ik bij de energie voel in dit kwartaal. Nou ja goed, moet ik nog meer vertellen of zal ik het hierbij laten? Het komt goed voor wie in december alle karmische negatieve rommel hebben opgeruimd en los zijn uit de negatieve banden.

De rest mag nog een half of anderhalf jaartje aan het werk met zichzelf en daarnaast vinden er ook herenigingen plaats vanuit eerste ontmoetingen, dus waarin de zielen elkaar weer voor het eerst zullen zien in dit leven en een proces aan gaan. Dus de rondjes gaan wel door maar het is net als een afvalrace, de ene ronde rond af en de nieuwe voegt er weer bij. Verschil met eerder is echter dat deze zielen een ander pad lopen dan wij, meer informatie voor handen en veel meer hulp van mensen die ervaringsdeskundige zijn. Maar toch, eigenlijk zijn we nog maar net begonnen.

 

Tweede kwartaal 2022

Collectief heb ik veel moeite om een richting in de energie te kiezen vanaf april. Enerzijds is er veel kracht maar ook enorm veel onbalans. Elke dag gebeurd er wel iets, maar echt elke dag, de levensstroom begint weer op gang te komen even minder beperkingen maar een wel een gevoel van enorm verraad en in de steek gelaten zijn door 'wie voor ons moeten zorgen'. De mens is zijn vertrouwen kwijt in hetgeen het altijd geloofd heeft. De overheid en alle verweven instanties zwaaien het scepter, mensen worden zodanig op zichzelf terug geworpen dat het leven niet meer leuk is. Eigenlijk wordt zo geleerd aan iedereen dat je zelf gelukkig mag worden en zelf na mag denken over keuzes die je maakt en hoe belangrijk eerlijkheid echt is. Er zullen veel onrealistische verwachtingen nog steeds zijn anderszijds, die nooit uit zullen komen. Ik omschreef dit in het verslag 2021 ook heel duidelijk, dat men onrealistische verwachtingen had op een bepaalde manier. Nou goed, dat zet dus ook nog steeds door. Echter de mensen die in het eerste kwartaal voor de helderheid en doorbraken gaan weten hier dat dit een oneindige cirkel is en kiezen voor kracht en gaan hun eigen weg. Maar altijd blijft er een groep achter, dit is de groep die niet kiest om verder te gaan naar het volgende semester van deze transformatie. Dit is een keuze van de ziel en niet beinvloedbaar, laat mensen los is het credo. Alweer en nog steeds. Sommige verkiezen ook te emigreren, dan is dit kwartaal een goede tijd door redelijk wat open deuren en grenzen in verband met de vakanties. Grijp je kans.

Drukke wegen ook weer, heel druk en ook drukke levenswegen. Opeens moeten we met zijn allen keuzes gaan maken, andere keuzes omdat eerdere niet meer kunnen. Mensen nemen meer ruimte in voor zichzelf en gaan andere doelen stellen en wachten niet meer. De ellende zet echter doorgang maar zal wederom in de lente en zomer milder zijn of milder worden opgevat. De zon maakt veel goed.

 

Tweelingzielen die gaan prachtig mee in deze tendens. Zo sychroon als het leven is, staan ook zij voor keuzes. Dat was de eerste kaart die eruit viel. Nu veel herenigingen er zijn komen we op een punt van een sereen samen zijn en nieuwe uitdagingen, tegenover keuze ligt ook wanhoop net als de collectieve energie eigenlijk. Dit heeft te maken met allicht nog een laatste trigger/test vanuit het universum. Voor anderen is het leren omgaan met de nieuwe kennismaking en de eerste triggers in de connectie. En toch, de keuze is echt heel helder; samen verder gaan? of niet? omdat er ook hier veel duidelijkheid is gekomen en er nu op aards niveau wordt gewerkt kan dat best nog even tegen vallen. Maar waar het werk al is gedaan zal de keuze onvoorwaardelijk zijn naar beide toe, voor beide vanuit de liefde worden genomen. De les is vooral weer berusten in wat er is, wat er ook is maar dan in eenwording met elkaar. Wanhoop is alleen waar de lessen nog niet geleerd en gezien zijn. Het valt allemaal heel erg mee, er worden hier keuzes samen gemaakt die voor het leven kunnen zijn. Dan denken we aan samen wonen bijvoorbeeld maar ook het samen starten van projecten, elkaar ondersteunen in wat er dan ook maar speelt en samen zie ik ook tweelingzielen opstaan om collectief een grote bijdrage te doen. Ik bedoel niet zo maar een bijdrage maar echt groot, heel groot. Alsof we met zijn allen opstaan en mensen gaan beschermen tegen het kwade, dat is wat ik nu te zien krijg. Alsof iedere tweelingziel samen tot een goddelijke verlichting komt en daarmee een collectieve wave in gang zet.

En nu vraag ik me even af of het nu door elkaar gaat lopen of dat ik apart moet blijven beschrijven?

Het lijkt op een start knop voor de mega collectieve ontwaking, maar dan echt DE kwantumsprong. Ik vermoed dat ik zie dat er op energetisch niveau vanuit gedeelde krachten een mega duw wordt gegeven aan het collectief.

God zegene het licht, want dat is precies op tijd en dat hoeft niet te betekenen dat het op aards niveau daarna de komende tijd zichtbaar is, denk erom dat de uitwerking wel een ruimere tijd nodig heeft.

Alles lijkt hier in een enorme sneltreinvaart te worden gezet, maar echt zo snel als energie nooit eerder is geweest. Allicht verteld het derde kwartaal wat meer hierover.

 

Derde kwartaal

Collectief vindt er een voltooiing plaats van de onafgeronde zaken en discussies die vanaf 2020 spelen, mensen vinden een vorm van wijsheid en beginnen enigzins te aarden in de nieuwe omstandigheden. Want er zijn nieuwe omstandigheden, de hele wereld op de kop maar ik zie vooral campers rijden, tsja vakantie maar niet zomaar. Echt emigraties op grotere schaal van mensen die dichter bij de natuur willen gaan leven, tiny houses en nieuwe manieren van leven komen meer gaan de voorgrond. De mens is geinspireerd door alles wat er in de wereld speelt en probeert op aards niveau nu echt zijn best te doen om dingen te veranderen. Er wordt nog wel aarding gezocht in wat echt goed voor de aarde is en wat niet maar mensen worden echt fanatiek en gaan serieus bepaalde uitvindingen doorzetten. Ik krijg nu Nikola Tesla te zien en het lijkt erop dat er gigantische doorbraken op handen zullen zijn aangaande nieuwe manieren van energie en wat dacht je van de laatste eindjes waarheid die achter zijn gehouden? alles komt boven en er wordt echt serieus mee gewerkt. Maar echt heel serieus. Ook worden er rechtzaken aangespannen tegen de elite in een bepaalde vorm, het wordt ze hier heel benauwd omdat het volk steeds bewuster wordt kan het heel benauwd worden, maar echt heel benauwd. Maar dit betekend ook dat het volk opnieuw in de verdrukking kan komen, tenzij het echt samenwerkt en grenzen gaat bewaken. Maar ergens voel ik dat men nog daadkracht tekort komt, er mist nog iets al kan ik niet zeggen wat. Merendeel geloofd nog niet genoeg, voelt zich niet genoeg gesteund, druipt af en laat het maar gebeuren. Zonde, maar er is nog niet voldoende balans.

 

Tweelingzielen hebben de zomer van hun leven. De intensiteit van de verbinding neemt weer nieuwe krachten aan die lang weg zijn geweest. Voor de eerste ontmoetingen geld uiteraard een eerse kennismaking met deze energie, voor iedereen de vraag om gewoon te vertrouwen op de verbinding. Ik zie veel gekkigheid hier, bloemetjes en bijtjes, vertrouwen maar ook daardoor wat impulsieve misschien ondoordachte acties die misschien ook dingen kunnen slopen. Wees dus wijs tweelingzielen met wat je doet, denk ook nog even na al is het wel met je hart. Doe geen dingen waar je spijt van gaat krijgen.

En ook hier ligt weer de hereniging kaart zoals ik wel had verwacht, in de zomer komt er een derde golf herenigingen aan van de mensen die tot april hun negatieve karma's hebben afgesloten. Hoewel het per proces verschilt, pin je er niet te veel op vast.

Samen op vakantie gaan en voor het eerst het geluk beproeven of een trouwen of verloving kan een tweede hereniging zijn van de eerste golf die in februari of december is samen gekomen.

Ik weet niet wat het is maar het is net of iedereen gek en blij geworden is zo goed is alles. Maar rustig aan he jongens, breek niet wat net heel is. Doordenk goed, overleg goed en blijf communiceren en doe het een beetje rustig aan. Al zullen veel acties ook noodgedwongen zijn door de woningnood en drang tot het leven weer willen voelen en dan nu samen. Ver uit de matrix hebben de tweelingzielen hun eigen feestje en geniet er alsjeblieft van met volle teugen want de aardse omstandigheden worden nog gekker. Dit is de tijd om echt te genieten nu je nog kunt want de beproevingen samen worden zwaar en dan gaat het niet echt meer om het proces samen, dat zit wel snor. Het gaat om alle waanzin eromheen waar we mee moeten dealen.

 

Vierde kwartaal

 Collectief voelt alles wat onheilspellend aan, weer heel donker. Er is veel gebeurd met de mensen en ze zijn weer goed door elkaar geshaked, niet iedereen heeft de eindstreep gehaald en er wordt letterlijk een balans opgemaakt hoe nu verder met het leven te gaan. Publiekelijk wordt vanuit het Goddelijke een grotere verantwoordelijkheid bij de mensen neergelegd, in deze strekking is het ook een vorm van 'alsof God ons in de steek gelaten heeft'. Dat klinkt heel ernstig, het voelt ook letterlijk als een gevangenisstraf om hier nog te leven. (Dit wordt echt niet leuk) veel bedrijven zijn hier intussen ten onder gegaan en er is een groot bewustzijn dat verandering noodzakelijk is, veel mensen gaan een het leven op een andere manier herbouwen, ze hebben geen andere keuze meer. Het onderwijzen komt ook sterk naar voren toe, mensen moet elkaar onderwijzen hoe we deze wereld kunnen veranderen. In de stilte en warme omarming van elkaar vindt een nieuwe geboorte plaats van de mensheid. Het voelt ook al alsof alles al kapot is, ik kan het me bijna niet voorstellen dat het zo snel gaat maar het gevoel daarvan is groot. Veel mensen besluiten ook hun eigen (karmische) banen op te geven om aan het werk te gaan aan de wereld. Alsof men massaal opstaat en oprijst opeens, er vindt een collectieve omkering plaats met zeer grote omvang. Maar zoals je vast al vermoed, de grenzen blijven in alle vormen overschreden worden. Collectief valt op elk kwartaal de kaart Rust en Helderheid wat aangeeft dat men behoefte heeft aan een evenwichtige relatie met zichzelf en anderen en er lessen zijn in grenzen die anderen overschrijden. Deze kaart vindt ik ook altijd terug in karmische relaties. Men ziet de dingen wel, maar doet gewoonweg niks, de rust houdt in dat er rust wordt gehouden of zelfs berust wordt in de omstandigheden. Dus er blijft altijd een groep die niets zal doen, ook al wordt het pijn gedaan, er komt geen actie. Dit is misschien wel de grootste les van de mensheid ooit, de mensheid heeft een karmische relatie met de elite eigenlijk. En zolang men als schaapjes uit handjes blijft eten en blijft berusten in alles wat er gebeurd veranderd er niks. Anderszijds de andere genoemde groep heeft juist wel de kracht om dingen te veranderen, hier lijkt het 50/50 verdeeld te zijn. Dat gaat op zich hard vooruit. Mensen dienen verantwoordelijkheid te nemen over hun daden, een deel gaat dat ook zeker doen maar zeker niet iedereen. Ook is het weer een tijd van reiniging, veel worden weer aangezet tot rouw, verlies aanvaarden en ontgiften uit deze toxische wereld. Veel doen dat ook, veel ook niet. De vrouw staat op, de geboorte begint en de weg tot een diepere duisternis opent zich. Want het is echt voorbij met de oude wereld die we kenden. Alleen nu de vraag; laten we dit zo? of wat gaan we doen om te zorgen dat we weer zelf de baas worden? En dat is een zeer heftig vraagstuk voor 2023. Het wordt heel donker, heel erg donker. Men wordt gevraagd het licht zelf te vinden. De trip gaat een laagje dieper het bewustzijn in. Wie echter hieruit zijn en allang doorzien die staan hier al volop in het licht en zijn voorbereid op deze donkere nacht.

Andere mensen die nu net ontwaken zien nu de nachtmerrie pas, nu pas wordt de omvang echt zichtbaar. En hier ligt de wereld even in volledige stilte gehuld, bijna alsof iedereen weg is. Een enorme stilte volgt in de straten, zo stil als we zelfs in Corona tijd niet hadden. Echter is de reden nu een andere. Allicht de massale stroomuitval, maar nee ik zie de lantaarns nog branden. Het is stil, dood stil. Het kan een metafoor voor iets zijn maar ook letterlijk, dat weet ik niet precies.

 

Tweelingzielen beramen een plan. Van hen wordt focus gevraagd vanuit kaarslicht en ook vertrouwen. Samen of alleen voelt men zich eenzaam en afgesloten van de wereld. Een wereld die in onze ogen op zijn gat ligt. We kunnen nergens heen, zijn we hiervoor samen gekomen? het lijkt wel zinloos. We gaan ook op zoek naar zingeving in onze gezamenlijke paden, een diepere vorm dan hiervoor. We mogen berusten in de hel waar we aards in verkeren, het mag, het moet zelfs. We zitten wel samen en ons wordt gevraagd om introspectie, dus toch om naar binnen te keren en hier antwoorden te vinden op wat er dan speelt. De winter is hier tijd voor, altijd. We accepteren dat de dingen zo zijn maar het stimuleert ook voor de missies. Veel plannen worden hier gesmeed in het 'hoe samen werken' en ook karmische werkplekken en bedrijven worden gestopt eind dit jaar. Hier komt de volledige vrijheid tot samenwerking voor het grote goed tot stand. Het is hier helemaal goed, samen in sommige gevallen ook al gesetteld. En ook vinden er ontmoetingen plaats in de drie eenheden van tweelingzielen en duaalzielen als die niet al in de zomermaanden zijn gebeurd. Samen klikt het toch wel heel erg en van het ene komt het andere. Het is nog lang niet voorbij. Ik zie ons allemaal ook als steun voor de collectieve ommekeer. Langzaam aan komt er meer samen en wordt er de leiding genomen om de wereld voor de mensheid een beetje beter te gaan maken. Ook hier wordt vooral op de achtergrond gewerkt in stilte met elkaar en deze projecten komen in het jaar 2023 weer tot uiting. En Tesla, die krijgt nog een staartje, die krijgt zijn gelijk en wat buiten werking was gezet gaat weer op aan.

Wij helpen de wereld herbouwen voor het collectief. Stilletjes op de achtergrond in onze huiselijke gevangenis waar wij zo vrij als een vogel zijn en zingeving vinden in ons werk voor de mensheid.

 

Voor tweelingzielen valt in elk kwartaal de kaart 'Berusten', dit voelt voor mij heel erg sterk als in berusten in alle omstandigheden, wat er dan ook voor turbulentie is. Wat er ook gebeurd met ons allemaal dat we rustig blijven bij ons zelf blijven, dus ook als de ander nog uit de connectie dreigt te gaan of de aardse omstandigheden druk op de verbinding zetten zoals als bepaalde plannen bijvoorbeeld niet willen lukken. Het gaat heel erg om geduld met elkaar maar ook met alles om ons heen, het 'meer weten dan de rest' is hier ook echt een handicap voor ons allemaal. We weten wat er komt en waar dit heen gaat en toch moeten we rustig in een soort afwacht stand staan tot 'men er klaar voor is' en dat zal misschien nog vies tegen vallen. Veel werken wel samen naar een verdieping in de verbinding en voor velen zal dat betekenen samen doelen stellen en plannen maken en op die manier op constructieve wijze met de omstandigheden om leren gaan. Het wordt van ons gevraagd en juist door die samenwerkingen vinden er nieuwe ontmoetingen tussen mensen plaats en worden deze ook weer verenigd. Het werk van tweelingzielen is zo enorm belangrijk, door hierin een weg te vinden kunnen de connecties de druk van buitenaf ook het beste aan. Het is de uitlaatklep en duurzame onderhouding van de connecties eigenlijk om samen op onderzoek uit te gaan wat er te bereiken is. Daarmee wenden we ons niet af van het grote goed maar kunnen we juist datgene creeren wat andere mensen van ons nodig hebben. Daarom is het berusten en ook samen rusten van opperst belang in het hele jaar, van daaruit ontstaan namelijk alle plannen en de basis voor een duurzame lichtvolle samenwerking.

Dit is het begin van de droom.

Ook al worden de omstandigheden zwaar, we kunnen dit.

 

Hieronder de twee kaarten die in elk kwartaal vielen en het genoemde nummer.

Ik eindig met een zeer diepe zucht, van opluchting.

 

Liefde, Licht en Kracht

Nuria Rosa

met het licht van Christus

 

ast.
Voor het collectief gaat het het hele jaar eigenlijk over de "karmische relatie" die het volk met de elite heeft en waar het zich constant over de grenzen laat lopen van wat acceptabel is en het goedkeuren dat de grenzen van de menselijkheid worden aanget
Voor tweelingzielen is het vooral berusten in de omstandigheden, alleen of met elkaar wat er dan ook allemaal maar speelt op aards niveau.
Voor tweelingzielen is het vooral berusten in de omstandigheden, alleen of met elkaar wat er dan ook allemaal maar speelt op aards niveau.