· 

Energieverslag Special: De tweelingzielen komen definitief samen.

Ik moest mezelf even twee keer knijpen en even helder navraag doen of dit echt wel het moment is om zoiets te plaatsen. Maar alles wat ik zie en oppik mag ik nu vol op vertrouwen. Ik wordt zeer zuiver begeleidt op dit moment, ik heb een zeer zwaar negatief karma overwonnen en sinds enkele dagen nog maar moet ik even wennen aan mijn nieuwe energie. Dit alles is voor mij ook volkomen nieuw. Dit deel wat ik nu zal schrijven zal uitsluitend resoneren voor de mensen/tweelingzielen/duaalzielen die al sinds 2016 en daarvoor aan het transformeren zijn en die nu op het punt zijn dat ze uit het zware negatieve hebben kunnen stappen en hun werk op juiste wijze voltooid hebben. We bevinden ons op een zeer belangrijk keerpunt in de evolutie van de mensheid en vooral in ons innerlijke zelf. We hebben hard gewerkt en dat mag nu beloond worden. In dit energieverslag beschrijf ik wat er zoal gebeurd is en waar we naartoe gaan. Ik gebruik geen kaarten of astrologie, dit is puur mijn pure eigen waarneming op zielniveau, zonder poespas.

 

2014/2015/2016

Even een korte terugblik, want eigenlijk hadden we toen geen idee. Ten minste in eerste instantie niet. 2014 was de eerste ontmoeting met mijn tweelingziel en schijnbaar ook mijn duaalziel en ik had geen idee wie het waren. In 2016 begon mijn eigen ontwaking met mijn tweelingziel en mijn duaalziel zag ik totaal niet staan. Maar dat gevoel dat er iets was knaagde altijd wel. Elke keer als ik langs zijn zaak fietste (lees: elke dag) kwam het idee op om eens langs te gaan, maar andere dingen eisten mijn aandacht op en het proces met mijn tweelingziel ook. Die zat de hele dag ook nog eens in mijn hoofd. Ik wist dat alles zou veranderen in mijn leven op 31-12-2015 en dat 2016 alles over de kop zou gaan, zo geschiedde dat ook. Ik denk dat veel van jullie dit wel herkennen. Bedenk eens hoe onbewust je was? welke zorgen je maakte? en hoe je voor het eerst ontdekte dat diegene je tweelingziel was. Dat was wat he? hemel en aarde werden bewogen, de ander schoot in een ontkenning omdat je vast en zeker net als ik zo nodig dat woord moest uitspreken, dat leidde tot nogal wat onenigheid en wat eerst leuk was werd daarna een mega struggle.

Je had geen idee wat je deed en je voelde je alleen, net als ik. Ik dacht serieus dat ik alleen was op dit pad, geen lotgenoten, geen verdere informatie dan wat er toen voor handen was (en mega achterhaalt ook al) maar we deden het er mee. We lazen het boek van Patricia Audrey - Tweelingzielen, vele van ons. Alleen er klopte ook iets niet? maar goed je had een beetje houvast aan de oude literatuur. We pikten eruit wat we nodig hadden, kregen onze eerste healingen en we gingen ervaren wat er voor verbanden met vorige levens waren en de eerste diepere lagen werden aangeraakt. De reis was hier nog leuk, zacht, liefdevol, hectisch maar hanteerbaar. Van veel dingen hadden de meeste van ons nog niet echt kaas gegeten. Ik wist in 2016 net na mijn eerste healing met mijn tweelingziel pas wat healing was, voor die tijd had ik werkelijk geen benul. Wel was ik altijd al spiritueel, maar dit was toch echt andere koek. We waren baby's. groentjes en kwamen voor het eerst kijken hoe zaden tot bomen konden groeien. We kregen diverse visioenen binnen over deze tijd en we waren opgewonden en blij en zo positief. En ook zo naief, we gingen alles aan wat op ons pad kwam, niet altijd de fijnste keuzes. Maar je deed het gewoon. Die lessen kwamen later pas binnen, hard. Keihard.

Maar de kundalini energie stroomde rijkelijk dat was niet te ontkennen en zo fijn! Alles kwam goed, we kwamen een stukje hemel ervaren.

 

2017/2018/2019

De ene na de andere zielverwant kwam ons leven binnen lopen, meerdere herkenningen. Sommige gingen relaties aan met (karmische) verwanten, vriendschappen en er ontstonden veel (ego) gerelateerde samenwerkingen. Spirituele ego's hadden we genoeg en we dachten dat we alles zo goed wisten, grootspraak ten over. Veel lichtwerkers waren nog verweven in hun eigen spel van hun ego en zagen het niet en o wat wisten we het allemaal goed. En steeds weer vielen we in teleurstellingen. Beproevingen waren er te over. En de duaalzielen liepen hier ook binnen, eind 2017 ervaarde ik met hem een enorme heftige kortstondige relatie, wederom met die energie maar mijn god zo intens. Ik zal het nooit vergeten en ik weet dat er wel iets terug komt, maar of dat terug komt? Dat willen we allemaal, geloof me. Maar wel in balans met de ander. Balans was hier niet, bij geen van beide, het was een enorme chaos. Niet dat dat nu niet weer zo is, nu juist, alleen innerlijk is de boel enorm opgehelderd.

Teveel oud karma, ongeheelde pijn en karmische connecties werkten als stoorzender door de connecties heen, de innerlijke struggle en pijn was te erg voor beide zijden. Het was vooral heel heftig en heel moeilijk om een balans te vinden. Het was vooral forceren en pushen in de energie en geen greintje zelfrespect, we zouden ons voor elkaar opgeofferd hebben maar met dezelfde pijn weer gescheiden zijn. We zagen allemaal wel dat het echt niet ging werken en weigerde het te geloven. Het spel der ego was groot, veel te groot om tot een volwaardige relatie in balans te komen.

 

2020

Het jaar der ontwaking. We werden massaal stil gelegd en vele voelde de bellen al rinkelen, het is tijd, het is nu tijd! Je we gaan die tijd nu tegemoet en wij redden het. Vele werden ook ziek, niet alleen het virus maar ook andere dingen. Als wake up call, als roep om te vertragen. En ook ik moest eraan geloven. Veel oud karma was nog aanwezig, te heftig, alles kwam omhoog. Meer mensen werden wakker en ook diverse koppels kwamen al samen als voorbereiders voor de grotere golf. Sommige waren sneller samen dan verwacht, andere kregen weer vertraging en uitstel. De duisternis kreeg goed de overhand, maar we hielden vol. We lieten ons niet kisten en we gingen door. Veel bedrijven veranderde, zo ook veel praktijken en tweelingzielconnecties kregen een nieuwe betekenis. Ik vond in die van mij een nieuwe balans, meer vooral omdat ik erkende dat ik fout zat op bepaalde vlakken die hij zag en ik niet. Erkenning was erg belangrijk in dit jaar, er is zeer veel gebeurd en vele zijn dichter tot elkaar gekomen. Het was een soort drempel naar de volgende fase, de fase van nu.

En veel meer nederigheid en respect voor het proces zelf, meer eenheid in de groepen en samenwerking, onvoorwaardelijke hulp was er voldoende.

 

2021

Het jaar der waarheid, het jaar der onthulling en het opheffen van vele leugens. Ook de leugens die we ons zelf vertellen vallen daaronder. Zeer diepe healing vond er dit jaar al plaats, veel heftige gebeurtenissen vonden plaats grootschalig maar ook op klein persoonlijk niveau. Veel doorbraken ook, weer enkele koppels kwamen bij elkaar maar wel met nog de nodige uitdagingen en moeilijkheden omdat veel oud karma nog altijd bleef door werken. Spiritueel gezien was dit misschien wel het allerzwaarste jaar voor ons voorlopers, we hebben enorm veel zware energie lopen transformeren in ons zelf en het collectief. Wat nodig was, omdat veel tweelingzielen te maken hebben met oude vetes, vloeken en zeer duistere zielscontracten was dit onvermijdelijk. Zeer karmische en oude zwaarheid zogezegd, we liepen op ons tandvlees. Veel kregen een burn-out of kwamen erachter een onderkende burn-out te hebben. Veel tweelingzielen en lichtwerkers zijn gepusht om in te zien waar ze stonden, erbij stil te staan en dingen in nieuw perspectief te zetten. Na al die jaren hard werken gewoon echt toe aan rust zijn. Een push to the limits en dan nog meer en meer. We leerden onze krachten kennen en de vrouwelijke energie begon eindeijk lichtelijk te herrijzen. En nu staan we hier, aan het einde van al die oude karmische vetes, vloeken en verdichtingen die ons al die tijd hebben geblokkeerd van samen komen.

 

Met samen komen wordt niet de eerste ontmoeting bedoelt, met samen komen wordt ook niet de zoveelste relatie na zoveel levens bedoelt. Natuurlijk hebben we eerder relaties gehad met onze wederhelften. Dit definitieve samen komen is samen komen vrij van alle negatieve karmische vetes. Het betekend samen komen in de vijfde dimensie, het hoger licht leidt deze missies voor ons. Zij bemiddelen en zorgen dat wij onze lessen leren en dat onze tijdlijnen kloppen. We komen samen in balans, in de hogere missie, de hoogste missie die ons allerziel ooit behaalt heeft. Dit is een zeer bijzonder event, heel bijzonder. Ik kan het zelf nog amper geloven.

 

We stappen nu namelijk volledig nieuwe energie binnen en een letterlijk nieuw begin is hier op vele niveau's in ons (gezamenlijk) bewustzijn. We krijgen letterlijk allemaal een nieuwe kans om dingen nu goed te doen, dingen die voorheen niet mogelijk waren door het zware karma wat ons tegen hielt. Nu mag het dan wel, nu mag het worden afgemaakt. We mogen nu zijn wie we zijn, met elkaar in een nieuwe energie.

 

Innerlijke hereniging

Vanaf de zomer, mei/juni zijn er geleidelijk aan al innerlijke herenigingen geweest. Die van mij werd constant afgebroken door een zwaar karmisch verhaal wat er de hele tijd tussen kwam en zeer duistere invloeden. Dus ik heb zelf nooit een doorzet kunnen ervaren, mijn tijdlijn gezien had het van het voorjaar/zomer eigenlijk al zo ver geweest. Dit is dus het nadeel van oud onopgelost karma en de gave hebben dat te zien.

 

Een innerlijke hereniging is pas mogelijk als alle energie om jouw heen en zuiver is en als er van hogerhand wordt bepaald dat jij er klaar voor bent. Dit is voor mij ook supervers dus ik pak gewoon de energie even die ik erbij krijg.

Als jij je negatieve karma's hebt opgelost en jouw wederhelft die als het goed is synchroon met jou loopt, dan heeft die ook bepaalde zaken opgelost en doorzien en is eveneens zijn/haar karma aan het oplossen inzien en vrijwel tegelijk met jou opgelost. Bij duaalzielen in ieder geval wel. Deze maanden, oktober/november/december wordt een heel groot karmisch deel algeheel ingelost, we praten over groot omdat het gaat over groepen die vast zitten aan bepaalde "spirituele leraren" die eigenlijk narcisten zijn, alle coping die verband houdt met dit narcisme, dus ook het eigen narcisme wordt doorzien. Dit is groot omdat er groepen zijn die karmisch aan elkaar vast zitten. Dit zijn leerling groepen, maar ook vriendengroepen die binden aan bepaalde specialiteiten van iets of iemand wat verder niks te maken heeft met iemands 'ware zijn', puur ego gericht dus.

Dit zijn groepen zielen die op zielniveau alleen maar bestemd zijn voor het oplossen van dat karmische geheel, hieraan zitten ook vaak liefdesrelaties verbonden in die karmische groepen maar ook gewoon gedeelde aspecten die met elkaar gedeeld worden om van elkaar voor tijdelijke aard belangrijke lessen van elkaar leren, In die groepen zijn niet alle karmische relaties per definitie toxische relaties. Lichtere relaties komen samen terecht in een gezamenlijk gedeelde toxische relatie. Dit kan trouwens ook zo zijn met bepaalde werkgroepen of samenwerkingsverbanden die prefreren voor het grote goed te werken maar eigen onder deze valse naam inhalig zijn voor zichzelf. Vaak hebben mensen dit niet eens door.

 

Ik lijk af te dwalen, maar dat is het niet. Deze groepen zorgen voor oponthoud in de tweelingziel/duaalziel samenkomsten. Door mensen van dien aard die dus tweelingziel zijn vast te houden in bepaald gedrag door hypnotische toepassingen, zwarte magie, simpele vloeken of verwensingen of toxisch "nodig hebben" voor zichzelf en vooral heel veel (oude) jaloezie, komen de twins hier niet uit los. En als eentje in een dergelijke constructie vast zit, kan je de klok er gelijk op zetten dat de ander dat ook zit op een andere manier. Want alles, echt alles wordt gespiegeld!

Wees daar dus waakzaam op en werk je ellende dan ook echt tot de bodem uit.

 

Deze energie wordt nu uitgewerkt tot maximaal 20 december, want hier vinden de laatste eindjes hun weg van degene die nu tot 20 november niet helemaal klaar waren.

Voor de tweede golf geldt een uitloop tot april 2022. Dit is overigens dezelfde groep als nu december die de keuze gemaakt hebben om nog een rondje in hun karma's te lopen en deze mensen komen in april tot dezelfde conclusies als de mensen die nu in december/november komen. Maar dit kan ruim plaatsvinden tussen nu en april en is niet perse maand gebonden, dit keer niet.

Hierdoor betekent het dat er nu vanaf 20 november tot 21 december diverse samenkomsten al mogelijk zijn!

Net welke keuzes er worden gemaakt en welke lessen beide kanten verkiezen. Alles wordt dus ruimer en opener, elke dag kan jouw/jullie nieuwe moment zijn. Niet alleen bepaalde poorten/datums of energieen, gewoon elke dag, punt.

 

Je kunt het merken aan de innerlijke hereniging. Vrijwel direct na het overwinnen van dit zware karma en het stappen uit dergelijke groepsverbanden komt er direct ruimte. Wat ik nu heb gezien is dat iedereen een initiatie krijgt vanuit het licht van Christus, iedereen die zijn overwinning heeft behaald en de meest zware duisternis door is en doorleeft heeft krijgt een prachtig cadeautje. Over dit cadeautje mag ik later meer schrijven, maar het komt er op neer als eentje van de twee vanuit de missie taak de duister heeft overwonnen worden de tweelingzielen en duaalzielen meteen meegenomen en ook andere belangrijke leden uit de zielengroep. Ik kan er nu niet dieper op in gaan, maar later mag ik iets vertellen over deze bijzondere giften van boven die er voor zorgen dat we onze doelen ook echt behalen. En het wordt nog mooier.

 

Vanaf dat moment ben je vrij en kan je dus ook gaan samen komen met wederhelft. Voor de meeste is er eerst een hereniging met de geliefde partner en later pas met de samenwerkingspartner. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat er eerst gesetteld mag worden voor de nieuwe missies kunnen gaan ontvouwen.

 

In de vrije energie, dit cadeau wordt komende tijd aan meerdere uitgedeeld, nu voor december en in februari krijgt de volgende golf zijn initiaties. Maar dit hangt algeheel af van jou en jullie persoonlijke proces.

 

Innerlijke samenkomst is de voorwaarde voor het op aards niveau samen komen, de zielen worden in deze initiaties opnieuw afgesteld en worden naar een subtieler hoger licht getild. Het kan zijn dat er gedeelde dromen/dimensie uitstapjes zijn geweest met kussen en seksueel contact alvorens de initiatie kan plaatsvinden. Het seksueel contact zorgt er voor dat de laatste blokkades uitgewerkt kunnen worden. Daarna wordt de energie heel vredig en rustig. Een simpele omarming en een gevoel van thuis komen met elkaar innerlijk voldoet in principe. Het innerlijke contact geeft een knipoog naar het aardse samen komen. Wat vanuit flow en vrede zal gaan plaatsvinden. Als het zo ver is voel je het en weet je het, het is in zijn subtiliteit krachtig. De hardheid gaat uit de connectie en alles wordt zacht en fijn.

 

Aards samenkomen

Een deel van ons zal met de kerst al gezellig samen opnieuw aan het aftasten zijn. Er zijn geen woorden nodig.

Het is vooral belangrijk het mannelijke deel (of dat nu vrouw of man is) aan het woord te laten, het verhaal te laten doen. Alles te laten ontvouwen, aftasten mag maar doe het vanuit je opgedane kracht, kennis en vooral jezelf. Niks hoeft alles mag, het is vrij. Er zal balans zijn in de verbinding en een gevoel van thuiskomen nooit tevoren. Vrij en open, kwetsbaar en  in balans.

 

Als je op orde hebt;  je huis, je gezondheid, je financieen, je leven algeheel, je fitheid en vooral je eigen energie in balans is. Dan is het wel tijd, dan mag het.

Nu tot de kerst dus, de eerste golf en spoedig daarna de tweede golf van februari tot april/mei en weer een golf in augustus/september van tweelingzielen die op aards niveau herenigen. Zielengroepen daarbij meegenomen trouwens, veel samenwerkingen ontstaan hier tussen de tweelingzielen en duaalzielen. En zoals in het duaalzielen blog ook al vermeld, mensen met tweelingziel en duaalziel verbinding zullen een drie eenheid gaan vormen. Ook dit begint in de zomer van 2022.

Het zal zijn, nu, zoals je je altijd hebt voorgesteld dat het zou zijn en nog vele malen beter.

 

Ja, dit is de tijd.

De evolutie en kwantumsprong begint hier en nu bij ons. Onze liefde belichaamd het zaadje tot de grote massa ontwaking. Juist daarom is het onmogelijk om niet samen te komen, Het samen komen is de missie, in de missie, in de missie met elkaar.

We voelen het allemaal, echt allemaal.

 

Deze liefde is onvermoeibaar, onmogelijk te scheiden, onmogelijk te breken. Hoe duister de tijden ook zijn.

Fijne herenigingen lieve tweelingzielen en duaaltjes.

 

Ik sluit af de songtekst Buitiful van Coldplay, geraakt ben ik door de vrijheid van de tekst.

De track zelf is te zien via de volgende link.

Het zo ontzettend van iemand houden dat alles mooi is, zo mooi is het ook.

(Chris Martin is zeker weten een tweelingziel, echt, wauw)

 

All I know is I love you so
I hope that you get everything you want in this beautiful life
Change for your pocket, someone for the night
I hope they name you a rocket, take you for a ride for free
And if they tell you you're nothing, maybe you'd explain
To me you're the summer sun after the rain
You were there when I needed something for the pain, you see
When you love me, love me, love me
When you love me, love me, love me
When you love me, love me, love me
When you love me, love me, love me
I'm nowhere else
I'm on top of the world, man
On top of the world
And it's so beautiful
And you're so beautiful
I hope that you get everything you want in this beautiful life
Watermelon moon, so happy you're alive
And I feel like a river finally arrived at sea
'Cause when you love me, love me, love me
When you love me, love me, love me
When you love me, love me, love me
When you love me, love me, love me
I know I'll be on top of the world, man
On top of the world
And it's so beautiful
And you're so beautiful
And it's so beautiful
'Cause when you love me, love me, love me
When you love me, love me, love me
When you love me, love me, love me
When you love me, love me, love me
I know I'll be on top of the world, man
On top of the world
And it's so beautiful
And you're so beautiful
And it's so beautiful
And you're so beautiful
And it's so beautiful

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=1OAn--ZCqa8&fbclid=IwAR2sIzksRuXooGp5gscTRYgSTEDBxjXI_uEE7-hbbUWWMiwhb2qqtghvOhg

 

 

 

Gerelateerde blogs:

De duaalziel de onderkende verbinding

De weg naar 5D de nieuwe aarde

Alles over de Dark Night of the Soul

Alles over telepathie tussen tweelingzielen/duaalzielen

Waarom je liefde beter niet kunt afkopen, de prijs van magie

Tweelingzielen: Als hij/zij jouw blokkeert

 

Alles over karmische relaties

Seksuele energie het verschil tussen man en vrouw

 

De waarde van spiritualiteit in een wereld in chaos

Loskomen en in de eigen kracht komen

 

Zelfhulp artikelen

Dagelijkse energetische reiniging (Christina von Dreien methode)

Kenmerken entiteiten meedragen

Kenmerken buitenaardse entiteiten meedragen

Kenmerken tweelingziel ontmoeting

Leren werken met telepathie met je tweelingziel/duaalziel

Alles over transformatie 1

Alles over transformatie 2

 

 

TERUG NAAR BLOGPAGINA

TERUG NAAR HOMEPAGINA