Met al mijn liefde...

Met al mijn liefde wil ik deze woorden met de wereld delen, omdat ik ze gewoon weg voel. Ik wil ze openlijk spreken omdat ik niet langer mijn mond zal houden, omdat dit gewoon woorden zijn die passen bij de wereld van vandaag, bij de transformatie die mijn duaalziel, mijn tweelingziel en mijn zielverwanten doorgaan.

Het is een pittige tijd, maar hoe zwaarder dingen worden, hoe lichter de andere kant ervan wordt. Dualiteit, het donker en het licht staat steeds verder van elkaar. Wie niet gekozen heeft voor het licht valt volledig in het donker.

En zelfs al heb je voor het licht gekozen, kan je ook nog steeds vallen in de valkuilen van de duisternis. Zware tochten lopen wij, maar weet, het is niet voor niets.

 

 

Lieve allemaal, wie dit ook leest.

Ik wil dit tegen je zeggen omdat ik dingen zie die er in de wereld gebeuren. Eigenlijk heb ik geen oog meer voor de 3d gebeurtenissen, de C. shit en regels daar heb ik het niet over. Omdat het me niet meer interesseert, dat klinkt heel erg hard. Maar alles wat angst belichaamd is niet langer mijn cup of tea. Ik ben ontiegelijk klaar met duistere dingen en daarmee bedoel ik de dingen die ons afleiden van wat er werkelijk belangrijk is het leven. Alle dingen die een mens "moet doen" om "beter te worden" omdat men "denkt" dat het "goed" is. Let op de aanhalingstekens. Al die shit is een illusie.

Wat tevens een illusie is, sluit je ogen maar als je dit niet wilt lezen of er niet klaar voor bent.

 

- Demonen, entiteiten, black magic, red magic, aliens die je bang maken en mensen die denken dat ze je kunnen overheersen.

En dan praat ik even over de zware varianten van:

- Corona, vaccinaties, QR codes, Corona testen

Wat dat berust in dezelfde angsten en dezelfde shit, heb ik toch dat woord gebruikt. Helaas onvermijdelijk.

 

Even kort nog wil ik dit erover zeggen, het is pure naaierij en kijk er alsjeblieft doorheen alles is controle!

Voor een verdieping daarin de volgende artikelen en informatie dan stop ik met dit beklag.

Over entiteiten dat wat niemand je verteld

Symptomen entiteiten meedragen

Buitenaardse bezetenheid.

 

Want ik wil het hebben over liefde, over waar mijn hart van overstroomd als ik eventjes goed in me vel zit. Ik heb zo ontzettend veel van bovenstaand gespuis al overwonnen, en hoe? Door gewoon te besluiten dat ik geen dag langer mijn leven laat verpesten door energetische shit, geen dag langer meer!

Alles is pure mindset, alles! Je kunt soms healen tot je een ons weegt, maar als dingen in je mind jouw houden in het 'ik kan dit niet, ik kan dat niet' , dan blijf je uitstellen. Je blijft het leven uitstellen! Waarom? Je kunt NU dingen veranderen, dus waarom begin je niet met elke dag een stapje doen? Dichter naar je hartsverlangen uiteraard, niet dat wat je wil, nee dat wat je voelt. Want alles draait nu om flow, niet om forceren, mensen met praatjes om je vinger winden en zo je doel bereiken. Nee, dat gaat niet meer werken, geen dag langer meer!

We bereiken want onze ziel wil dat wij bereiken, en natuurlijk is er ook een vrije wil. Maar dat wat je het meest blij maakt, dat is pad. Zo simpel is het. Als je ergens niet meer blij van wordt, kap er maar mee het gaat je daar niet brengen. Ultiem geluk is niet alleen de kleine dingen, het is ook de grote dingen die je doet in deze wereld. En je kunt dingen alleen maar groot maken als je echt vanuit je ziel de passie voelt, al het andere waarbij je dat gevoel niet hebt is niet de weg te lopen. Zo kom je in flow. Dus zeg maar gedag tegen je oude idee van hoe je een goed non-profit bedrijf bedrijft, want het werkt niet meer. Zeg maar gedag tegen die baas die je dacht levenslang mee te werken, het werkt niet meer. Ga op zoek naar ware vervulling. Dat is mijn eerste boodschap.

 

 

Relaties en tweelingzielen

Overal waar ik voorheen zei, nee soms kom je niet samen. Vergeet het, je komt samen.

Ik heb momenteel vijf zielconnecties, eentje van vroeger kwam onverwachts weer op mijn pad. Een lerares waarmee ik op mijn tiende levensjaar een heel diep proces ervaarde toen ze weg moest hier uit Hoorn. Ik was tien, ik huilde een half jaar om haar verlies. Het was absurd. Maar nee, ze zou op een dag terug in mijn leven komen. En daar was ze, in de sportschool. En nu doen we samen pilates les.

Het is namelijk niet klaar, ook deze geweldige ziel en vrouw mag naar een transformatie en nu kunnen we wel een gelijkwaardige relatie aan gaan. Hoe leuk is dat.

Iedereen waarvan je weet, die komt terug. Dat klopt, die komt ook terug.

Alles komt nu weer zoetjes aan samen, geniet er echt van!

 

Tweelingzielen die voor een andere partner hebben gekozen, laat maar gaan. Want alles is karmisch en als je je les geleerd hebt van die persoon, dan is het gewoon klaar. Elke tweelingziel, ook als je er meerdere hebt, jullie komen gewoon samen in deze tijd. Weet je waarom? Omdat tweelingzielen met genoeg zijn om de kwantumsprong in gang te zetten die zo hard nodig is!

We maken niet voor niks een evolutie mee! Iedereen heeft een taak met elkaar.

Dus dat huwelijk valt in duigen, die trouwerij gaat niet eens door en dat huis wat je net samen hebt gekocht? waarom vernietig je je leven zo? wees eens goed voor jezelf en laat je niet verleiden door ogenschijnlijke aardse verleidingen. Dat je gelukkig wordt, waarom? je denkt de hele dag aan je wederhelft en je wederhelft aan jou. Waarom doen jullie elkaar die pijn aan? Waarom doe je jezelf die pijn aan en ben je niet gewoon eerlijk? Je voelt in je hart echt wel dat er dingen niet kloppen, luister daar naar. Ik weet, voor de mannen een extra ding, maar stop eens met dat getwijfel, je staat dichterbij je gevoel dat je ooit hebt gestaan! Dus niet zeuren en gewoon eens even eerlijk naar jezelf gaan handelen, daar wordt je gelukkig van.

En duaalzielen, ja beetje zwaar, weet ik wel. Maar juist die donkerte en het aanvaarden daarvan als vrouwelijke zijde, dus je lelijke kanten ook, brengt je tot elkaar. Als de man, de donkere zijde maar eens even gaat denken met zijn hart en aanvaard dat hij het wel waard is en die vrouw wel je wederhelft is, die twijfel niet nodig is en die onzekerheid ook niet. Je bent het waard, vecht er voor!

Je hoeft niet naar mij te luisteren, maar geloof me, ik voel jullie.

 

En tweelingzielen die ontkoppeld zijn bij die ene mevrouw, je bent misleid!

Wat ik voorheen hierover vertelde was onder invloed. Draai het alsjeblieft terug en meld je alsjeblieft bij een van de healers van onze School. Een tweelingziel is niet voor niets aangekoppeld! Het is namelijk een innerlijke spiegel en ja het is heftig, maar het psychische ongemak vermijden is absoluut niet de weg! Ook niet als de ander entiteiten meedraagt. De makkelijke weg is niet de oplossing! En dit geld ook voor ontkoppelde daar genoemde soulmates, dat zijn geen soulmates! Het is een andere diepere vorm van een tweelingziel, een duaalziel (soms ook bipol genoemd) draai het terug! Want het is niet zomaar aan elkaar gekoppeld. Zonder innerlijke spiegeling geen groei en een stilstaand proces! Dat psychische stukje samen, dat emotioneel heftige dien je juist aan te kijken en te doorleven juist daardoor kom je in je eigen innerlijke diepste stukken die je dient op te ruimen. Zelfs met entiteiten, je dient daarbovenuit te groeien! Laat je niets wijsmaken. Ontkoppeld? meld je even bij de een van ons dan fiksen wij het voor je. Het is niet de bedoeling om dingen die van nature aan elkaar zitten los te maken, daar komt chaos en vertraging van. Bovendien is de ander een deel van jou die niet op een andere manier is te verkrijgen. De ander is jou! Laat dat deel je dus nooit afnemen! (dus ook andersom niet! Vraag het niet eens van je wederhelft het is GEEN liefde om dat te doen!!)

 

Ik zal er niet langer doekjes om winden, de man die ik mijn soulmate noemde. Er klopte geen moer van, je bent mijn duaalziel en dat is gewoon een tweelingziel, er is niemand misleid. Wij door onszelf hooguit, we trapten in onze eigen leugens en lieten ons pakken door wat wij "dachten" toen. Ik leefde in een hoax die nu opgehelderd is. En geen sorry, vergeven is alles al.

De duaalziel is de krachtigste verbinding die er bestaat, er is zoveel liefde naar elkaar in dit proces dat er op die manier mega healing kan plaatsvinden! Maar goed daarover meer in mijn blog over de duaalziel.

En nu ik toch bezig ben, het is een cadeautje!

Na de hel, komt het licht naar voren en daar begint een nieuw leven, zo mooi! In balans. Einde discussies, einde gedoe. Mits je maar naar elkaar luistert, innerlijk dus ook tijdens een fysiek gesprek. Stem je af en pak alles gewoon rustig aan, beetje bij beetje. Het komt wel goed.

Dat ghosten levert niks op, je bent er telepatisch toch dus hoezo blokkade?

Dat toneelspel op aards vlak daar kijk ik dwars doorheen, die liefde innerlijk is toch alles wat telt? wat wil je nog meer in je leven? Dan kan toch alle materie wegvallen? dan ben je nog steeds de gelukkigste mens op aarde met een connectie als dit. Dus waarom niet gaan leven en het er van nemen?

Niemand wil spijt hebben van het leven als het einde eraan komt, niemand. Dus neem het van elke dag en ga leven vrij en blij als een kind en doe elke dag iets wat je echt gelukkig zou maken, uitstel brengt je niets, alleen maar meer spijt en schaamte. En dat maakt niemand gelukkig.

 

Het was een hel

Het was een hel, ja alles. Het was hier heel donker. Maar nu mag het licht er zijn, ook van jou.

Deze volle maan brengt een enorme lichtsfeer met zich mee vol liefde, zo veel liefde!

Ik hou weer van het leven, ook al ga ik soms nog diep. Ik blijf energie opruimen ook in mijn connecties, omdat ik er gewoon ontzettend klaar mee ben. Het is tijd dat iedereen nu zijn verantwoordelijkheid over zijn eigen leven gaat pakken, zich laat leiden door het hart hoeveel misleiding en bullshit er ook rond gaat wereldwijd, energetisch, aards, het maakt niet uit.

 

De nieuwe wereld

Lieve lieve mannen, mensen, tweelingzielen waar ik om geef en me serieus om bekommer. Nu even mijn zachte kant, ik hou zo ontzettend veel van jullie!

Ik hou van wie mij ondersteunen om de laatste eindjes bij elkaar te binden, de groep die ik tot nu toe in mijn praktijk heb geholpen en die allemaal zijn gebleven om samen met mij dit nieuwe pad te lopen. Ik hou heel erg veel van mijn tweelingziel nummer een, de autorij instructeur (ik wilde bijna namen noemen maar ik zal jullie privacy respecteren, maar vergeef me de details die ik deel, mijn ervaringen met jullie zijn zo hard nodig! ik en wij zijn zo hard nodig lieve kerels van me!)

en nog meer van mijn duale man waarbij ik al meteen wist dat er iets was, maar door de eerste niet open stond voor jouw. En toen ik me openstelde was ik ook zo overweldigt dat ik niet wist hoe ermee om te gaan. Maar jij bent het gewoon en het lijkt nu alleen maar sterker te worden, ik lijk in je te zakken en ik kan er niks aan doen. Je voelt me en ik ben dankbaar voor ons contact, zonder jou was ik nooit gekomen waar ik nu was. Je bent het waard, je mag het nu ook zelf inzien. Ik hou van je, zo zielsveel dat het me gek maakt soms!

 

En iedereen ja iedereen die mij support, mijn blogs trouw volgen door mijn straffe woorden zoals iemand het ooit noemde. De mensen die een lange reis vanuit Belgie en Zuid-limburg, Nijverdal, Deventer, Leeuwarden, Brielle gewoon hun tijd kiezen om bij mij door te brengen omdat ze mij vertrouwen. De mensen die in de toekomst ook onderdeel hier vanuit zullen maken, ik hou ook van jullie. Sommige weten dit nog niet maar ik zal jullie herkennen als het zo ver is.

 

Mijn liefde voor alles, het leven, de dieren alles wat ik mag ervaren!

En nee ik ben niet aan het trippen, ik ben mijn droom in aan het wandelen en ik weet dat alles goed komt. Dit prachtige project, deze school, alles wat hier rondom gebeurd. Zo langzaam zal deze school aan de voet staan van de nieuwe wereld en iedereen die hierin thuis hoort zal erin participeren. Ik werk niet langer alleen. Wij zijn een voorbeeld van een project hoe het allemaal gaat zijn straks. Ik ben trots dat ik dit mag meemaken, creeren en met jullie allemaal dit mag maken. Het is gewoon diep in mijn hart weten dat dit altijd al de bedoeling is geweest en er is geen weg meer terug.

Zeg maar gedag tegen de oude energie, want we zijn opnieuw begonnen met stromen. Tenzij je tegen de stroom inzwemt natuurlijk, dan kom je er niet. Dan verwelkom je allicht nog een donker rondje. Ik doe daar niet langer aan mee.

 

De tijd is er nu, vele voelen het. En ja ook tweelingzielen/duaalzielen komen nu zoetjes aan bij elkaar. Het is gewoon tijd om samenwerkingen op te pakken, het wordt groots! Het wordt mooi en prachtig.

Ik zal nu mijn vleugels breeduit uitslaan, het is afgelopen met die donkere bullshit, de wereld ligt aan onze voeten en het is tijd om alles met beide handen aan te pakken.

 

Soms betekend dat een vertraging om mee te gaan in het tempo van het universum, voor anderen allicht een versnelling. Voor weer een ander uitdagingen aangaan en voor weer een ander betekend het dingen beeindigen die niet meer werken. We gaan onvermijdelijk met alle neuzen nu dezelfde richting in. Dat wil het universum en wie niet mee kan, die gaat ook gewoon ook niet mee. Zo werkt dat. Maar dan mis je dus de boot naar de overkant. Blijf bij het licht!

We kunnen het nu, met zijn allen! Wij allemaal zijn er klaar voor om nu een drastische, heftige, chaotische, speelse en geweldige verandering door te maken. Dus waarom nog twijfel?

Stap uit de bullshit en begin met leven! Wat heb je te verliezen? We hebben toch geen controle, op niets. Alles wat controle is dat is angst en dat hebben we niet meer nodig. Niet als we dat leven willen.

 

Een paradijs creeren we zelf maar dat is hard werken. Eerst met opschonen van negatieve energie, trauma's en karmische shit doorzien. Dan maak je je eruit los en ga je het grotere plaatje zien. En dan zie je dus wat ik nu zie.

Kijk goed, laat je niet misleiden. Begin gewoon nu met leven, want in ons hart is deze wereld er allang.

 

Het is een herinnering aan wat we eerder hebben gezien, een paradijs op aarde, het is aan ons. Erop of eronder, lijden of evalueren? wat kies jij? De weegschaal kan nog om, met al deze liefde.

 

Heb de aarde lief, heb je naaste lief, het leven lief.

Dat is alles waar deze hele transformatie om draait, maar wel omdat je het meent en niet in een gemaakt keurslijf.

Je mag het zelf maken, op jou manier, out of the box.

 

Leven de liefde,

leven de tweelingzielen

leven de missies,

leven de duaalzielen

Leven de liefde voor jezelf,

de wereld en het leven.

 

Het is klaar, alle duisternis en onzin is boven aan het komen al langere tijd en zal niet lang meer leven. Het ego tijdperk is aan zijn einde en het is nu de bedoeling dat we onze ziel gaan volgen.

 

Ik heb jullie lief, laat deze kans niet liggen om deze transitie mogelijk maken!

Dankjewel voor je aandacht dat je dit rommelige blog tot het einde hebt gelezen.

Nu ook aan jouw om eerlijk te zijn en je mond open te trekken, hoe meer we een stem hebben hoe meer we gehoord worden en een beweging kunnen maken naar dat Happy life.

Met z'n allen.

NU

 

Liefs Nuria

 

Muziek waardoor ik ben geinspireerd hieronder een mooi flowend stuk muziek:

 

Terug naar blogpagina

Terug naar Home