· 

Alles over de 'Dark night of the soul'

Op dit moment beleefd de mannelijke energie 'The dark of the soul', in zowel de man als de vrouw is deze energie aanwezig. We zijn op weg naar balans tussen beide seksen, tussen beide energieen. Dat betekend dus dat beide het ervaren, in meer of mindere mate, tot de lessen geleerd zijn in "het donker'" en tot men in staat is alle negativiteit en het ego te overstijgen en tot men de juiste keuzes maakt, zal deze nacht voortduren.

Deze nacht wordt vaak wel als een soort hel ervaren, het diepste van het diepste, een uitnodiging om in je kracht te gaan staan en het oneindige licht te pakken in jezelf. Alle drama, toxische relaties, toxische energie van jezelf als in toxische gedragingen los te laten.

Het is een heftige aangelegenheid voor ieder die het meemaakt, je kunt er meerdere ervaren in je transformatie tot heelheid. Ik vertel je er alles over in dit blog.

 

 

Gelegenheid tot alles wat in je zit

Ik kom net een beetje gekropen uit mijn diepste nacht in de zes jaar dat ik al aan het "processen" ben met mijn soulmate en tweelingziel en alle karmische aangelegenheden die daartussen zijn gekomen. De laatste was de ergste, waar zij vanaf weten en ik hier niet verder over ga uitwijden. Ik zeg alleen maar, rode magie. (Zie begrippenlijst en definities)

 

Hoe dieper de hel die je ervaart, hoe hoger je jezelf kunt overstijgen. Het is alsof je geraakt bent door een bliksemschicht als je wakker wordt uit illusies waar je jarenlang in geleefd hebt. Mijn eerste wakker worden ging over de illusie waar de mensheid in leeft en maakte me heel boos, de volgende ging over het ontwaken uit de rozengeur en manenschijn van deze connecties, de volgende was een berusting in zelfs de dood waarna ik juist weer realiseerde dat ik nog wel wilde leven en de laatste was mijn diepste angst om mezelf te verliezen overwinnen, angst om mijn ziel en eigenheid voorgoed te verliezen.

Je begrijpt, dit alles was in een opbouwende aard en de heftigste is de laatste. We maken met zijn allen een reis waarin we meerdere intiaties ervaren van een ego dood waarin je, als je de juiste keuzes maakt en je lessen oppakt weer een treedje hoger in frequentie kan stijgen.

Mijn laatste ervaring gaf me een gigantische mentale maar ook lichamelijke test, want s'nachts was ik doelwit van iets verschrikkelijks en dus was ik op mijn hoede. Nu is mijn helderziende gave ook nog eens beter geworden met nu ook met open ogen energie zien en vooral in donker en schemering zie ik dus alles, maar ook echt alles. Dat maakte dat ik op mijn hoede was, elke nacht, nu gedurende tien maanden achtereen. Slaap tekort, vermoeidheid en uitputting op de koop toe en daardoor ook flink overwerkt zijn en weinig tijd voor mezelf gehad. Eigenlijk de afgelopen zes jaar, volledig niet, kwam ik tot ontdekking. Dat ik het mentaal heb volgehouden verbaast mezelf zelfs.

Ik kan me geen ergere hel in denken dan de afgelopen maanden mij ten deel zijn gevallen. Ik ben bij iedereen weggehouden en iedereen bij mij, bij mijn geliefden weggehaald en ik weet ook niet zeker of ook zij doelwit waren. Nu kwam ik erachter dat het eeuwenoud zeer heftig karma was, maar dan nog, dit was extreem.

Ik heb zelf een ritueel moeten doen om de kracht ervan af te laten nemen, ook heeft het mij geleerd dat ik niet ben wat er van mij gemaakt werd. Mijn vleugels werden mij getoond en vanaf dat moment ging ik mij realiseren wie en wat ik ben, ik geloofde het zelf bijna niet. Ik heb afstand gedaan van mijn sjamanen titel en ben de boel meteen vrijer gaan benaderen. Ik heb gezien en gevoeld wie ik ben, ik in mijn pure ware aard. En toen ging ik geloven, in mezelf en alles wat ik oppik over mijn eigen leven. Ik geef nu onvoorwaardelijk, ik geef al mijn informatie onvoorwaardelijk. Alsof ik nu de waarde ervan ken en ook van mezelf.

 

Ik geef mijn eigen voorbeeld omdat ik simpelweg geen andere heb, ik heb het tenslotte zo ervaren.

De Dark Night, ofwel de donkere nacht van de ziel  leert jou in de donkerste tijden wie jij bent.

 

Hoe ziet een donkere nacht eruit?

Dat is niet echt specifiek te benoemen omdat het een zeer persoonlijk proces is. Het is een periode van ongeveer een jaar, soms iets minder waarin je op je diepste angsten van dat moment een trigger krijgt. Een trigger houdt in dat je geraakt wordt door een emotioneel zware situatie waar je een beslissing in dient te maken voor jezelf.

Voor de ene persoon kan zo'n donkere nacht voor de eerste keer in een karmische relatie zijn (in de link uitleg over wat het is en inhoud en hoe te herkennen), waarin er bijvoorbeeld een heel complexe situatie mee gemoeid is met kinderen etc. Ook kan de eerste donkere nacht een heftige gebeurtenis zijn als bijvoorbeeld een ongeluk, of simpelweg een depressie of een burn-out. Het is vaak vooral een psychische situatie waar je overheen dient te komen. Vaak zijn het onderwerpen waarin we nog in angst over leven die in het diepste onbewuste worden aangeraakt. Zo diep dat we er voorheen geen weet van hadden, of misschien wisten we het wel maar we hadden toen nog de mogelijkheid om het heel hard weg te drukken. Nu krijg je echter de gelegenheid het aan te kijken, je moet het aan kijken, want dat is de enige weg naar buiten. Je kunt korte lange duistere nachten hebben van enkele maanden, maar wie echt op weg is naar zijn ware licht krijgt het zwaarste ooit voor de kiezen. Als je bewust bent dat je erin zit kan je ermee aan de slag gaan. Vaak duurt dat besef ook eventjes.

 

De meeste donkere nachten zijn verbonden aan een zeer oude karmische cyclus van jouw zelf met of zonder een ander karmisch persoon die jou kan tergen tot jouw diepste innerlijke kern en kernpijn. Dit zijn mensen die je energetisch leeg zuigen, mensen die je vervloeken, mensen die je met magie belagen, mensen die je ontzettend boos maken, mensen die je irriteren en ver over jou grenzen heen gaan, keer op keer. Dit zijn dus toxische relaties die vragen van jou om voor jezelf te kiezen, eruit te stappen en verder te gaan zonder die persoon. En soms kan dat de moeilijkste beslissing ooit zijn, voor het ego. Want het voelt alsof je een geliefde verlaat, maar je merkt al gauw dat je op een bepaalde manier gebruikt bent door die persoon, geloof me dan ben je er snel overheen. De hechting die je voelt zijn koorden die de ander maakt om jou te binden en alle keren dat jij hebt toegegeven worden de lijntjes strakker getrokken. Dit zijn narcistische relaties die je helemaal gek kunnen maken. Alle banden en koorden breken is het enige wat je kan doen, maar breek ook contracten en doe dit door de gehele tijd. Ik zal binnenkort hiervoor instructies op de website plaatsen.

 

Je kunt hieruit maar je moet al je krachten bijeen brengen om zo ver te komen en dat valt echt niet mee. Daarom is het ook zo'n uitputtingsslag. Bij sommige van ons is dit een familiaire situatie en dat is nog veel moeilijker, je familie achter je laten. Maar het gaat over je eigen welzijn en gezondheid, soms kan je niet anders.

 

Dat is dus een mogelijkheid. Een ander wordt met demonen belaagd en weer een ander komt op straat terecht, weer een ander raakt al zijn geld kwijt en weer een ander heeft te maken met vele geliefden die overlijden in een korte tijd. Je gaat de weg die jouw ziel gekozen heeft om zijn angsten onder ogen te zien.

Alles wat je meemaakt in die periode lijkt elkaar zeer rap op te volgen. Ik dacht bijvoorbeeld steeds dat het "nu" wel goed kwam en was al blij als ik me een enkele dag "normaal" voelde en was dan nog vol twijfel wat een energetische troep er in mijn systeem gestopt was. Dus echt goed voelen was er niet bij, bijna geen enkele dag in de afgelopen periode. Tegenover de mensen die ik help wilde ik niet opgeven, maar eigenlijk had ik veel eerder moeten stoppen. Ik kon niet meer.

Het was ook lesje eigen grenzen voor mij, zo kunnen we allemaal op onze eigen manier onszelf vooral tegen komen en leren we echt om dieper in onszelf te gaan en met alles te stoppen. Je moet wel, je wordt gedwongen, anders kan je niet door de emoties heen, niet door de pijn heen, maar je moet gewoon er is geen andere uitweg dan door al die troep heen.

 

Je bent hierin ook niet alleen. Als jij hier bent met een taak voor de mensheid en hoger licht in je draagt zal je dit moeten doorstaan. En hoe lichter je ziel, hoe zwaarder deze testen. Wanneer je de verleiding kan weerstaan om uit de duistere toxische stukken te blijven en te blijven staan voor je eigen licht en geloof, als je geen dealtjes sluit met de duisternis en jezelf volledige vrijheid en liefde gunt, dan kan je eruit. Het is een test of jij integer naar jezelf en anderen bent en of je duistere geloften kan breken omdat ze je niet langer dienen. En we kunnen het net zo goed hebben over het feit of jij je verslaving aan het negatieve kan loslaten, de gewenning aan pijn kan en wil loslaten. Velen van ons zijn zo gewend aan de pijn dat ze zich eraan vast willen klampen, omdat het geen pijn hebben zo'n vreemde gewaarwording is, net zoals het hebben van geluk. Dat je het weer van je af duwt. Als jij ook de angst voor je eigen grootsheid en voor ware liefde kan loslaten, dan kan je het pas gaan ontvangen. Maar hoe kan dat als je je aan pijn en ongeluk blijft vastklampen omdat je dat nu eenmaal gewend bent? Dit gaat echt over jezelf zien staan en liefhebben, in zijn puurste ware vorm.

 

Zelfliefde en geloof

Dit gaat dus over jezelf zien staan en liefhebben, zonder egobehoeften zoals hebzucht bijvoorbeeld of verslavingen aan seks of eten. Dit gaat puur over jouw pure ware zelf erkennen voor wie je bent.

Naast een vorm van vertrouwen die er mag zijn in "het plan" van jouw ziel en voor wat jou toekomt mag je ook gaan leren vertrouwen op je eigen kracht en dan vooral vanuit je licht. Die kracht bereik je door verbinding met de liefde, als tweelingziel of soulmate heb je dat voordeel wel dat je die verbinding kunt gebruiken als vangnet als je echt even niet meer weet hoe liefde voelt. En dan heb ik het niet over het seksuele gedeelte, maar juist die stabiele innerlijke zachtheid, die je ook kan voelen in de natuur. Dit is je pure kracht, pure liefde, scheppingskracht, die energie, daar mag je naartoe.

 

Vaak ben je in de donkere nacht verder van je jezelf (je ziel) verwijdert dan je zou willen. Ik zelf heb in meerdere situaties gezeten, zo ook mijn soulmate waarin s'nachts de angst heel sterk was. Ik riep vaak naar hem: "Als je bang bent verbind met je hart naar mij!'  Waarom? omdat je daar die ultieme verbinding met jezelf terug vindt, soms heb je daar de ander voor nodig. Ik verbond me met hem als ik bang was dat ik mijn ziel weer kwijt was. Dat subtiele straaltje energie kan soms net genoeg zijn om de hoop niet op te geven, weten dat die ander daar is. Natuurlijk moet je op een bepaald punt zonder "zijwieltjes" gaan, dit betekend deze energie alleen maar in jezelf naar voren halen, maar het is niet erg, als de ander de kracht heeft dat je elkaar even helpt als het nood is. Daar heb je elkaar ook voor (ook dat is onvoorwaardelijke liefde), maar de afspraak is dat je puur op eigen kracht je angst overwint. Deze angst uit zich vaak in vanuit een hele diepe trilling, alle tweelingzielen en soulmates kennen deze situatie wel dat je bij elkaar trilt. Je trilt door de frequentie samen, maar ook de diepe angst die in beide zit is hier verantwoordelijk voor! Het is belangrijk om die angst eruit te laten komen, gewoonweg los te laten. Maar dat vraagt diep inzicht in jezelf, daarom wordt je ook in die situatie neergezet. Soms is de angst afkomstig vanuit zo'n dergelijk verleden wat zo heftig is dat je het als ziel bewust bent gaan vergeten, toch moet je er nu doorheen. Vanaf dit punt is een zielregressie zeer aan te raden, door inzicht wat er is gebeurd kan je de situatie beter begrijpen en dus loslaten. Eerder lukt dat niet, je moet het hele plaatje leren zien zodat je weet waar je mee hebt te dealen in jezelf. Dan pas kan je alles echt daadwerkelijk loslaten en dus ook die angst.

 

Er komt een punt dat je het spuugzat wordt allemaal, maar ook echt. Maar als je het niet genoeg zat ben, gaat het door. Je moet er zo klaar mee zijn en weten; Nu is het mijn tijd!

En ook dan kan het nog wel een paar maanden voort sudderen en denk vooral niet dat je er "nu bent" of jezelf hebt gevonden want dan kom je bedrogen uit. Hier spreekt het ego, de ziel vindt hier dat je de les nog steeds niet hebt begrepen, vooral niet als jij zelf denkt dat je het begrepen hebt. Dit mag je nederig maken, berustend. Accepteer maar dat je hierin zit voor het grotere goed, om jou iets te leren. Bekijk het van een ander perspectief.

Zolang jij nog bang bent, zolang jij nog hoog van de toren blaast, zolang je nog steeds naast je schoenen loopt, arrogant bent, mensen gebruikt etc etc, krijg je weer een klap terug. De les naar onvoorwaardelijke liefde betekend dat alles wat dat niet is jouw systeem mag verlaten. En waar is de liefde voor jezelf? Wie ben jij?

Net zolang tot je dit alles hebt begrepen zal het doorgaan.

 

Je geloof wordt getest aan alle kanten, geloof maar in jezelf. Je zult jezelf moeten redden uiteindelijk en de juiste knopen doorhakken om eruit te komen, wat dat dan ook is voor jou.

Soms betekend dat excuses aan iemand maken, of juist weggaan bij iemand of iemand terug halen. Soms is het alleen maar een kwestie van jezelf (soms ook een ander erbij in) de juiste waarde toekennen. Dat is een zielkwestie, geen ego. Trots of eigengerijtheid redden het hier niet meer. Je dient eerlijk te zijn naar jezelf en anderen, dat is alles.

 

Hoe verder je ervan verwijdert bent in je donkere nacht, hoe beter je je realiseert wat je kwijt bent of waar je beter voor had moeten zorgen. Schuld en spijt naar jezelf en anderen horen daarbij, daar mag je iets mee doen om de situatie op te lossen. Sommige mensen komen ook bij jou hun schuld inlossen, zo mag jij dat ook doen misschien. (Zo lossen karmische verhalen op voor een deel).

 

 

 

Van ego/materieel bewustzijn, naar ziel/hoger bewustzijn

Het is de weg naar de ziel. Ik ervaar sinds een korte tijd een hoger bewustzijn dan voor mijn donkere nacht, ik weet niet of het te merken is aan mijn teksten. Ik weet wel dat ik beter in contact sta met mijn eigen hogere waarheid, waardoor ik meer vrede en rust ervaar waarvan ik hoop dat het nu blijvend is. Ik heb geen behoefte meer aan niet ziel voedende mensen, gesprekken of situaties, vertrouw mijn gaven nog meer en weet dat wat ik heb meegemaakt helaas echt was. Deze ervaringen hebben me dichter tot mezelf gezet, tot mijn kracht, tot wie ik al die tijd al was maar was "vergeten". Voor mijn gevoel ben ik de afgelopen zes jaar verder van mezelf verwijdert geweest dan er voor, terwijl ik juist met een tweelingziel proces was begonnen. Het is heel raar, alsof je wakker wordt uit nog een illusie op vele vlakken en er een soort ontwaking op een ontwaking plaatsvindt. Ik voel mezelf engelachtig en licht, eigenlijk ben ik veel lichter dan ik mezelf nu voel, maar ik heb de taak op me genomen om mijn twee mannen te dragen, dus die draag ik in mijn hart tot ook zij zijn waar zij dit leven dienen te komen in hun energie. Dat is nu eenmaal mijn zielkeuze, maar nu pas begrijp ik de waarde hiervan, hoe krachtig ik werkelijk ben en tot wat ik in staat ben.

De hel van de afgelopen tijd, zoiets hoop ik nooit meer mee te maken maar het was ook een cadeautje, het mooiste cadeau wat ik ooit heb kunnen krijgen om te weten wie en wat ik ben, mijn grootsheid te erkennen. En misschien is het nog niet voorbij, maar ik weet nu wel hoe te doen om hieruit te blijven. En allicht komt er nog meer, maar ik blijf het licht zien en weten waar mijn leven nu op af stormt. En dat zie ik wel zitten, het komt goed. Hoeveel mensen mij ook alles zouden misgunnen, ik geloof nu met heel mijn hart, karma doet zijn werk wel. Ik vertrouw.

 

Het is de weg van het ego naar het hart, die het helderweten aanspreekt, het heldervoelen wil ondermijnen maar blijkt toch altijd de onvermijdelijke waarheid te zijn. Intuitie kan je niet negeren, de weg van de ziel ook niet. De ziel weet de weg, soms lijkt iets een omweg maar blijkt het de beste weg te zijn om je ergens te brengen.

 

Je komt uit in beste en zuiverste versie van jezelf, verlost uit je ego patronen of hoe je dacht dat dingen werkte. Je wordt wakker in een andere realiteit van de waarheid, eentje die alles overzienend is.

Het is fijn als je het materieel en aards goed hebt, maar het is nog fijner als ziel en geest en lichaam samen een weg gevonden hebben om samen in balans te zijn. Dit is waar het je in feite heen brengt.

Verlichting is op zichzelf ook niets spectaculairs, die euforie die je eerder ervaarde was een stimulans. Je weegt karmisch nog slechts "licht" dat betekend dat je ziel vrij is uit de gevangenis van je geest, van opgelegde beperkingen vanuit je omgeving en vooral en zeker vanuit jezelf. De gedachten dat bepaalde dingen "niet kunnen" die juist een open en nieuw perspectief geven, los te laten, zodat je juist dat open perspectief wel krijgt.

 

Je leert je hart openen voor kosmische wonderen en dan de wonderen die je in jezelf draagt bijvoorbeeld en hoe je door eigen scheppingskracht jouw nieuwe leven kan creeren. Het kan echt, ik doe het al een tijdje. Het vergt geduld en tijd voor het laten ontstaan in het aardse, maar het bestaat. Het is een kwestie van geloof in jezelf.

 

Will you see a miracle? Be the miracle -  Morgan Freeman - Bruce Almighty

 

We doen het allemaal zelf tenslotte. We hebben ook zelf de ellende geschapen waar we in zitten. Je bent dat dan wel vergeten, maar het is een keuze van jouw ziel om dit te ervaren. Je kunt de verandering zelf zijn, als je zelf wilt veranderen. Dat is al een wonder op zichzelf.

Open je hart voor de liefde, maar open het eerste voor alle donkere ellende en geef het een kans om door je heen te stromen, dan kan je eruit. Vermijd het niet meer, open je hart, dat is alles wat je hoeft te doen, hoeveel pijn het ook doet, doe het toch.

En misschien moet je er voor de zoveelste keer doorheen, weet dan dat je nu weer een diepere en waardevollere les hebt te leren dan hiervoor. Telkens wordt je dieper en dieper geraakt, net zo lang tot je onvoorwaardelijk kunt zijn naar jezelf en anderen, onvoorwaardelijkheid en integriteit dat is waar dit over gaat en ook vrij van elke vorm van angst waar duisternis zich aan voedt.

 

Als jij ziet en realiseert waar jouw ziel toe in staat is en je eigen schepping begint waar te nemen in de wereld om je heen, zie je ook de dingen die je schept vanuit je angst maar ook die vanuit liefde. Hier ben je de dualiteit al overstegen omdat je beide kanten ziet. Nu mag je nog leren deze krachten te beheersen, je mag het wel "zien" wat je als emotie ervaart, je hoeft er alleen niet meer de hele dag in te blijven hangen. Als je de essentie van je emotie "ziet", voelt of ervaart en daaruit het inzicht haalt, dan heb je de les geleerd en ben je de situatie overstegen. Dan leef je al vanuit een hoger bewustzijn.

Dan kan je dus ook de angsten die je hebt ervaren vanuit dat perspectief elimineren.

 

Door de angsten heen die het diepst in je ziel zitten

De "vergeten" angst voor dat waar je het meest bang voor bent, dat wordt in je aangeraakt. Vaak heb je in dit leven een gerelateerd trauma aan dat wat dieper zit, als een soort herhalende trigger op het vorige leven. Zodat je die diepere laag ook daardoor weer aan kan raken, het is een gelegenheid om dat te kunnen doen, een soort toegangsdeur daar naartoe. Veel mensen en ook zeker hoog gevoelige mensen hebben deze angsten ook zeer diep weggestopt (vooral uit "sterk" willen zijn) en als je er moeite mee hebt om het te ervaren of er zelfs bang voor bent om het te ervaren kan een regressie zeker goede uitkomst bieden. En dat kan zeer heftig zijn, maar je zult er klaar voor zijn. Het is een zeer heftig iets waar je keer op keer uit zal willen weglopen en weer wegduiken in werk of andere bezigheden, maar je moet volhouden. Erken het wanneer je ervoor weg wil lopen en ga er weer doorheen, hou jezelf bij de les. Elke keer! Ik deed het soms wel honderd keer per dag of nacht dus je moet jezelf echt bij de les houden. Wij hebben zo aangeleerd ons gevoel te vermijden, voor de maatschappij vooral. Vele hebben niet geleerd met emoties om te gaan, dus moet het nu. En soms heb je even iemand nodig die je hierin coacht om net even door dat stukje heen te komen, schroom ook niet om dat te doen.

 

Het kan zwaar zijn en soms maanden in beslag nemen, maar daardoor zet het je ook aan om je eigen kracht te pakken. Hoe dieper je gaat, hoe hoger je kunt stijgen. Dat is de realiteit die we allemaal door mogen. Hoe dieper en gelaagder je proces is, hoe eindelozer, hoe meer er van jou gevraagd wordt om door te gaan en niet op te geven, tot je niet meer kan en dan nog verder.

Maar zet door, want hierin krijg je alle gelegenheid om tot je hoogste frequentie te komen. Je krijgt eigenlijk een intiatie tot een krachtigere versie van jezelf, dit krijg je ook in dat je met hogere wezens contact krijgt. Hoe zuiverder jij bent, hoe meer je met meer hogere en zuiverdere spirits gaat werken.

En des te meer overvloed en geluk je gaat ervaren, want dat hoort erbij. Dan krijg je alles wat je nodig hebt simpelweg aangereikt, in mensen, materieel en vooral in liefde. En hoe meer jij de wereld geeft, wat je automatisch gaat doen (op een zuivere niet toxische manier of eigen grenzen overschrijdende manier) krijg je ook meer terug.

En dat ga je wel doen na deze harde lessen, omdat je het simpelweg in je hart gaat voelen. Als je je hart openstelt voor je eigen angsten, stel je je ook open voor je eigen liefde. Dan is de cyclus rond.

 

De angst is niet de angst voor de liefde, maar voor wat je is aangedaan omdat je de liefde bezit.

- Nuria

 

 

Vertrouwen op het hogere

Hoe dieper je interventies met de duisternis, hoe meer je leert vertrouwen op 'hogere'. Je gaat namelijk als je om hulp roept (en wie doet het niet weleens) meer zuivere spirits ervaren die je daadwerkelijk door en uit je shit helpen. Je handige en zeer zuivere tips geven of gerust stellen als je echt in paniek bent over iets wat je wel degelijk beheersen kan. Daarnaast wordt je hierdoor gedwongen meer en meer op je gevoel te vertrouwen, juist omdat je er zo ver van wordt verwijdert wordt er aanspraak gedaan op hoe sterk jouw ultieme vertrouwen is. Het is een psychische uithoudingstocht, je mag niet opgeven. En als je geneigt bent krijg je weer een duwtje, een hint of een situatie waardoor toch je hoop weer aangesproken wordt. En zo gaat het door, net zolang tot je in staat bent om alles gewoon naast je neer te leggen. Gewoon achter je te laten alsof het nooit gebeurd is. Als je gewoon echt klaar bent met negativiteit, zal je het ook zijn.

 

Je zult steeds zuiverder gaan waarnemen omdat je ziel vrijer wordt van alle beperking die jij er zelf op hebt gelegd, vanuit al die angst, vanuit al die negatieve ervaringen. Je komt dichter tot je ziel, dus dichter tot het ultieme ware, de liefde, de ware, het algehele geheel en alles wat daarin past in jouw zielsplan. Het onvermijdelijke grote goed.

En daar komt ook het vertrouwen in het hogere, zij die jouw beschermen, zij die jou leiden, zij die er altijd voor je zijn en helpen je lichtwerk te vervullen, zij die je subtiel doch dwingend de goede kant op duwen.

Zonder vertrouwen op je eigen pad en in wat zij voor jou willen doen, is dit niet compleet. En tot slot doe je ook dit allemaal zelf, door erin te geloven. Juist als het er even niet lijkt te zijn, juist dan.

 

En dan komt het punt dat je het gewoonweg "weet", wat je eigenlijk al die tijd al wist. Maar niet leek te kunnen grijpen.

En opeens ben je er.....dat weet je dan ook gewoon.

En daar begint dan een heel nieuw leven, je dromen kunnen alsnog waarheid worden. Alleen was je dat even "vergeten".

En dan is het tijd voor een nieuw avontuur...

 

Happy Good Night

 

Liefde, licht en Kracht,

Nuria

 

Hieronder deel ik een nummer wat me tijdens het schrijven opviel, ze zongen synchroon wat ik op wilde schrijven.

Veel luisterplezier.

 

Gerelateerde blogs:

Karmische relaties

Ontwaking van het hart

Healer zijn - verantwoordelijkheden en valkuilen

 

Het ego loslaten

Het ego loslaten.1

Zielcontracten

Missie aarde

Wanneer het ego sterft..

 

Zielsliefde en haar schaduw - vlucht in lust en verslaving

Behoefte en afhankelijkheid in relaties

Karma en karmische fouten maken en herkennen

Waarom alles verliezen soms noodzakelijk is en waarom het ons verrijkt

 

Transformatie kenmerken 1

Transformatie kenmerken 2

 

----

Terug naar de blogpagina

Home

 

ONE DAY THE SUN WILL SHINE AGAIN, WHEN THE DARKEST NIGHT IS OVER THE DAY WILL BE COME
ONE DAY THE SUN WILL SHINE AGAIN, WHEN THE DARKEST NIGHT IS OVER THE DAY WILL BE COME