· 

Telepathie tussen tweelingzielen & Duaalzielen - Hoe om te gaan met deze gouden kans?

Ik krijg steeds vaker berichten over telepathie en vragen over hoe ermee om te gaan? Mensen raken regelmatig in paniek, denken dat ze gek of op zijn minst psychotisch zijn geworden wanneer ze de zielpartner kraakhelder in het hoofd horen. De eerste keer is ook best wel schrikken zo helder dat je soms twijfelt of je het zelf niet bent, ook komen gelijke gedachten voor dat je tegelijk hetzelfde denkt. Als vervolg op het blog over Onbegrensde Telepathie schrijf ik bij deze een verdieping op dit onderwerp. Ik zal in dat artikel omschrijven, dat wat nergens nog is te vinden in geen enkel boek of artikel. Geniet ervan.

 

Het begin

Ja, daar is het dan. Jouw eerste ervaring op afstand met jouw tweelingziel/duaalziel. Een onoverkomenlijk feit wat meestal begint na een groeiende periode van meestal enkele jaren waarin je elkaar hebt leren kennen. Meestal gebeurd het niet meteen omdat de verbinding eerst nog wat opschoning dient mee te maken en je moet elkaar al een beetje kennen.

De eerste keer komt vaak heel plotseling, namelijk in een vorm dat je de stem van de ander keihard in je hoofd hoort. Mijn eerste ervaring was vlak voor mijn autorij-examen met mijn tweelingziel (mijn autorijd-instructeur). Ik stapte achterin omdat de leerling voor mij zichzelf nog naar huis moest rijden. En toen ik net zat hoorde ik opeens keihard zijn stem in mijn hoofd en puur wat hij dacht. Ik schrok er heel erg van.

Ik was daarvoor wel al met healing op onze connectie bezig en steeds alles aan het schoonmaken omdat ik hem wel op de achtergrond al regelmatig hoorde en het nog redelijk verwarde met mijn eigen gedachten en het dus nog niet duidelijk kon onderscheiden. Ik reed toen al anderhalf jaar bij hem, dus die tijd noem ik voor het gemak maar even incubatietijd die je nodig hebt om aan elkaar te wennen en dan vooral aan elkaars energie.

 

Je hoeft hier niet bang voor te zijn

Ook al kan het zeker angsten oproepen in je systeem, vooral heel veel onzekerheid is aan de orde van de dag, twijfel ook. Er is geen reden tot angst, je hebt te maken met een fenomeen waar elke tweelingziel en soulmate connectie mee te maken krijgt en je bent hierin ook zeker niet alleen.

Vragen als:

Is dit echt waar? hoort hij/zij mij ook bewust? Is het geen entiteit?

 

Ja, het is waar en ja de ander is het zich ook bewust en hoort jou ook. Bij mijn beide connecties was het vrijwel in het begin duidelijk dat het bewust was. Mijn tweelingziel ontkende het op aards niveau wel nog een tijd, maar wij hadden in die tijd geen aards contact op een enkel conflict na. Mijn soulmate nam ik waar nadat onze zielen in elkaar leken te vallen vrijwel meteen (Hier was de incubatietijd drie jaar, mede door mijn tweelingzielproces stuk er voor) en hij gaf vrijwel meteen ook toe dat hij mij inderdaad ook kon horen. Van mijn tweelingziel weet ik het door latere gesprekken.

 

Bij een tweelingziel is de echo zodanig dat je jezelf en de ander niet kan onderscheiden, het lijkt bijna wel of je hersenen deelt het is direct een op een. Er is niets om angst voor te hebben, helemaal niet want je hebt gewoon met de ander te maken, je beste zielvriend die jij ten diepste kent. Op angst kunnen wel entiteiten aanhaken, blijf dus heel bewust van je licht en van het licht van de ander, blijf in liefde dan kan er niets gebeuren. Het voelt vaak ook als in elkaar gevangen zitten, dit is erger voelbaar met een tweelingziel omdat je dan een persoonlijkheidsdeel met elkaar deelt, een duaalziel is meer vrij en heeft meer eigen individualiteit maar is zeker niet minder intens.

Je kunt zo vast aan elkaar zitten dat je er gek van wordt, je zult dit samen moeten doorleven. Dit is namelijk een uitnodiging van het universum om samen te gaan werken, je kunt altijd tijden afspreken dat je even voor elkaar afsluit als je moet werken bijvoorbeeld. Afsluiten kan heel eenvoudig door je aandacht te verleggen naar een andere activiteit.

En dat valt in het begin niet mee, maar oefening baart kunst.

En natuurlijk ben je allebei onzeker en twijfel je soms, daar mag je beide mee om leren gaan.

 

Waar dient het voor?

Over enkele jaren vervangt het vast en zeker onze mobiele telefoon, wanneer we door deze evolutie heen zijn. Voor nu, is het alleen voor zielen die klaar zijn voor diepere ontwikkeling en ontwaking in wie ze werkelijk zijn. Tot nu toe is het alleen weggelegd aan tweelingzielen van lichtwerkers/sterrenmensen/aarde engelen. Wij hebben deze gave meegenomen uit de hogere rijken waar wij van afkomstig zijn. Later breidt dit uit naar telepathische communicatie met planten, stenen, dieren, bomen en hogere lichtwezens van zeer zuivere energie en uiteindelijk ook tot onze zielengroep, alle leden.

Telepathie is van oorsprong een heel gewoon communicatie instrument, er zijn stammen die nog steeds op die manier communiceren als ze gaan jagen. Dan mag je uiteraard geen geluid maken, deze stammen leven nog zoals in het stenen tijdperk. Maar ook zijn er groepen in Afrika, stammen die wel moderner leven maar ook via hun 'groepsziel' met elkaar communiceren. Eigenlijk is het een hele natuurlijke manier van communicatie die de huidige "moderne" mens is "vergeten".

 

Bij tweelingzielen en duaalzielen begint het meestal vlak voor de seperatiefase en dat is dus ook niet toevallig. Vaak gaat er een blokkade op de fysieke communicatie, ofwel omdat je gewoon echt geen clou heb hoe met elkaar te communiceren of omdat eentje niet wil communiceren en volledig de ontkenning in gaat. Communicatie is bij velen ook echt een probleem, het is niet uniek dat je niet weet hoe je elkaar op een respectvolle en liefdevolle manier moet benaderen. Hier liggen ook veel blokkades aan ten grondslag bij beide partijen, vooral omdat we in deze maatschappij niet geleerd hebben om integer te communiceren, vooral meer "hoe het hoort" en politiek correct wat gelijk staat aan het negatieve ego. Ook maakt ons verleden het er niet makkelijker op, velen hebben veel geheim moeten houden in vorige levens, de liefde is regelmatig vervloekt dus moest het vaak stiekem. Ook hebben vele van ons de heksen verbrandingen meegemaakt en er speelt heel erg veel collectief schuldgevoel vooral naar jezelf maar ook zeker de ander. Daarin wil je niet weer dezelfde fouten maken naar de ander toe en welke dat zijn hoef je op dit moment ook nog absoluut niet bewust te zijn. Daarom verloopt alles in het begin ook vaak zo stroef en loop je vaak samen vast.

En gelukkig er is telepathie, zie het als een reddingsboot op je connectie. Het betekend dat beide partijen ver genoeg ontwaakt en bewust zijn van elkaar dat het helderhoren geen blokkades meer omvat in elkaars richting, ook gaat het vaak gepaard met meer helderzien en krijg je te zien wat de ander ziet door zijn/haar ogen, inclusief alle emotionele en lichamelijke prikkels van elkaar ervaren. Dit zorgt al voor meer empathie en begrip, je leeft volledig met de ander zijn/haar leven mee.

 

Dit mee leven zorgt er voor dat je elkaars ware aard te zien en te voelen krijgt, hiermee kan je weer dingen helen met elkaar samen. Wat ook keihard nodig is want er is veel gedeelde pijn die samen doorzien moet worden. Het moet, want het is onvermijdelijk voor allebei. Vroeg of laat is die confrontatie er altijd en of je nu op aards niveau het met elkaar doet of telepathisch, afstand maakt niet uit. Je kunt er altijd voor elkaar zijn en daardoor leer je allebei in onvoorwaardelijke liefde naar elkaar te handelen. Ook zorgt het innerlijk in gesprek gaan ervoor dat je samen dingen kunt uit praten, je kunt als er wat is voor gevallen daar toch samen over praten. Je kunt letterlijk elkaars hart in om te voelen wat de ander voelt en elkaar ook helen door er gewoon voor elkaar te zijn, altijd.

Uiteindelijk brengt het beide dichter tot elkaar en dat maakt de aardse samenkomst weer wat makkelijker. Het zal voelen alsof je elkaar gisteren nog hebt gezien. En dat klopt want innerlijk is er nooit scheiding geweest. 

 

Een gouden kans

Het is een gouden kans dus om alle issues en problemen samen aan te kijken, je kunt boos op elkaar zijn of elkaar vermijden, dat kan telepathisch ook. Alleen er komt ook daar altijd een moment dat je merkt dat je gewoon niet zonder elkaar wil of niet zonder elkaar kan.

Ik ben door vele interventies afgelopen vier jaar mijn duaalziel vele malen kwijt geweest in de verbinding, mede doordat mijn ziel een doelwit is geweest van een zeer duister kwaad. Ik was al mijn gevoel kwijt en ook in vele lagen van hem geblokt door vele interventies, ook zijn we heel vaak uit elkaar gehaald energetisch. Helaas is dit een cyclus die al vanaf vele vorige levens bij ons speelt met ook zwarte en rode magie, heel heftig en daar hebben we tot nu toe last van gehad. Dit karma is zeer ernstig, echter ik ben altijd blijven geloven in mijn diepste momenten. Door dat zelfde ben ik ook van mijn tweelingziel lange tijd gescheiden geweest.

 

Echter door telepathie en de zeer krachtige verbinding met mijn soulmate die zelfs losgemaakt nog zo krachtig te vinden was en door het feit dat ik het warm gehouden heb binnenin. Heb ik hem door zijn leven geleid de afgelopen jaren en hebben we elkaar op slechte en goede momenten leren kennen, een heel intens proces wat er nu toe leidt dat we beide toch onze wonden kunnen helen. Zelfs die hele duistere, al is daar nog wel wat tijd voor nodig. In nood riepen we elkaar regelmatig en vooral ook alleen als het echt heel hard nodig was. We hebben daarmee nu innerlijk inmiddels een hele mooie harmonieuze band weten op te bouwen. We hebben veel meegemaakt samen, heel veel en niet allerminst heftige situaties.

Ik ben hem altijd blijven voelen en blijven terug vinden en hij mij. Daar ben ik heel dankbaar voor en dat is waarom telepathie zo'n enorm belangrijk en kostbaar instrument is. Maar blijf het in liefde doen! Praat alles altijd uit samen, het is een gouden kans om samen heel veel te helen door gewoonweg te praten en elkaar te helpen, energie te sturen en soms misschien zelfs bescherming te bieden. Je leert elkaar onvoorwaardelijk vertrouwen en dat is waar het uiteindelijk ook echt om gaat.

 

Duistere interventies

Je kunt altijd op een gegeven moment ook te maken krijgen met duistere interventies in de connectie. Vaak heb je dan te maken met demonen. Je hoeft daar niet bang voor te zijn, deze haken in in jullie connectie zodat jullie beiden leren je 'innerlijke demonen' onder ogen te komen. Dat kan bijvoorbeeld zijn de angst om elkaar kwijt te raken (weer), bang voor je eigen kracht en de kracht van de ander, bang voor de liefde die je mag ontvangen, bang voor afwijzing, etc etc.

 

Dit uit zich in valse stemmetjes, scheldpartijen, bedreigingen, als je dit doet krijg je dat opdrachten, dealtjes, pech en verwarring in de telepathie.

 

Dit zijn thema's die bij beide zielen plaatsvinden en zijn zeer belangrijk dat ze erkend worden, je zult ze onder ogen moeten komen. Vaak uiten ze verschillend bij beide partijen omdat de ene zijde vaak bindingsangst heeft en de ander juist verlatingsangst. Hierdoor ontstaat het aantrekken en afstoten ook. Voor beide is belangrijk om dit innerlijke werk te doen, dat is de enige uit weg en de weg tot een harmonieuze relatie met elkaar. Je zult op een lijn moeten komen met elkaar, het zelfde liedje gaan zingen en samen flow gaan vinden. Dat is alleen mogelijk na erkennen van je eigen grootste angsten.

Mocht je echt last hebben van veel duistere entiteiten dan kan je deze ook zelf leren opruimen in de eerste online cursus Uitdrijving op jezelf Ik leer je zelf op jezelf uitdrijvingen doen en ook je huis vrij maken van negativiteit in de huisreiniging cursus.

Let wel, dit is dweilen met de kraan open als je niet eerst al je angsten onder ogen ziet, als je dat niet doet zullen ze blijven terug komen namelijk. En dat is dus waarom het belangrijk is om ook dit donkere stuk te erkennen en diep door de zogenoemde 'Dark night of the soul' te gaan. Beide partijen moeten dit dus aangaan om tot volledige ontwaking te komen tot elkaar in onvoorwaardelijke liefde. Wanneer de lessen geleerd zijn van de duisternis ben je er zo goed als van verlost.

 

Tot slot

Het is dus eigenlijk de mooiste gelegenheid van je leven en natuurlijk heeft het een keerzijde, maar ook eentje waarvoor angst niet nodig is. Je kunt alles zien als een les, ook duisternis is voor ons allen een les en het brengt ons naar vertrouwen in onze eigen kracht, het brengt ons juist naar de liefde toe. Wees daarom dankbaar en zeker niet angstig! Want als de lessen geleerd zijn is het gewoon zomaar opeens voorbij.

 

Telepathisch praten met elkaar is een uitkomst die voor velen is weggelegd, niet zolang je slechts rationeel blijft benaderen. Dit is niet rationeel te verklaren, hoewel de wetenschap het al heeft bewezen dat het werkt via een soort plasma connecties van de ene naar de anderen persoon. Bij de film Avatar wordt ook dit zeer mooi weergegeven.

Het is een cadeautje, ga er zuinig mee om, erken het en wees blij dat je zo diep verbonden met elkaar. Je bent elkaars spiegel en daarmee elkaars weg naar binnen toe, naar het hart en de ziel. Samen klopt jullie hart voor dezelfde levensprincipes met een verschillende inkijk, leer van elkaar, sta open voor wat de ander je kan leren. Je leert namelijk ontzettend veel van elkaar!

Schuif het niet aan de kant, los er dingen mee op, denk aan hoe je elkaar aanraakt en je doet het al. Het is heel simpel, je hoeft het alleen maar te doen. Laat je niet kisten door rationeel denkende mensen, leef naar je gevoel en geef elkaar een kans, vertrouw op dit vermogen wat jullie beide hebben. Je kunt er geweldige dingen mee doen!

 

Je bent elkaars gift en route naar een hoger en zuiverder bewustzijn en voorbeeld voor de mensen die vast zitten in de matrix. Geloof erin en geloof in elkaar. Je bent de weg voor elkaar naar verlichting en uitzuivering en het 5D bewustzijn. Geniet van de reis, ook als er afstand is.

 

Liefde, licht en Kracht

Nuria

 

Hieronder deel ik de film: In your eyes, door deze film werd bij mij het vermogen tot op dezelfde manier telepathisch praten geactiveerd. Beginnend wat sceptisch of het echt wel kon, kwam het al snel uit.

 

Gerelateerde blogs:

Onbegrensde telepathie

Over entiteiten wat niemand je verteld

 

Geen toevalligheden bestaan

Tweelingzielen en soulmates het wezenlijke verschil

 

Cursus

Uitdrijving op jezelf

Huisreiniging

 

Terug naar blogpagina

Home