· 

Waarom je Liefde beter niet kunt afkopen - Over Dr. Love en de prijs van Magie

Afgelopen jaar heb ik enkele e-mails ontvangen van mensen die mij wilde tippen. Zij dachten mij te ondersteunen door gegevens te geven van een Magiër die zichzelf DR. Love noemt met een poolse/Russische achternaam.

Hij zou een spreuk hebben gedaan voor de persoon in kwestie om een weggelopen partner terug te brengen die inderdaad binnen een week smekend op de stoep stond.


Weet dat dit absoluut de meest kwalijke wijze is om een geliefde terug te brengen. Tegen iemands wil magie gebruiken omdat jij niet tegen je verlies kan is naast egoïstisch ook zwarte magie waar voor je vroeg of laat de prijs gepresenteerd krijgt. Hoe en waarom ga ik jullie vertellen. Ook wat je beter kunt doen om de boel op te lossen.


Magie 

Het gebruik van spreuken en voodoo,  wensen afsmeken, vloeken en mensen beïnvloeden met Magie voor eigen gewin vallen onder de naam zwarte magie. Alle Magie die wordt gebruikt om mensen te beïnvloeden andere levenskeuzes te maken en ook die om dus een relatie af te dwingen en dus iemand zijn vrije wil af nemen vallen onder duister. 


Als je de keuze maakt zoiets te doen voor je eigen gewin omdat jij te bang bent om jezelf onder ogen te komen hebben gevolgen. Dit soort dingen hebben meer negatief karma tot gevolg wat je allicht niet direct zult opmerken. Er kan best tien jaar tussen zitten tot alles daadwerkelijk mis gaat.


In de regel gebruik je Magie niet voor je eigen gewin. Tenzij je jezelf healing geeft. Liefde is de krachtigste ware Magie die er is, als iemand niet bij je wil zijn laat je die persoon gaan. Als het echte liefde is dan wil iemand niets liever dan met jou zijn. Als dat zo is gebeurd het echt wel. Laat los dat iemand bij je moet zijn voor jouw geluk. Zoek het in jezelf 

Liefde komt van twee mensen uit die om elkaar geven. Als eentje wil vertrekken dan laat je die gaan. Als je partner vreemd gaat moet je je afvragen hoe trouw je aan jezelf bent. Een ander terug willen die vreemd is gegaan betekend dat je energie aantrekt van toxische relaties en is de kans groot dat je jezelf laat gebruiken. Meestal ontstaat zoiets vanuit een instabiele thuis situatie of een jeugdtrauma waardoor je zelf moeite hebt met jezelf meer eigenwaarde toe kennen. En dat is oké,  daar is wat aan te doen maar dat stukje zal je in jezelf moeten zoeken en niet op een ander moeten projecteren. Daar hebben jij en je partner niks aan. Zoek heling,  ga in therapie en praat met mensen, wees volledig eerlijk naar jezelf en je partner. Voorbeeld doet volgen.


Liefde is magie 

Geen spreuk of vloek, boze woorden of bemoeienis brengen iemand terug. Er is niets mooiers dan iemand die na een paar jaar ervaring met andere partners heeft gehad en toch erkent dat jij de ware voor die persoon bent. Daar gaat veel pijn en ongeduld aan vooraf maar het is absoluut de moeite waard. 


Wanneer je iemands wil gaat lopen beïnvloeden heb je iemand nooit helemaal. Want iemand is zich niet bewust dat hij beïnvloed wordt, je wilt toch geen "gemaakte" liefde ? Dat is toch niet echt?

Durf je jezelf wel ware liefde toe te kennen?

Dikke kans dat het antwoord is; Nee


Als iemand bij jou wil zijn zal hij bij je zijn. Accepteer iemands vrije wil. Dat is liefde!!

Ook als iemand niet bij je wilt zijn en je kunt dat accepteren,  dan sta je al twee nul voor.Als het universum ingrijpt 

En iemand bij je weg haalt. Zie dat als een zegen en niet als een vloek. Soms is iemand een passant, soms is iemand een karmische relatie, soms heb je wel te maken met je grote liefde. Ze worden makkelijk verward, heel makkelijk. 


In deze tijd is het voor ieder een les om te leren wat ware liefde is. Daarvoor is het belangrijk om de tegengestelde krachten daarvan volledig te ervaren. Dat zijn heftige ervaringen waarin alle angst wordt los getriggerd, maar dat is de enige manier om al deze conditionering los te laten. Je mag eerst alles helemaal doorzien daarvan,  alle aspecten. Daarvoor zijn meerdere pijnlijke ervaringen en relaties voor nodig. Zowel op liefdesvlak als in  vriendschappen en vaak ook familie conflicten. Mensen die je gebruiken en misbruiken maar ook die jij zelf gebruikt en misbruikt zijn allen dezelfde les.Door magische spreuken worden deze lessen slechts zwaarder. De gevolgen voor jou als persoon nog heftiger. 

Omarm de pijn liever,  zoek hulp en sta jezelf toe om het te ervaren. Dan kom je er sterker weer uit.


En andersom geld dit verhaal trouwens net zo goed!!

Mensen die ware liefde ervaren uit elkaar halen met vloeken en spreuken omdat jij jaloers bent is uiteraard ook net zo goed uit den boze. Dit is één van de belangrijkste redenen waarom er zo'n smet op "de ware" rust. En dat is waarom het zo veel moeite kost door dit proces te komen. Er zijn altijd mensen die koppels uit elkaar trekken,bewust en onbewust. Daarom is het zo belangrijk om juist wel in de liefde te blijven geloven hoe zwaar het ook is. Er is licht aan het einde van de tunnel als eentje dat maar ziet zijn er al twee gered.Niemand wil liefde die afgedwongen is, dat is geen liefde. 

Als iemand jouw terug wil vanuit zichzelf en vrije wil,  dat is ware liefde zeker als deze persoon dat wil zonder eigen gewin maar ook er echt voor jou wil zijn. Ongeacht het verleden.


Dat is wel ware liefde.

Dan is er ook geen behoefte aan bedrog en vreemd gaan en alles zal puur zijn. 


Geen dubbele agenda.


Geen angst 


Liefde is ook loslaten wat je het liefste bij je wilt houden.

Als je dat kan....

Kan DR.Love inpakken 
In Liefde Licht & Kracht