De weg naar 'De Nieuwe aarde' is hier - 5D bewustzijn

De droom der dromen, de wens der wensen.

Vrede en vrijheid voor de mensheid, een vergroot bewustzijn voor de zielen die hier nu leven. Vele in een laatste incarnatie of een terugkeer vanuit een eerder verlichtte staat, allemaal zijn zij hier.

Allemaal staan we voor een ultiem keerpunt, een keerpunt wat zich in de afgelopen maanden al heeft laten zien. De energie was zwaar en voor sommigen onder ons meedogenloos, een "push to the edge".

 

Een aantal van mijn mensen en zo ook ik stonden onder grote druk, meestal tot een vrij drastische beslissing vanuit een nieuwe herziening van de feiten.

Ook ik heb een drastische beslissing moeten maken en ik heb mezelf ook uit iets mogen bevrijden.

Mijn hel zat hem vooral in verlangen en daardoor de energie niet zijn gang laten gaan, velen van ons en ook ik zitten momenteel nog in een struggle tussen het vinden van de flow en iets doen omdat je het wilt. En daarmee zelf druk zetten op 'het leven'.

 

Anders werken

Allemaal zijn we op zoek naar een manier om anders te werken. De push in jezelf om iets voor elkaar te krijgen werkt alleen maar averechts. Ikzelf heb de druk van "werk" ook nooit fijn gevonden. Ik wil niet meer "werken" maar plezier hebben in wat ik doe, spelen met elementen en mogelijkheden die ik heb. We mogen terug naar wat onze passies vervult naar wat het pad voor ons brengt, alleen zo kunnen we de druk verlichten en flow gaan vinden. Eerst weer terug naar jezelf, niet naar dat wat een ander verwacht of wenst en dat valt niet altijd mee. Vanaf hier en nu mogen we weer dromen en dromen waarmaken doen we door te flowen. De nieuwe aarde mogen we dromen, visualiseren en er eenheid mee worden.

Vele hebben beelden gezien van heldere kleuren, heuvelachtig landschap en een vredig gevoel van thuiskomen. Ons paradijs, we voelen dit universeel in onze ziel en daar liggen alle dromen. Een systeem vrij van elke vorm van dwang en hierarchie waar we nu naar op weg zijn met zijn allen. En nu is het echt, nu mogen we vol in onze waarden en visie gaan staan en volledig in ons eigen licht, met zijn allen.

We kennen de "missie" nu mogen we het gaan doen en niet omdat het moet, nee die druk mag er helemaal vanaf. We doen wat we graag willen doen en mogen daarin een weg in gaan vinden, wat ontstaat dat ontstaat en zo is het.

 

De vorm van 'De Nieuwe Aarde'

Zij die het voelen weten het, wij kennen met zijn allen haar vorm. Soms is het te mooi om waar te zijn, maar daarom vindt deze evolutie nu plaats. Met 2024 ultiem keerpunt op wereldwijd niveau, beleven we nu op psychisch niveau een heel belangrijk punt. Het besluit om 'anders te gaan werken' , 'niet meer te willen werken', het losmaken uit allemaal toxische relaties maken hier onderdeel van uit. Veel karmische zware stukken zijn voor de kopgroep nu zo goed als verlicht zodat de rest in deze voetsporen kan gaan volgen. De kopgroep heeft al zeer veel lichtwerk verricht en mag nu gaan stralen, gaan shinen en een opbouw gaan maken naar de volgende fase.

De koppels die voor lopen mogen nu in lichtere staat opnieuw elkaar vinden, ik voel het zelf als; ' we krijgen nu een nieuwe kans, ongeacht wat het karma betrof en hoe erg we ook verstrikt zaten in elkaars oordeel'.

Het voelt vrij en open, liefdevol zonder verwijten. Er is eventjes geen lust maar een pure liefdevolle zachte verbinding, het mag er zijn. En dat mag, als de flow er is ook aards zijn vorm voorzichtig gaan vinden.

Hier beginnen beginnende samenwerkingen voor het grote geheel, het platform der lichtwerkers en brengers die samen deze wereld een enorme push van licht mogen geven.

 

Het hele systeem financieel, materieel en relaties in al zijn vormen mag nu een reset aanvangen. Omdat alles lichter is geworden mag er nu meer "zijn". Dat betekend ook voor een groep die hier niet in mee kan dat het slechts zwaarder wordt, wederom een "push to the edge".

De nieuwe aarde mogen we dromen, hoe meer wij dromen en intentioneel daar al zijn hoe meer er mogelijk gemaakt kan worden. Wij maken het zelf, wij herschrijven ons eigen levensboek. Waar wij zelf op persoonlijk niveau ons levensboek herschrijven, kunnen we gaandeweg de mensen die wij helpen ook leren om hun levensboek te herschrijven.

Dat kunnen we doen door alle zware karmische stukken te doorzien, door te werken, door te leven en daarna het grote geheel in onze eigen kracht en missie op te pakken en dan de mensen die met ons mee willen lopen dit ook weer leren hoe te doen.

En zo rolt het balletje de komende jaren door, stapje bij beetje naar die Nieuwe Aarde toe.

Want nu, hier en nu is deze energie al volop hier door het verhoogde bewustzijn wat er nu al is en groeit. Onze ziel kent het plan, we hoeven ons alleen maar slechts te verbinden.

 

Liefde en relaties

De relatievorm zoals wij die kende is niet meer. Het is niet meer mogelijk om puur vanuit je ego, je seksuele lusten een relatie aan te gaan en om dat een relatie te noemen.

De koppels die voorop lopen komen nu gaandeweg samen, er is samen ook nog veel te bespreken maar anderszijds zijn woorden eigenlijk al overbodig geworden. De energie is niet meer zwaar en het vormt een geheeld geheel, mensen die elkaar geholpen hebben om alles lichter te maken verdienen een pluimpje want mede door dit goede werk is nu alles klaar voor een nieuwe start.

Te mooi om waar te zijn? Nee, het zijn dromen die nu wel waarheid mogen worden. Ook al voelt dat wat onwennig. Ik ben mezelf bijvoorbeeld ook lang blijven saboteren en zo ook de relatie omdat ik moeite had om om te gaan met dat lichte en schone gevoel, ik gaf mezelf weinig ruimte en de ander daarmee ook niet om te voelen wat er nu echt was. Maar er is nog slechts vrede en rust en daarmee een ultieme zachtheid die je bijna engelachtig kan noemen. En het is best eng om te leven "zonder problemen te ervaren" als je nooit anders hebt gedaan voel je je wat ongegrond in je eigen energie en ga je allemaal rare dingen doen om het te vermijden. Dan vind je jezelf het niet waard, terwijl, wie zegt dat je dit niet waard bent?

Dat maak je er allemaal zelf van tenslotte. Dus laat het maar toe, laat het er maar zijn. Je hebt er hard voor gewerkt tenslotte en nu mag je wel, dus zeg maar "ja".

 

Onvoorwaardelijke liefde is simpelweg  "zijn" en vanuit dat "zijn" mag alles ontstaan wat je maar wenst. Er is geen 'push and pull' omdat het niet per defenitie nodig is om liefde te ervaren. Aantrekkingskracht wordt verward met liefde, ware liefde is zacht, duurzaam, tweezijdig tegelijk, synchroon, altijd aanwezig en zonder oordeel. Vanuit daar is er altijd een vorm van zeer diepe vriendschap en genegenheid.

Mocht van daaruit nu aantrekkingskracht en lust ontstaan, dan zien we dat als ultieme liefde. Er is geen dualiteit meer, geen licht en donker, alleen maar eenheid.

Daarom is het zo belangrijk om het vooral voor jezelf goed te voelen en dat te vertrouwen. Vanuit deze energie kan je een zeer duurzame relatie aangaan die gebaseerd is op ultieme krachten en daardoor ook al vele levens standhoud. Maar werk wel uit wat je niet meer nodig hebt in deze energie.

Van daaruit kan ook een nieuwe vorm van omgang met onze kinderen ontstaan en een nieuwe manier van leven met elkaar samen, hierin ontstaat ook het community bewustzijn.

 

Community leven

De nieuwe relatievormen zijn een spil waarop het nieuwe community leven mag draaien. De community's die al draaien zijn vooral groepen van mensen die op aards niveau samen een doel zijn aan gegaan. Daar is niets mis mee en het mag gezien worden als een startpunt waar  vanuit het lichtwerk en de liefde die gedeeld wordt meer mag doorstromen.

Het begin is gemaakt om gemeenten en de daarbij komende regels los te werken, we zijn er nog niet. Vanuit de zielengroepen wordt door middel van de samenwerkingen die onder andere dit jaar toch echt zullen starten uiteindelijk als doel het community bewustzijn tot stand te laten komen.

De hechte zielengroepen vol met verwanten die samen hun karmische verhalen mogen uitwerken en daar nu al min of meer zo ver in zijn dat ze naar de volgende fase zullen gaan, doen de groei voor de algehele mensheid bevorderen. Elke groep die hier en nu al zo ver is in het gezamenlijke karmische verhaal loslaten en helen heeft een enorme impact op het vergroten van het bewustzijn van de nu ontwakende overige mensheid. Wat we nu gaan doen zal groots zijn. En nu mag het.

Het voor elkaar zorgen zoals vroeger gebeurde in stammen en families komt weer terug, de waarde van geld verliest het op de waarde van liefde en alles mag instorten opdat we gewoonweg opnieuw beginnen. We schrijven vanaf nu een nieuw boek. een nieuw verhaal. En dat alleen maar door elkaar te helpen het bewustzijn te vergroten. En als iedereen daarin zijn stukje pakt leven we in 2032 in volledige vrijheid en hoger 5D bewustzijn. Ja, zo snel gaat dat echt.

Het community leven is een feit en iedereen weet dat nu allang, laten we het nu uitdragen. Werk klein in je eigen omgeving en aan jezelf en kijk wat je mee kan pakken.

Kijk wat er ontstaat, overal krijg je 50/50 overdrachten. Dat is iets wat prachtig is. Niet 'voor wat hoort wat', nee.

'Ik geef jou wat en ik verwacht er niets voor terug' dat is de insteek, waarop je meestal als de ander net zo onvoorwaardelijk is zelf ook iets terug krijgt omdat de ander jou dat gewoon graag wil geven. Dat is liefde, de liefde die we met iedereen mogen ervaren. Dat is het uitgangspunt van het community leven en vooral het "denken".

 

Nieuw lichtwerk

Alles mag veranderen. Samen verrichten we 'Nieuw lichtwerk', alles wat niet meer werkt wordt losgelaten en alles mag in de energie mee flowen wat erbij hoort en wat er niet bij hoort "vergaat".

Vrijheid bereiken we door ons los te maken van 'denken te weten hoe het moet', want niemand weet echt hoe het moet. Het is een evolutie in geven en nemen en daarin de ultieme middenweg bewandelen. We nemen iets van de aarde, maar geef haar dan ook wat terug.

Vindt balans in het materiele versus het spirituele, verbind aardse handelingen aan de spirituele, maak wat donker is licht maar wat heel licht is mag soms ook donker worden. Als je je niet gelukkig voelt is dat geen wereldramp, dan mag je dat even zijn. Geluk is niet iets wat er altijd is in een vorm van euforie. Geluk zijn momenten waarop we geheel bewustzijn en eenheid voelen met alles, ook mag je je even eenzaam voelen ook dat is misschien wel geluk. Geluk is niet iets wat vast ligt, iets wat je kan vasthouden. Gelukkig worden is een hype geworden of een ultieme verwachting die vrijwel nooit geheel wordt waar gemaakt omdat zij onrealistisch is.

Het gaat erom dat jij vandaag doet wat jij vandaag vindt om fijn te doen en morgen zien we wel weer. Geluk kan je niet kopen met je ideaal plaatje van een huis en een auto, geluk koop je ook niet met je 'ultieme geliefde'. Dat is wat wij ervan gemaakt hebben dat het er zo uit moet zien, dat mag iedereen loslaten.

Het beeld wat men van geluk heeft is dat ideaal plaatje, maar er wordt vergeten dat het leven nu eenmaal uitdagingen met zich mee brengt. Je bent hier om lessen te leren, niet om een sprookje te ervaren. En zodra je dat bewust wordt dan wordt dat geluk ook relatief.

Mijn geluk zit hem vooral in de ultieme momenten in mijn leven, mijn eerste gedichtenbundel bijvoorbeeld en het daarbij komende feest was voor mij geluk, vooral omdat ik dacht dat ik het nooit zou klaar spelen. Dat was een cadeautje.

Met mijn pony in volle galop over de veluwe scheuren, toen stroomde de tranen over mijn wangen, van geluk!

 

Het zijn die kleine momenten die het doen, waarop je dingen mag voelen die je hart openen en die je nooit zal vergeten.

 

Het nieuwe lichtwerk is het creeren van het vrije nieuwe leven waar we nu allemaal naar verlangen en daar kunnen we allemaal op persoonlijk vlak een steentje in bijdragen. Van daaruit en allemaal op onze eigen manier zullen we hand in hand 'De nieuwe Aarde" op handen dragen.

 

Liefde licht en Kracht

Nuria

 

Bijgevoegd; Lemurian Homecoming - Anders Holte

Deze muziek draagt bij aan deze energie die we allen mogen voelen om thuis te komen ;-)

 

Geinspireerd door boek; Eenheidsbewustzijn - Lichtwerk voor moeder aarde