Lief paard

Mijn hart brak, toen ik je vandaag zag.

Mijn gevoelige hart voelde dat van jouw, het is dat het nog klopt. Anders had ik niet gezegd dat je hier nog wilde zijn.

 

Misschien heb ik je valse hoop gegeven, misschien heb ik je voor jouw gevoel laten vallen, lief paard. Maar nee, dat is niet waar. Je moet nog even doorzetten, ik weet dat je mijn soulmate bent, een forever paard.

 

Ik voelde je pijn en ik wilde dat alles over was voor jou, ik weet dat je hebt gezegd dat je met mee wilt gaan. Dat is ook mijn droom, maar heel even, heel even volhouden nog. Ik weet dat je ongelukkig bent, het doet me pijn om je met tegenzin te zien werken. Ik weet niet hoelang ik deze last nog wil dragen. Het verdriet is groot.

 

Nog even volhouden lief paard,

ik ben voor je aan het werk. Op een dag zal je vrij zijn uit deze ketenen.

Mijn soulmate, dat ben jij....

Reken maar dat ik het er om die reden niet bij laat zitten.

 

Nog even lief paard,

je bent het voor mij. En dat neemt niemand ons af.

Misschien tot gauw...

 

 

www.inlichtenkracht.nl