· 

Zielsliefde - De opening naar jou spiritueel potentieel- De fases

Herpublicatie van 18 maart 2018

 

 

Vanuit een groeiend perspectief en verschillende nieuwe aspecten bekeken zal ik vandaag het pad der zielsliefde dat voor tweelingzielen en soulmates bestaat beter in beeld brengen. Men heeft vaak de vraag wat het doel dient of wat ze ervan kunnen verwachten. Ik zal in dit blog de fases omschrijven die je zult tegen komen, niet alleen ter herkenning. Ik wil jullie ook een handje op weg helpen zodat je weet hoe je het beste kunt handelen. Want vaak schieten we mis op hoe we er mee om mogen gaan, er blijken vaak zeer diep ingesleten conditioneringen aan ten grondslag te liggen. En voor de mannen en vrouwen gelden uiteindelijk dezelfde regels maar wel andere moeilijkheden die zich op een andere manier uiten. Ik hoop jullie vandaag helderheid in jullie processen te mogen geven, met de meest voorkomende bronnen. En zelfs als de ander al uit beeld is verdwenen in je ogen, wat gebeurd er dan met hen?

Laten we dit hele verhaal even van het begin tot einde onder de loep nemen en ik laat alle fabelverhaaltjes uiteraard achterwege, zoals het hoort.  Uiteindelijk willen we allemaal vliegen, toch?

Ik help jullie om je vleugels terug te krijgen, op eigen kracht.

Deze fases zijn zowel op tweelingzielen als soulmates in transformatie van toepassing. Voor het wezenlijke energetische verschil verwijs ik je naar dit blog.

 

 

Fase 1 - De ontmoeting(en)

Zelf kende ik twee ontmoetingen in hetzelfde jaar, nagenoeg voor mij onbewust. De tweelingziel ontmoet je meestal op een ongebruikelijke plek waar je normaal niet komt. Zoals op je werk of op een bijeenkomst waar je net toevallig een keertje bent, of het is je autorij-instructeur zoals het bij mij het geval was.

Mijn tweelingziel ontmoeting kenmerkte zich door werkzaamheden van mijn toenmalige ex en het feit dat hij connectie had indirect met hem. Toevallig na de eerste keer hem zien gebeurde er iets in mijn energie wat ik op dat moment niet begreep en heb het losgelaten. Wat er nog veel onbewuster was dat was dat ik in hetzelfde jaar mijn soulmate had ontmoet zonder het toen te weten die mijn computer repareerde in dat jaar. Ik ben deze momenten algeheel vergeten in alles wat daarna volgde, van allebei en ging door met mijn leven.

 

De ontmoetingen zijn dus niet altijd direct bewust, bij mij waren beide mannen bewust in dat jaar. Ik zelf echter niet en alles ging letterlijk aan mijn neus voorbij.

 

De ontmoeting voelt vaak enorm vertrouwd aan en je voelt meteen dat het goed is bij die persoon. Ook is het een gevoel dat je meer hebt te doen met elkaar en dat gevoel speelt meestal wel aan beide kanten maar komt vaak ter zijner tijd naar boven. Wel voelt eentje van de twee meteen dat het een hoger doel dient en er meer aan de hand is. Op het moment van de ontmoeting ben je beide nog niet zodanig bewust dat je er ook daadwerkelijk de vinger op kan leggen, alles is meestal nog wat vaag.

Het kan zijn dat je vriendschappelijk begint, maar ook dat je verder op geen enkele andere manier contact onderhoud dan het gewone gebruikelijke of zelfs zakelijke. Je bent beide namelijk nog niet zodanig bewust dat je of meer durft te handelen naar elkaar en in beider levens komt het moment ook niet echt goed gelegen. Meestal zit er eentje of beide al in een beginnend stadium van chaos en verandering, dit hoeft echter hier nog niet het geval te zijn. Wel is er vaak al sprake van een niet zuiver of zeer ongelukkig huwelijk bij eentje of beide, er kunnen ook kinderen in de situatie betrokken zijn. Deze relaties zijn meestal wel toxische relaties die nog om een afronding vragen, maar worden vaak nog niet als zodanig herkend. De levens verschillen in ieder geval zodanig dat er nog geen ruimte is voor elkaar.

 

Maar de praktijk leert dat er ook mensen zijn die in deze fase al een enorme aantrekking tot elkaar voelen en verliefd worden en op een enorm tempo in een relatie belanden die eigenlijk te snel gaat. Men laat zich leiden door lusten en is feitelijk nog niet klaar om de werkelijke relatie aan te gaan. Dit kan ook de 2e fase zijn, dan blijft de onbewuste fase uit. Tweelingzielen en soulmates die elkaar in 2017 hebben ontmoet, kenmerken zich vaak in deze snelheid en die slaan vaak de 1e voorfase over.

 

Fase 2 - De relatie komt tot stand

Je begint vanaf dat moment tijd met elkaar door te brengen, gesprekken met elkaar te voeren en je ontdekt veel overeenkomsten. Je blijkt vaak veel dezelfde ideeen te hebben en de klik is gigantisch, wanneer de seksuele aantrekking er is wordt er vaak een liefdesrelatie aan gegaan omdat het gevoel zo sterk is dat je er beide vol in springt. Ook kan het puur vriendschappelijk zijn en gewoon daarin enorm goed voelen (met name als er eentje een huwelijk heeft, maar hoeft niet, ook dat kan flink uit de hand lopen).

Door de intensiteit is er veel trilling aanwezig en de kundalini ontwaking komt hierin op gang, beide voelen golven van hitte door zich heen vloeien en trillende handen en klam zweet komen erg veel voor. Met elkaar wordt de frequentie flink hoog opgeschroefd en je kunt vaak ook niet meer helder denken. Vaak heb je het gevoel dat je jezelf niet meer bent, niet meer weet wat je zegt en doet als je bij elkaar bent, alsof je in trance bent.

 

Deze "onhandigheid" heb je omdat je elkaar letterlijk 'in de ziel zet', voor sommigen die spiritueel nog niet zo ver zijn voelt het alsof ze 'niet thuis zijn' als je verder ontwikkelt bent kan het voelen als 'thuiskomen'. Hoe dan ook, dat gevoel is een kenmerk van 'aanwezig in de ziel zijn'. Dat betekend dat de aanwezigheid van de ander jou direct in jou zelf terug zet, dat stuk van jou wat jou bron is. Op dit moment voelt dat volkomen ongeschonden aan en je voelt je zielsgelukkig, je wordt nu in een opperste staat van verlichting geplaatst voor een moment. Dat is wat er gebeurd.

 

Nu je daarin bent geleid kan je er vast heel moeilijk mee omgaan. Na verloop van tijd, meestal een paar maanden blijkt het niet te hendelen te zijn. Er wordt nog teveel vanuit angst gereageerd op elkaar en angst tot verlies speelt de boventoon. Dit is een hele moeilijke fase, door de diepte, kracht en intensiteit is de reactie vaak; bevriezen, vluchten of vechten.

Dus er ontstaat een ruzie, of eentje komt niet meer opdagen of gaat je negeren. Pure onmacht wordt hier gevoeld en de relatie wordt beeindigd omdat het gewoon echt niet is te doen.

Ga in deze fase niet ellenlang in discussie, maak geen ruzie, respecteer de wens van de ander om de eigen weg te gaan. Vaak worden alle sociale media geblokkeerd en voel de ander zich bezwaard om contact te zoeken. Laat het gaan, je hebt beide een proces, heb respect voor elkaars wensen.

Hier begint de spirituele reis eigenlijk pas...

 

Fase 3 - Separatie

 Hier begint de reis dus pas naar jezelf. Respecteer de wens van de ander om niet verder te gaan hoe moeilijk dat ook op dit moment is. Vaak kenmerkt dit zich door een angst om elkaar nooit meer te zien en dus voor altijd te verliezen. Degene die er een einde aan maakt is degene die meestal het meest onbewust in zijn/haar gevoel is en in zijn/haar ogen kan de relatie niet voortbestaan uit gevoel te veel op het spel te zetten, wat vaak bij huwelijken ook nog een grote rol speelt.

Vaak is degene die in een huwelijk zit met een partner die met beide partijen ook nog negatief karma heeft liggen, deze zit er vaak tussen en maakt de relatie, ook al is het soms alleen maar vriendschappelijk, flink in de weg. Maar ook deze derde partij is er om beide personen een les te leren over zichzelf. Deze partner kan een spiegel zijn en is vaak ook in herhaling van iets vanuit een vorig leven, pas als beide partijen het nodige inzicht hebben vergaard wordt duidelijk wat de rol van die persoon echt was.

 

Wanneer beide nog in een relatie zitten is dit meestal een toxische relatie, ook dat wordt in deze fase nog niet als zodanig gekenmerkt al komt het ook wel voor dat er eentje voor de ander al uit elkaar is gegaan.

Wanneer er separatie is vanuit vriendschap is het minder heftig maar wanneer er seksueel contact is geweest, zit iemand heel diep in je ziel. Uiteraard is dat zonder seksueel contact ook zo, maar de heftigheid van de keuze is iets minder op dat moment. Natuurlijk is het niet leuk dat de ander er voor kiest jou los te laten, de redenen blijven hetzelfde.

In de separatie krijgen beide de waarheid onder ogen, wat deze relatie nu betekend en wat er nodig is, wat er innerlijk aan jezelf is te doen maar ook wat de rol van de ander is. Dit alles wordt duidelijk, laat het daarom echt absoluut gewoon lopen zoals het loopt.

 

In heftige relatie waar twee personen een zeer sterke wil hebben, komen vaak blokkades op sociale media voor en de wens tot werkelijk geen enkel contact. Respecteer de wens van de ander, ga er niet achteraan.

 

Tips voor deze periode om er goed doorheen te komen

- Respecteer de wensen van de ander

- Ga er niet achteraan, ook niet met fake accounts en nieuwe telefoonnummers, handel integer, geen contact is geen contact. Als je geen negatief karma wilt ontwikkelen handel dan eerlijk en integer.

- Negatief gedrag als boosheid, angst, jaloezie in je gedachten/gesprekken met anderen/ verlengen de weg alleen maar doordat je nog meer negatief karma creëert. Ga dus zo spoedig mogelijk op zoek naar de bron van deze gevoelens en los ze op! 

- Gedachten is scheppingskracht, onderschat die kracht niet. Denk aan liefde in de ander, niet in behoeften

- Stuur licht en liefde naar de ander om te ondersteunen, als je meer kan en mag maak daar dan nu gebruik van. Ga nooit healingen sturen zonder toestemming! ook dat is geen integriteit!

- De ander heeft jou ziel gevuld met zijn/haar aanwezigheid, maak je zelf compleet zodat je los van de ander gaat functioneren. Door verlatingsangst/bindingsangst ontstaat afhankelijkheid en drang tot vrijheid. Deze bereik je alleen maar door bereidheid en naar jezelf te reflecteren een trance reis kan hiervoor een oplossing zijn (kijk hier wat sjamanistische healing voor jou kan betekenen)

- Waar je fysiek geen contact kan hebben, kan je telepathisch contact zoeken. Praat met de ander en praat alle problemen uit, hoe je dit doet vindt je in dit blog over telepathie  (dit is echt enorm aan te raden) hiermee schep je begrip naar elkaar

- Ga op zoek naar je roeping, je spirituele roeping!

- Doe dingen waar je blij van wordt en ontwikkel je spiritueel

 

Kanttekening

Niet alle tweelingzielen zijn lichtwerkers en niet alle lichtwerkers zijn tweelingzielen, veel lichtwerkers hebben wel te maken met een soulmate ontmoeting met als doel jou licht te ontwaken. Anderen maken slechts een deelse ontwaking mee en zijn niet klaar voor een zware taak. Hebben de ontmoeting alleen maar om bewuster te worden zodat er in dit leven in ieder geval een groei wordt doorgemaakt. (afhankelijk van waar er in de zielrevolutie wordt gestaan)

 

Fase 4 - Tussentijdse ontmoetingen/karmatisch deel

Vanwege het feit dat je bent begonnen allemaal dingen los te laten, treed er karma in werking. Dus ook tussen het partnerschap van deze relatie, partnerschap wat weliswaar aan de kant is gegooid maar nog helemaal niet is opgelost. Aan beide kanten komen nu de karmische lessen boven. Lees meer hierover in het blog loslaten, het blog karma en karmische fouten maken.

Je mag je eigen gemaakte fouten inzien, gaan herkennen en oplossen tot diep in de kern en je gaat letterlijk naar de bron van al je handelingen tot alle vicieuze cirkels volledig zijn weggevaagd. Deze handelingen liggen vaak zo diep in ons systeem dat we ons van sommigen niet eens bewustzijn. En dan hebben ook nog te maken met een stuk ego en zelf sabotage en pas als dat doorbroken wordt kunnen we onszelf echt terug vinden, over hoe hiermee om te gaan zie dit blog.

 

Je blijft diegene overal tegen komen, zoals voorbij rijden in de auto. Soms zie je elkaar allebei, soms maar eentje die de ander ziet. Je voelt vaak spanningen onderling op deze momenten ook al zie je elkaar slechts een korte tijd. Ook hier worden vaak veel fouten gemaakt door toch dat berichtje te sturen, toch de ander op te zoeken en veelvuldig hou je jezelf voor de gek dat dingen wel kunnen. Het ego komt feitelijk naar boven. En omdat je ook veel tekens ziet denk jij dat alles goed is, dit is echter een test van het universum voor beiden. Hoe ga jij met deze energie en wat komt er nog voor karma naar boven? alles mag onderzocht worden en er wordt veel getriggerd.

Als je zoals ik telkens bij een goed gevoel de ander blijft opzoeken, kan je het proces van de andere partij onnodig lang oprekken, je onderbreekt steeds het proces van de ander en daarmee maak je alles niet makkelijker. Want vanaf dit punt moet de cyclus weer geheel opnieuw gaan plaatsvinden, pas zonder jou onderbrekingen kan de ander zijn eigen inzichten krijgen. Vaak denken we dat het goed is om de ander puzzelstukjes te geven, maar er wordt vergeten gebruik te maken van de energie op een afstand. Praat innerlijk, geef daar je informatie, dat werkt veel beter dan fysiek.

Juist hier komt er weer twijfel in jezelf naar boven, wat de bedoeling is van deze relatie en je bent bang dat de ander het allemaal niet gaat zien. Ook leer je hier gebruik maken van je eigen spirituele vermogens, kijk wat je ziet en vertrouw daarop, voel wat je voelt en vertrouw daarop. Volg de ander innerlijk en geef liefde dan gaat het veel sneller.

 

In deze fase lopen de meeste mensen enorm vast door al die twijfels en ego triggers. Vaak worden er door het spiritueel ontwikkelen ook entiteiten bij een partij of beide gezien, heftige situaties in veel veranderingen, mensen die overlijden waar je veel om geeft of dieren. Deze fase is heel erg eenzaam en niemand lijkt je te begrijpen. Deze separatie en ervaringen zijn nodig om jou te reflecteren dat je niemand nodig hebt. In deze eenzaamheid is het jou taak om erop te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten, ga een spirituele cursus doen en leer van andere mensen. Zowel de mannelijke als vrouwelijke zijde beleven in deze fase veel ongemakken en mogen echt leren omgaan met alles wat speelt. Acceptatie van de dingen zoals ze zijn en volledige overgave.

Overgave betekend overigens wel hard werken aan jou spirituele ontwikkeling, laten gebeuren wat er gebeurd maar wel actie Als je vast loopt zoek dan hulp en blijf niet te lang in de dingen hangen.

Veel kan er worden bereikt met medicijnwiel sessies en het opruimen van al vroegere karma opruimen, ga niet bij de pakken neerzitten maar vat de koe bij de horens.

Connect met je gids, connect met de natuur en vraag hier informatie. Als je niet weet hoe dat moet, ik kan je er ook bij helpen. Wees bereid alles los te laten en je hart te openen, voor alles.

Je mag hier leren om eerst je spirituele leiding te vinden, je rotzooi op te ruimen, te vergeven, te accepteren en groei tot eenheid met alles wat leeft boven en onder je.

Daarom ben je namelijk met deze persoon in contact gebracht, diegene wil de beste versie van jou zien en geen hoopje ellende. En zelfs als er geen contact is, ook dan wil die ander dat van jou voelen.

Als de vrouwelijke energie het gevoel heeft de mannelijke energie te mogen leiden helemaal, ontwikkel je, de mannelijke energie mag de vrouwelijke gaan vertrouwen en vice versa. Pas als dat geheel hersteld is en er in geen enkele dimensie-laag meer dingen liggen die een vernieuwing in de weg kunnen staan, zal deze fase zich herhalen tot beide partijen alle lessen hebben geleerd die nodig zijn om eventueel samen verder te gaan.

 

Kanttekening

Zoals eerder genoemd kan het zijn dat iemand geen lichtwerker is en dus niet in staat is in de verhoogde frequenties mee te gaan. Hoe meer spiritueel iemand is hoe makkelijker het zal gaan. Is iemand echter kritisch en sceptisch en staat niet open voor verdere ontwikkeling dan stoppen hier sommige soulmate en tweelingziel relaties gewoon (komt in beider gevallen voor). Vaak kiest de vrouwelijke zijde van het koppel hier om los te koppelen. Dit loskoppelen kan ook bij wel goedlopende relaties gedaan worden waarbij de ander mee kan en is zelfs aan te raden. Als je beiden te veel in elkaars energie hangt betekend dit veel oponthoud voor beide, in deze energie blijft vaak omdat een partij (meestal de mannelijke energie) niet meegroeit omdat diegene niet met healing bezig is. De vrouwelijke energie mag leren los te komen en de ander tot eigen individu te laten groeien, door te veel in elkaar te zitten komt soms zelfs persoonsverwisseling voor (je weet niet meer wie je bent en wordt elkaar) . Laat het loskoppelen alleen doen door een zuivere sjamaan (geen andere methoden, te gevaarlijk) die verstand heeft van tweelingzielen.

 

 

Fase 5 - Interne balans vinden

En fase die tot nu toe nog niet veel mensen hebben bereikt, het is dan ook niet waar dat er op dit moment überhaupt tweelingzielen wereldwijd gezien bij elkaar zijn gekomen tot een liefdesrelatie.(vaak wordt een soulmate onterecht tot tweelingziel gedoopt, er zijn wel soulmates in deze liefde nu al samen, die wel)  Zelfs de voorlopers die alles beter weten, zijn niet samen. Dus mensen vertellen veelal een leugen als ze zeggen tweelingziel te zijn en jou in relatie met jou tweelingziel kunnen zetten. Want ten eerste is dit een taak van onze gidsen als zij ons zodanig rijp vinden. Ten tweede ik heb deze vraag van meerdere mensen en vaker gekregen en steeds kreeg ik te horen dat er (wereldwijd) nog geen enkele originele tweelingziel samen is.

Veel spirituele voorlopers hebben ook daarin nog wat te doen want zuiver contact met je gidsen is dus essentieel.

Je krijgt veel testen van het universum en je wordt steeds in eenzelfde probleem geslingerd en aan jou om in deze situatie de rust te blijven bewaren en niet weer zoals in het verleden te reageren, doe je dat wel, begint het rondje weer overnieuw. Totdat jij volledig rustig kunt blijven. Die spirituele partner kan dat pas worden als jij andere zielen helpt in je missie, vol!

Daar heb je je gidsen voor nodig en een heleboel overgave, leiderseigenschappen en de volledige kracht in wie en wat jij bent. Deze balansfase is voor beiden partijen een challenge. Want ja, je komt elkaar eens een keertje tegen en wie schiet er dan in zijn angst? wie loopt er voor wie weg? en reken maar dat je triggers krijgt.

Wordt vriendjes met je maatjes boven want deze belonen je voor je goede werk en als je echt goed doet kan je soms zelfs afsmeken dat de ander een enorme groeispurt maakt.

 

Je komt hiermee in een neutrale fase met elkaar, een ultiem nulpunt. Hier ontdek je dat de energie van liefde iets totaal anders is als wat jij dacht dat het was. Er worden puntjes op de i gezet en nog wat kleinere dingen die jullie in de weg zitten worden opgeruimd.

Deze fase zit nog steeds in de separatiefase, soms is er wel al contact met elkaar maar meer sporadisch onderhoudend en oppervlakkig, soms is er al vrede met elkaar gesloten fysiek, soms alleen intern in de energie.

Momenteel bevinden de voorlopers zich in deze fase, het is een soort verfijning van het eerder geleerde. Hoe meer er is opgelost in de echte separatie (dus die fase zonder innerlijke vrede) hoe minder "last" je hebt van de andere kant. Op dit punt hebben beide partijen een eigen leven en vinden er positieve veranderingen plaats. De drama en heftige energie is weg, de diepe liefde wordt zuiver gevoeld door allebei en er is ruimte voor innerlijke dialoog.

Bij de mannelijke energie vallen alle puzzelstukjes in elkaar en bij de vrouwelijke ook, er zijn dingen uitgepraat,telepatisch en/of fysiek of vinden in deze fase nog plaats. Er is rust en helderheid en beiden zijn de waarheid onder ogen gekomen, met zichzelf en zien de rol van de ander nu ook goed.

 

In deze fase komt men samen in een nieuwe neutrale energie, er worden dingen uiteindelijk fysiek uitgepraat. Hierin wordt de kern van het hele proces opeens helder.

Bij mijn tweelingziel ging het om dat ik hem aan zijn vader deed denken waarmee hij een slechte verhouding had, als donderslag bij heldere hemel werd het duidelijk. Vanaf dat moment was er vertrouwen en alles was goed, bij mijn soulmate ben ik er nu ook achter wat er achter zat maar wegens deze relatie nu en om het te beschermen noem ik het hier niet omdat het nog te vers is.

 

Vanwege het los zijn door het oplossen van dingen of je bewust laten ontkoppelen door een sjamaan,(de snelste weg) komt de weg vrij tot de eigen ontwikkeling. Mijn ervaring is dat de relatie na ontkoppeling, afhankelijk van hoeveel jij er aan doet binnen vier tot zes a tien maanden nodig heeft om te herstellen. Het herstelt in vriendschap en de seksuele energie is volledig geneutraliseerd, dit is nodig om dat de volgende fase eentje van healing is bij elkaar. De fase van het samen dingen oplossen breekt aan.

 

Je blijft namelijk aan elkaar denken en misschien telepathisch contact onderhouden. Wanneer de vrouwelijke zijde compleet is met haarzelf, haar vrouwelijke trauma is geheeld en de mannelijke energie content is met alles en voelt dat er healing nodig is en hij haar gewoon nodig heeft. Dan gaat de deur open naar een nieuw begin, karma vrij puur alleen maar liefde.

Het is tijd om het samen te gaan doen..

 

Fase 6 - Samenwerking

Het universum gaat weer seintjes geven en er is innerlijke rust aangebroken in beide partijen. Er is respect voor elkaar en bereidheid om van elkaar te leren en te luisteren. Vanuit een neutraliteit ontstaat een samenwerking.

Deze samenwerking begint intern en 5 dimensionaal, met dromen over en met elkaar en er wordt volledig vertrouwd op het interne, er worden afspraken gemaakt over hoe verder en je bent bereid om samen het pad verder te plaveiden. Hiermee kunnen nog wat moeilijkheden gepaard gaan, verwacht niet meteen de hoofdprijs. Hou de aandacht bij de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Fase 4 en 5 kunnen bij elkaar al gauw twee tot drie jaar duren om volledig te gronden en vorm te krijgen, heb geduld en doe vooral je best om te doen wat je echt moet doen in deze wereld. Het moment van samenwerking zal aanvangen als je beide er klaar voor bent.

 

Er zijn wat partnerschappen op dit moment in de pijpleiding onderweg naar deze fase, dus ik kan er verder weinig over vermelden. Ik wil echter wel zeggen, laat je niet misleiden met mooie praatjes over die union, want dat zijn allemaal praatjes vanuit een ego gebaseerd idee op tweelingzielen en soulmates. Je moet eenheid met jezelf en jou spirits worden, vanuit dat punt komt alles pas samen. Eerder zal je echt de plank misslaan en nooit tot een punt van samenwerking komen, deze stelling geld voor de leidende partner in het geheel. Als je je hier niet in herkend kan het zijn dat je de volgende partij bent, deze partij komt altijd op een punt tot een keuze om terug te keren bij de ander. Spijt en schuldgevoel, maar ook een blijvende harttrek naar de ander toe zullen je terug brengen mits jij bereid bent je diepste pijn en angst onder ogen te komen. De leidende partij houdt ruimte en afstand tot de volgende partij zijn deel mag ontvangen, waar de leidende partij echt klaar voor moet zijn.

 

Pas als de leidende partij volledig compleet, zichzelf gevonden heeft en spurt naar verlichting EN al aan het vliegen is, DAN gebeurd het en de draagkracht bepaald of je er klaar voor bent een tweede partij mee te nemen, voor je samen kan uitvliegen.

JOU taak is de volgende partij OOK naar verlichting te brengen!

De taak van de volgende partij is de leidende partij zijn deel kennis/liefde/draagkracht over te dragen en in zichzelf te leren geloven zoals de leidende partij de volgende ziet (de zielenkracht wordt gezien). Dit is voor de volgende partij stimulans om te groeien en verder te gaan. Dit doe je eerst met energie op afstand DAARNA fysiek. (alles MOET kloppen vooraf al)

 

Alle zielen die je helpt op deze weg tot deze persoon er is en tijdens en voor, zijn een spiegeling van jullie relatie en helpen je ook op weg, daarom MOET je wel je missie in.

 

Het heeft geen zin om de ander je leven in te smeken via de persoon zelf, als je dat doet begint je karmische riedeltje overnieuw, smeken naar de spirits zonder te weten wat je doet is ook af te raden. Blijf niet hangen in je slachtoffergevoel, je voelt dit omdat je iets hebt te overwinnen. Deze duistere sombere gevoelens moeten een stimulans zijn voor jou om dingen echt anders te willen gaan doen en een negatief spiraal te veranderen in een positieve.Dat is hard werken, daarom is die ontwikkeling zo belangrijk. En alleen affirmeren werkt hier niet, je moet echt met methoden in zee die jou energie definitief keren om er niet weer in terug te vallen. En dat is waarom sjamaanse healingen nu zo populair zijn, ze bieden voor alles een oplossing.

Maar wat ik vooral wil zeggen is dat je je eigen leven terug moet zien te vinden, ook daar voor kan je een trance reis ondernemen bij een sjamaan, die helpen je letterlijk jezelf terug vinden.

 

Let echter wel op hun zuiverheid, een niet ingewijde sjamaan (die zichzelf dus geen sjamaan mag noemen) die alleen de methoden volgt is meestal niet zuiver en kent de processen niet (dus als ze sjamaans werk doen maar geen sjamaan zijn). Pas ook op als ze geen verstand van tweelingzielen hebben. De sjamanen schieten als paddestoelen uit de grond omdat ze zich vaak na een cursusje al zo noemen, dit is gevaarlijk omdat er healingen in bijvoorbeeld meer dimensies mits niet goed uitgevoerd veel kapot kan maken. Weet dus bij wie je aanklopt! Er gaat tegenwoordig veel mis in deze sector door dit soort geintjes.

 

Ook kan je je aanmelden op mijn facebookpagina om meer van mijn activiteiten te volgen en in de facebookgroep om lotgenoten te ontmoeten

 

Wie weet tot ziens!

www.inlichtenkracht.nl

Meer blogs over tweelingzielen en soulmates

 

 Gerelateerde blogs:

 Wat is een tweelingziel?

Wat is het verschil tussen een soulmate en een tweelingziel?

Tweelingzielen; alle varianten op een rij

Healer zijn - Effecten op de omgeving en valkuilen

Transformatie - De wereld vanuit een ontwaakt perspectief