· 

2020 - Het jaar waarop we gewacht hebben in een notendop

Eindelijk is het zo ver, we gaan het jaar 2020 tegemoet. Eentje waar velen van ons met smart op gewacht hebben, ja het is nu onze tijd, ja de voorbereiding zit er zo ongeveer wel op. De groep koplopers/voorlopers die het voorwerk hebben gedaan, met tweelingzielen en lichtwerkers onderling, ja het is zo ver.

Dat betekent niet dat het makkelijk wordt maar het is het gewoon waard om te laten zien in deze wereld wie wij zijn en wat we hier komen doen. Het jaar 2020 gaat ons verlichting bieden, maar voor wie niet is voorbereid zal het zwaar en meedogenloos zijn. Dualiteit is het sleutelwoord, donker en licht, nothing in between.

 

 

Eerste kwartaal - Warrige start

Een nieuw begin, mijn gids zegt dat we door een doucheputje worden gestuurd. (hij is leuk). Ik zag in mijn zonnewende deze winter hoe we onze andere dimensiebelevingen in deze wereld in de derde dimensie samen gevoegd worden. Dat is zeker geen fabeltje maar levensecht. Eigenlijk voelen we deze hele decembermaand al deze overgang, van dat "doucheputje".(vortex/dimensie overgang) Alle onderwerpen en karmische thema's keerde deze maanden nog even vrolijk terug, om te kijken of we naar deze boodschappen hebben geluisterd en of we het inderdaad uitgewerkt hebben, of nog iets te hebben leren. We overzien waar we zijn geweest en zien waar we naartoe gaan. Ik ben blij, maar ook voor mij worden bepaalde dingen niet makkelijk. Echter mijn transformatie maakt het dat ik alles zo licht neem dat ik er uitsluitend nog om lach, er is zoveel wat mij niet meer kan raken. Ook ik heb me vergist in wie ik ben en veel mensen (lees; overgroot deel) weet nog steeds niet wie ze zijn. Wie het aan kunnen zullen er ook nu dit laatste kwartaal al flink mee geconfronteerd zijn, wie niet luistert zal wel voelen. Veel mensen worden op het pad van hun soul-purpose gezet door heftige boodschappen als het moet.

Nu al maar het zet voort.

 

In het eerste kwartaal zijn we dus al door het doucheputje gegaan. Er komt een algeheel nieuw begin voor de mensheid, de denkwijze moet veranderen om alles op het juiste spoor te krijgen.

De wereld is op dit moment al een chaos maar meer is nodig om mensen echt te raken. Prive levens zullen een puinhoop worden als ze dat niet al zijn. Relaties die gebaseerd zijn op jaloezie, manipulatie, zelfzucht, karmische lessen en oude paradigma zullen ten dode zijn opgeschreven, met name bij de mensen die verder mogen gaan in hun spirituele ontwikkeling en gaven. De mensen die niet op het juiste pad zitten zullen in dit eerste kwartaal niet anders meer kunnen dan keuzes voor zichzelf te maken, hoe meedogenloos ook voor eventuele andere betrokkenen. Het leven is loslaten en dat zal nog even goed duidelijk worden gemaakt, vooral wat loslaten nu echt betekent.

 

Lichtwerkers zullen leven in een inspirerende tijd, steeds meer pijn gaan zien, de dualiteit doorprikken en klaar staan om vele te helpen. En het zal echt nodig zijn, want er is geen houden meer aan. Be prepared lady's and boys, it is showtime.

 

Tweede kwartaal - Inleveren en overwinningen (dualiteit verlies versus overwinnen)

Wie niet overwint, levert in zo zeggen ze. Dit heeft er mee te maken dat als je je karma nog steeds niet begrijpt en maar in het donker blijft zitten je nu echt flink op je kop kan krijgen. Je kunt ziek worden, je bedrijf kan failliet gaan, je idee niet worden gefinancierd, je relatie gaat uit of loopt uit op flinke ruzies en de advocaten zullen een goed jaar draaien als het gaat om onrecht en scheidingen. Gevangenisstraffen zullen worden gegeven aan wie echt boete moeten doen voor hun gemaakte fouten en dat zullen mensen zijn waarvan je het niet zal verwachten en alle sluiers worden in volledigheid opgelicht. Wie zich nu nog wil verstoppen voor zuiverheid, ziel en zaligheid zit fout. Iedereen die zich in het duister bevind zal flink zijn best moeten doen om zijn lessen te leren, mits men uiteraard niet wil, dan blijft er niks anders over dan de harde werkelijkheid die in het derde kwartaal toch echt aan het bod komt en onder ogen gekomen mag worden. Als je er al niet dik middenin zit dan.

 

De liefde is nog ver te zoeken in deze tijd, we kunnen echter wel (en al vanaf het begin van het jaar en wat dacht je van nu?) zaadjes zaaien om het leven wat aangenamer te maken voor jezelf en voor anderen. Maar dat is natuurlijk allemaal een eigen keuze voor iedereen. Je hoeft het natuurlijk niet te doen, je hoeft het niet te leren als je dat niet wil. Maar word je daar nu echt een beter mens van? Dat is een vraag die veel mensen aan zichzelf mogen stellen.

Het is niet makkelijk, de confrontatie is daar, wereldwijd gaat alles steeds onduidelijker worden, geen stabiliteit meer, waarin? weet ik niet eigenlijk. Alles?

De grond wordt onder onze voeten vandaan gehaald. Lichtwerkers die al een tijdje bezig zijn weten dit al, halen hun schouders op en gaan aan het werk waar ze voor zijn gekomen. Het begint hier wel al echt.

 

Ik heb voor veel mensen een kering gezien in april, na de eerste drie maanden waarin we nog het een en ander verwerken. Is in april de tijd voor de bloemetjes en bijtjes aangebroken. Heling en herstel voor vele koppels in het tweelingzielenveld, einde karmische partners en hun gedoe en gewoon eindelijk een doorbraak in de liefde.

Vele koppels ontmoeten die "ware" ofwel opnieuw in een andere gedaante na lessen te hebben geleerd en anderen gewoon een nieuw iemand die enorm goed bij ze past en kan ondersteunen in het pad wat men loopt.

Alles komt dus goed, nee het is geen sprookje. Maar de voorwaarde blijft echter wel dat je allebei je heling doet en niet moet denken dat alles daarmee koek en ei is. Je doet beide je heling, bereid elkaar voor op nog veel groter werk en je bent gewoon bereid om er voor altijd voor elkaar te zijn, alles te doen. Wanneer er bereidwilligheid is, karmische lessen worden gezien dan kan het best een feestje worden. Maar schoenmaker, blijf bij de leest! Focus beide op de taak die er is, dat gaat voor alles hier!

 

Bij verkeerde keuzes kan men in deze tijd zich richting afgrond bevinden. Financieel, relatievlak, alles. Denk dan even drie keer na waarom je dat nu toch overkomt? Waarschijnlijk heb je al die tijd op een verkeerd spoor gezeten. Dan is dit de tijd om je veranderingen te maken. Uiteraard eerst jezelf, begin eens met je hart te volgen. Dan zie je misschien weer licht aan het einde van de tunnel. Zo niet, zal het altijd donker zijn en dan weet je niet waar je beland. Ofwel, luister naar de tekens die je krijgt. Eerder al.

Als je voelt dat je ergens niet wil zijn, niet bij iemand wil zijn, ergens niet wil wonen, niet wil werken etc, stop er dan mee. Als je voelt dat wat je doet eigenlijk niet meer 'jou' is, stop dan en ga op zoek naar diepere oorsprong in jezelf, dat kan je redden.

 

Derde kwartaal - Opgeven is geen optie ook al is de wanhoop nabij - of alles keert ten goede (dualiteit wanhoop versus geluk)

Je ziet dat deze kwartalen draaien om de dualiteit op zijn sterkst. Het is maar net of je kiest voor duister of licht wat deze periodes met jouw zullen doen. Het is dus letterlijk enorm zwart-wit, donker en licht.

Je zal nu moeten handelen, tussen het eerste en tweede kwartaal vindt er iets plaats waar ik de vinger niet op kan leggen, vaag gebied. Hoe dan ook het zorgt er voor dat men ofwel "bevriest" van angst en de algehele waarheid aan het licht mag komen over onze huidige manieren van leven. Dit gaat ons allemaal aan en is een voorbode voor hoe de komende jaren tot en met 2024 in ieder geval zullen beinvloeden. Het is niets om bang voor te zijn mag ik wel zeggen, vele lichtwerkers zullen al in de schijnwerpers staan en zichzelf hebben laten zien waardoor een ruim aanbod is aan alternatieve wegen om het zo maar even te zeggen. Deze ideeen zijn allang ingeprent maar eerder is er nooit naar geluisterd, echter, dat zal nu ook niet meteen gebeuren. Er gaan nog wat jaren overheen voor bepaalde intiatieven echt van de grond mogen komen, zie dit alles maar als een voorbereiding op het grotere werk straks. Wat eerst belangrijk is dat is dat de koppels met een taak hier beginnen aan hun weg samen, die nog flink hobbelig zal zijn in verdere maar in dit kwartaal zullen er veel dingen duidelijk worden uit het verleden maar ook over het nu en de toekomst, eigenlijk alles dus.

Koppels met een taak gaan meer samensmelten en een bodem voor de toekomst leggen, ja eindelijk.

 

Het wordt een spannende tijd.

Veel dingen die in voorgaande jaren zijn begonnen als opleidingen etc zullen nu ook zo ongeveer beeindigd worden en de focus gaat nu van het opgeleid worden naar opleiding geven. Vele weten wel wat ik hiermee bedoel.

 

Vierde kwartaal - Samenwerken en uitvliegen - of wegvluchten uit je verantwoordelijkheid (dualiteit samen versus alleen - collectiviteit of egoisme en zelfzucht)

Ja, een laatste gelegenheid om dingen te veranderen of nooit meer kunnen veranderen. De laatste poort, de laatste kans aan het begin van dit nieuwe era om jezelf te willen veranderen. De laatste kans om je samenwerking op te pakken of om alleen maar aan jezelf te denken en niks te willen maken hebben met het grote goed en nooit meer terug kunnen. Het is hard maar de werkelijkheid.

Er is nog weinig tijd om dingen goed te maken en dit kwartaal krijg je de rekening gepresenteerd van je keuzes, je kunt nog veranderen maar alles wat je kiest heeft gevolgen. Heel 2020 zal je de rekening krijgen van je keuzes van eerder in je leven en ze zullen in een rap tempo op je bordje komen te liggen. Het universum maakt een zeer duidelijk schifting tussen mensen die echt willen transformeren en alles willen veranderen en mensen die zich geenzins bewegen die kant op. Iemand met goede wil en doorzettingsvermogen kan zeer ver komen dit jaar en zelfs de gelegenheid krijgen om dingen sneller op te lossen dan eerst mogelijk was, maar je moet het wel aanpakken anders gaat het gewoon voorbij en misschien wel voorgoed.

Ik zeg dit niet om mensen bang te maken, er is niets om bang voor te zijn. Zolang je je realiseert dat al je lijden door jezelf wordt veroorzaakt, direct door wat je doet in dit leven, indirect(eigenlijk ook gewoon direct) wat je doet in vorige levens en in andere dimensies maakt wat je nu bent. Maar iedereen die een beter leven wil kan veranderen maar er is lef voor nodig en het universum zal het lef van alle mensen goed gaan testen.

Het is tenslotte maar net hoe je er zelf mee omgaat, je kunt in lijden blijven hangen en andere mensen alles in de schoenen schuiven. Je kunt ook zelf de verantwoordelijkheid nemen en dingen over een andere boeg gooien, je hebt tenslotte het hele jaar de tijd. Dus waarom dingen moeilijk maken als ze veel makkelijker kunnen worden?

 

En zelfs dan nog zullen er mensen zijn die kiezen voor dan maar niet verder gaan, deze mensen kunnen we niet helpen en het is heel belangrijk om de keuzes van anderen te respecteren. En dat doet pijn, heel veel pijn soms. In deze tijden raken vele anderen kwijt die niet langer bij hen passen (ik spreek jullie graag volgende kerstmis om te zien wat er dan gebeurd is allemaal).  Loslaten is de ruimte aan de ander geven om dingen zelf te ondervinden en daarin kunnen we heel veel van onszelf terug winnen. Dit is een harde les, pijnlijk maar de weg om jezelf te redden uit een situatie die toxisch is en jou geen goed doet. Neem in liefde afstand van mensen waar je niet meer mee kunt leven, pak zelf je leven op en maak er wat van.

 

De kern energie ligt in het algeheel in het hebben van realistische verwachtingen over de dingen, doelen behalen die onmogelijk leken versus realistische doelen hebben over hoe we hier leven nu. Onder ogen komen dat sommige ideeen gewoon waanzin zijn en nergens op slaan, politieke spelletjes, maskerade van leugens onder ogen komen. Inzien waar het misgaat en het gewoon maar mis laten gaan, want we kunnen de aarde niet beheersen ook al zijn er nog steeds mensen die dat denken. Zo ook controle over het eigen leven willen hebben gaat een groot klapstuk worden, dat heeft namelijk niemand. Ofwel linksom ofwel rechtsom maar geen middenweg meer vol excuses en leugens, dat is wat we gaan beleven met z'n allen.

 

Een transformatie - jaar, een storm een nieuwe tijd is aangebroken. Het is tijd voor de eerste lichting wakkere zielen om hun werk met beide handen in de wereld te zetten.

 

Lieve Lichtwerkers, jullie tijd is NU aangebroken. We slaan de handen ineen en laten zien wat licht en eenheid is.

 

Fijne jaarwisseling allemaal!

 

Veel geluk in 2020, bless you all!

 

Liefs Nuria

 

Hieronder een mooie boodschap van Mooji

 

www.inlichtenkracht.nl

www.tweelingzielenhealing.nl

 

 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  cor rector (woensdag, 01 januari 2020 18:24)

  Dat betekend niet dat het makkelijk wordt → Dat betekent* niet dat het makkelijk wordt

  Dat, dit, het, wie, wat, ... enz. is derde persoon enkelvoud, dus stam plus t.

 • #2

  cor rector (woensdag, 01 januari 2020 18:29)

  "vooral wat loslaten nu echt betekend" → "vooral wat loslaten nu echt betekent"

  Sorry voor het mierenn**ken.

 • #3

  Nuria Steeman (maandag, 06 januari 2020 00:00)

  Bedankt! Aangepast:)

  D en dt en T blijft een dingentje