· 

Kracht van verandering

'The eagle has landed'

 

De  kracht van het Oosten, de uitvoering, de wedergeboorte, ik zie het overal om me heen.

Mensen die meer open staan voor spiritualiteit, mannelijke vrienden die zich meer openen. De massa ontwaking is op dit moment een onvermijdelijk feit.

Ik voel me zelf meer opener en zelf verzekerder, kan beter met grenzen omgaan en deze stellen, beter communiceren met mensen en de vreugde komt me tegemoet. Ik ben blij, af en toe heb ik nog zware dagen maar het meesterschap der heling helpt mij snel door mijn onverwerkte stukken heen. Ik weet wat ik aan mezelf heb en aan wie ik wat heb. Ik weet wat en wie ik mag ik loslaten en hoe ik om mag gaan met dingen die veranderen.

De praktijk loopt vol en is een teken van succes en overvloed, ik besef des te meer dat ik toch misschien niet zomaar wat te heb te bieden aan de mensen om me heen. Ik laat me niet meer oneerbiedig behandelen omdat ik weet wie ik ben, waarom ik hier ben en wat ik in mensen kan aanwakkeren.

 

Ik ontwaak mensen, ik leidt mensen naar hun eigen meesterschap. Sommige dingen hebben soms tijd nodig om te landen bij ze, maar een zaadje zaaien kan soms grootse veranderingen in mensen teweeg brengen.

Mijn taak als 'ziener' is het zien van het grote geheel en ieders plek daarin, mijn zielsverwanten en maatjes, ik overzie hun wegen als geen ander en kan ze altijd net dat stukje geven wat ze nodig hebben om de puzzel compleet te maken. Het voelt goed, hoe ondankbaar mensen soms met mijn gaves omgaan, ik weet waar ik het voor doe en dat is het belangrijkste.

 

Liefde is het grote goed, iets onaantastbaars, wat passie en kracht aan mensen kan geven wanneer ze het nodig hebben. Er is openheid en eerlijkheid vereist naar mensen toe om dingen klaar te kunnen spelen. Openheid is de sleutel tot betere communicatie en verlichting, helderheid en toegeven waar je weet zelf fout te zijn geweest.

Het is nodig om dingen uit het verleden te herstellen en helen, voor beide partijen.

 

Steeds meer zielenpartners openen een nieuw gesprek met elkaar om ofwel af te sluiten ofwel een nieuwe opening te creeeren, niets is zo universeel en grootschalig op dit moment als het besef wat 'ware liefde' nu echt betekend voor een mens. We zijn allemaal schuldig aan onderling onbewust elkaar pijn doen omdat we nu eenmaal niet beter wisten, maar dit is de tijd van schulden inlossen. Allemaal hielden we te veel vast aan conditioneringen die ons in bepaald gedrag houden wat werkelijk niets met liefde te maken heeft. Nu krijgen we op een presenteerblaadje de waarheid onder ogen, iets wat velen van ons diep hadden weggestopt. Het is onvermijdelijk om de waarheid te ontkennen, ieder van ons moet er gewoon aan geloven. Waar ons ego vertelde dat we iets wilde hebben, waar we nu ontdekken dat we diep in ons hart dat helemaal niet meer willen. Zelfverloochening, iedereen doet het. Tijd om ook dat los te laten en meer te verkennen waar onze liefde en passies werkelijk liggen.

Zoals ik op de veluwe mezelf op een bosrit te paard beloond heb en dat vaker ga doen, voel ik ook meer hart in het werk wat ik doe. Ik wordt zorgvuldiger, rustiger en bewuster in wat ik met mensen doe. En dat is nodig, maar zonder passie niets waard. De kracht van het 'zelf' komt steeds meer boven water.

We mogen allemaal inzien wat ons geblokkeert heeft om te voelen, voorbij de diepe pijnstukken is vreugde, verlichting en overvloed beschikbaar.

 

Verlichting heeft niets te maken met een constante staat van vreugde, of altijd alles positief. Zolang wij op aarde zijn hebben we dingen te leren, zijn we gebonden aan karmische lessen, zielcontracten en ware liefde of niet. Er moet ook nog gewoon gewerkt worden, transformatie of niet, we zullen altijd worden uitgedaagd een betere versie van onszelf te worden. In transformatie uiteraard maar als de heftigste processen doorlopen zijn wachten ons weer nieuwe lessen en uitdagingen op het spirituele niveau waar we ons dan bevinden. Het leren stopt nooit, heftige gebeurtenissen, ziekte en ongeluk blijven onderdeel van het leven. Van mensen die niet mee willen of kunnen stijgen in frequentie/dimensie in onze directe omgeving. We krijgen er helaas allemaal mee te maken.

Lichtwerkers leren ook omgaan met mensen die niet geholpen willen worden en veel ondankbaarheid in de omgeving, dit is omdat er altijd mensen zullen zijn die ons niet begrijpen. Daar mogen we ons bij neerleggen, dat overkomt ons allemaal. Deze mensen mogen we leren loslaten, je kunt niet iedereen helpen. Helaas..

Onze pijn die diep geworteld zit heeft ook veel te maken met mensen in onze directe zielenfamilie die we niet kunnen helpen omdat ze niet willen, dat is een heel pijnlijk proces omdat wij vaak meer zien dan hen. Wij mogen dat ook loslaten, mensen komen vanzelf als ze er wel aan toe zijn jou hulp te ontvangen. Geef de hoop niet op, als je weet dat iemand terug komt, hou dan vertrouwen in diegene. Dan is het gewoon de tijd nog niet, ja dat is moeilijk. Maar we lopen allemaal onze eigen paden en dat mag gerespecteerd worden.

Blijf vooral met beide beentjes op de grond en ademhalen, het komt. Werk samen met je spirits en gidsen om dingen mogelijk te maken, zij komen soms werk tekort, dat mogen wij ze geven. Vraag om hulp en het zal komen.

 

In de praktijk ervaar ik sinds een tijdje ook hoe effectief vragen is. Ik heb dan te maken met mensen die bijvoorbeeld een nieuw huis zoeken omdat ze het oude verkopen. We vragen tijdens een healing om een huis en binnen enkele weken kan er opeens intrek in worden gedaan, terwijl in de healing was gezien dat er nog veel tijd overheen zou gaan. We scheppen onze eigen toekomst, we kunnen dingen terugtrekken en ongedaan maken maar ook opnieuw creeren, maar je doet het nooit alleen. Dat is zo mooi.

Deze energie van deze tijd werkt ontzettend snel door, ik vraag regelmatig dingen voor bepaalde mensen en het is zo mooi als je ze binnen enkele weken ook uit ziet komen. Dat brengt vreugde en geluk, ook in mij ook al is het niet voor mezelf.

Iemands lot kan volledig bezegeld worden, als de lessen die erin liggen maar gezien worden, dat is vaak wel een voorwaarden voor het uit komen van bepaalde dingen. Reken je nooit meteen rijk, je krijgt niets cadeau zonder te leren wat het doel achter iets is dat je iets op dit moment niet hebt. Begrijp wat een situatie je probeert te vertellen en vraag daarna om de oplossing, vraag om vergeving maar doorzie wel de doelen van wat je meemaakt. Leer van je fouten en begin opnieuw en anders zal het je weer worden ontnomen. Ga in integriteit met spirituele cadeautjes om, je krijgt ze omdat je vertrouwd wordt opdat je er juist mee om zal gaan.

 

'Nothing is for granted, be greatful for all you have. '

 

We nemen alles maar voor normaal, maar een dak boven je hoofd daar mag je al dankbaar voor zijn. S'winters bij de verwarming kunnen zitten. Realiseer je wat je hebt, niet wat je niet hebt.

Onvrede maakt nog meer onvrede waardoor je je depressief en negatief gaat voelen. Ga naar buiten, adem schone lucht in het bos en verbind je met de natuur. Voel dat je onderdeel bent van de schepping en jij de schepping bent.

 

Er ligt zoveel geluk in het simplistische denken, het eenvoudige leven buiten. Alles vind je daar....

Maak alles niet zo ingewikkeld, verandering is leven en leven is verandering. Zonder verandering zou er geen stroming in de dingen zijn en zonder stroming valt er weinig te leren. Verandering is goed voor de geest en een open minded houding maakt je los uit alle structuren, geef je over en stap uit die comfortzone, daarbuiten is het misschien spannend, maar zo veel leuker.

Het leven draait om beweging, zonder beweging zou de aarde niet draaien en de wind niet waaien, maar af en toe moeten we eens een frisse wind toelaten om te kijken wat er zich achter de horizon bevindt. Zeilen omhoog en varen naar een nieuwe kust.

 

Blijf vooral niet hangen in je eigen ideeen en visies als er zoveel nieuwe dingen zijn te ontdekken. Blijf nieuwsgierig en zet de angst voor het onbekende opzij. Laat je meevoeren door de kracht van het leven. Het geheim van succes zit hem in het openen van je hart voor verbetering, andere ideeen en visies en een open minded toetreden van het onbekende. De meeste mensen die bang zijn voor het onbekende blijven hangen in hun structuurtjes, relaties, werk etc. Laat gaan, er wacht je altijd iets beters, aan de overkant aan die onbekende horizon. Je hoeft je alleen maar open te stellen voor wat je nog niet kent, dan kan de verandering die zo hard nodig is gewoonweg plaatsvinden. Laat het toe... en geniet er gewoonweg van :)

Dat is leven....

 

www.inlichtenkracht.nl

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0