· 

Energieverslag 4e kwartaal 2019 - Reflectie en intuitie leiden in de weg naar groei

Nieuwe kansen en groei voor de ontwaakte man en vrouw spelen een rol in het laatste kwartaal van dit o zo belangrijke jaar. Normaal schrijf ik gechanneld uit de losse pols maar besloot er nu maar een kaartje bij te leggen, deze vindt je onderaan de tekst.

Ik voel me geroepen om voor het collectief meer duidelijkheid te scheppen. Ik heb een legging gedaan op vrouwelijke en mannelijke energie, deze twee polen belichamen ieder mens en zijn niet per definitie geslachtsgericht. Beide sekse dragen beider energie met zich mee en kan je ook zien welke ontwikkelingen in jou nu aandacht vragen. Ik voel de energie nu behoorlijk, dus ik ga gauw door met schrijven.

 

 

 

 

Scheppingskracht in de tussenwereld

Wat veel mensen nu gewaar mogen worden is hun eigen kracht, met name de scheppingskracht speelt een zeer belangrijke rol in dit stadium van ontwikkelingen. Er vindt een actieve groei plaats op alle kwesties die aandacht vragen en we mogen openstaan voor meer alternatieven manieren van leven, iets wat nu wel herhaaldelijk vele malen al is gezegd maar niet vaak genoeg gezegd kan worden. De actieve groei vindt plaats in het milieu, schoonmaakontwikkelingen rondom de plastic soep gaan op volle toeren verder, structuren die maatschappelijk oneerlijk en niet integer zijn worden neergehaald en het ene na het andere schandaal zal blijven boven komen. Er is veel onrust in de wereld, alles schud letterlijk heen en weer. Het ego is flink in strijd met zijn eerder gedane beloften en dat vindt je overal terug in vele vormen, de mannelijke energie wordt letterlijk geduwd om de waarheid boven water te krijgen, in welke vormen ook. Relaties, bedrijfsstructuren, maatschappelijke structuren en politiek ook.

 

Verder ontwaakte mannen lopen al even met een berg karmische lessen die geleerd mogen worden ten aanzien van hun mannelijkheid, al enkele maanden vindt er flinke dualiteit plaats in de mannelijke energie, eentje waarin duister en licht, ego en zielverlangen en waarheid en leugen steeds verder uit elkaar komen te liggen en dus recht tegenover elkaar staan. De kracht van het voorouder DNA en deze karmische kwesties dienen opgelost te worden en daarvoor komt de mannelijke energie voor vele keuzes te staan en staan ook al voor enkele keuzes. Deze keuzes bevatten lessen die geleerd dienen te worden om verder te gaan, geen ontkomen aan. Verhalen blijven zich herhalen, maar velen kunnen niet lang meer verborgen blijven. Een verborgen agenda die universele wetten breekt, zal op een dag breken. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel.

 

Wat belangrijk is voor beider energie is de kracht van het loslaten, reiniging van het geheel is van zeer groot belang. En het geheel zal dan ook aangepakt worden, goed aangepakt worden. De verhoogde Schumann resonantie dwingt tot het volgen van de intuitie, niet meer te handelen vanuit het ego en het rationele denken maar meer en dichterbij het eigen gevoel te blijven. De maan belichaamd ons leven,het belang van zelfreflectie en het vinden van jou eigen innerlijke ritme, jou stilte, jou kracht. De kleur paars, het derde oog. Kijk met je ziel naar de dingen, laat al het ego gerelateerde wat zijn kracht verliest los.

 

Vader zon is de schepper, de schepper die wij zelf zijn in ons eigen licht. Onze ziel, de vader, hij die ons verlichting geeft wanneer alles donker is. Er zal een zeer actieve groei op grote schaal aanwezig zijn die zijn weerga niet kent en dit zal actief doorzetten tot ver in 2020, een groter massaal ontwaken zal zijn.

 

Vrouwelijke energie

De vrouweljike energie kent inmiddels een grote draagkracht en mate van zuiverheid, echter zal zij altijd streven naar meer. Zij kent haar eigen geluk en weet door middel van reflectie feilloos hoe de kaarten liggen. Zij wacht rustig terwijl zij tevens haar eigen mannelijke en onrustige energie onder de loep neemt. Ze verbeterd wat ze al wist en maakt zich klaar, de boventoon voert vrijheid in haar energie. Haar creativiteit en onschuld zijn een baken voor de mannelijke energie. Ze is trouw, loyaal en liefdevol met een enorme draagkracht. Een deel van de vrouwen krijgt de kans om de mannelijke ontwaakte zijde weer te ontmoeten voor een gelegenheid om energie en informatie uit te wisselen. Voor een deel betekend dit goed nieuws, een ander deel zal een volgende seperatie cyclus moeten doorstaan voor verdere ontwikkeling. Er opent een poort voor enorme groei ook aan haar zijde en vele kansen zullen zich aandienen om nog beter te worden in wat ze al doet. Spiritueel gezien maar ook maatschappelijk, ze zal veel bijdragen aan het grote goed de komende tijd en haar licht groeit met de dag. Een groot deel van de verlichting en schepping die nu is komt van de vrouwelijke energie die enorm op haar creativiteit aangesproken wordt en duidelijk open staat voor meer. Ze kan gewoon verder gaan en haar leven verder oppakken ongeacht wat er gebeurd. Het getal 35 = 3+5=8 Staat voor overvloed en oneindige liefde, zij krijgt wat haar toekomt, zoetjes beetje bij beetje als ze toelaat. 3+1= 4 (3=heilige drie eenheid en 1 = Nieuw begin) de helft van acht, het getal der engelen, die zijn aan het werk voor ons.

 

Mannelijke energie

Duidelijk gekoppeld aan de vrouwelijke energie collectief is het mannelijke.  De nul staat voor het ultieme nulpunt en de oneindigheid, sommige mannen bewust en andere onbewust zijn gekoppeld aan deze energie die momenteel door het vrouwelijke wordt gedragen en geleid. Tweelingzielen en soulmates hebben het heel druk met innerlijke bespiegelingen naar elkaar en er wordt veel ingezien, misschien ook wel telepathisch of fysiek 3d uitgepraat de komende maanden. Voor een bepaalde groep is het tijd voor de fysieke herontmoeting met dus nieuwe kansen om elkaar te openen, te begrijpen en te helen door onderlinge informatie uitwisselingen.

De innerlijke bespiegelingen brengen veel teweeg in vele koppels en het is een dag en nacht business die de komende tijd nog flink zal opspelen, bepaalde karmas worden aan de mannelijke kanten dan ook uitgespeeld. Karmische relaties en karmische/toxische relaties en vriendschappen vinden zo hun einde, ook dit kan familair zijn. Een deel van de mannen is klaar voor de herontmoeting met hun 'heilige' of 'ware' partner. Hij krijgt dan ook een duidelijke keuze voorgelegd of hij nu kiest voor het hoger goed of nog steeds er voor kiest voor eigen gewin en egogerelateerde zaken te kiezen. Deze keuze is vrij en bepalend voor een verdere toekomst, uitstel of verdere overgave. Mannen met het pad der spiritualiteit zullen wanneer zij er klaar voor zijn kiezen voor hun ware zielpad, die van de ultieme liefde. Waar andere nog relaties nodig hebben om lessen uit te leren.

Belangrijk is voor de mannelijke energie dat deze de leiding en regie over zijn eigen leven leert nemen zonder voor een ander op de knieeen te gaan, zonder pleasen. Maar gewoon eerlijk is naar zichzelf en kijkt wat hij nodig heeft, veel lessen berusten dan ook in dit principe. Ze kunnen kiezen het spirituele links te laten liggen maar de vraag zal gesteld aan ze worden tot ze het juiste antwoord geven. Dit betekend voor sommige koppels dat hij pas 2020 kan beantwoorden, andere zullen nu al een voorzichtig eindje op pad gaan om zelf te ontdekken wat vrijheid en groei voor hen werkelijk inhoud.

De vrouwelijke energie steunt hem met onvoorwaardelijke liefde, maar ontneemt hem niet zijn lessen en is voorbereid op wie hij nu is op dit moment in volledige overgave en acceptatie.

Zij heelt hem met haar gaves, geduld, liefde en ruimte die ze onvoorwaardelijk blijft geven voor zijn ontwikkeling.

 

Hij kent echter nog geen grenzen in zijn ego en wordt flink uitgedaagd een ander of beter pad op te gaan, hij heeft moeite met keuzes, met het vinden van de waarheid en leeft momenteel nog steeds in een chaos. In zijn hoofd, zijn leven en wordt langzaam wakker uit zijn ilussie. Hij mag leren dat het leven vanuit het hart iets anders betekend als wat hij denkt, daarin heeft hij nog een flinke groei door te maken. Geloof en vertrouwen in hem maken het mogelijk dat hij ook werkelijk kan doen wat hij dient te doen.

En 1+4=5 Engelen en nieuw begin en de vijf staat voor verandering.

 

Mannelijk/vrouwelijk en collectief

Simpelweg door de kracht van het loslaten van alle dingen die we dachten dat waar waren, of dachten onder te kunnen leven worden allemaal stuk voor stuk onderuit gehaald. Relaties lijden onder verschillen en karma is een belangrijk speerpunt, er zijn relaties die nu beginnen, relaties die nu eindigen en relaties waarin eieren voor het geld kiezen een laatste optie lijken te zijn.

Collectief is de ontwaakte man nodig voor de ontwaakte vrouw, hij draagt door zijn spiegeling nog altijd bij aan de ontwikkeling van de ontwaakte vrouw. Zijn gedachten naar haar zijn genoeg om haar te beinvloeden en nog meer haarzelf te willen zijn, vrouwelijkheid zoekt meer vrouwelijkheid, mannelijkheid zoekt meer mannelijkheid en zo komt er steeds meer balans in beide polen.

De karmische lessen dragen bij aan een betere wereld, meer licht en liefde en er komt steeds meer ongelijkheid naar voren in alle seksen, ook transgender persoonlijkheden spelen een rol. Zij herinneren ons aan onze oorsprong in de tijd van de Goden, toen wij nog geslachtsloos waren, dat herinnerd ons aan wie wij zijn. Innerlijk mogen wij meer balans vinden onszelf aangaande onze mannelijke en vrouwelijke energie en steeds meer zal dat ook versmelten. De spiegeling van de andere sekse is keihard nodig om ons bewust te maken van wat we nog mogen leren, waar we beter op mogen reflecteren en hoe wij verlichting gaan vinden in onszelf. Hoe wij de rust terugvinden.

Mannelijk en vrouwelijk kennen nog veel innerlijke onrust, hoewel het vrouwelijke steeds meer en dieper in zichzelf zakt en de innerlijke stilte van haarzelf leert kennen, ze complimenteert zichzelf en leeft als een onschuldig kind die in het water speelt.

Zij leeft haar realiteit en is stil in haar zijn, stilletjes neemt zij de mannelijke energie mee naar de volgende stap in het geheel.

 

Eind 2019 zal worden afgesloten met voor veel mensen een nieuw begin, een ander leven als gedacht. Een klein beetje rust, maar verwacht er niet te veel van, het worden nog turbulente tijden voor ons allemaal.

Wanneer er plotseling andere keuzes worden gemaakt voor beide partijen veranderd er veel, er kunnen veel plotselinge wendingen plaatsvinden en het karma wat deze zomer is geopend kan deze winter al tot uiting komen. Lessen worden gezien en we stromen geleidelijk aan een nieuwe fase van leven in. Sommige maken al dromen waar, waar andere nog even blijven steken. Maar zoetjes aan komt er steeds meer liefde in beweging en beginnen de startende koppels ook te leren wat de ware bedoeling van al hun ontmoetingen waren, die ontmoetingen die zo heftig waren om los te laten zullen nu een plekje krijgen en vele ook nog een flinke uitwerking om het nieuwe geheel mee te vullen.

Zij zullen de wereld gaan dragen, deze zielen zijn de nieuwe schouders van de maatschappij die zal komen. Zij maken delen los van de wereld, karma in families en gaan langzaam ook hun taken samen zien. Zonder hen, zij die deuren openen is het onmogelijk om alle waarheden te onthullen. Zij dragen ons en leiden naar de nieuwe wereld.

Het loslaten van alles wat ons gevangen houdt in hokjes(in denken, doen, bewegen door het leven) brengt een nieuwe energiestroming in beweging die naar de 5e dimensie leidt.

Ahe

------------------------------------------

Bedankt voor lezen.

Hieronder nog even de legging die hierbij hoort: (Deck; Medicijnwiel)

Links vrouwelijke energie

Rechts mannelijke

Midden is de centrale energie

 

Extra kaart is algemeen zie daaronder

 

Song; T'ill Kingdom Come - Coldplay , omschrijft de energie wel heel mooi ;) Geniet er van. Hieronder uiteraard nog meer blogs met aanvullende informatie.

-------------------------------------------

 

Vorige energieverslagen

Over 2019 vanaf eind 2018

Halverwege 2019

 

Over ontwaking

Mannelijke energie

Vrouwelijke energie

Kracht van beide samen

 

Over transformatie

Karma en karmische lessen

Loslaten

Zelfsabotage in zielsliefde

Integriteit en in liefde werken

Vlucht in lust en verslavingen

 

Tweelingzielen en soulmates

Hoe werkt een soulmate of tweelingzielrelatie?

Zielcontracten hoe werkt dat?

Ontwaking het mannelijke en vrouwelijke

Het ware zelf en hartkracht

Het "wachten", wat te doen?

Hoe balans verkrijgen in een heilige relatie

De uitdagingen in een spirituele relatie

Alles over telepathie

 

Wat kunnen sjamanistische healingen betekenen voor jou

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0