· 

Nieuwetijdsrelaties 1; Seksualiteit & Spiritualiteit - De risico's en gevolgen, de kracht en de knowhow tijdens transformatie

Seksualiteit terwijl je transformeert, met wie en hoe? we discussieren wat af met z'n allen. Het is belangrijk te weten dat seksualiteit iets heiligs is, iets bijzonders. Je deelt je intiemste  delen(bewust aanwezig) met ieder willekeurig persoon. De meeste ontwaakte mensen, ongeacht of het mannen of vrouwen zijn krijgen een steeds nieuwer perspectief. In mijn voorgaande blog Nieuwetijdsrelaties; een blik vooruit in de tijd

haal ik al aan dat het niet verstandig is om met een ongeheelde soulmate of tweelingziel te vrijen. Ik wil in dit blog hier dieper op in gaan, ook op seksuele energie delen op afstand wat feitelijk vrijen is in puur alleen energie. Hoe werkt dit? en welke effecten heeft dit op gestel van beide kandidaten?  wat voor risico's kleven er aan als we het hebben over entiteiten? Ik heb zelf met tweelingziel en soulmate deze ondervonden, mijn eerste ervaringen waren eind 2016. Ik heb er nu een helder beeld van en ik zal mijn best doen dit te proberen uit te leggen. Ik zou zeggen ga er lekker voor zitten.

 

 

Heerlijke ervaring

Het is zeer verslavend en een verleiding vanuit de vijfde dimensie. Wanneer we onze tweelingziel ontmoeten maar ook onze soulmate waarmee we een diepe verbindende connectie hebben kan je deze ervaring hebben. Je voelt je energetische enorm tot elkaar aangetrokken en je wilt niets liever dan de ander de hele tijd vasthouden, in je energieveld houden. Een tweelingziel waarmee je zeer direct verweven bent in vele dimensies voel je zeer intens en omdat jullie gedachten ook verweven zijn met elkaar hoeft er maar eentje van de twee ergens aan te denken en je zit met z'n twee alweer snel in deze euforie. Gedachten, herinneringen aan momenten die je samen hebt beleefd of misschien wel de fysieke intieme ervaring met de ander kan tijdenlang doorwerken, het werkt door als een trigger in beider systemen en maakt de ziel min of meer wakker. Deze energie wordt ook wel Kundalini benoemd en het betekend gewoonweg dat je ziel wordt geopend, je hart gaat open naar meer dimensies en dat kan je door vele lagen van je systeem voelen stromen. Mijn eerste ervaring was met mijn tweelingziel op moment dat we beide in aanvaarding van de situatie kwamen. Door telepathisch veel te praten (wat toen de enige mogelijkheid was) kwamen we in veel dingen overeen en er kwam acceptatie, ik weet dat ook hij accepteerde wat ik van hem was. Dat zorgde voor versmelting op dieper niveau en zo zijn wij beide ontwaakt in de kundalini, oftewel de seksuele energie die triggert tot diepere ontwaking. Ik herinner me nog goed dat we twee weken daarna nog aan het doorzinderen waren van een enkele nacht, we functioneerde beide niet meer en waren des te meer met elkaar verweven op zielniveau. Het was grappig, maar liep ook de spuigaten uit.

 

In 2017 had ik met mijn soulmate, precies een jaar later een fysieke/energetische ervaring en dat was van hetzelfde spul maar dan inclusief het echte werk en ik ben blij met deze ervaring want het was super intens. Die ervaring heeft nog een jaar door mijn systeem gewaard en heeft ervoor gezorgd (ik wilde het ook niet vergeten) dat wij dieper toch in connectie bleven waar nodig was voor ons allebei om te ontwikkelen, ik weet dat ook hij inmiddels is gegroeit.

Deze heerlijke ervaring heeft als doel dat wij, dus beider partijen die deelnemen in deze energie de wil en het verlangen hebben om te groeien. De "goddelijkheid" in deze sensuele ervaring brengt ons in schepping, die van onszelf en daarmee in onze eigen liefde, deze eigen liefde staat in directe verbinding met het 'Al' en het leidt ons naar verlichting. Onze eigen lichtkracht wordt aangeraakt, de scheiding die wij van elkaar ervaren na deze intense verbinding gemaakt te hebben brengt ons terug naar onszelf en naar ervaringen om onszelf te healen, healen leidt tot verlichting. De extase die wordt gevoeld is nodig om te triggeren, dus in dit geval om te motiveren om een betere versie van onszelf te worden en spiritueel te groeien naar het maximale potentieel wat we als mensen kunnen bereiken. Dus eigenlijk is het een cadeautje van het universum om onze "gelijke" wederhelft te vinden die ons daar naartoe kan brengen.

 

Scheidingspijnen

Wat beide ervaren na dat de diepste zielfrequentie is aangeraakt is een diepe scheidingspijn, deze scheidingspijn die gelijk voelt als een gebroken hart, liefdesverdriet. Heeft meer voeten in de aarde dan alleen dat. Deze pijn is een trigger naar zelf onderzoek en naar het vinden van de bron van de pijn.

De ander raakt ons zo diep dat we gewoon wel dieper onszelf in moeten, de ander raakt delen in jou aan die jij van jezelf bent verloren. Je kunt dit met meerdere mensen ervaren waarmee je je diep verbonden voelt en de ander is hierin altijd precies een spiegeling (ofwel in tegenstellingen ofwel in gelijknamige eigenschappen) van jou en waar jij nog werk hebt te doen. Je kunt meerdere zielverwanten/soulmates/tweelingzielen (alle vormen mogelijk!) waarmee je dit ervaart voor langere of kortere tijd. Je voelt verlies zodra de ander niet bij je is, dit is een vorm van zielverlies die vele mensen ervaren. (meer over zielverlies en werking ziel in dit blog) Meer over sjamanistische healing in dit blog, hoe we dat oplossen.

De mensen die spiegelen waarmee je dit voelt is een zielcontract wat je bent aangegaan voor je hier ter aarde kwam, je hebt altijd meerdere zielcontracten met mensen waarmee je dingen hebt te leren. Juist die mensen met die enorme aantrekkingskracht zijn contracten waar je het meeste van leert over jezelf en wat je mag leren healen aan jezelf. Contracten berusten altijd in karma en de meeste zielcontracten van nu berusten in transformatie en de diepere ontwaking van de ziel.

 

 

Seksualiteit; een vorm van energie delen

Je kunt afleiden uit bovenstaande dat alle mensen op aarde op dit moment nog healing nodig hebben, hoe groter de rugzak, hoe groter de emotionele ballast. Je moet weten dat emotionele ballast die niet verwerkt is, weg is gestopt ergens heel diep in het systeem door transformatie omhoog wordt getriggerd. En dat moet ook, want het is nodig om deze energie te transformeren, dat is wat transformatie in de kern doet. We lossen al onze emotionele ballast op die wordt aangeraakt door wat we in onze dagelijkse levens meemaken, maar ook door het los te triggeren met healingen zoals het medicijnwiel een zeer mooie bijdrage kan leveren daaraan zodat je sneller je lessen en pijn onder ogen kan komen en dus sneller kan transformeren naar licht en liefde.

 

Maar seksualiteit, daarmee verbinden we onze eigen energie met die van een ander. Je moet begrijpen dat de onderste chakra's onze basis vormen. Wanneer onze basis niet in balans is omdat we veel emotionele ballast bij ons dragen, kunnen we als een ander die ook emotioneel veel ballast heeft (lees; ongeheeld is) dat door elkaar gaan halen in onszelf.. Je kent wel dat gevoel dat je zo diep in elkaar verweven bent dat je je even een moment de ander lijkt te voelen. Ongevoelige mensen voelen dat niet zo, ook mensen die nog niet zo diep open staan. Maar je deelt door diep in elkaar te gaan een stuk ziel met elkaar (en zo kan je je dus ook aan iemand verliezen en ook op die manier zielverlies lijden, ofwel energie aan een ander verliezen, niet meer weten wat jou persoonlijkheid echt is).

Wanneer kortweg twee mensen met veel emotionele bagage elkaars energie verweven, in het ergste geval zichzelf verliezen is dat omdat je elkaar opzadelt met je eigen ballast. Op die manier escaleren ook veel relaties en willen partners elkaar helpen met dingen oplossen, die de drager van de ellende echter alleen maar zelf kan oplossen. (karma, kern van karmische relaties)

Je moet namelijk zelf naar die bron toe,(zelf ontwaken/transformeren/healen) hoe je het doet doe je het, maar je kunt een ander daarin niet helpen dat is een kwestie van ondervinden. We dienen allemaal ons zelfhelende vermogen te vinden.

 

En om die reden, ten eerste raad ik af om te vrijen met een tweelingziel/soulmate. Sommige hebben het echt voor de ervaring nodig, ik weet dat ik mijn pad er een hele ruime tijd mee vertraagd heb omdat we zo diep emotioneel verbonden waren was het voor mij ook meteen veel moeilijker om alles los te laten en er echt los uit te komen. Het is me gelukt, maar vraag niet hoe. Het maakt de healing van jezelf soms onnodig veel zwaarder. Bovendien, degene die de ballast niet kan dragen zet het dan ook meteen op het rennen omdat er iets in het energieveld gebeurd wat diegene die het minst wakker is op zielniveau op dat moment gewoon niet meer begrijpt wat er met diegene gebeurd. En dat is zonde, want het had ook anders kunnen gaan. Hierdoor werden onze emotionele en ongeheelde delen groter en konden we elkaar niet meer verstaan, niet op dat moment. We leken verder uit elkaar gedreven te worden en het heeft mijn allerdiepste angsten losgetriggerd. Eigenlijk gelukkig maar want hierdoor kon ik ze onder ogen komen en daar ben ik dankbaar voor. Op die ene ervaring heb ik een jaar healing nodig gehad om alles te healen wat er los kwam daardoor.

 

Je begrijpt dus dat die emotionele ballast echt een doorn in het oog kan zijn en soms een nodige ervaring. De pijn die loskomt daaruit is onbeschrijflijk. Het deel wat ik met mijn tweelingziel eerder ervaarde was daarintegen alleen maar positief, maar dat was dan ook niet fysiek maar alleen maar energetisch.

En dat is deels wel een verschil, het effect ervan en het doel is echter hetzelfde als fysiek contact tijdens het vrijen. Het doet allemaal hetzelfde, vrijen is vrijen en het maakt niet uit of je dat in de derde dimensie of in de vijfde doet.

 

Energetische ervaringen in het vrijen

Het denken aan elkaar, het denken aan een kus of knuffel, een herinnering van een intiem moment. Het triggert allemaal tot innerlijke verbinding en aantrekkingskracht. Wanneer je eraan denkt dat je met de ander vrijt en deze geeft mee in het moment (van die momenten voor je in slaap valt weetjewel ;) ) en je elkaars telepathisch verstaat kan je zomaar eens op zielniveau met elkaar bezig zijn. Het moment kan goed gedijen tussen slapen en waken in voor het in slaap vallen of tijdens het wakker worden. We treden eigenlijk uit naar de vijfde dimensie in onze gedachten is dat een hele makkelijke uitstap. Meer daarover en telepathie in dit inmiddels populaire blog

Wanneer je heel dicht in elkaar verbonden bent en nog niet ontkoppelt (lees daar hier meer over)kan je dit heel intens voelen alsof het fysiek in de 3d plaatsvindt. Dat is een hele fijne ervaring voor ons allemaal, we leren hier dat tijd en ruimte illusie zijn om bij elkaar te zijn. Je hoeft tenslotte maar aan iemand te denken en je bent er. Weet dat dit een voorproefje is voor je verdere ontwikkeling, later zul je gaan merken dat deze snelle manier van "reizen" nog veel meer mogelijkheden biedt en je makkelijker van wereld naar wereld kan laten verplaatsen en op die manier ook nog veel bijzonderder energetisch werk kan gaan verrichten. Deze ervaringen zijn allemaal bedoelt om ons dat te leren. Deze manier van energie delen is eigenlijk heel egoistisch en alleen maar bedoelt voor onze eigen ontwikkeling, later zal je dit groter gaan leren inzetten voor het hogere doel.

 

We hoeven niet perse in slaap/waak toestand te zijn, in gedachten afdwalen kan al genoeg zijn. Tot 5d behoren ook plotselinge tijdlijn sprongen naar een (mogelijke) toekomst of verleden.

Maar ook kunnen we in onze slaap uittreden naar de 5e dimensie, daar ontmoeten we de ander ook. Wanneer je de ander letterlijk voelt alsof het echt is dan heb je een grote kans dat je je in de 5e dimensie bevindt. Afgelopen jaar, april 2018 had ik met mijn soulmate zo'n ervaring die zo echt was. Hij lag bovenop mij in mijn bed en ik vroeg mij serieus af hoe hij in godensnaam mijn kamer binnen gekomen was? had ik hem mijn sleutel gegeven? Ik vroeg het hem maar hij gaf geen antwoord. In plaats van dat ik van het moment genoot schoot ik (helaas) in gedachten waardoor ik eruit schoot en weer terug in mijn 3e dimensie bed knalde. Maar het voelde zo fysiek dat mijn verstand probeerde te begrijpen. Helaas is het daarna niet meer gebeurd. (hij leek zich ook grondig af te vragen hoe hij bij mij beland was, beide volkomen de weg kwijt).

5e dimensie ervaringen kunnen dus zo echt zijn dat je ze niet van echt kan onderscheiden, afhankelijk van hoe beide partijen erbij liggen voel je de intensiteit. Maar als je huid voelt, kussen voelt, het vrijen voelt dan is het 5e dimensie, deze categorie dromen valt allang niet meer in dromen maar onder uittreden. Dit gebeurd meestal juist wanneer je alles loslaat allebei en de situatie leert te overzien en inzichten op doet over de relatie en jou eigen transformatie. Ik tref mijn soulmate nog regelmatig 5e dimensie waarin we duidelijke boodschappen aan elkaar geven omdat die op een andere manier nog steeds niet worden toegestaan. Wanneer je deze boodschappen begrijpt van elkaar in energie, begrijp je wat er gaande is. Eigenlijk is het een hulp voor de groei van allebei zodat we weten waar we aan toe zijn, of we nu willen of niet, de spiritwereld regelt deze uittredingen, net zoals de fysieke (toevallige) synchrone ontmoetingen wanneer deze nodig zijn om weer beide door te ontwikkelen. Dit gaat net zo lang door tot beide partijen het juiste punt van ontwikkeling hebben bereikt en de lessen die nodig zijn om elkaar weer verder te "ontmoeten" in onze transformatie. (het gaat dus veel verder dan vrijen, er worden overeenstemmingen bereikt op een dieper zielniveau)

 

Sensuele energie neutraliseren

Wat de meeste niet willen horen in dit verhaal maar wat toch echt helaas nodig is, dat is dat we leren dat sensuele aantrekkingskracht niet per defenitie met liefde te maken heeft. De sensuele aantrekking heeft als doel het op zielniveau ontwaken van beide sekse, wanneer dat doel bereikt is zullen beide partijen dus verder moeten gaan. De relatie gaat uit (uit de liefdes/romantische fase) en hier beginnen de conflicten door emotionele bagage van beide. Hier begint de separatiefase die zo lang als nodig is zal voortduren. Je kunt dan energetisch dus nog lange tijd die energie delen, maar je moet weten dat je hieruit mag loskomen. Dit is nodig voor ontwikkeling van beide, het heeft zijn doel voorlopig gediend tot ontwaking en hart te openen. Hier begint het meest pijnlijke gedeelte en wanneer de karma tenminste door eentje van de twee is ingezien, dan pas begint er werkelijke universele loskoppeling. Daarom is het zo belangrijk de ander de ruimte te geven en zijn eigen weg te laten gaan, door het loslaten treedt het karma in werking en stapt er eentje meestal in een relatie die ook karma bevat, soms allebei, net wat er nodig is voor de ontwikkeling. In sommige (uitzonderlijke) gevallen betekend het dat de zielrelatie over is en men loskomt van elkaar in emotionele zin, hierdoor kunnen beide partijen zichzelf ontwikkelen en dieper op zielniveau met zichzelf komen en dus transformeren naar verlichting.

Tenzij je met elkaar geconfronteerd blijft worden zijn er nog onafgehandelde zaken en dit gaat net zo lang door tot beide partijen er klaar voor zijn deze zaken af te handelen. Ontkoppeling vergemakkelijkt deze weg naar het  'zelf', tweelingzielen en soulmates zitten vaak in vele dimensies (en vorige levens, nog steeds) verbonden met elkaar, hoe meer werk er is gedaan hoe losser deze verbinding is maar echt los komt het merendeel van de tijd niet vanzelf. Daarvoor moet een van de twee sterk zijn en zelf beslissen los te willen, hiervoor is een Sjamanistisch ritueel wat ik op steeds frequentere basis uitvoer, omdat we gewoon verder mogen. Goddelijke liefde bereik je niet door in elkaar te blijven hangen omdat het sensueel zo lekker voelt. Juist dat is een verleiding vanuit de lagere energieeen die er voor zorgt dat we niet door ontwikkelen. Het is namelijk gebaseerd op lust en lust is een lage frequentie van het ego waardoor groei stagneert. Daarom kiezen vele steeds meer voor tijdelijke 'droogstand'. Juist door de verleidingen te weerstaan en er bovenuit te stijgen krijgen we meer verbinding met het innerlijke zelf. Ik heb ook sindsdien geen enkele seksuele ervaringen meer en helpt mij enorm met tot mezelf groeien, het is bijna geen keuze meer. Ik wil namelijk geen energie delen met ongeheelde mensen want ik voel te veel, ik deel het slechts met mensen waar ik vol voor kies. En dat zijn er niet zo heel erg veel, zeg maar gerust niemand. Ik hou mijn energie graag zuiver. Bovendien heeft het energie delen nog een ander nadeel, entiteiten.

 

Energie delen en entiteiten

Door met iemand te vrijen in energie en ons open te stellen kunnen we als de energie niet zuiver is tussen twee zielen zware duistere entiteiten oplopen van elkaar. Wanneer jij je hart open stelt en de andere partij heeft een negatieve entiteiten laat je hem binnen. Na mijn ervaring met mijn tweelingziel had ik er eentje opgelopen die zich voordeed als mijn tweelingziel. Ik wist werkelijk het verschil niet meer, toen ik hem eens zelf hoorde en hij zei; 'Ik heb je al een tijd niet meer gehoord' en ik zei; 'hoezo niet? ik praat al tijden tegen je?' begrijp ik nu dat ik hem op dat moment zuiver hoorde, maar vele andere momenten tegen een duistere entiteit heb lopen praten.

Pas dus op!

 

Fysiek vrijen terwijl je een duistere entiteit hebt is nog erger en nog makkelijker over te brengen. Alle lichaamssappen zijn namelijk overdragers van stukjes entiteit, hij deelt zich in feite op.

Denk aan hoe celdeling werkt, een cel groeit door meerdere kopieen van zichzelf te maken, dat doet een entiteit door zich te verspreiden via speeksel, sperma, voorvocht, bloed, snot, baarmoedervocht. Dus zodra je met iemand gemeenschap heb loop je zomaar een entiteit op!  (denk aan virussen, SOA's, dit is een energetisch SOA)

 

Als je dus weet dat iemand niet zuiver is, sla de seks dan maar even over. Dan heb je dus niet alleen emotionele ballast maar ook nog een entiteit die het drama nog meer vergroot, de verleidingen nog erger maakt en jou misleid en werkelijk doet geloven dat je bijvoorbeeld met de juiste persoon bent (terwijl feitelijk die entiteit een lekker maaltje heeft om zich te verspreiden).

Meer effecten van deze vrolijke vrienden die ons laten hangen in onze aardse ego lusten kijk even in dit artikel en dit blog waarin ik vertel wat niemand je vertelt.

Herken je nou lustgedrag, vraatzucht en vele verleidingen en vervelende situaties in een relatie, dan zou het zo kunnen zijn dat je een karmische les in deze relatie hebt, mocht het heel agressief zijn en negatief dan heb je bijna zeker te maken met zeer duistere entiteiten, ook wanneer er verslavingen zijn (aan elkaar, aan drank, drugs) en psychische afwijkingen als depressie, narcisme of naar elkaar toe veel discussie (entiteiten en karmische relaties gaan ook zeer goed samen), lees dan even dit blog over de schaduwzijde van zielliefde 

waarin ik je vertel wat je dan moet doen.

Nee dit is de niet leuke kant, je moet hoe dan ook zorgen dat je uit zo'n situatie loskomt, tenzij je hierdoor verslonden wil worden natuurlijk. Eigenlijk geven ze heel destructief gedrag aan jezelf, je bent feitelijk toxisch voor jezelf en voor anderen.

 

 

Seksualiteit in de nieuwe tijd

Het idee van vrije liefde heeft niets te maken met seks, vele interpreteren het als je kunt het met iedereen beleven. Maar dat heeft dus een prijs, zie bovenstaande omschrijving.

Seks hebben is niet iets wat je achteloos doet, je doet het bedachtzaam en bewust, je deelt liefde met elkaar. Als je seks deelt vanuit een tekort (omdat jij behoefte hebt, want je hebt het niet "zelf') dan krijg je iemand terug die het ook vanuit een tekort met jou deelt. Vanuit dat tekort kunnen dus, zolang je dat in jezelf blijft voeden, tekorten blijven. Je voedt een tekort dus je houdt een tekort.

 

Waar wij naartoe werken is overvloed en dus rijkdom, seksualiteit beleef je niet om tekorten te voeden zoals in de 'oude wereld'. Wat je voedt groeit. Als jij liefde bent omdat jij overvloed bent en niets tekort komt, dan wordt seksualiteit een toefje op de taart die feitelijk van zichzelf al mooi genoeg is.

Mensen met verslavingen en seksverslaving, mensen met obessies en andere rare trekken, hebben die "gewoonten" veelal omdat men in de jeugd en nog veel verder terug en levenslang, een liefde tekort ervaart.

Niemand kan de lege gaten in de ziel vullen, dus worden ze gevuld met mensen met hetzelfde probleem (karmische relaties, spiegels, obessie en verslavingen) , omdat men zichzelf niet alleen kwijt is maar ook de verbinding met de liefde.

We kunnen pas wanneer we die verbinding terug gevonden hebben de liefde in seksualiteit terugvinden in die oorspronkelijke extase, wanneer twee geheelde zielen seks hebben is dit een kosmische ervaring waarin het universum nieuw licht verspreid. Het klinkt sprookjesachtig maar het is een doel waar we naartoe mogen werken.

 

We mogen leren ons eigen lichaam meer te respecteren en te eren en daarom is een tijd in seperatie leven, zonder seks in een klooster bijvoorbeeld of gewoon thuis, een goede manier om de verbinding met onszelf terug te vinden. Juist door geen energie meer met anderen te delen (ook voor mannen) kom je weer tot jezelf, wie jij bent. Geen relatie met iemand hebben is de perfecte manier om weer te weten wie jij bent en waar jou kracht ligt.

Dit brengt ons dieper in onze eigen spiritualiteit, zo diep dat we ons zielleven kunnen en mogen overzien met andere personen, leren weten wie we tegen komen in ons dagelijks leven en van wie we wat mogen leren. Passanten, zielcontracten en andere karmische lessen kunnen en mogen overzien. Dat alles kunnen en mogen overzien dient een doel, namelijk dat we andere kunnen helpen omdat we hun paden zien. Ik zie paden van enkele mensen dichtbij mij, maar ook van steeds meer anderen en van mezelf, het is een soort privilege wat ik nooit had bereikt als ik niet zo kuis had gebleven. Mijn leven wordt namelijk niet meer onnodig met anderen verweven, maar alleen wanneer nodig is en mijn emotionele problemen blijven zoveel als kan bij mij. Ik lijdt veelal in stilte omdat ik mijn eigen pad zelf moet belopen om mezelf te healen. Daarbij kunnen we geen emotionele ballast van andere gebruiken waardoor het weer ingewikkelder wordt om jezelf te vinden. Ik krijg wat ik daarin kan dragen wel, door mijn taak als healer dien ik wel mensen te ontwaken en mij soms in hun emotionele ballast te bevinden. Maar ik kan het net zo makkelijk weer loslaten, ik blijf er niet mee lopen. Maar daarom zou seks met iemand hebben, het er niet leuker en makkelijker op maken.

Een relatie zou nu, nu ik op dit punt van mijn leven ben ook alles behalve praktisch zijn omdat alles net een beetje op de rit van overvloed lijkt te zijn. En het zou zonde zijn als dat kaartenhuis nu alweer zou instorten.

 

Zorg eerst voor jezelf voor een goede emotionele basis, een schone lei en een opgeruimde koffer zonder emotionele bagage. Je kunt vanuit vriendschap later weer een relatie laten ontstaan wanneer twee delen, man en vrouw heel zijn in jezelf en de ander die uiteindelijk het cadeautje is aan het einde van twee helingpaden die nauw met elkaar verweven zijn.

Wees wijs, hou je seksualiteit voor jezelf als je sneller wilt groeien en geen ellenlange moeilijke wegen wilt belopen. Voor veel is deze waarschuwing als mosterd na de maaltijd op dit moment, dat weet ik wel. Maar weet, mocht je weer met een soulmate of tweelingziel samenkomen maar de ander is nog niet zo heel als jij, blijf dan wel vriendjes maar laat het niet meteen een relatie worden of op seks uit lopen.

 

Zorg eerst dat je de ander brengt waar hij/zij moet zijn en realiseer je dat je pas echt liefde voelt zonder die sensuele aantrekkingskracht.

Soms is een knuffel al voldoende, het kan echt. Lees hiervoor mijn vorige blog over nieuwetijdsliefde

Dat is de eerste opstap van een nieuwe relatie waarin de diepe liefde nog altijd wordt gedeeld, wanneer een enkele partij heel genoeg is om te ontvangen en opnieuw te leiden. En zo leren we allemaal onze lessen wel.

 

Je zal merken dat hoe hoger je transformeert de behoefte aan seks minder wordt omdat je simpelweg al energetisch wordt vervult, want alles draait om het voelen van liefde en kracht in je diepere zelf. Dat wordt je dagelijkse realiteit als je de seks op deze manier kunt loslaten en voor een nieuwe weg durft te gaan die nieuwe vervulling geeft op een zuiverdere en veiligere manier. Dat betekend niet dat je nooit meer seks kunt hebben, maar wel dat je het op een andere manier met andere energie gaat beleven mocht je wel een partner vinden die net zo zuiver en licht als jij is en ook in staat is om zichzelf te vervullen.

 

Ik wens jullie een fijne zielreis toe naar deze nieuwe liefde toe <3

(gerelateerde blogs staan in de tekst verwerkt)

 

 

En zoals nieuw gebruik, hieronder nog een mooie song voor meer healing ;)

 

 

 Hier  vind je alle blogs over tweelingzielen&soulmates

 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Esther (maandag, 20 juli 2020 13:46)

  Hallo,
  Dit verhaal komt mij zeer bekend voor.
  Mijn partner heeft de zelfde ervaringen.
  Echter mijn plek hier in de 3D vind ik naast hem erg moeilijk.
  Tenslotte kan hij 24/7 met haar sex hebben, terwijl ik aan het werk ben.
  Het geeft regelmatig discussie. Dat ik het zo niet moet zien en dat een hele andere ervaring is, dan wat wij delen. Ik voel het eerder als vreemdgaan. En hij heeft het fijner met haar.
  Dit is ook heel erg moeilijk te delen met mensen in de 3D. Op een enkel mens na, vinden ze het koek-koek. Dat maakt dat ik me hier best heel eenzaam in voel en ook vaak het gevoel heb, moet ik nu stoppen of doorgaan met hem en waar eindigt dit?