· 

Zielsliefde en haar schaduw; De vlucht in lust en verslaving

Niet echt een leuk onderwerp maar helaas wel een realiteit. Ik werk nu ongeveer twee jaar met tweelingzielconnecties en soulmate connecties, twee onlosmakelijke processen die zeer nauw aan elkaar verbonden zijn.

Aan mij te doorzien waar men mag verbinden, waar men mag loslaten en wat de zaken zijn die een groei tot het innerlijke zelf in de weg zitten.

Alle zielsconnecties maken een transformatie mee, waarin men door omstandigheden elkaar mag leren loslaten in alle mogelijke vormen en tot het karma aan twee zijden is uitgewerkt zijn de connecties met elkaar verbonden. Beiden dienen iets naar elkaar in te lossen. Daarna wordt ofwel de connecties gewoon losgemaakt ofwel er wordt wanneer er samen een grotere taak ligt een nieuw soort relatie met elkaar aangegaan, vriendschappelijk of in sommige gevallen een liefdesrelatie. Maar niet in elke connectie kan de ander mee omdat deze nog hangt in een te lage vibratie.

 

 

Ego

Het ego en zelf sabotage

vanuit de mannelijke energie in beide partijen zorgt voor een druk en vaak oponthoud. De mannelijke energie voelt zich veelal snel gekwetst en kent de angst van het weglopen van het 'zelf' en houdt zichzelf staande door zichzelf dingen aan te praten over hoe iemand hoort te zijn of hoe een relatie hoort te zijn. Dit zijn overtuigingen vanuit een angst de controle kwijt te raken, het ego is constant op de voorgrond om zichzelf te tonen.

Het ego zorgt er op deze manier voor dat het veilig blijft, iemand voldoet niet aan de verwachtingen of er wordt onterecht een projectie gemaakt op iemand. Terwijl de andere persoon in kwestie gewoon zichzelf is, er wordt teveel naar uiterlijke omstandigheden gekeken en daarop knalt dan de zielsrelatie ook meestal. En dat is precies de les, om al deze overtuigingen en gedachten los te laten die iemand qua uiterlijk en ego aan jou binden. Het vluchten van deze liefde impliceert feitelijk het vluchten van jezelf omdat de ander heel precies jou tekortkomingen weerspiegelt, waar jij weer een verwachting op projecteert. En dat botst, want twee ego's die op zielniveau verbonden zijn, dat werkt niet.

Er kan pas flow plaatsvinden als beiden in de ziel komen, het innerlijke zelf 'zien'  en voelen van zichzelf en van de ander en dat is waar dit proces toe leidt.

 

Gebruik van drank en drugs

Echter dit gaat niet altijd goed door bijvoorbeeld gebruik van drank, drugs en andere verdovende middelen. Simpelweg een vlucht in het werken, wat ook valt onder vluchten uit het 'zelf' en de eigen emoties aan durven kijken en daar dieper in graven.

Is het gebruik van drank en drugs echt een dooddoener, verslavingen en het botvieren van seksuele lusten komen zeer veelvuldig voor.

 

Omdat men de liefde ontvlucht omdat het bewust en/of onbewust pijn doet, vlucht men in verdovende middelen als drank en drugs. Iets wat ik steeds meer tegen kom bij tweelingziel koppels.

Buiten het gevaar van het op lopen van duistere entiteiten, verdunnend aura en lichamelijke malaise en ziektes is het ook gevaarlijk voor de tweelingziel connectie.

 

Ik zelf heb eens ervaren dat mijn tweelingziel een slokje teveel op had, ik werd licht in mijn hoofd en viel bijna van de trap. Nu is hij geen verslaafde en dat was een enkel moment en dat kan gebeuren. Maar wanneer iemand verslaafd is heeft dat direct gevolgen voor de andere kant. Entiteiten worden gedeeld en gevoeld en ook andere geestelijke en lichamelijke klachten, dat kan soms zo erg zijn dat er niet meer te onderscheiden is van wie wat is.

 

Al deze middelen, wat de excuses ook zijn. Zijn in kern een manier om de waarheid te ontvluchten maar wanneer er een karmisch verhaal aan deze situatie hangt moet je die toch een keer onder ogen komen. Het gebruik van middelen zijn geen oplossing, het is zaak dat als jij in een situatie als dit zit. Ten eerste weet dat jij de meest wijze moet zijn en voor jezelf moet kiezen en voor jou ontwikkeling. Mocht dit betekenen dat je 'los' van de ander moet omdat de ander niet wenst mee te werken, wat goed mogelijk is. Ga dan je eigen weg en laat die ander alsjeblieft los.

De ander dient in te zien waar hij/zij de fout in gaat en moet zelf vanuit eigen wil de confrontatie aan willen gaan. Je kunt licht en liefde sturen ter ondersteuning van hun proces en ga verder met je eigen leven.

 

Waarom het zoveel pijn doet

De reden van zoveel pijn in de connectie is simpelweg omdat een gesloten hart open wordt gebroken. Er word jou niet gevraagd of jij dit wil doen, je hebt geen keuze.

Beiden partijen ervaren veel pijn maar over het algemeen is de vrouwelijke energie meer bereid om dingen aan te kijken dan het mannelijke, gelukkig vindt ook daar nu verandering in plaats bij veel koppels.

Het mannelijke komt langzaam tot inkeer.

 

Weet dat je dit voelt omdat er veel trauma en pijn ligt in liefde, liefde is namelijk door de eeuwen heen niet serieus genomen en door vele scheidingen en barrieres, klasseverschillen, oorlog etc is er veel pijn en verlies in ervaren.

Dit is allemaal pijn die is onverwerkt , het komt nu naar boven omdat je het hebt weggestopt en er nooit de moeite en tijd voor genomen hebt om er wat mee te doen.

Mede hierdoor raak je jezelf kwijt en vindt er ziel verlies plaats, je verliest je eigenwaarde en je weet tenslotte niet meer wie jij bent.

 

Je kunt deze pijn niet meer wegstoppen en alles wat je gebruikt geeft slechts tijdelijk genot. Je mag naar verlichting toe, maar die weg is zwaar. Aanvaard die weg en wees bereid te doen wat nodig is om die pijn wel te verwerken.

 

Weet dat jou reactie nu, een vlucht is mede uit jou gevoeligheid die eigenlijk probeert uit te schakelen, er zijn veel HSP mensen/autisten/adhd met een burnout/depressie die zo reageren. Weet dat je een weg dient te vinden in jou gevoeligheid, je bent niet zo heel veel anders als andere mensen. Zoek dus gelijkgestemden die hierover kunnen meepraten, leer je gevoeligheid ten goede in te zetten. Je kunt een inspiratiebron voor veel mensen zijn maar je bent nu overprikkelt en onbegrepen. Keer dat om, herstel jezelf naar een positieve flow en blijf niet hangen in de pijn en het verleden. Maar daarvoor moet je wel openstaan voor een verwerkingsproces die je naar de bron van jou problemen helpt en dat helpt inzien en oplossen, dan pas kan je er los van. En daarna zal je geen enkele vervulling meer vinden in een verslaving of het uiten van je lusten, je zult rust vinden.

 

Vanuit de ziel ontmoeting ontwaakt er een zeer grote behoefte aan liefde. Deze wordt geprojecteerd op een karmische relatie, een nieuw persoon waar je een relatie mee begint waar je een les uit te leren hebt.

Veelal gebaseerd op ego al denk je zelf dat het liefde is, in deze relatie wordt er iets uitgespeeld en ingezien. Dit is vanwege de grote behoefte aan liefde eigenlijk een object geworden vanuit lust, een relatie gebaseerd op lust.

Een zeer korte bevrediging telkens weer en je lijkt nooit genoeg te krijgen. Net als met de drugs en de drank, tijdelijk ben je even weg maar het is geen oplossing.

 

Je dient de liefde in jezelf te vinden, niet in een ander.

Door drugs en drank en openingen in iemands veld, het in trance raken van bepaalde muziek en die combinaties ben je een doelwit voor entiteiten. Die dus ook weer invloed op deze relatie uitoefenen.

En entiteiten worden overgedragen met sperma/speeksel en bloed/vaginaal vocht/voorvocht. Ook door soms een simpele knuffel al! dat is dat energetische stukje.

 

Je mag dus leren dit allemaal, los te laten en desnoods in retreat met jezelf te gaan.

Het is dus gewoon noodzaak uit dit alles los te komen. Sommige mensen kunnen dit echter niet en dan moet je toch door.

Het voelt nu eenmaal als doodgaan, wanneer je het ego loslaat en ook dat kan deze besterfelijke pijn geven.

 

Uit de negatieve zone

De oplossing voor dit alles is simpel. Als iemand niet geholpen wil worden en niet wenst mee te werken, trek dan je eigen plan. Zorg dat je zelf uit jou verslavingen komt maar blijf ook niet drijven op die van je tweelingziel.

Je kunt uit de verbinding gaan en zelf een oplossing zoeken voor je problemen. Ga naar een psycholoog en laat je helpen, zorg dat jij uit je verslaving komt en jezelf terug vindt.

Je zal het niet vinden in een andere relatie, wel kan het zijn dat een andere relatie je nog een spiegeling op jou gedrag kan geven in waar je nog aan kan werken. Waar jij beter kunt worden, volg hierin je gevoel.

 

Stap uit je zelfmedelijden, dwang naar wat de ander moet doen en zorg dat jij je spiritueel ontwikkelt.

Ik merk heel erg dat we geneigd zijn snel in de 'redders' modus te gaan zitten om de ander te helpen, echter werkt dit meestal alleen maar averechts. Men dient zelf te leren van de fouten en mag daarvoor zelf op de muil gaan, vertrouw het universum op dat de ander de lessen wel leert. Zorg dat je zelf entiteit vrij bent en los uit de verbinding zodat de ander je niet weer in zijn/haar lagere vibraties mee blijft trekken. Dit is een manier hoe veel koppels als maar weer in cirkels blijven draaien met elkaar. Zet zelf de eerste stap en maak je los, ga omhoog. Je mag beiden naar verlichting, maar het vertelt niet dat iedereen dat red in dit leven.

Accepteer je verlies als dat er is.

 

Wanneer je bereid bent om jezelf terug te vinden sta ik onvoorwaardelijk voor je klaar. Je zal uit deze negatieve spiraal moeten komen om vooruit te komen. Loslaten van lusten (ook naar elkaar), loslaten van verslavingen, vluchten in werk of een hobby. Het mag geen vlucht meer zijn, kom onder ogen wat jij mist.

Meestal is het antwoord hierop simpelweg; 'liefde' , een moeder die er niet was, een vader die je in de steek liet, misbruik, trauma, oorlog etc.

Je kunt hiervan genezen en het is ook belangrijk dat je dat nu gaat doen, ongeacht wat de ander in dit koppel ook kiest.

 

Wanneer je er klaar voor bent dieper te gaan. Kom eens langs voor een zielenreis, dan toon ik je de wereld van de mogelijkheden, niet de onmogelijkheden.

Vindt de liefde in jezelf terug, vindt jezelf terug.

 

Laat je inspireren en maak het leven weer leuk voor jezelf, geniet van de kleine dingen.

Werk aan de pijn.

Als je dat ego stukje door bent wordt het leven lichter, makkelijker en eenvoudiger.

 

Ahe

 

Gerelateerde blogs

Hier vindt je alle blogs over tweelingzielen&soulmates

Over loslaten

Over karma

Over mannelijke energie

Over vrouwelijke energie

Over sjamanistische healing

 

www.inlichtenkracht.nl