· 

Energieverslag 2019; De nieuwe wereld ligt aan onze voeten

Het licht wordt gevoeld, gezien en opgenomen in alle wakkere zielen op deze aarde. Ongeslepen kristallen, robijnen verzegelen de engelenvleugels van de nieuwe wakkere mensen. Ze zijn wakker of worden het nu. Massa ontwaking, een zee van mannen en vrouwen vinden elkaar nu in het hart terug. Zij die hebben gewacht delen nu hun smarten, zij zijn de engelen van de nieuwe tijd. Het lange wachten op de nieuwe wereld is voorbij. Een keerpunt is op zijn sterkst nu eind maart, begin april tot ongeveer 16 april. Daarna zijn dingen wat ze zijn.

 

Kijk mijn voorspelling terug van eind 2018, ik schrik zelf van wat ik nu zie uitkomen. Het is bijna te mooi om waar te zijn, maar echt waar.

 

Angel - Sarah Brightman

Deze song omschrijft precies wat velen nu voelen, luister hem eens als je wilt.

 

De wereld van duisternis staat pal tegenover het licht, je hebt wakkere mensen die alles willen aanpakken en mensen die tot niets in staat zijn. Je hebt ontwaakte toch al ver in de ontwikkeling 'bijna' verlichtte zielen (ver in transformatie) vol in de missie en anderzijds de zielen die nog volledig aan de andere kant van deze munt zitten.

Mensen die nu hebben gekozen te ontwaken en wie het nog niet waren of niet ver genoeg, hebben nu een boost gekregen met heftige gebeurtenissen aaneen geregen, zoals geliefde die overlijden, je komt een soulmate tegen of een tweelingziel of bent dat in 2018 al. Het overkomt mensen nu op zeer grote schaal en er is geen houden meer aan.

 

Nu heb je ook mensen die healing aanpakken, maar ook mensen die er keihard van wegrennen. Deze mensen die nog in hun eigen donkerte hangen worden uit alle macht ondersteund vanuit het licht om toch door te pakken. De lichtwerkers die hierin ter ondersteuning zitten werken op dit moment zich een slag in de rondte. Veel levens zijn ook onzeker en toch ondanks dat wordt er ontzettend veel licht deze wereld ingestuurd. Helaas nog niet genoeg om de ellende op aarde te keren (wat er dan ook te keren valt), maar er wordt echt zoveel gedaan om ons lichtwerkers te laten geloven in onszelf en onze eigen krachten. Wij 'weten' namelijk dingen en vertrouwen op het grote goed, dat er vertrouwen is in alles dat is er gewoon. Er is geen onzekerheid meer in het 'zelf' en men denkt steeds minder in scheiding.

Ondanks dat is er nog een lange weg te gaan want veel mensen mogen nog wakker worden.

En hoe worden die mensen wakker gemaakt?

 

- Alles wat te maken heeft met geld, macht, materieel, zekerheden zoals een huis of een geliefde bijvoorbeeld, alles wordt naar de grond gemaaid. Men krijgt ziektes, momenteel hebben ontzettend veel lichtwerkers ook financiële problemen. Er worden banen opgezegd, relaties beëindigd, geliefde sterven weer in grote getalen (mensen die niet mee kunnen in deze lichtvloed), mensen worden uit huis gezet, onderling akkefietjes en veel onzekerheid over hoe bepaalde dingen verder gaan in het leven.

 

Eigenlijk eindigt er veel, zodat er nieuwe deuren geopend kunnen worden. Er is plaats gemaakt voor nieuwe processen, samenwerkingen en nieuwe healingen. Op andere gebieden, we gaan dieper de stof in en verfijnen onze kennis. Maar dus ook dieper onszelf in, in licht blijft geen enkel donker hoekje meer verborgen en dat kan best nog even pijnlijk zijn.

 

Kortom alles wat wijst op een diep keerpunt waar veel pijn wordt geleden. Je weet niets meer zeker, de enige manier om je volledig aan het leven over te "moeten" geven.

We moeten er allemaal doorheen, want terug naar de oude wereld waarin alles lekker traag uitwerkte en je soms pas klappen terug kreeg als je een leven verder was, is voorbij.

 

We leven nu in een nieuwe wereld sinds ongeveer de volle maan deze maand is er een universele kering gaande die vele processen versneld maar ook vertraagd als men juist nog in negativiteit zit en zijn eigen karma niet onder ogen komt.

Elke negatieve daad heeft direct zijn uitwerking, dus ook elke gedachten en elk woord, let dus op wat je doet! Als je soepel door je transformatie wilt zal je misschien dingen moeten opgeven en je eigen gedrag echt grondig onder ogen komen en je diepe 'ik'  toch echt in om te ondervinden wie jij nu bent en waarom je bent wie je bent. En nee, dat is niet leuk, maar je moet om jezelf uit al die patronen te werken, je moet. En ik weet, ik zeg dit vaak, maar nu is er ook echt geen ontkomen meer aan. Maak dus gebruik van dit weten!

 

Nieuwe wereld en karma

Karma is de energie die wij zelf scheppen met onze gedachten en handelingen, in het moment van dat we het doen. In dat moment bepalen wij zelf of dit positief is of negatief en afhankelijk van hoever jij je karma vanuit je vorige levens waarin je vast minder je best deed werkelijk hebt opgeruimd.

Als je vorige levens hebt opgeruimd heb je voornamelijk nog zorg over het nu, liefde schept liefde, wanhoop schept wanhoop, negativiteit en alle bijbehorende emoties daarin scheppen ook dat in jou wereld. Mensen zijn elkaars spiegels, jou relatie is waarschijnlijk een spiegel van jou. Ofwel in tegenstellende vorm ofwel in gelijke vorm, je hebt of dezelfde krachten en zwaktes of ben hierin juist precies aanvullend op elkaar. Elk gedrag van ons wat wij projecteren op een ander, heeft invloed op die ander.

Vroeger duurde een dergelijke terugkoppeling soms weken of maanden en dat was snel, nu is zo'n spiegel terugkoppeling direct al dan niet dezelfde dag/week of maand al aanwezig in je leven.

Hieruit mogen we leren 'zien'  wat de lessen zijn die wij vandaag op deze aarde te leren hebben reacties van andere mensen zijn echt de leidraad van wie jij op dit moment bent.

Ervaar je veel onzekerheid, veel wantrouwen dan zal je merken dat je directe omgeving bijvoorbeeld ook met dit wantrouwen en onzekere reageert. Ben jij liefdevol en krachtig, zal je dat ook echt terug ontvangen. En direct, het is een' instant message' die je gewoon direct op je eigen bordje terug krijgt. En het is meestal niet de vraag 'of' het je overkomt, maar meer het 'hoe' en dat ligt allemaal aan jezelf.

 

Je kunt een ander best beschuldigen, maar als jij zelf fout zit, val jij in de kuil van je eigen geschepte realiteit. Je krijgt niets van de grond met een dergelijke houding. Hoe erg je karma is hangt ervan af wat je er tot nu toe al van op hebt gelost en met wie, merk je snel genoeg. Die mensen komen nu namelijk allemaal terug in je leven, als je er iets mee op moet lossen doe het dan gewoon. Wees niet eigenwijs, laat mensen binnen met liefde, kijk wat je hebt te doen. En neem daarna weer afscheid of het is koek en ei met elkaar. Ik zie voor deze zomer veel van dit soort "terugkomen". Bereid je dus voor op ook minder leuke bezoekjes, ontloop het niet maar luister even goed wat er nodig is.

Het zullen ook veel mensen zijn waarvan je misschien geen weet hebt dat je er karma mee hebt, ga dus gewoon het gesprek aan en sta open voor elkaar. Natuurlijk kan het ook andersom zijn, dat jij het gevoel hebt iemand op te moeten zoeken. Twijfel dan niet en pak het aan en kijk ook dan, 'wat is er nodig?'

 

Het gaat dus ook allemaal heel erg snel en soms onverwacht. Als je dingen vooraf weet doe er dan je voordeel mee en bereid je ook voor op die minder leuke dingen.

 

Sommige van deze mensen hebben een langduriger traject met elkaar en een taak ten aanzien van elkaar. Hier bovenstaande praat ik over bijvoorbeeld oude kennissen, vriendschappen die  "verwaterd" zijn en verre familie bijvoorbeeld. Maar kan bijvoorbeeld ook gaan om kinderen die weigerde naar huis te keren om wat voor reden ook, er zal veel worden bijgelegd daarin de komende tijd. Ook dat is nodig om de paden vrij te maken, niks blijft verborgen en alles mag worden 'herzien'  en aan twee kanten worden opgeruimd. Vanuit een objectief, liefdevol en neutraal oogpunt. Healers weten wel wat te doen, weet je het niet haal er dan een healer bij die je op weg helpt.

 

Soulmates en tweelingzielen

In het algeheel is er nu steeds meer eenheidsbewustzijn aanwezig in het universele. Ofwel men leeft in licht en eenheid en liefde, ofwel men leeft in duister, dualiteit en gescheidenheid. Het licht wordt lichter en het "geslacht" is geen reden meer tot scheiding door een label. (zie al die transgenders/travestie/ hermafrodieten/homo/lesbo) alles wordt meer neutraal.

 

In soulmate en tweelingziel-processen (die ook homo/lesbo energie kennen) betekend dit in meer mate eenheid met elkaar. Innerlijk versmelten steeds meer voorbestemde zielen naar een eenheidsenergie met elkaar. Iets wat vanaf februari al op zielniveau aardige verschuivingen gaf en nu in maart steeds dieper is voortgezet.

Soulshocks (komt ook nog een blog over, zo weinig over bekend) op meerdere niveaus in de mensheid, stuk voor stuk valt men op de knieën voor de liefde waar anderen nog blijven steken. Op zielniveau zullen meer samenwerkingen plaatsvinden maar ook meer samenwerkingsgroepen bundelen de krachten. Zie het als een algeheel groeiend geheel waarin men niet meer denkt als  'jij' of 'ik' maar als 'wij' en 'ons' , niet het 'wij' en 'zij' , wat wederom een scheiding is.

Wanneer zielsliefde aanvangt binnenin, wees gewaarschuwd, de pijn gaat naar een dieper level waarin beide partijen gedwongen worden ofwel los te koppelen van elkaar of juist weer bij elkaar te komen in dit 'nieuwe wereld licht'.

Want alles draait om samenwerking en het maakt niet uit of je nu duizend kilometer van elkaar verwijderd bent of bijna onder een dak woont samen of de ander om de hoek woont, deert geen zier. Je bent telepathisch verbonden, hoort elkaars gedachten en je kunt in gesprek alles met elkaar uitspreken als er geen contact is. Want er is niet "geen contact" , het is alleen op een nieuw/ander niveau. Lees meer daarover in de link. Alleen vanuit 3d benadering is er "geen contact"(als je dit niet zou geloven dus) , laat dus die smoesjes los, je kent de waarheid best.

 

Je hoeft niet te wachten tot je iemand weer ziet, je hebt het nu en moet het nu doen. Dus geen reden tot twijfel meer, zowel help ik je graag even op weg hiermee. Goede gesprekken aangaan met elkaar helpt met elkaar begrijpen en dingen uit te praten, doe dat dan ook want al zelfs hoort de ander je niet en is die koppig en eigenwijs, jij weet beter en wat onbewust gehoord wordt, dat wordt ook opgenomen en later als een 'gedachten'  bij de ander ontvangen. Maar geloof in jezelf, dat is belangrijk. Deze telepathie heeft tevens als functie om de ander wakker te schudden, zijn/haar ziel dieper te ontwaken in het pad wat ze lopen zodat ze ook door kunnen transformeren. Liefde in je stemklank/gedachten en gesprekken is alles. Maak geen ruzie of trap in dingen die jou kwetsen, ga door met leven en laat jezelf kwetsbaar van je beste kant zien naar de ander toe. Want ook al ben je niet bij elkaar, alles wordt gevoeld!!! alles!!

Draag als lichtwerker die ander dus in 'liefde' mee, stop met al die negativiteit en gescheiden gedachten, want dat is alles wat jullie gescheiden houdt, maar ook echt het enige.

 

Denk dus niet dat je je dat 'foutje' kunt veroorloven want dan geloof je niet in  'gedachtenkracht' en dat is nu juist wat je wel moet doen.

Wees zorgvuldig met je woorden en daden, weeg ze af en zorg dat je verder ontwikkelt. Iedereen wordt steeds gevoeliger, dingen komen duidelijker binnen etc. En dit heeft niets met poortdagen/astrologie te maken, dit is wat nu universeel het grote plaatje 'is' en de onbewuste zielen reageren hier dan ook onbewust op en ik heb het idee dat die geen idee hebben waarom er gebeurd wat er allemaal gebeurd. En soms mag je je ook beseffen dat sommige mensen dit ook beter niet kunnen weten, die kunnen de waarheid niet aan. Hierin vindt je dus momenteel wel een megascheiding in de wereld. Licht wordt lichter, duister wordt ook echt duisterder en in een rap tempo.

Leer dus ook grenzen kennen, maar ook wat realiteit is met beide benen op de grond, wees realistisch in wie en wat je kan en leer zwijgen wanneer dat wordt gevraagd, ontneem een ander geen lessen maar wees wel eerlijk. Heb respect voor elkaars paden, laat de ander lopen als de ander niet wil en ga je eigen weg. Maar pak wel aan en grijp wel in op momenten dat het wel wordt gevraagd en leidt 'jou zielen' naar hun zielspad. En dat is een verantwoordelijk en nauwkeurig werkje waarin je ook tegen jezelf aan loopt, werk aan de dingen waar je tegenaan blijft lopen en doorbreek ook die karmische cirkels die je nog in jezelf tegenkomt (dit is prioriteit nummer een!)

 

Hoe verder jij zelf op orde bent hoe makkelijker je ook anderen meeneemt op hun pad, zorg dus dat je blijft groeien en meer licht vindt. Wees je ook bewust dat spiritueel bezig zijn een magneet is voor duistere entiteiten met slechte bedoelingen en als je met mensen werkt zorg dan vooral dat je zuiver blijft! Niets overdraagt aan anderen, healers met entiteiten zouden niemand mogen behandelen tot ze schoon zijn!! Ook dit is een tak die momenteel aan kennis tekortschiet, je kunt ze altijd op lopen op dit pad om dat ook daar lessen liggen voor lichtwerkers. Denk dus niet dat jij 'niets hebt' of 'niet kan oplopen' want dat is je ego. Kenmerken hierover nogmaals in dit blog en dit artikel en ik blijf het tot het vervelende aan toe herhalen omdat ik regelmatig mensen in de praktijk tref die weer een of andere 'vage' healing hebben gehad van iemand die duidelijk niet zuiver heeft gewerkt. Besef je als healer dat jij de verantwoording draagt op al je cliënten, je geeft een stukje van jezelf weg als je healt, dus ook je negatieve dingen, dus ook entiteiten. Het zijn net parasieten, overdracht met energie door misleiding 'alsof ze iemand zijn' is zo gebeurd als je even niet scherp bent. echt een aandachtspunt voor alle lichtwerkers op dit moment. Ik kaart het extra aan omdat het nu op de Lichtwerkers Verrijkingsdag, het thema bleek te zijn van deze groep. Deze dingen zijn dus nu actueel en belangrijk.

 

Ook dit geld voor tweelingziel en soulmate connecties die entiteiten hebben, ook deze kloppen steeds meer aan mijn deur. Wees je ook bewust als jou zielpartner een entiteit heeft, jij daar ook last van hebt. Weet dat er in sommige verbindingen door of de ander van jou los te maken, jij er los van kan komen (je denkt dan dat je het zelf hebt, in sommige gevallen weet je al dat de partner het heeft). Ook kan er in een behandeling de ander (wanneer toegestaan) verlost worden via jou. Maar dat hangt er wel vanaf of de ander nog lessen heeft te leren vanuit die entiteit of niet en waarom hij er zit. Het is dus niet allemaal heel erg zwart-wit en verschilt per koppel wat er de bedoeling is. Denk dus niet dat er geen mogelijkheden zijn, want alles kan.

Weet dat ze er dus altijd zitten met een reden, soms vanuit voorgaande levens al en komen boven omdat je spiritueel groeit, weet dat er iets is te leren voor beiden hierin. Maar weet ook dat de groei belemmerd wordt zodra je wel weet hoe het zit, dan moet je gewoon verder. Laat je dus niet vernietigen door deze 'snelle'  jongens, maar laat gewoon lekker weghalen en als je er klaar voor bent zijn er ook nog wel beschermingen mogelijk zodat je er niet of minder last van hebt. Net wat jou taak in het geheel is.

Misschien hoor je dit voor het eerst, niet schrikken, alles dient zijn doel. Maar dat is geen excuus om je ermee te verzoenen, zie het in waarom het is, haal weg en ga verder met je leven en zorg dat je naar het licht kan. Maak jezelf die weg niet langer dan nodig moeilijk met excuses. Bij twijfel al aan de bel trekken, dat is het beste.

 

 

Tot slot - Shining diamond

De energie van het licht, geef ik even aan met deze mooie kristal. Mij werden ze symbolisch in mijn winterzonnewende gegeven en grappig genoeg begint nu langzaam duidelijk te worden wat ze symboliseren.

De kleur vertelt iets over de waarde, vele diamanten zullen nu geslepen worden. De Robijn staat voor de zuiverheid van het hart en vertelt onze weg, zelfs als je in het donker zit moet er toch een lichtbundel op je schijnen omdat je met zo'n prachtige liefdevolle lichtwerker verbonden bent. En prijs je daarmee in de hemel, want door naar zo iemand te luisteren kan ook jij straks de sterren uit de hemel plukken, voelen wat geluk is, wat liefde is en schroom niet om elkaar een handje te helpen. Want ook niet zuivere mensen, kan je veel van leren als lichtwerker en als jij weet onzuiver te zijn, weet dan dat ook jij anders kan.

Alles gaat alleen maar om onze eigen kracht, geloof en vertrouwen in wie jij bent en met volle hartkracht en passie, doen waar jij goed in ben. De 'ziel' zien van wie er werkelijk voor je staat, niet wie jij denkt dat iemand is.

En allemaal lopen we onze eigen processen en hebben we elkaar het recht gegeven om die paden te lopen elkaar die ruimte te bieden en volledig te worden wie jij bent. Zonder schaamte, verdriet, pijn of wat dan ook.

Heel elkaar, maak dingen af waar je aan begonnen bent, praat dingen uit en wees altijd de beste versie van jezelf. Want misschien zit je er wel helemaal naast en mag je nu ondervinden waar jou licht en kracht werkelijk ligt. En pak die kans ook gewoon want er is niets anders over dan de mogelijkheid deze kans te pakken. Wordt je op elkaars pad geslingerd, wees voorbereid op heftigheid maar ook op groei en het gegeven dat je elkaar verder kunt helpen. Want dat kan, je bent niet gescheiden, pak samen je werk op.

 

En eigenlijk is dit in de kern alles wat deze energie van nu is. Het zal deze zomer voortzetten, op weer een nieuwe manier. Vertrouw elkaar en deel alle kennis en vaardigheden om alles tot een geheel te smeden.

Wij zijn klaar voor een nieuw hoofdstuk met z'n allen, dat wil niet zeggen dat het makkelijk is en dat kan er best heftig aan toe gaan. Maar nu alles ons toch ontnomen wordt hebben we weinig keuze dan er volledig in te gaan staan voor wie we werkelijk zijn.

Versnel je tijdlijn met de juiste keuzes, juiste daden, gedachten, woorden en het inlossen van je negatieve karma en wees niet bang om nu wel risico te nemen en je kop boven het maaiveld uit te steken. Want het is nu tijd, nu en geen moment later.

 

En dat vindt ik persoonlijk een hele fijne mededeling, wat minder fijn is en de keerzijde van de munt zit hem in het feit, als je het nu nog niet begrijpt. Zal alles van vorig jaar zich in zekere mate wel herhalen, doe dus echt moeite om dit te doorzien en te veranderen.

Succes!

 

Een betere wereld begint toch echt bij jezelf, slijp jij ook je diamant en kom je mee shinen?

Poets je vleugels op en help mee!

 

Ahe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0