· 

Energieverslag Special: Volle maan equinox, een belangrijk keerpunt is aangebroken.

Ik zou vanavond eigenlijk spontaan mijn eerste vlog maken over de volle maan en zijn energie. Echter toen ik erop uit trok verdween hij achter de wolken. Het is een tijd van inkeer, een hele belangrijke inkeer in ons zelf. Het vlog houden jullie te goed, echter wil ik jullie wel vertellen over de huidige energie. Juist nu, omdat het belangrijk is om ons nu des te meer te beseffen en te weten wat we doen en denken in deze tijd.

 

 

Dat de energie zeer krachtig en transformerend is op dit moment lijkt mij helder. Ik verwijs jullie graag even terug naar mijn jaarvoorspelling voor 2019. Ik baseer mijn energie niet op wat anderen zeggen, hooguit wat ik daaruit opvang en in mijn beleving klopt. Ik hou me niet bezig met horoscopen en planeetstanden, ik hou me namelijk bij het feit dat alles een geheel is en als zodanig samenwerkt. Deze energie is niet uitsluitend van planeetstanden, poortdagen en astronomie afhankelijk. Wat voor mij telt is het enige wat ik voel, ik ben zeer helderziend en neem ook dingen in het universum waar, rondom de aarde, zon en maan. Vanuit mijn perspectief hangt alles samen als een geheel en wij mensen functioneren daarin mee. Althans de mensen die een kans hebben om zich met de energie van het universum te verbinden en elke fijne verschuiving waarnemen. In mijn ogen worden de persoonlijke gevoelens van mensen nog teveel gekoppeld aan; de oorzaak van hoe de sterren staan, of de oorzaak van het sterrenbeeld of de geboortedatum. En leggen daarmee de oorzaak van gevoelens aan iets buiten zichzelf, hiermee wordt een zeer groot stuk innerlijke groei gemist.

Het is waar dat al deze energie invloed heeft, maar wat veel mensen echter nog steeds niet begrijpen is dat alles als een geheel werkt. Dat zorgt er voor dat jij voelt wat je voelt omdat je aan die gevoelens in jezelf en met jezelf mag gaan werken. Leg de oorzaak niet bij een poortdag of een volle maan. De volle maan dit keer is een zeer sterk werkende energie die je diepste angsten toch echt omhoog triggert, de energie is zeer licht en dwingt tot innerlijke stilte.

 

De energie van de volle maan hangt samen met de kracht van de zon (de schepper) en de stand van de aarde ten opzichten van de maan, het werkt als een geheel. De maan staat voor de tussenwereld, dus de wereld waarin wij leven, vanuit het SJamanisme gezien. Door de maan blijft de aarde in balans en door de aarde blijft de maan weer in zijn cirkel en de zon houdt maan en aarde in elkaars cirkel, alles is een kwestie van een natuurlijke balans.

Vannacht om 03;47 is het echt volledig volle maan en er is dan een zeer belangrijke cyclus voltooid in deze evolutie der mensheid en dit is de laatste volle supermaan in een reeks van tien.

 

Het viel mij vandaag op dat ik behoefte had tot inkeer, mocht je daar nog niet toe gekomen zijn raad ik je aan om vannacht of morgen even goed met jezelf te gaan zitten. Het kan namelijk zeer goed zijn dat je nog zeer belangrijke inzichten krijgt die jou net door de tunnel duwen de volgende cyclus in.

De vrouwelijke energie die op dit moment al zeer veel heeft getransformeerd vind echter steeds meer balans, in de mannelijke energie wordt een push gevoeld tot overmatig het ego loslaten. Alle grote verhalen en praatjes zijn niets meer waard als ze niet vanuit het hart gemeend zijn, ik heb zelf ook het idee dat de aanslag op Utrecht (dit soort dingen gebeuren altijd rond volle maan) slechts een kleine afspiegeling is die dwingt tot samenwerking van dit kabinet. Het zit hem in het 'alleen opereren' ,  'alles beter denken te weten', 'ik ben beter dan jij' mentaliteit, allemaal ego. Het kabinet is een en al ego en ik denk dat dit tekenen zijn van het langzaam afbrokkelen van alles wat daarmee te maken heeft. In onszelf weerspiegelt het tevens dat stukje waarin wij het ten aanzien van onze gidsen beter denken te weten. Ik heb bijvoorbeeld op een moment dat ik geld nodig heb gevraagd om oplossingen, inmiddels al twee keer een uitnodiging van een werkgever gehad. Niet op in gegaan, want; 'nee dat hoeft toch niet zo', mijn ego dus die het beter dacht te weten. Nu toch maar naar die boodschap geluisterd, niet zelf denken dat je dingen beter weet.

 

We mogen namelijk gaan leren om meer samen te werken en een groot ego van beter weten wat goed voor ons is, zit ons alleen maar in de weg. We mogen leren luisteren naar wat er wordt geboden en wat goed voor ons is. We denken vaak wel dat we weten wat goed voor ons is, maar het feit is dat we dat eigenlijk helemaal niet weten. Degene die het meest om ons geven zijn onze gidsen (daarom heb ik ook de Lichtwerkers Verrijkingsdag in het leven geroepen, daar laat ik je kennis maken met je gids en leer je daar ook over, 24 maart), gidsen kennen ons vaak van vorige levens en ik werk toch al een tijdje met ze samen. Ze geven je alles wat je nodig hebt, maar als jij daartegen protest geeft krijg je niets. Je mag leren zien en voelen wie zij zijn. Een van mijn gidsen is bijvoorbeeld ooit mijn moeder geweest, zij geeft me een enorm geborgen energie wanneer ik me alleen voel, de ander was ooit mijn ware liefde en geeft mij nu ook de ruimte om het hier op aarde met een ander te beleven (hij houdt een behouden afstand). Ze zijn echt je grootste vrienden en het is voor iedereen die spiritueel is zo belangrijk, mensen weten nog veel te weinig blijft keer op keer mijn conclusie en ik wil jullie dat allemaal leren. Je kunt jezelf nog zo spiritueel vinden, maar zonder je gidsen kan je niet functioneren, zij zijn jou kracht en maken deel van jou kracht en persoonlijkheid uit. Als iemand tegen mij zegt het allemaal te weten en denkt het zonder zijn gids te kunnen (ego) en kan de naam van zijn gids niet noemen, geloof ik die persoon al überhaupt niet.

 

Alles draait nu om overeenstemming vinden met universum en alles wat dat niet is, keert zich tegen je. Er zijn keuzes die je mag maken om jou welzijn te verbeteren (zoals bij mij die werkgever). Denk nou niet dat je dingen zelf wel oplost, daarmee gaat juist alles mis.

Wanneer iets zich tegen je keert wordt je bijvoorbeeld heel erg ziek, je krijgt een ongeluk of er wordt je nog meer afgenomen dan je al onderweg was, dit heeft te maken met de mate van bewustzijn in jou. Wat jij denkt en gelooft maken daar 99% van uit.

Ik als ik gisteren denk; zal diegene de afspraak verzetten als dat of dat moet gebeuren? en vandaag wordt er opeens een afspraak verzet, dat is jou eigen scheppingskracht. Het universum wil dat ik iets gedaan krijg op die dag en dan moet ik blijkbaar op een andere plek zijn dan in die afspraak. (wat weer een vorm van synchroniciteit is)

 

Elke gedachten negatief en positief, worden op dit moment benadrukt. Jou omgeving laat precies zien hoe jij in het leven staat. Als ik weer in een negatief neerwaarts spiraal zit krijg ik ook niks voor elkaar. En als ik denk iets voor elkaar te hebben, stort ook die wereld net zo hard weer in. Het gaat erom dat we ons eigen neutrale nulpunt, het rustpunt in onze ziel leren vinden. Juist nu, want alles wat we denken wordt waarheid. Als jij van jezelf denkt dat je iets niet waard bent of niet kan, dan krijg je het ook niet, want je kan het niet, toch?

Of als je overmoedig bent en denkt dat je 'het wel eventjes regelt', ook dan maak je een grote kans om op je bek te gaan, want dan antwoord het universum met;'oké je dacht het te kunnen? alsjeblieft dan!'.

Overmoed en angst zijn ego gerelateerde gedragingen, ben je daarentegen neutraal en stil in jezelf en acteer je naar wat je gegeven wordt in positieve zin, zie je de seintjes die je krijgt?

Vanuit dit punt creëert iedereen zijn eigen obstakels en problemen in het leven, vanuit elke gedachten maken we iets en ja vroeger duurde dat effect wat langer maar door deze hoge vibratie werkt het vrijwel meteen door en duurt het maar enkele dagen, soms enkele uren tot het ook uit komt. Op deze manier beïnvloeden we ook de mensen in onze omgeving, wat wij denken over hun, spiegelen zij terug. Alles staat en valt met hoe positief of negatief wij zelf zijn. Zij laten precies zien wat en wie wij zelf zijn...aan jou dat te filteren en bewust te worden.

Ik zei niet dat dit makkelijk was.....

 

De energie is enorm licht aan het worden, dat betekend als jij zelf nog in je donkere ego stukken leeft je nu heel veel moeite hebt om dingen te manifesteren. Je staat niet in je kracht en alle oppeppers werken niet meer, dit komt omdat je die donkere stukken in je zelf nu in moet. Je kunt niet meer terug naar wat was en je moet dat zeker niet willen.

Deze energie betekend dat alles in overeenstemming wordt gebracht wat jij bent, uitstraalt, nodig hebt om te leren.

 

Mannelijke en vrouwelijke energie komen ook steeds meer op een lijn en de spirituele partners/tweelingzielen krijgen veel seintjes van waarheid naar elkaar toegespeeld. Je moet nu op het universum gaan vertrouwen, angst die erop ligt moet je doorheen werken om los te laten. We worden steeds dieper tot elkaar gebracht en getransformeerd naar een nieuwe neutrale opening.

Wie dat niet zijn, die zijn allicht net begonnen en hebben nog veel te doen. Meer daarover in dit blog, over de fases van zielsliefde.

 

Deze maan gaat over je eigen kracht terugvinden. Grootmoeder Maan, staat voor de moeder(oer)kracht die we in onszelf mogen vinden, wie we echt zijn. Het vrouwelijke leidt de missie en als je de moeite doet om dit in jezelf te voeden en overeen te stemmen met universum zitten goed, veel hebben al ervaring met deze prachtige eenheid energie. Hoe meer innerlijke stilte er komt, hoe meer verlichting en eenheid met alles wat leeft. We mogen ons nu echt met elkaar verbinden in een nieuw licht, samenwerking is en blijft het thema van dit jaar en deze volle maan brengt, mits je je energetisch werk op orde hebt veel nieuwe dingen op je pad.

Het gaat er om dat je de confrontatie in jezelf aangaat, hoe hard/moeilijk confronterend het ook voor je lijkt, want alleen daar vindt je een uitgang, eentje die tevens een ingang is naar een geheel andere manier van leven. Pas daar komt het geluk je tegemoet, je mag echt leren vertrouwen op wat je wat te wachten staat. Zonder innerlijke overeenstemming is dit echter een onmogelijk iets, je moet wel die stukken van jezelf leren verkennen, je onverwerkte pijn, verdriet, ongenoegens en eigenschappen van jezelf die je misschien niet zo leuk vindt om te zien. Als er geen bereidheid is om deze aan te gaan, blijven veel dromen inderdaad bedrog. Dromen die in overeenstemming met jou zielsplan/contract zijn kunnen alleen maar uit komen als jij zelf in overeenstemming met dat universum bent, op dat moment krijg je alles gedaan. Dat is waarom healing in mede dimensies zo belangrijk is, daar leer je alles door te werken, stapsgewijs en kun je niets overslaan of over het hoofd zien. Je moet erin, jou dromen worden namelijk waar op moment dat jij je ware zelf bent. Daarmee breng je alles in overeenstemming met het universum en hoef je werkelijk ook maar een gedachten te hebben en je ziet het voor je neus gebeuren. Wees dus bereid tot dingen die niet fijn voelen, die obstakels overwinnen brengen jou juist naar je stoutste dromen, dingen die je voorheen onmogelijk zou achten. Het kan, maar wees bereid en toegankelijk voor het universum om doorheen te werken, zuiver en vrij van ego en daaraan gerelateerde angsten en gedachten. Train je geest tot stilte, luister naar wat jij echt nodig hebt.

 

Dit is het officiële keerpunt naar de nieuwe wereld in een nieuwe wereld met hogere energie en er vindt op wereldwijd nog meer massale uitzuivering plaats. Deze energie werkt ongeveer door tot 16 april en dwingt iedereen om nog meer vanuit het hart te gaan leven, mensen die dat niet kunnen en niet erin meegaan staan minder leuke dingen te wachten. Oorzaak van het volgen van de hart-roep zijn nog hardere lessen tot je wel gaat luisteren, dus wederom psychische ongemakken, ongelukken, ziekten, dingen die niet lukken, het betekend allemaal dat het niet jou pad is. Volg dus alsjeblieft je hart lieve mensen!

En ook voor dat soort (voor mij meer eenvoudige) zaken ben ik bereikbaar!

 

Schroom niet om een afspraak te maken, een reading aan te vragen of wat dan ook, ik ben er niet alleen maar voor tweelingzielen. Ik ben er namelijk gewoon om mensen te leren wie zij werkelijk zijn, ik kan jou zien en wie en wat jij bent. Ik ben er om zoveel mogelijk mensen te begeleiden tijdens hun transformatie proces, met relatieproblemen (ongeacht welke aard erachter zit) keuzes voor het leven te maken, ik kan zien welke beslissingen voor jou wijs zijn en wat ze teweeg brengen. Laat je door niets weerhouden om je hart te volgen!
De energie verlangt naar mensen die weten wat ze willen en keuzes maken die al veel te lang zijn blijven liggen, de les die veel mensen mogen leren is toch om ondanks twijfel dingen door te zetten (ik zelf ook). Zelfs al zit je al in je missie voor je gevoel, soms ben je opeens genoodzaakt drastische keuzes te maken die je misschien al een jaar eerder had willen doen, jij moet zelf in actie komen. Heb je er moeite mee? kom een keertje een rondje medicijnwiel lopen, daarna zal je zien dat je boel opeens wel op orde hebt. Ik kan je geven wat je nodig hebt, waar je ook staat. Ik geef je graag wat helderheid in jou pad, laat mij jou inspireren.

 

Geniet van deze volle maan en transformeer alles wat je niet lekker zit!

Kom je er niet uit? ik help je graag een handje.

 

De nieuwe wereld gaat nu open en alle keuzes die je nu maakt kunnen alleen maar goed uitpakken als ze in overeenstemming met jou pad zijn. Hoe onlogisch ze soms ook lijken op moment van uitvoer.

Dit keerpunt is uniek, laat je leiden naar wat goed is voor jou. Niet naar wat jij denkt wat goed is voor jou, dat is de boodschap vanuit deze prachtige krachtige maan.

 

Ahe!

 

www.tweelingzielenhealing.nl

www.inlichtenkracht.nl

 

Dit blog is vrijgegeven om vrij te delen.

Copyright