· 

Missie aarde

Alleen de mens is dom genoeg om zichzelf te vernietigen, of dat nu in vormen van leven is of ziel-leven. Mensen zijn de enige die zowel in dieren als in zichzelf destructief kunnen zijn. Dit komt allicht door onze grotere hersencapaciteit waarin het ego ofwel onze gedachten ons dagelijks leven bepalen.

De mens heeft door een zelf ontworpen "wereld" waarin emoties en dus gevoel het onderspit delven zichzelf redelijk goed voor de laatste dodelijke afgrond geplaatst, zelfs dan nog is men in staat om niet te 'zien' en gewoon in oude gewoonten door te denderen "omdat dat vertrouwd is" of omdat men gewoon echt niet beter weet. Zeer zorgelijk.

Zelfs al ziet men soms de dood in ogen, in welke vormen dat ook mag zijn, dat kan psychisch (egodood ofwel transformatie) dan wel letterlijk zo zijn. Moet men eerst de aarde kapot zien gaan voor dat men daadwerkelijk dingen veranderd? is het echt noodzakelijk de dood in de ogen te kijken wil men echt veranderen? Helaas is het meest populaire antwoord op die vraag een 'ja'.

 

Begrip van aarde en universum

Dat de aarde om de zon draait en de maan om de aarde en dat alles precies zo ontworpen is dat wij mensen op de aarde kunnen leven kun je natuurlijk toeval noemen. Alles valt dermate synchroon samen dat het wel 'goddelijk werk' lijkt. Vaak wordt dan al meteen naar de scheppings gesuggereerd en Adam en Eva erbij gehaald, maar laten we het vandaag eens simpel bij de feiten houden met beide benen op de aarde en in acht nemend dat wij 'helderziende'  inmiddels bijna net zoveel weten als de NASA maar dan zonder allemaal moeilijke dingen erbij te halen als tijd-calculatie etc. 

Wij zijn hier op aarde en leven hier al een aantal duizenden jaren, feitelijk gezien het bestaan van de aarde vrij kort. Voor ons leefde er waarschijnlijk dinosaurussen en voor er uberhaupt leven was, was er niks.

Wij zijn ontstaan vanuit het niets en omdat de omstandigheden gunstig waren, volgens de evolutietheorie, de afstand naar de zon is precies goed voor leefbare temperaturen en zo ook de cyclussen. We hebben te maken met celgroei die ontstaat met juiste hoeveelheid koolmonoxide en zuurstof voor een leefbaar bestaan. Geen mens kan dat bedenken. Wij mensen bestaan uit 'sterrenstof', cellen vanuit het universum, we bestaan uit water en we zijn gebouwd met al het materiaal wat op aarde en universum aanwezig is. Ons lichaam bestaat uit alles wat de aarde bevat alleen in een andere samenstelling qua verhoudingen dan de aarde zelf. De aarde daarintegen heeft weer een hele andere opbouw als wij mensen, maar zo ook van andere planeten. De aarde is ook een lichaam, net als wij.

De zwarte materie en de sterren en andere sterrenstelsel bestaan ook weer uit precies diezelfde materie als wij en onze aarde, weer allemaal net een beetje anders.  

De aarde heeft een ziel, dat zijn alle levende wezens die erop leven, maar de bron van de ziel van de aarde zijn de bomen, de natuur. Je kunt het de longen noemen, maar de zeer diep reikende wortels gaan vele lagen diep de aarde in en maken contact met de kern van de aarde. Alle bomen vormen weer een netwerk om te communiceren met elkaar, via de wortels. Als er een boom in een bos uit balans is, sturen de andere bomen stofjes (soort transmitters) naar de andere bomen toe om deze weer in balans te brengen. Bomen zijn onze hoeders (behalve bij onweer) en vertellen ons wat er op de wereld gaande is. Bomen vertellen het verhaal, als je maar bereid bent te luisteren en te voelen. 

 

De mens heeft nooit het werkelijke besef gehad wat de aarde zelf waard is en te bieden heeft, behalve mensen die in de natuur leven en er afhankelijk van zijn kennen de waarde. Zoals de vroegere indianen, ook zijn er nu nog stammen die volkomen afgezonderd leven zonder de luxe die wij maar gewoon vinden in het westen. Er is veel kennis verloren gegaan die kan helpen overleven. En niet alleen dat, ook kennis om de aarde te helen, kennis om door middel van planten en juist gebruik van energie jezelf te helen. De reden waarom Sjamanisme opeens zo populair is, dat is letterlijk om de populatie aardehoeders in de mensheid terug te brengen naar een zodanig level zodat alle mensen, dieren en de aarde zelf geheeld kunnen worden. De Sjamanen die deze zware taak mogen dragen zijn in opkomst, wat nog maar een begin is. 

De vanzelfsprekendheid waarmee men achteloos met het leven omgaat met name in de westerse wereld is zeer zorgwekkend. Bomenkap, 5g wifi, materialisme, verspilling van eten, plastic afval, uberhaupt al het afval, olie, gas. 

Alleen al de straling van sommige energienetwerken en de 5g wifi is al zelf vernietigend op zichzelf, mensen die daarin leven krijgen allemaal ziektes en om over kanker nog maar te zwijgen. De manier waarop er nu met alle bronnen wordt omgesprongen vraagt letterlijk om een vernietiging.

 

De natuur is sterker dan miljarden mensen samen

Aan de klimaatverandering kunnen we weinig doen. We kunnen wel het beste doen wat we hebben maar al die akkoorden halen niets uit. De aarde beleefd namelijk om de zoveel duizenden jaren een cyclus waarin de temperaturen verschuiven, seizoenen veranderen en wij mensen kunnen de natuur niet dwingen. Men denkt wel zo superieur te zijn (egobrein/primitief brein) maar slaat totaal de plank mis. Het enige wat kan is dat de natuur zichzelf hersteld, maar als we haar de kans daartoe geven. Dat is echter nog niet aan de orde, men heeft de natuur geen kans gegeven omdat slechte gewoonten graag standhouden om de werkelijke balans maar vooral niet te zien. De aarde is op dit moment al aardig uit balans aan het raken en eigenlijk is het nu alleen nog maar dweilen met de kraan open, de mens moet wakker worden in het besef dat controle nemen geen enkele zin heeft. De aarde probeert zichzelf te herstellen op dit moment door de balans in zichzelf te herstellen en wij mensen kunnen daar maar op een enkele manier ontzettend hard aan meewerken. Dat is namelijk door bewustzijn, bewustzijn in alle lagen van wie we werkelijk zijn. Als wij onze zielen herstellen, kan de aarde op onze lichtkracht mee draaien. Klinkt misschien wat onrealistisch voor je als je niet precies begrijpt wat ik bedoel. En natuurlijk, verspil geen eten, koop niet wat je niet nodig hebt en stop met de consumenten maatschappij te geven wat het wil hebben. Door alleen te kopen wat we echt nodig hebben is verspilling al niet meer aan de orde, dat is heel belangrijk en geld voor alles wat we doen. Voor alles wat we kopen en consumeren betalen we een prijs, denk aan al die plastic verpakkingen, al die technolische apparatuur die niet meer nodig is en in afrika en dergelijke arme landen wordt gedumpt. Allemaal onnodige rotzooi waar de aarde mee bevuild raakt, ja dit riedeltje hebben jullie meer gehoord. Wat belangrijk is en wat mag, is je best schuldig voelen als je iets doet wat niet goed voor de aarde is, dan ben je je namelijk bewust van deze vernietiging die jij op dat moment pleegt. Dat zou een goede eerste stap zijn.

Juist omdat er met de natuur niet valt te tarten is het zo belangrijk om je dat bewust te worden. Maar weet een ding, dat begint van binnenuit.

Zolang wij namelijk onze eigen bron niet kennen, ons eigen natuur niet, ofwel onze ziel niet voelen en niet in ons gevoel gaan zitten en ons hart niet openen voor nieuwe mogelijkheden dan dat wat we gewend zijn, kunnen we nooit goed connecten met de natuur en zo weten hoe we haar kunnen helpen. Het is een wisselwerking van de menselijke ziel, versus de ziel van de aarde. En weet je; iedereen die het wil kan dit.

Alleen de wil ontbreekt meestal wat erg jammer is, want daarmee kunnen veel mensen op een nieuwe liefdevolle manier samenwerken, alle lagen van de bevolking kunnen gelijken van elkaar worden en iedereen kan het. Wat men ook denkt wel of niet te kunnen, door wilskracht kan een mens gewoonweg veranderen. En dat is ook nodig om de aarde te veranderen. 

 

Weet dat hoe meer mensen hun eigen "licht" vinden, ofwel hun ziel hoe lichter de aarde wordt. Weet dat wij mensen met onze gedachten en duistere daden ook de aarde vergiftigen, het is niet alleen de materiele wat we aanraken, het is net zo goed wat wij doen en wat wij denken. Gedachten zijn energie, actie is energie. Alles is namelijk energie.

Als wij bewust met onze eigen energie omgaan omdat wij haar beheersen, er meester over zijn, ofwel alchemie beheersen, duswel de lessen des levens begrijpen kunnen we lichter worden. Ons hart wordt lichter en we kunnen letterlijk 'verlicht' worden als we de juiste keuzes in het leven maken door ons eigen leven te begrijpen, onze ziel te willen voelen. Eenheid vormen met wie we zijn, voor we werden geschonden in trauma en gescheidenheid. Je kunt je voorstellen als er heel veel mensen op aarde verlicht zijn, dat de aarde blinkt van het licht, het is geen toekomstmuziek meer, nu een werkelijkheid die al bezig is met het aantal mensen wat in transformatie is op aardse schaal, je hoeft er alleen maar vol voor te kiezen.

 

Bewustzijn tot zielniveau

De ziel is oneindig en draagt kostbare informatie in zich mee. Van levens die we hebben geleefd, levens waar we nog heengaan. Ze bevat informatie voor DNA, voor onze cellen maar ook voor ons doel hier op aarde. 

Met name die laatste interesseert mij persoonlijk, ik zelf maak namelijk mensen wakker in hun doelen, vaak zonder ze te benoemen. Als ik signalen zie dat iemand een pad loopt richting zijn of haar doel noem ik niets. Ik zie zielen en daarmee hun plan en dat maakt altijd onderdeel uit van de heling die ik mensen geef. Ik geef feitelijk inzicht in wat men zelf kan, ik laat zien hoeveel mensen zichzelf in de weg zitten om het einddoel te bereiken. Ik maak zielbewustzijn wakker in iedereen die ik tegenkom.

 

Zielbewustzijn is een eenheid met jezelf kunnen vormen in jou mannelijke en vrouwelijke energie, je creativiteit en jou wonderen die leiden naar de zielsmissie. Het ego is daarbij de gedachten die het gevoel dwarsbomen, opvattingen die leven blokkeren en structuren vanuit het opgroeien bij de ouders en opgelopen trauma. Al deze dingen blokkeren een weg tot het hart te openen.

 

Het openen van het hart staat gelijk aan hoger bewustzijn, zuivere lijnen naar boven naar onze spirits, onze guiders die ons vertellen waarheen te gaan en met wie om te gaan. Onze guiders leiden ons naar zielsverwanten en volkomen vreemde mensen die volledig synchroon met onszelf lijken te lopen in bepaalde situaties en stagnaties, we trekken aan in energie wie en wat wij zijn. De buitenwereld toont ons een spiegel daarvan, daaraan kunnen we als we goed kijken zien waar dingen beter kunnen om dichter tot onszelf te komen. In onszelf vinden we eenheid, daar kunnen we praten met onze guiders en spirits, maar ook horen wat moeder aarde te vertellen heeft. Een boom aanraken en zijn energie voelen stromen door onze huid. Telepatisch communiceren met mensen en dieren en zelfs met planten, alles met een ziel leeft. Vanuit ons zielsbewustzijn kunnen we het leven in groter perspectief zien.

 

Dat de aarde en de maan om elkaar heen draaien, de zon net de juiste afstand heeft. Is geen toeval. Het is namelijk vaker gebeurd en gebeurd in meerdere sterrenstelsels. Maar het is ook niet vanzelfsprekend, het is breekbaar, net als wij. De aarde is net zo klein of nog kleiner dan een mier in jou tuin, een misstap en hij is weg, dood.

Het besef dat wij dichter tot de natuur kunnen komen en zo te weten komen wat zij nodig heeft, is precies hetzelfde als dichter tot jezelf en je eigen kern komen. Dat proces heet ontwaken ofwel transformatie. Hoe dichter we tot onze eigen natuur komen, hoe beter wij kunnen weten wat onze plek werkelijk is in het grotere geheel. Zonder poeha en praatjes dat wij zo superieur zijn als mensen, kijk eens hoeveel dieren er onnodig sterven dankzij ons mensen? alsof dieren geen ziel hebben en niets voelen?

Als meer mensen het hart zouden openen voor zichzelf binnenin, zou alles wat op aarde speelt veel makkelijker hanteerbaar worden voor iedereen. 

 

De vernietiging is niet uitgesloten, maar we kunnen het wel voor ons zelf zo verdraagzaam mogelijk maken. En dat kan alleen maar in samenwerking met elkaar en elkaar bewust maken. Ziel tot ziel, hart tot hart.

Daarvoor is innerlijke groei in onszelf gaan begrijpen de eerste werkelijke stap tot hoger bewustzijn en nieuwe connectie met onszelf en de natuur. Daarmee kunnen we onze zelf vernietiging stoppen, de verandering aangaan die ons nu wordt aangeboden en de wereld letterlijk in een ander licht gaan bekijken. We verhuizen van ons primitieve ego brein naar ons hoger bewustzijn waarmee we de aarde letterlijk vanuit een ander perspectief kunnen zien, dan kunnen we zelf zien waar de aarde tekort van heeft en dat aan haar terug geven zodat ze weer in balans kunt. Elk mens telt, je kunt helpen. Begin in je eigen hart te kijken wat jij nodig hebt, waar heb jij tekort aan? wat mis je? en wat heb je daarvoor nodig?

Dan ook jou transformatie een nieuwe vorm aannemen zodat je in de flow mee kunt gaan van al het nieuwe wat nu zal komen, je zult je feilloos aan kunnen passen aan wat nodig is. In jezelf en voor je leefomgeving en dus voor de aarde.

 

Na vernietiging ontstaat tenslotte wedergeboorte.....

 

 

 

Aanverwante blogs:

over ontwaking

over mannelijke en vrouwelijke energie

bewustzijn de kracht van verandering