Energieverslag; Laatste kwartaal 2018, de weg naar harmonie en nieuwe kansen.

Steeds meer gaan we vanuit onze eigen schepping creeren, laten we voorstellen dat dit plaatje waarop je een DJ ziet spelen, de mannelijke en de vrouwelijke energie in zijn handen heeft. En laten we nou even voorstellen dat de DJ, de schepper is, het universum wat alles regelt voor ons.

Ik weet dat mijn blogs nu beetje abrupt achter elkaar volgen, maar ik word gewoon geprikkeld om de energie van de komende maanden op te schrijven vanuit wat ik zie op dit moment. Het is leuk, heel erg leuk. Ook ontzettend spannend, maar we moeten het wel allemaal zelf doen. En daar gaat bij een zeer grote groep zielen het nog niet helemaal lekker.

 

Mensen die dit jaar veel goede keuzes hebben gemaakt vanuit het hart die hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Maar lopen ook tegen patronen aan in zichzelf en de omgeving waar ze nu heldere boodschappen van krijgen, dat er toch echt in energie meer werk gedaan moet worden. Het valt mij op dat veel mensen die begin dit jaar bij mij waren en het dachten allemaal wel zelf te kunnen, nu in een diepe valkuil vallen. Alles gaat opeens mis en er is veel onzekerheid over hoe nu verder met het leven te moeten? Banen staan op de tocht of er is al ontslag genomen, omdat al duidelijk was dat men een andere weg moet nemen. Maar wat nu? er is niks nieuws. Ook financieel staat er veel op de tocht en er wordt eigenlijk druk uitgeoefend om creatief te zijn, om geen schulden te krijgen of niet uit huis te moeten. Ook kan deze blokkade zich bij mensen uiten alszijnde puur emotioneel de dingen heel helder zien, maar toch niet weten hoe op te lossen waar ze in zitten. Soort van "ik heb alles geprobeerd" fase. Of er komt zoveel tegelijk op iemands pad en er is een uitdaging om de juiste keuzes te maken, waarbij het uiteraard dit keer de bedoeling is, dat je iets anders doet dan voorgaande keren toen je in een soortgelijke situatie zat.

Als je eerder dit jaar boodschappen van het universum hebt genegeerd, of lessen niet hebt opgepakt dan worden ze nu in tienvoud qua grootte recht voor je neus gezet. En dan ontstaan er situaties ala bovenstaande omschrijvingen. Het is dus nu cruciaal om alles op alles te zetten en naar je hart te luisteren. Wat zegt je gevoel nu? handel nu eens niet vanuit dat "rationele denken", want dit gebeurd je alleen maar nog eens, omdat je dat eerder wel hebt gedaan. Feit is dat je die angst voor het onbekende nu mag loslaten, nu is het moment om echt te springen. En nu echt, want zoals in het blog; Van 3d naar 5d al aangegeven het is nu of nooit, anders gaat het voorbij.

Deze keuzes hebben er mee te maken, dat alles wat niks te maken heeft met de missies van 2020 allemaal losgelaten mag worden. En dan praten we over partners, vrienden, familie, huis waar je nu woont, regelingen met kinderen die niet zuiver zijn, scheidingen die doorgezet mogen worden en meer van dat soort dingen. En dat gebeurd allemaal nu, want juist door die keuze nu te maken ook al weet je niet wat er komt, brengt je meer helderheid in de loop van het komende jaar. Dan gaan we verder met de voorbereidingen en het is gewoon belangrijk dat het proces wat er na die beslissingen komt ook worden door lopen. Die processen leiden namelijk naar het uiteindelijk doel waar we allemaal naartoe gaan. Dus toch belangrijk en ja natuurlijk doodeng, om er toch gewoon voor te gaan ook al weet je niets.

 

Mannelijke en vrouwelijke energie

Hoe meer we in ons zelf neutraal kunnen blijven en het nulpunt, ofwel het 'zijn' kunnen "zijn". Hoe dichterbij we komen tot de liefde, de liefde van de schepping, de bron.

De DJ die in vol genot zijn plaatje draait, die kijkt lachend op ons toe. Als je namelijk je werk energetisch goed gedaan hebt dit jaar zul je als vrouw je nu vrij en gelukkig voelen en zo'n beetje de compleetheid in jezelf ervaren. De mannelijke energie, als die zijn werk goed heeft gedaan dan staat hij open voor het vrouwelijke in zichzelf en zijn Divine Feminine, ofwel zijn uitverkoren vrouw. 

Bij mannen uit de vrouwelijke energie zich in het creatieve, het helpende, het verzorgende deel in hem wat er voor de vrouw wil zijn. Hij zal haar willen dragen, maar realiseert zich ook des te meer dat hij het emotioneel nog niet kan. Dat is prima en dat hoeft ook niet, de vrouwelijke energie zal namelijk met trots de mannelijke energie dragen en helpen om emotioneel te helen op de punten waar hij nog moeite mee heeft.

Steeds meer mannen en vrouwen gaan het proces samen aan vanuit deze neutraliteit. Er zijn geen verwachtingen, er is vriendschap. Zijn vertrouwen kan alleen terug komen door haar puur te ervaren. De lessen die zij heeft geleerd kan ze puur via haar hart met hem delen, daar krijgt hij het vertrouwen van. Zolang zij ruimte geeft voor zijn proces en zijn vrijheid, zijn ze beide vrij. Ieder maakt zijn en haar keuzes wanneer men eraan toe is. Vertrouw het proces.

 

De vrouwelijke zijde krijgt nog wat triggers, juist door het samen komen zal er nog ego gerelateerde angst omhoog komen. Zij heeft nu de tools om er in zichzelf mee te werken, heeft hem niet nodig. Dus zij kan zich terug trekken om haar eigen stukken te doorlopen wanneer dat gebeurd, hij zal het hetzelfde doen als het even te veel wordt. Aan haar dan ook rustig hem zijn werk te laten doen.

Er kan overeenstemming worden bereikt door samen in gesprek te gaan, communicatie is een zeer belangrijk ijkpunt in dit proces en ook zij mag aangeven wat zij prettig vindt, misschien waar het mis is gegaan eerder zodat hij daarvan kan leren. En anderszijds vanuit hem is deze communicatie ook belangrijk, vanuit dat kan zeer voorzichtig te werk worden gegaan.

De wonden van de man zijn nog diep, hij begint waar zij twee jaar geleden begon. Namelijk aan het emotionele deel in zichzelf erkennen, ofwel zijn vrouwelijke deel aanvaarden voor wie hij is. Hij mag leren dat emoties krachten zijn en ook hoe er mee om te gaan, de vrouw, veelal de healer in deze partners dient de man te helpen door haar heel-technieken. Eigenlijk zijn hierin weinig uitzonderingen.

 

In veel gevallen komen de zielen deze drie maanden langzaam samen vanuit deze neutraliteit. En met samen komen bedoel ik fysiek in overeenstemming. Dit zijn de zielemaatjes en tweelingzielen die de bronliefde delen en elkaar in 2014/2015 hebben ontmoet, veel daarvan zijn vanaf 2016 al diep in processen.

Er zijn ook stellen waarbij alleen een ziel samensmelting plaatsvindt, dus puur alleen in 5e dimensie. Dit zijn de stellen die elkaar na 2016 hebben ontmoet en wederom hun heelwerk en lessen goed oppakken.

 

Laat even voor iedereen helder zijn dat het er niet meer toe doet of iemand een tweelingziel is of een soulmate. Alles komt puur aan op die ultieme ware liefde en dat kan in beide niveaus net zo diep of zelfs nog dieper worden ervaren.

En nogmaals de boodschap, wie niet zijn weg vindt in de diepere healingen in ALLE dimensies en zijn of haar karmische lessen NIET oppakt, deze worden gescheiden. Ook gebeurd dat nu al een beetje en dat is tevens een reden waarom men elkaar regelmatig niet meer voelt. De intensiteit wordt soms mede omlaag geschroefd zodat de vrouwelijke zijde niet geblokkeert wordt door een crisis in de mannelijke zijde. Maak je daar dus niet druk om, het gebeurd allemaal als bescherming zodat we verder kunnen met onze eigen lessen. De verbinding komt altijd terug, er veranderd gewoon heel erg veel in beide kanten. Zeker op dit moment.

 

Laatste maanden aanpoten

Naast keuzes is het belangrijk om tevens de keuze tot heling te maken en dan praat ik over een zeer grote groep zielen die er klaar voor is om zichzelf dieper onder ogen te komen. Als je weet voor heling te moeten gaan, pak dit dan op. Vraag het universum maar om de weg te wijzen en laat het gebeuren. Als je eenmaal in dit proces van transformatie zit, is er geen houden meer aan dus pak je stukken op. Zeker als je niet wilt wachten, het is allemaal je eigen verantwoording.

Samenkomst van man en vrouw is een nieuw begin en een nieuwe kans om nu goed te doen wat eerder niet lukte, belangrijk is zeker om de relatie ook niet meteen aan te willen gaan. Voor beide partijen een wijze les om eerst heling op te pakken. De vrouw kan zelf haar stukken doen, maar de man assisteren in zijn proces is net zo cruciaal, zeker als je niet weer dezelfde fout wil maken. Je kunt pas opnieuw de relatie in op moment dat de man zichzelf completer voelt, een beetje goed opgeleid healer kan dit al voor hem doen. Deze worden voorbereid of zijn er zelfs al klaar voor. Al dit, zet voort in deze maanden.

Een nieuwe vertrouwensband, meer diepte in de relatie en in een zeer mooie hernieuwde energie zal alles gaan plaatsvinden.

 

Voorwaarden voor de relatie is zuiverheid. Een zuivere vrouw kan pas verder met de man als hij vrij is van entiteiten als zij weet dat hij die bij zich draagt (en deze versie komt zeer veel voorbij tegenwoordig!). Maar ook pas als hij gevrijwaard is van angst voor herhaling en deze pijnstukken die onderling zijn aangeraakt ook bij hem heel zijn. En ook hij mag zijn karma ten aanzien van haar inzien zodat hij leert van zijn eerder gemaakte "fouten". Ook hij mag zijn lessen zien. En dat is wat zij al heeft gedaan, daarom is voor hem het pad geplaveid en dat maakt de relatie vele malen makkelijker dan voorheen.

Als zij liefdevol met hem omgaat en hem emotioneel draagt en op zich neemt zal er een zeer goede samenwerking plaatsvinden van twee kanten af. Als hij zijn gevoel hierin volgt, mag hij blind springen en er voor gaan.

 

Naar eind dit jaar werken we in een rollercoaster. Reken op testen, zelfs in deze relaties. Bij het ultieme nulpunt blijven zonder (over)-emotioneel te reageren is de sleutel tot succes.

Werk aan de missies, is ook een sleutel. Help zoveel mogelijk andere mensen en wees bereid dieper voor jezelf te gaan, geen ego facade's meer maar gewoon puur vanuit wie jij bent. Dan komt alles helemaal goed, voor degene die hieraan toe zijn.

 

Ik heb er ontzettend veel zin in en eind van dit jaar, wordt voor een aantal zielen al een enorme vuurwerk klapper. Zeer positief, veel groei en succes. Heb vertrouwen in het plan en de energie doet verder het werk. Blijf in de flow!

 

Maak die beslissingen maar gewoon, hak die knoop door. Het is nu of nooit, want nu gebeurd het gewoon al!

Knallend 2018 uit!

 

Een hele mooie en liefdevolle tijd toegewenst lieve lotgenoten. Laat de DJ maar draaien en ons vermengen en mixen tot een nieuw geheel in frequentie.

God is a DJ and its Party Time , are you ready?

 

 

Hawacipi Wakyaja