Ware zielsliefde; Soulmates & Tweelingzielen 2; De wachtkamer

Als vervolg op het eerdere blog deze maand die je hier kunt terug vinden , wat nou als je wel "heel"bent? of bijna?  Wat gebeurd er dan met je?

De zon gaat onder, de dag is ten einde, het is een einde en een nieuw begin tegelijk. Maar je ken je die gangen tussen een gesloten deur en een deur die nog open moet gaan?  die ken je vast wel, die zijn donker, maken je onzeker, soms zelfs verdrietig en depressief. Heel zijn betekend niet dat je altijd vrij bent van bepaalde emoties, wel dat je ze om hele andere redenen hebt, minder makkelijk van je stuk bent en meer vertrouwen in jezelf en het algehele plan hebt. Echter is stilzitten geen optie.

 

Ken je die film The Terminal? Hij wacht om de stad New York in te kunnen gaan, voor alleen een handtekening, zit bijna een jaar vast. Gaat van alles doen om zichzelf op het vliegveld bezig te houden. Het uiteindelijke moment duurt maar enkele minuten, maar hij heeft er al die tijd op gewacht.

Wachten, wachten, uiteindelijk wachten we allemaal tot we er klaar voor zijn om iemand opnieuw te mogen omarmen, opnieuw te mogen beginnen. Bij mij werd afgelopen tijd een moment dan eindelijk waarheid, terwijl ik al dik anderhalf jaar wist dat het moest komen. Alle verwachtingen over dat moment waren allang in de kiem gesmoord, dat hele lang verwachtte moment, was slechts het begin van iets waar ik nog veel meer geduld  voor moet hebben. Ik heb inmiddels gemerkt wat dit proces met mensen doet. Ik dacht eerder dit 'wel even te doen', dit gesprek was alles bepalend. Nu blijkt pas wat er na dit nog allemaal nodig is om verder te kunnen. Maak jezelf dus niets wijs, alle ilussies rondom bepaalde bedoelingen van taken die we tegenover anderen hebben. Alles gaat in kleine stapjes, aanvaard dat alles wat nodig is gebeurd, maar als jij voelt dat er iets nodig is twijfel dan ook niet die actie te ondernemen. Dat lange wachten kent zijn waarde, dat lange wachten is een proces....

 

In dit wachten komen we ons zelf nogmaals tegen, we komen er achter dat er nog meer diepte is en er nog meer proces op ons wacht. Onze diepere ziellagen vragen nu de aandacht, de hel door onze diepste pijn. Dus er is geen wachten bij, we zullen moeten werken aan onszelf. Waar gaat dit nog om?

 

- Diepere ziellagen berustende in karmische patronen (ja alweer)

- Ego lagen/ spiritueel ego - nog meer reflectie

- Loslaten van nog meer oude bagage/onszelf

 

 

Wachten is geen optie

En omdat wachten geen optie is, kunnen we beter onze tijd goed vullen. Als alles richting de ander is gedaan wat we konden zullen we ons erbij neer moeten leggen dat het niet anders is. Ik heb bijvoorbeeld energetisch nog wat delen terug moeten halen/keren, delen die geschept waren door eigen gecreerd negatief karma. Dat karma kan je pas werkelijk bij als je inziet wat je zelf hebt gedaan, waarom je iemand hebt weggejaagd. Mijn verhaal kun je lezen in voorgaande blog hierin doe ik tipje van de sluier hoe ik mijn lieve zielemaatje heb weggejaagd, dit verhaal is geheel persoonlijk dus zonder verdere uitleg of theorie. Ik heb tegenover meerdere mensen dingen gedaan die ik niet zag die ik had moeten herstellen, ik zit nu in een herstelperiode met enkele mensen en hoop binnenkort ook met mijn zielemaatje mijn fouten te herstellen. Dit keer goed zonder weer in die karmische cirkel te vallen.

 

Je begrijpt al, ik stap een verdieping in. Want er zijn dingen in mijn gedrag die leiden tot die karmische cirkel, het begint al bij bepaalde gedachten. Ik mag dat eerst geheel doorzien, voor ik hem uberhaupt ontvangen mag omdat de kans anders te groot is dat ik weer in herhaling verval. Daarom gebruik ik diverse healingen, die healingen zorgen ervoor dat de energie zodanig in mij in feite omkeerd zodat het onmogelijk zal worden die gedachten nog te hebben die tot dat patroon leiden. Het is heel zwaar, ik ben vaak enkele dagen vrij moe na dit soort intense veranderingen in mijn systeem. Het resultaat is echter nu dat ik mijn zinnen verzet, nu ik in energie alles op de rails heb kan ik mij gaan richten op mezelf.

 

Diepe ziellagen en ego

Denk nooit dat je klaar bent, dat is al een ego gedachten op zichzelf. Spiritueel gezien ben je niets, weet je niets. Het spirituele ego maakt ons groots voelen in onze vermogens tot voelen en zien van dingen in andere mensen waardoor we ons een superieur medium of healer vinden, grootste valkuil. Maar als je die vervolgens hebt gehad, dan ga je denken dat jij alles zelf kunt maken zoals jij wilt, wederom een valkuil want dat kan je niet. Als je dat hebt gehad komt de volgende laag vuilnis boven, dat je algeheel verlicht bent, want dat ben je niet. Denken dat je niets meer hoeft te helen, vergeet het maar, helen moet juist en des te dieper. Je hebt er net de eerste laag op zitten namelijk, het loslaten van alle aangeleerde patronen en het weten wie je vooral niet bent. Je hebt de 3d shit losgelaten en een deel vorige levens, maar nog niet wat er nog meer voor bullshit in jezelf verankerd zit, bullshit die je niet eens opmerkt omdat ze verweven is met je gedachtenpatronen, patronen die niet veranderd zijn in jou proces met je tweelingziel of zielemaatje. Dingen die zo verfijnd zijn dat je er gewoonlijk oogkleppen voor op hebt, heling die aandacht vraagt, elke seconde van de dag als je goed wilt doen. Het vergt discipline, maar voor ware liefde willen we onszelf wel binnenste buiten keren toch?  

 

In mijn facebook groep Lichtwerkers en Tweelingzielen Healing deel ik audio meditaties die kunnen helpen met het uitdiepen van energie. Ik gebruik ze bij elke laag waar ik kom weer even opnieuw als ik merk bepaalde energetische steun nodig te hebben. Ook heb ik sinds deze week E-learning in de groep met vragen waarin ik iedereen uitdaag om dieper tot zichzelf te gaan en spiritueel te ontwikkelen. Hiermee kan je punten verdienen en daarmee weer kortingen voor bepaalde consulten in de praktijk. 

 

De meditaties helpen dus op de laag energie waar je je op dat moment bevindt, ik gebruik het slechts als steun. Voor optimale heling blijf ik het medicijnwiel en zielsreizen aanbevelen omdat deze methoden de diepere lagen pakken en meteen helderheid geven en ook nog eens direct die energie neutraliseren bij het correcte inzicht. Heel effectief en snel dus. Ik gebruik dit ook nog steeds op mezelf als ik nog dingen heb op te lossen.

 

Ego loslaten en verbinding aangaan

Zodra we dus deze diepere verbinding met onszelf aangaan zullen we ook steeds meer ons ego moeten laten varen, ook ons spirituele ego is maar een versluiering van het diepere. We mogen steeds dieper gaan om tot onszelf te keren. 

We mogen leren opnieuw te verbinden met niet alleen onszelf maar ook de wereld om ons heen. Hoe kunnen we weten wat moeder aarde nodig heeft als we haar niet kunnen horen?  Dan kan je wel een eigen plan trekken maar dan loopt duidelijk je ego weer met je weg. Luisteren, dat is wat iedereen, ja echt iedereen inclusief ik mag leren. Maar luisteren kunnen we niet als we alleen maar bezig zijn met ons eigen hachje te redden of weg te rennen van ons diepere zelf. Gaia wil dat we luisteren, daarvoor hebben we niet alleen verbinding met de aarde aangaan en leren luisteren naar wat de natuur nodig heeft maar ook met onze spirits om ons heen, onze gidsen en krachtdieren. Deze kennen ons door en door en door vele levens maar weten ook wat onze missie is en waarom we hier werkelijk zijn. Zij zijn de spil waarop wij mogen/moeten draaien. Waarom is iedereen zo met zichzelf bezig? Waarom gaan jullie niet eens luisteren zonder zelf al die herrie te maken?

 

Je spirituele ontwikkeling is een must, zo ook om te aarden en eenheid te worden met de spirits. Niemand luistert, niemand.... en wie wel luistert is in de minderheid.

Ik ga straks bijna twee weken weg, naar Frankrijk. Niet om lekker bij een zwembad een boekje te lezen. 

Natuurlijk rust ik uit, maar ik rust uit in het vinden van mijn eigen innerlijke rust. Mijn behoefte om te verbinden groeit, daarvoor moet ik mezelf volledig aan de kant gooien. In het vorige blog vertel ik dat ik versneld mijn ego aan de kant wil zetten. Ik wil namelijk dienen, ik ben hier om te dienen en niet voor iets anders.

Mijn verbinding met de gidsenwereld is prima in orde, nu is het tijd om naar moeder aarde te gaan luisteren. In het donker van de nacht zal ik mij gaan verbinden met bomen en aarde ik zal mij insluiten in een cirkel der natuur om de spirits te ontvangen, dat doe ik in de natuur in Zuid- Frankrijk. Nederland kent nauwelijks stilte en mijn innerlijke onrust groeit, de drang naar rituelen in de nacht groeit. Als ik wil ontvangen zal ook ik mijn zenders open moeten gooien. 

Velen zijn nog niet in staat om zich zodanig open te stellen. Je hart werkelijke open stellen voor wat speelt, kwetsbaar zijn, niet alleen naar mensen maar ook naar wat er op aarde speelt. Als wij haar niet horen, kunnen we haar niet helpen. En als wij alleen maar onszelf blijven denken zonder aan het doel waarom we hier zijn, zullen we ook die wensen opzij moeten zetten.

Ik mis een maatje om me heen, maar dat kan alleen in een ziel tot ziel verbinding. Maar die kan er nooit zijn als ik mij ook niet in staat stel met de ziel van de aarde te verbinden. Hoe kan ik hem horen, als ik de aarde niet eens kan horen? Die grote bol waar wij allemaal op lopen heeft een luidere stem dan een enkele man.

 

The Terminal - De wachtkamer

Op het punt waarop wij nu staan, allemaal. Allemaal aangeraakt door ware zielsliefde en het diepe proces, allemaal "in de wachtkamer" tot nu eindelijk eens die deur open gaat. Het enige antwoord is de nieuwe verbinding aangaan, met jezelf, met de aarde en alle zielsverwanten en lichtwerkers om je heen, maar ook je familie.

Ik heb enkele familieleden die ook in een proces zitten van 'het werk niet meer willen doen wat ze doen', zelfontdekking en een blokkade naar verandering. De eerste, mijn moeder is nu een proces met het wiel bij mij begonnen en mijn broer is op zoek naar de mogelijkheden en wordt ook langzaam aangeraakt door het spirituele. Je kunt zo stellen dat er wel degelijk goede veranderingen gaande zijn, er al missies lopen van processen bij mensen die nu net licht aan het ontwaken zijn. Dit betekend een grote getalen die hulp nodig gaat hebben van healers die al die paden al belopen hebben. Ik raad mensen aan die deze vaardigheden hebben om er maar eens wat mee te gaan doen, het vertrouwen in jezelf groeit wel als je maar gewoon begint.

Je kunt niet gaan zitten wachten, deze wachtkamer duurt namelijk zo lang als nodig. Wat moet jij nog oplossen? waar liggen jou lessen? Pak het op en ga er mee aan de slag. Het gaan werken met deze dingen is namelijk de enige manier om dieper te komen en daarnaast pak die helingen voor jezelf ook op om verder te gaan.

Pas als je alles doorziet en zelfs ook weer hebt losgelaten komt het bij je terug, eerder niet. 

Natuurlijk ontvang je die liefde van je leven, maar er nu niet zo mee bezig zijn is het beste. Let eens op jezelf in plaats van de ander. Liefde verwacht geen aandacht, liefde wil alleen openheid, eerlijkheid van jezelf naar jezelf zien. Geen dubbele boodschappen uitzenden, niet energetisch iets anders doen dan je zegt en andersom. Soms heeft de wederhelft liefde nodig op een afstand, soms totale vrijheid. Laat het gaan...

 

Door te wachten stellen we alles uit, we kunnen beter discipline hebben in wat we doen en onszelf goed voorbereiden.

Ik bereid me voor door los te laten, volledig in de aarde en spiritwereld op te gaan. Daar heb ik alleen mezelf voor nodig en een dosis moed om mijn hart volledig open te stellen voor moeder aarde, ik zelf doe er totaal niet toe. Het enige dat er toe doet is dat ik me fit en gezond voel en fysiek in goede conditie ben. Dan kan ik meer van mezelf geven aan de dienstbaarheid, mijn innerlijke kracht volledig naar buiten uitstralen. Het ego, zo ook de spirituele die nog steeds van alles wil, ja dat doet best pijn. Maar voor de liefde, met wie en wat ook maakt het allemaal niet uit. Wij menselijke stofjes kunnen samen een groot geheel van liefde zijn, als we onszelf maar toelaten onszelf zo diep te confronteren. Volledig eenheid te worden met al wat is, erin op te gaan. Pas als we dat kunnen, ja dan pas...

 

Dan pas keert ons maatje terug, onze ware liefde waarvoor we al die tijd zo hard hebben gewerkt. Onverwachts is het toch wel, bereid je slechts voor op wat je dient te kunnen.

Ware zielsliefde gaat nooit verloren, het kent geen tijd en geen afstand. Maar fysiek kan het pas bij ons zijn als we ten omwille van de ander onszelf niet meer zo belangrijk vinden, maar ons dienstbaar opstellen ook naar de ander. Want wij zijn niet belangrijk, onze verbinding met de aarde en spirits is veel belangrijker. Wij hebben de keuze gemaakt om hier nu te zijn om die verbinding te herstellen en dit ook aan andere te leren. Maar we kunnen het een ander nooit leren als wij zelf niet bereid zijn alles op te geven wat we eigenlijk zouden willen, we hebben namelijk niets te willen, Alles wordt voor ons bepaald.

Daarom kun je alles maar beter loslaten en de focus verleggen naar wat er echt toe doet; liefde brengen naar moeder aarde, zodat wij haar kunnen herstellen na de crisis die komt. We moeten klaar zijn en er is nog zoveel te doen.

 

Omarm wat je voelt en weet, vertrouw. Gaia zal je dragen, je zal met eigen ogen zien,

Zonder partner kunnen wij dit nooit dragen, alleen zou het veel te zwaar zijn.... Daarom is ware liefde hoe dan ook een feit voor velen. Het werk wat er tegenover staat is echter het belangrijkste, ware liefde is slechts het cadeautje voor de verbinding die je bereid bent te maken met de spirits en Gaia.

 

 

www.inlichtenkracht.nl