Ware zielsliefde; Tweelingzielen en Zielsverwanten met impact

Doorgewintert in het ervaren van twee vormen van ware zielsliefde in energie ben ik. Ik twijfelde nog even om er opnieuw over te schrijven, maar eigenlijk mag ik het nu wel van de hand doen. Alles wat ik eerder schreef over het belang van de diepe zielheling is allemaal waar, echter nu wil ik even terug naar de basis van dit alles gaan. Dat alles draait om wie jij bent en niet om wie de ander is. Ware liefde is geen sprookje, ware liefde is de trigger tot ware liefde in jezelf vinden, niets meer en niets minder. De rest eromheen is slechts bedoeld om iets te leren over 'leven' , namelijk hoe het leven werkelijk werkt in spirituele zin. Deze ervaringen maken mannen en vrouwen wijzer dan ze ooit waren en deze wijsheid en dit nieuwe bewustzijn heeft een doel, namelijk bewust worden van alles om ons heen, de aarde die ons draagt. Als wij onze eigen ziel en die van andere kunnen zien en kunnen helpen uitzuiveren, kunnen we ook de ziel van de aarde zien en voelen zodat wij de aarde kunnen uitzuiveren. Wij allen zijn Earthkeepers, onze ziel draagt de aarde zodat de aarde ons kan dragen. In pure liefde en wijsheid. En vanuit daar zijn we weer in staat om ons te verbinden in ware liefde, dan zonder obstakels.

 

Zelfrespect en zelfliefde

Wie; Zich laat inpalmen en manipuleren door anderen, die zich laat misleiden door duisternis, die over zijn/haar grenzen laat lopen. Die geen respect voor de aarde toont, die geen empathie heeft voor andere mensen, die geen gevoel heeft voor puurheid, liefde, rauwheid, eerlijkheid, die met geld en macht bezig is, die bezig is met alleen maar technologie zonder dat het dienend is voor andere mensen of de aarde, die alleen maar voor zichzelf leeft en niet dienend is, die zich laat drogeren door drank en drugs, die zich laat inpakken door praatjes van andere mensen en daarin meegaat zonder zelf na te denken, die de wereld laat leiden door 'wat men heeft geleerd', die blijft hangen in oude patronen van zijn/haar eigen gedrag zonder ze te doorzien, die geen oog heeft voor kwetsbaarheid en breekbaarheid, net zo min als voor goddelijkheid en eenvoud.

 

Die hebben geen zelfrespect en al helemaal geen zelfliefde. Om ware liefde te ontvangen zullen we eerst onszelf moeten onderdompelen in een pijnlijk proces. Om tot onze eigen spirituele vermogens te komen, dienen we tot onszelf te komen. De wereld buiten ons zelf is een weerspiegeling van de wereld in ons innerlijk. Zolang we alles wat buiten ons ligt proberen te veranderen, tevergeefs, veranderd er binnenin niks. Tevens, als wij binnenin veranderen, reflecteren op ons eigen gedrag en met wie wij ons ingeven in ons dagelijks leven dat is het enige wat de wereld om ons heen kan veranderen. Het zijn harde lessen, de hele buitenwereld zowel binnenshuis als buitenshuis is een spiegel. Hoe vaak stel jij jezelf de vraag waarom iets gebeurd? wat was jou aandeel in het verhaal?  Waar twee slachtoffers zijn, hebben er twee schuld en het maakt niet uit wie meer of minder, allebei ben je betrokken in het verhaal. 

Wie laat jij over je grenzen heen lopen? Juist de mensen die dichtbij ons staan, waarvan we dus meer tolereren, zullen we in ons goede doen eerder over onze grenzen laten lopen.

In mijn proces tot nu toe, zowel bij zielsverwant in diepe liefde als mijn tweelingziel. Kom ik tot de conclusie dat ook ik schuldig was aan het over mijn grenzen laten gaan, want; 'je houdt van iemand', dus sta je dat slechte gedrag van de ander maar toe?  En ja, dat dus en dat gebeurd dan. Hoeveel je ook van iemand houdt; je laat iemand je toch geen pijn doen omdat je van iemand houdt?  Nee natuurlijk niet, daarom moet je duidelijk zijn in de communicatie naar elkaar. Als je dat niet kunt, wacht dan tot een ander moment tot je het wel kunt, belangrijk is wel dat je onbehoorlijk gedrag aan de kaak stelt. Maar doe het niet als de ander het al is vergeten. Schuldgevoel mag best ontwikkelt worden, het gaat hier om bewustzijn en zelfreflectie. En de ander kun je alleen maar bewust maken met confrontatie, niet in een berichtje per telefoon. Nee, dat doe je altijd face to face. 

Dus nogmaals; hoe vaak wordt er over jou grenzen gegaan? Je zult schrikken van hoe vaak je vanuit liefde en zachtheid dingen toestaat die  je eigenlijk niet wilt. Blijf helder in wat jij wilt. Dat is het enige wat telt als je respect voor jezelf hebt. Als je echt om jezelf geeft dan neem je zelf de regie in handen en los je vanuit je eigen kracht de dingen op.

 

Weerspiegeling en reflectie

Iedereen die je op je pad tegen komt is een weerspiegeling van wie jij op dat moment bent. Als dingen van mensen je irriteren moet je je toch echt zelf afvragen waarom je dat voelt. Jou gevoel is getriggerd door iets in de ander wat je zelf bij je draagt alleen zie je dat misschien zelf niet zo op dat moment. Stel je zelf de vraag waarom je zo reageert? misschien valt het antwoord binnen of krijg je een helder inzicht dat je verder helpt.

De tweelingziel of de dichtsbijzijnde zielenpartner waar je een hele sterke band mee voelt is de uitvergrote versie van weerspiegeling, zij dragen alles mee wat jij nodig hebt om van te leren. In hun gedrag, hun woorden, misschien ook qua uiterlijk. De uiterlijke zaken doen er niet zo toe, tenzij je je dat enorm aantrekt. Innerlijk zal er een enorme aantrekkingskracht zijn en beide kunnen niet stoppen met aan elkaar te denken, of er nu contact is of niet. Dit betekend dat de zaken samen sowieso nog niet zijn afgerond. ( in de praktijk altijd waar) 

Zolang je aan elkaar denkt; wat heb je daar voor gevoelens bij? positief of negatief? en waarom negatief als dat het antwoord is?

 

De ander laat jou zien, waar jij nog tekortschiet. Dat doe je niet expres, dat is gewoon zo. Beide dienen jullie de stukken die de ander opvult compleet te maken in jezelf, je zult zien dat als je daar werk van maakt dat het leven veel dragelijker wordt en je goed los van de ander komt te staan. Op eigen benen. Meer hierover in dit blog   Als je vrijheid wilt en los van de ander, dien je je eigen ziel compleet te maken, dan heb je de ander niet meer nodig als opvulling en kun je zelf door met het leven, vrij en los.

Echter heb je juist het verlangen naar de ander, stop met dromen en ga verder met het leven. Ook al weet je dat je voorbestemd voor elkaar bent, niemand is "verder"  je bent beide net zo ver in de ontwikkeling. Allicht heb je zelf nog wat ontwikkeling nodig? Ook het verlangen is omdat je het gewend bent "afhankelijk" van de ander te zijn. Echter alle stukken die worden opgevuld en dat verlangen vervullen, horen bij jou zelf. Dus weer is het antwoord, deze stukken dien je op te halen zodat je zelf compleet wordt.

Natuurlijk mag je naar de ander verlangen, dan nog. Alleen je hebt de ander niet meer nodig om je gelukkig te voelen en dat is waar het om gaat. Die '' zelf vervulling' is waarom we die tweelingziel of zielsverwant tegen komen, deze laat ons alleen maar zien waar we nog zelf niet compleet zijn. Die reflectie van jou zit volledig in de ander. Liefde is de enige remedie waar wij mensen naar luisteren, voor liefde zijn wij namelijk bereid te veranderen. Correctie; Ware liefde is de enige kracht die mensen de wil geven om te veranderen, vanuit vrije wil. Eerst voor de ander, later zien we dat het allemaal om ons zelf gaat. Dat we de ander alleen maar tegen zijn gekomen om onszelf 'heel' te mogen maken.

Met de ene persoon heb je misschien een missie, de ander verlaat daarna misschien voorgoed je leven. Maar de reis eindigt wanneer de zielscontracten met de persoon in kwestie zijn 'opgeruimd'. Of misschien begint de reis dan wel nog maar net, het is maar net wat het plan voor jou is. Dat is bij ieder stel verschillend.

 

 

Karmische patronen

Een groot struikelblok, zowel bij mij als velen die bij mij in de praktijk komen en hiervoor als prima voorbeeld dienen zijn karmische patronen. Deze zijn vaak zodanig in ons systeem gebakken dat we zelf niet eens meer zien dat we ze hebben, zolang we onze ogen niet openen voor "herbeleving" van onze karmische patronen, komen we er ook niet uit. Vaak blijkt, met hulp van het medicijnwiel dat we in meerdere levens al een eenzelfde patroon aan het herbeleven zijn. Veel verhalen zijn karmische zielscontracten en blijken vele zielen die we nu om ons heen hebben ons ook al een tijdje te vergezellen. Anderen heel kort, anderen zijn vaak onze partner ook al geweest. Dit soort 'zielsafspraken' liggen vast, meestal ook met een zeer goede reden.

 

Vanuit deze zielsafspraken die er voor ons zijn gemaakt liggen onze lessen en dat is de reden dat er karmische patronen zijn. Een patroon is een les die doorzien dient te worden. De hel van de meeste mensen nu op aarde ligt in deze afspraken. Een partner of ex die je onderdrukt of manipuleert, een vriend die je oplicht met een duister zaakje, of het krijgen van enkele miskramen, het getergd worden door steeds dezelfde persoon. Om maar een paar scenario's te noemen.

Ook kan het scheppen van een eigen realiteit en verhaal een karmisch patroon zijn, iets waarin je blijft hangen en verstikt in raakt omdat het op je gevoel inspeelt. Het is altijd iets wat jou diep in de kern raakt, vaak niet ziet door je eigen tunnelvisie, van daaruit ontstaat jou eigen karmische verhaal. De simpelheid die hierin ligt is dat zolang jij je eigen herhaling van de geschiedenis blijft lopen er ook niets veranderd. Jij doet hetzelfde dus krijgt steeds weer hetzelfde antwoord. Tot je bereid bent in te zien en te luisteren naar de ware les die ergens voor jou in ligt.

Dat kan je misschien nadat je het weet nog 10x fout doen, maar elke keer dat je het fout doet zal je meer herkennen. Waar begint jou patroon? waar gaat het in jou leven mis?  Maak de balans eens op voor me als je wilt.

 

Bij mij waren ook veel patronen. Eentje ervan is altijd dat ik misleid werd en er op mijn gevoel werd ingespeelt van eenzaamheid. Het verlangen naar de ware liefde en een man eiste bij mij ook zijn tol. Er werd zo op mijn gevoel ingespeeld dat ik steeds hetzelfde verhaaltje bleef herhalen en dus teleur werd gesteld. Door die verwachtingen die ik vanuit mijn eigen verhaal creerde werd ik heel claimerig en kon ik niet loslaten en jahoor, weer die teleurstelling. En dan loopt iemand weer bij je weg omdat je zelf verkeerd ziet op dat moment, de misleiding van duisternis is ook een heel groot probleem. Duisternis kan zo op een mens inspelen dat men denkt met licht te maken te hebben en daar ging ik de fout in. Nu ik dit inzie en begrijp dat dit vals licht is, zie ik opeens hoeveel mensen er nog in soortgelijke kringen verkeren. Vals licht is duisternis dat zich voordoet als lichtwezen... het is bijna te triest voor woorden.

 

Duisternis

Duisternis, precies te triest voor woorden. Duisternis zijn onze schaduwen en onbewuste delen, maar vergeet niet hoe vatbaar hoog sensitieve mensen zijn. Lucifer is een gevallen engel, natuurlijk heeft hij ook goeds in zich. En dat is nu net het probleem.

Duisternis in vorm van demonen en negatieve entiteiten kunnen ons in een flow duwen waarin we zelf geloven dat alles goed is, maar het in werkelijkheid niet is. En dan kunnen we nog zo bewust zijn, als we niet weten wie onze ware lichtgidsen zijn , omdat ook die gefaked worden. Kunnen we in een prachtige flow van vals licht zo in de val trappen.

Als zij zien dat jij verlangt naar een man, brengen zij je een man, niet fysiek maar binnenin. Pas dus op!  Ze beloven gouden bergen maar maken niets waar, als je dit opmerkt weet je dat het duisternis is en je contact met jou gidsen er niet is of slecht. Even gewoon een puntje om op te letten. Je zult namelijk steeds in hetzelfde patroon, al dan niet karmisch, vervallen. Zet dan de stap eruit te gaan, ze ondermijnen spiritualiteit en dus jou groei en dat alles wat jij in zuiverheid wel bent. Als je zuiver wilt zijn, maak je hier dan uit los. Zolang er duisternis is, zal ware liefde ook geen werkelijkheid worden, omdat er geen zuiverheid is. Ware liefde is alleen ware liefde als het volledig zuiver is vanuit twee kanten, dus twee zuivere zielen, die geheeld zijn die kunnen zonder obstakels elkaar liefhebben.

 

Grenzen trekken

Zoals al eerder genoemd, dat is geen reden tot accepteren van slecht gedrag. Ik hoor en lees vaker over narcisten, is degene waarmee je te maken hebt niet gewoon bezeten door een demon?  Ga er maar vanuit.

Ik heb foto's gezien van mensen die het leven zuur maakte van tweelingzielen en zeer mooie lichtwerkers, die qua gedrag als narcist werden beschouwd. Ik herken op foto's entiteiten en demonen in mensen, zo ook als ze gewoon aan me voorbij lopen.....het is allemaal hetzelfde. Deze mensen worden als narcistisch gezien, je kunt ze onderscheiden in bewust duistere mensen en mensen die zich totaal niet bewust zijn van zichzelf, allemaal dragen ze het mee. Het is schrikwekkend en er lopen er veel van rond op de aarde op dit moment.

 

Deze mensen zijn er niet voor niks. Ze leren ons eigenlijk ons zelf kennen, dus pak die lessen maar aan. Als jij ware liefde wilt ervaren zul je eerst met deze mensen moeten afrekenen. Eigenlijk liever gezegd je les ervan leren. Dit zijn vaak karmische relaties in de tweelingzielprocessen of blijken een zielsverwant te zijn en ergens is die liefde er wel. Maar voor je vooruit kunt hiermee als lichtwerker/tweelingziel dien je wat dingen te leren. Sommigen hebben zowel met exen te maken als verwanten met deze trekken.

 

Je kunt boos op ze worden en de verbinding willen verbreken, maar in waarheid zul je merken dat je niet los van ze komt. Dat klopt, je komt er ook niet zomaar los van, pas als jij je lessen hebt geleerd. En dan; afhankelijk van het doel samen kan je verder.

Als het je ex is, je ex is onbewust en je weet dat dan kun je die persoon (als er geen kinderen zijn) gewoon laten gaan en verder met je leven gaan vanaf moment dat je los van deze persoon bent gekomen. Vaak, omdat ze narcistisch zijn zal je er nooit zomaar los van komen. Dit ontaard meestal in lang tergende rechtzaken over de voogdij of het huis, een scheiding zal nooit makkelijk zijn.

Het is een van onze lessen, om ondanks alles je niet in te laten palmen door de ander (regel 1) en dichtbij je eigen gevoel te blijven. Onthou dat diegene is bezeten, maar verlaat in liefde, in de wetenschap de persoon echt wel een hart ergens heeft, los. De ander kan jou niets doen als jij dichtbij jezelf blijft, zonder negatieve gevoelens het strijdtoneel kunt verlaten. Als jij liefde bent, maar wel duidelijk je grenzen stelt ten aanzien van jou eigen geluk, dan kan je eruit.

 

De groep bewust duisteren komen ook naar ons toe. Deze verlangen ook naar liefde en hebben moeite om daar te komen. Toch, grenzen stellen blijft ook daar het allerbelangrijkste. Wanneer toont diegene onbehoorlijk gedrag? Zeg het!  En o god wat heb ik hier veel fouten in gemaakt!

Als je liefde voor die persoon voelt omdat het een zielsverwant is dan is het je taak om het licht in de ander te ontwaken. Zij zijn hier ook omdat ze dat eigenlijk willen, daarom komen ze bij ons. Ze kunnen namelijk alleen maar bij ons lichtwerkers terecht, alleen een hele zuivere ziel kan helpen met het ontwaken en volledig uitzuiveren van de ander. Ik weet dat dit op grote schaal gaande is, alleen de meeste lichtwerkers hebben nog niet voldoende het duister doorzien. Dit is namelijk waar zij ons in helpen, hun taak jegens ons is om te laten zien wat het duister allemaal doet en hoe het ons lichtwerkers weer misleid. Zoals eerder genoemd vals licht, dringt door tot de meest subtiele gedachten die we hebben. Zolang we dit niet herkennen en niet doorzien blijft de oplossing ook weg.

Pas als wij het duister meester zijn, de regie zelf in handen nemen. Dan pas zijn we in staat om duidelijke grenzen te stellen, zowel op de man en dus persoonlijk naar andere mensen toe, als gewoonweg naar onze spirituele leiding. Wanneer is genoeg toch echt genoeg? geef het maar aan.

 

Uiteindelijk als de bewust duistere zich bewust is van waar hij/zij misleid wordt, zichzelf en zijn/haar eigen patronen doorziet en de wens tot ware liefde leven alles overheersend is. Ze voldoende zelfrespect en zelfliefde voelen om voor de betere kant te kiezen, zal heling naar een zuivere ziel de uitkomst zijn. Als lichtwerker dien je hierop voorbereid te zijn, dat betekend dat je helingen beheerst om de ander te helpen en van zijn/haar demonen te bevrijden. Als je weet dat dit je taak is, ontwikkel je want dat is de enige manier. Uitstel van jou ontwikkeling en zo ook van de andere kant is wederom een vertragende factor in dit verhaal. En erken je grenzen, ook in helingen die achter elkaar komen of vrienden die gezelligheid willen. Trek in alles de grens, doe niet meer dan je kunt en laat je zeker niet gek maken. 

Alles begint met erkenning van wanneer je iets niet meer tolereert.

 

Verloren zieldelen

'Hij loopt met de ziel onder zijn arm'  , Een gezegde wat wordt gebruikt als iemand zich totaal verloren voelt en de buitenwereld de persoon in kwestie niet goed of niet kan bereiken.

Zielsverlies, we hebben er allemaal mee te maken. 

 

Onze tweelingziel maar ook alle zielsverwanten waar we een diepe band mee voelen, ze dragen allemaal delen mee die wij missen. Dit zijn de kwesties die steeds getriggerd worden en herhaald. Aan een karmisch verhaal waarin bijvoorbeeld angst ligt om de ander te verliezen, ben je waarschijnlijk zelf een deel van je ziel al verloren. Je bent vaker met deze persoon in een situatie geweest waarin je de ander verloren bent, van daaruit ontstaat een gevoel van afhankelijkheid van de "aandacht" van de ander, niet van de liefde. Liefde is namelijk niet afhankelijk, aandacht wel, daar heb je een ander voor nodig.

 Jezelf verliezen, betekend letterlijk wat het is. Zolang jij die aandacht verlangt van de ander, zolang jij de ander nodig hebt en je niet compleet voelt mis je zieldelen. Kortom voor meer details wederom dit blog voor meer uitleg daarover. Je hebt het al door, alles draait om zelf vervulling, dus het compleet maken en vooral zuiver maken van jezelf.

 

Afhankelijkheid/verlangen

Zolang je gedrag relateerd in meer of mindere maten afhankelijk zijn van de ander ben jij niet compleet. Ook kan het verlangen worden weggedrukt zodat je het niet voelt. Veel mensen doen dat door zich op iets anders te storten wat ze vervulling geeft. Een hobby of een andere droom, ze gaan de confrontatie binnenin niet met zichzelf aan maar vluchten ervoor door zich bezig te houden met dingen buiten zichzelf. Ze beginnen een bedrijf, gaan meer werken of gaan verzamelen. Lichtwerkers die nog in veel verlies zitten gaan heel hard werken om andere mensen te helpen en komen er ook uiteindelijk achter dat ze een grens hebben of hun eigen grens zijn overgegaan. Als men verlies voelt schiet men meestal in een 'overdrive'. Het vluchten voor het voelen. Als ze zich niet van mensen afhankelijk maken, doen ze het wel in iets anders tastbaars buiten zichzelf.

Ter zijner tijd zal je er dan achter komen dat je jezelf voor de gek houdt en de pijn niet minder wordt, je kunt namelijk je hartroep niet wegdrukken, slechts tijdelijk. Maar het komt altijd terug.

Een verlangen naar iets, betekend vaak wel de weg te lopen. One way or another, je zult er altijd op terug moeten komen. 

De enige juiste weg is de weg naar binnen, ook al doet het pijn.

 

Zolang jij jezelf afhankelijk maakt van dingen buiten jezelf, of dat nu liefde is van een andere man of vrouw of een hobby of droom of wat dan ook, ben je niet heel. Dan is de kans groot dat je gewoon je lege gaten aan het vullen bent. Maak je ziel weer heel en je gaat als een gelukkig mens door het leven verder, geloof me.

Maar je zult naar binnen moeten, de stilte in jezelf binnen gaan, de pijn binnen stappen. Zielsreizen zijn een rijkelijk gevuld aan inzicht oplossing om je daarbij te helpen. Die pijn die daar zit, die drang naar afhankelijkheid, die drang naar dingen doen tot je gek wordt. Je kunt die rust vinden, maar niet door op die weg door te gaan. Kijk het aan, confronteer jezelf. Dit pad der liefde is niet voor niets voor jou gecreerd, doe er iets mee. Vluchten voor de waarheid kan je niet, de pijn blijft tot je het oplost. Zo simpel is de boodschap.

Dat verlangen naar de ander brengt je slechts op het innerlijk pad in jezelf, als je het aangaat.

 

 

Alom liefde in keuzes 

We verlangen naar ware liefde, dus naar heelheid. Heelheid bereiken we alleen door de heling aan te gaan, nog zuiverder te worden. Een relatie die gebaseerd is op ware liefde is een hels pad. De reden is simpel, zonder reflectie naar onszelf kunnen we de ander nooit die onvoorwaardelijke liefde bieden. Dit heeft te maken met de karmische patronen, aangeleerde gewoonten door de eeuwen heen. Mensen zijn blind gemaakt voor hun eigen licht, mensen die het licht niet zien die slapen in hun eigen wereld die gebaseerd is op leugens.

De enige waarheid ligt in ons eigen hart en ziel, maar dat kunnen we alleen zien als we de bereidheid tonen om ons eigen ware licht te zien. Zolang er nog delen blindheid in onszelf, naar onszelf zijn kunnen we nooit volledig zuiver leven en zolang wij niet zuiver leven zal geen ware liefde er zijn.

Ware liefde is louter licht, zuiverheid en eenheid. In onze eigen authenciteit kunnen we als eenheid fungeren, in liefde zjjn geen voorwaarden, geen eniteiten die iets slechts met ons voor hebben, geen demonen die ons pad misleiden naar onze eigen ondergang, geen flow vol leugens, geen praatjes die niet uit komen.

 

Natuurlijk is er altijd een vrije wil, maar echte vrije wil die gebaseerd is op ons hart, op wie wij werkelijk zijn is slechts gericht op liefde en waarheid. Zolang wij onszelf voor de gek houden met dat we bijvoorbeeld die liefde niet willen, zullen we nooit het pad der zuiverheid belopen en is vrije wil op ons ego gebaseerd. Want dat hebben we niet nodig toch? of wel? Iedereen verlangt naar liefde, dat is onze zuivere roeping.

 

Vrije wil vanuit onze ziel en ons licht, is de enige ware vrije wil. Elke keuze gebaseerd op leugens, leidt tot meer leugens. Elke keuze gebaseerd op licht en liefde, leidt tot meer licht en  liefde. Naast vrije wil moet er bereidheid tot heling zijn, zonder bereidheid tot ware heling en dus confrontatie en reflectie op onszelf is zuiverheid niets.

Weet dat ware liefde ontvangen een proces tot heling is, diep in ons hart. Wil je ware liefde ontvangen? Dan ben je bereid om heel te worden in je eigen licht en liefde.

Weet dat onvoorwaardelijke liefde alleen kan bestaan in een wereld, of om te beginnen in een partnerschap, waarin louter licht is en dus twee zuivere zielen die heel zijn in zichzelf, kan bestaan. Alles wat nog berust in keuzes die neigen naar duisternis, alles wat nog berust in voorwaarden naar de ander is geen ware liefde.

 

Bewustzijn en dus confrontatie en reflectie van onszelf, dat is wat tweelingzielen en zeer liefdevolle zielsverwanten ons brengen. En in de kern is bewust 'ZIJN" het uiteindelijke doel, In het ZIJN ervaren wij licht, rust en innerlijke stilte, harmonie en eenheid met de wereld om ons heen. Een rust die wij allemaal mogen ervaren, in heelheid. In heelheid is onvoorwaardelijke liefde het enige wederantwoord wat er is, verder is alles wat het is.

En daarom kunnen we ZIJN.

En het is heerlijk kan ik je vertellen...

 

Laat de ander vrij in zijn of haar keuzes, laat de ander de lessen leren die hij/zij dient te leren. Maak je los van alles wat belemmert, stel grenzen en herken patronen. Heel je ziel, heel jezelf, zuiver jezelf.

Deze wereld laten we niet langer leiden door duisternis, maar door louter ons eigen licht.

Ware liefde zal een vanzelfsprekendheid worden voor wie 'heel'  wil ZIJN.

 

Dankjewel lieve tweelingziel en zielemaatje, dat jullie mij mijn eigen leven hebben gegeven en mijn innerlijke rust.

Dankjewel Mooji voor je inspirerende woorden

Dankjewel stilte en dankjewel inzicht

 

Wees dankbaar en liefdevol, integer, authentiek en wijs...in alles wat je ziet en wat je meemaakt. Elke hel is een les, elke hemel is een zegen.

Laat elkaar los, 

trek een grens, en wees niet bang.

Je zult zien, je komt de ware liefde weer tegen.

 

Liefde, Licht & Kracht