Energieverslag; Collectief naar eenheid

Samenwerking, dat is de sleutel voor de komende tijd. Een eenheid vormen als een collectieve energie die allemaal voor een en hetzelfde doel staat. Vrijheid uit jullie huidige maatschappelijke structuren om te beginnen.

Innerlijke storten de structuren nu ook duidelijk helemaal in, mensen die nog volledig vast zaten aan wat men gewend was zullen merken dat ze er bijna uit worden gedwongen. De eigen schaduwen kunnen niet langer verborgen blijven anders wordt het een zooitje. Wat innerlijk tegenwerkt zal uiterlijk ook tegen werken.

Het is 1 augustus, per eind juli vond er een heftig loslaat proces voor velen en vannacht naar deze dag toe is er een kering naar een nieuwe energie aanwezig.

 

Maan versus Zon

Ik werk over het algemeen niet veel met maan en planeten energie omdat ik zelf van mening ben dat het slechts maar een klein onderdeel in het geheel is. Wie zich teveel laat beinvloeden door horoscopen en daaraan vastklampt doet er mijn inziens ook zeer goed aan dat eens los te laten. Maar er zijn factoren aan planeten en het sterkst aan de maan en de zon die nu in deze tijd wel degelijk aandacht vragen.

Het is al algemeen bekend en onderzocht dat als er zonnestormen plaatsvinden met enige heftigheid wat gemiddeld tussen de 5 en 8 jaar (gemiddeld 7 en heel heftig 14 jaar) heel groot en heftig is dat er ook vlammen richting de aarde schieten dat er altijd zeer heftige oorlogen en natuurrampen plaatsvinden. Ik heb ooit eens een onderzoek gelezen hierover wat niet eens zo heel spiritueel was, wel werd dit erin verklaard. Ik voelde dat het klopte.

Er vinden momenteel diverse zonnevlammen plaats niet qua kracht zeer ernstig maar er veranderen dingen in ons zonnestelsel die lijken toe te nemen en behoorlijk wat invloed op het aardoppervlak aan het uitoefenen zijn.

Daarnaast is het mij de laatste tijd opgevallen dat de maan uitzonderlijk dichterbij de aarde staat dan in mijn kindertijd, tot zover niets aan de hand maar de getijden zullen krachtiger worden, daarmee gepaard gaand de smeltende ijskappen. De gevolgen hiervan hoef ik echter niet uit te leggen en kan iedereen met goed verstand en logisch nadenken begrijpen. Dingen gaan sneller dan de wetenschappers kunnen inschatten, het is namelijk onvoorspelbaar wanneer de grote ellende werkelijk losbarst. Omdat het eigenlijk nu al bezig is en op steeds grotere schaal uit zal breiden, de aarde wordt nu echt wakker en zal alles doen om zichzelf te herstellen. 

 

Tijdens de nacht van 27 juli in de maansverduistering, nadat ik mijn eigen stukken had ingezien kwam er zeer belangrijke informatie tot mij. De energie voelde zeer zwaar en duister aan en kwam als een kille deken over me heen. Dit keer helaas geen warme deken, het is serieus. De langste donkere maan ooit was dit toch? Dat is helaas echt niet alleen maar dat moment maar staat symbool voor de tijd die nu op aards niveau begonnen is. Ze noemen het 'de langste nacht' , wat staat voor de duisternis die over ons zal vallen. Duisternis is in dit geval iets om zeer veel zorgen over uit te spreken, moeder aarde wil al die onbewuste mensen niet langer dragen. Alle mensen die de aarde kapot maken met industrie, vergif, oorlog en alles doen voor geld en macht, het moet maar eens afgelopen zijn en daarom zal zij meedogenloos optreden. Vulkaan uitbarstingen, overstromingen, aardbevingen, water en voedsel tekorten (door de grond die kapot is gemaakt) en de mens denkt nog steeds de natuur te kunnen controleren en handhaven? Bedrijven als Monsanto en Bayer, wie nog steeds niet inzien wat dit voor oplichters zijn en wat zij allemaal in handen in hebben aan bedrijven en boeren onder hun moeten eens verder gaan kijken dan hun neus lang is. Het is niet alleen zo zeer een strijd tussen burger en overheid, het is een strijd van de mens tegen de natuur. De mens mag zich meer met de natuur gaan verbinden en dus ook met zichzelf en de enige manier om dat te kunnen is dat alle mensen nu echt wakker dienen te worden, dus ook in hun eigen bewustzijn en natuur omdat anders verbinden met de natuur onmogelijk is.

En buiten dat, de menselijke straling van alle wifi overal. Maakt niet alleen ons aura dunner en vatbaarder voor entiteiten, wat onze eigen aura verdunt en vatbaar maakt dat maakt dat van de aarde ook, de ozonlaag wordt elk jaar dunner. En dat doen wij mensen allemaal zelf.... blijkbaar vindt men het leven het niet waard om goed voor de planeet te zorgen en internet en telefoon belangrijker?

Natuur brengt de connectie en verbinding die wij als mensen werkelijk mogen maken, niet al die digitale wegen. Als er een andere manier was waarop ik mensen kon bereiken, zoals in een kring rond het kampvuur of in een tipi, had ik dat liever gedaan dan een stukje hier op internet te schrijven. Echt waar...de verbinding is weg.

 

Massale ontwaking en haast

Je begrijpt het, dit is een zorgelijke situatie. Mijn praktijk loopt vol, eerst met tweelingzielen die aan een versnelling toe zijn. De tweelingzielen van 2015 zijn er dit 2e deel van het jaar aan toe om met een versnelling al hun helingen te doen, dit komt door het feit dat zij nu moeten voorbereiden op hun missie die per 2020 in gaat en eigenlijk al moet lopen. De beste voorbereiding is je innerlijk werk klaar hebben, dit en volgend jaar zijn voorbereiding dan moeten de praktijken van de nieuwe healers en sjamanen die samen dienen te werken al open zijn. 

Daarnaast de groep zielen van groep 2 ( slapende mensen die nu er voor kozen om nu wel te ontwaken en helen) is zich nu min of meer bewust aan het worden dat ze meer vermogens hebben en zuiverder voelen dan ze hun hele leven tot nu hebben gedacht. Deze mensen strijden veelal tegen de onmenselijke praktijken die vanuit overheid op burger plaatsvinden, maar deze mensen ontdekken nu dat ze toch iets meer in hun mars hebben dan gedacht. Wat veel bij hen voorkomt momenteel is het vastzitten in werk wat ze niet meer willen doen en ondervinden met name lichamelijke klachten die van kwaad tot erger lijken te worden. Ook zit een deel nog met een uitkering thuis en heeft geen idee hoe verder te moeten met het leven en dat in combinatie meestal met een burn out of uitgeschakeld zijn door een ongeluk bijvoorbeeld. Deze mensen wordt nu gevraagd om dieper naar binnen te gaan, veelal vanuit nieuwsgierigheid zal een deel zich bij de healers gaan melden. Deze mensen zitten nog niet in hun laatste incarnaties zoals veel lichtwerkers wel, deze zullen voorwerk gaan verrichten op aards vlak en voelen zich erg verbonden met natuur, een deel is zelf (nog onbewust) healer en heeft onder wat lagen verborgen enorme kwaliteiten liggen. Een ander deel is grotendeels tuinder of ondernemer en zullen ondersteunende activiteiten voor de lichtwerkers gaan bieden zoals onderdak voor praktijken en dergelijke, slaapplaatsen voor retraites, noem het op. We komen nog flink tekort dus er zal ook op dat vlak worden gewerkt. Deze groep zielen is groter dan de grondleggers en zal een welkome aanvulling zijn op ons tekorte aantal.

 

Kinderen en ouders in alle lagen

Sommige hebben kinderen verloren die nooit geboren zijn of in de eerste levenstijd gestorven, andere hebben zeer gevoelige kinderen op aarde gezet. Aan beide wordt gevraagd om meer met elkaar te verbinden. De geesten van de kinderen groeien verder op en zijn een verbindende factor voor de levende op aarde, deze kinderen brengen vreugde maar ook wijsheid met zich mee. De kinderen die niet meer in de maatschappij passen zijn geboren en nog velen zullen volgen, verbinding maken met deze is het allerbelangrijkste en dan ook vooral het luisteren. Deze kinderen komen voor in de zielengroep 2 en maken een groot deel uit in de ontwaking van hun ouders, ik wil de ouders nadrukkelijk vragen al het geleerde vergeten en te verbinden met je kind of kinderen. Ze hebben kostbare wijsheid in het bezit en het is belangrijk dat jullie je openstellen voor wat zij voelen en het ook vooral niet allemaal willen oplossen. Ouders willen het allemaal altijd oplossen, een kind een rustig leven geven. En dat is oke, maar je kunt er het beste zijn voor je kind en als je het niet meer weet vraag dan eens wat het kind zelf denkt wat goed voor hem/haar is. Benader het net een beetje anders als dat je gewend bent en stel je open voor alternatieve wegen, blijf niet star hangen in hoe jou ouders je iets leerde. Dat gaat namelijk alleen maar tegen werken bij deze kinderen.

 

Mannen en vrouwen

Tot slot, de mannen en vrouwen energie. Alles staat op een nieuw begin, een groot aantal is opnieuw begonnen maar ook de mensen die niet echt lichtwerker zijn die zijn inmiddels wel afgevallen. De weg zal zich verder en verder uit zuiveren.

We hoeven het niet meer specifiek over de tweelingziel ansich de te hebben, deze vallen onder het lichtwerker/ontwaak regime, wat een pot nat is. We hoeven niet langer te geloven in eeuwige voortslepende cyclussen en al die shit niet langer mee te dragen MITS wij deze van onszelf inzien, ja dat doet zeer. Maar zonder onze blindheid voor onze eeuwige patronen hoe wij ons verliezen in voorspellingen, astronomie, mooie praatjes van een healer als ik, laat dat eens los. Mooie praatjes van gidsen die uiteindelijk entiteiten blijken te zijn...jongens voel alsjeblieft goed bij jezelf of iets zuiver is of niet!!!  er gaan er nog steeds TEVEEL de FOUT in. Sorry voor mijn grote letters en schreeuwtekst maar jullie slapen allemaal nog als doornroosje als het daarom gaat en ik blijf het net zo lang vertellen tot ik in mijn kist lig, want het is niet langer aanvaardbaar.

Denken dat het wel op het juiste moment komt maar het blijkt zich nooit aan te dienen is bij jullie allemaal, mannen en vrouwen een issue en dat komt omdat jullie gewoon je eigen helingen niet serieus genoeg aan pakken. En ja jullie moeten een beetje opschieten want er wacht op velen een healersmissie of een draagtaak van dezen en genen, ook al weet je niet wat je missie is nu, Dat wordt vanzelf wel helder, moeilijk denken kunnen jullie enorm goed, de antwoorden zijn vaak gewoon zo simpel dat jullie er niet op kunnen komen en dat is precies het probleem.

Jullie hebben excuses in de trand van 'het komt wel' , of 'nu liever niet',  te druk, ik werk al zo veel, 'ik help al mensen'...... maar nee lieve schatten het is geen healerswerk, jullie gebruiken je potentieel niet want jullie kunnen veel meer met jullie innerlijk vermogen. Maar dat kan alleen als je eerst zelf die diepte in duikt, ja nog dieper dan je nu al bent want dit is het nog niet.

 

Wakkere mannen van groep 4a (bewust duister en kiest voor ontwaken) een deel van hen, tevens ook nog te eigenwijs om alles te veranderen door de dualiteit die nog steeds wordt ervaren een deel van hen heeft een ondersteunende taak bij de "tweelingzielen" en de lichtwerkers die samen gaan werken, de ene als liefdespartner maar de andere bijvoorbeeld als liefdespartner al dan niet ook een bepaald samenwerkingsverband. Deze zielen dienen zichzelf te vinden en te helen om zuiver te functioneren, niet alleen omdat ze anders na dit leven vastzitten in een andere wereld voor een eeuwigheid, maar ook omdat ze vanuit zuiver licht zeer krachtig zijn en omdat ze de hel kennen waar wij healers ook doorheen gaan (hun pad lijkt enorm op dat van ons!!) zijn zij in staat om ons te ondersteunen en te dragen wanneer er werkelijk zware tijden op ons wachten. Nu tergen ze velen van ons misschien, maar het is aan ons om dat los te laten en te helen wat zij in ons triggeren. Soms blijkt een tweelingziel duister te zijn en tot deze groep te behoren, dat is een harde les maar wel de beste die je kunt krijgen. Mannen en vrouwen met deze connecties dienen spiegelend en zuiverend. De zuivere ziel van de vrouw ontwaakt het licht in de duisternis in deze mannen (en omgekeerd natuurlijk), hierdoor zal de andere partij door het licht wakker worden in zijn eigen liefde en weer open gaan staan en zichzelf uiteindelijk deze uitzuivering ook daadwerkelijk gunnen. Echter dit kan pas wanneer jij als healer alle duisternis heb erkend/herkend, doorbroken, doorzien incl patronen, in jezelf en de ander, je kunt het pas uitbannen na volledige herkenning. Naast herkenning vraagt het veel geduld maar ook heling aan jezelf tot welke diepte je ook kunt gaan, anders ben je niet zuiver en krachtig genoeg om deze duisternis uit de ander te kunnen zuiveren en dat is nou net wat er van jou gevraagd zal worden. Je zult dus naast zelfheling moeten leren hoe je de ander moet helen en hoe je deze diepe duisternis verwijderd en de ander terug naar zichzelf brengt. Je zal uiteindelijk alles wat hij aan de duisternis is 'verloren' moeten terug brengen. Dus bereid je voor lieve healer.

En mocht je tweelingziel ook een healer zijn, wie denk je dat hem/haar gaat opleiden?   precies, bereid je dus daarop voor en kies nu de richting die je altijd hebt willen lopen, je moet nu gaan gewoon koste wat het kost.

 

Ondanks alle twijfel in de mannelijke energie staat de vrouw vol in haar kracht, ze heeft het nog wel moeilijker en de helingen gaan steeds dieper. Maar ze kijkt met trots in de spiegel wie ze nu is geworden.

Tot november zullen we nog flink worden getest en de fysieke dagen en tijden met elkaar zullen een feit zijn als het helingwerk goed is gedaan en het tijd is om elkaar bij te staan in alle helingen die nog moeten, Bovendien, degene die in 2020 gesetteld dienen te zijn krijgen augustus/september nog kansen om dingen goed met elkaar te maken en heel voorzichtig samen in deze nieuwe energie te stappen. Want omdat het allemaal is begonnen is het ook tijd dat meer zielen samen gaan werken en samen als eenheid elkaar gaan spiegelen maar ook les gaan geven en elkaar gaan helen. De draagkracht die wij allen dienen te hebben is zeer groot, ik kan er zelf niet eens bij hoe groot die draagkracht nodig is. De enige manier om alle duisternis te dragen is massaal in het licht te komen daarom zijn de bewust duisteren, en de mensen algeheel die nu ontwaken zeer belangrijk deze mensen zullen ons op zeer groot vlak gaan bijstaan en zullen vanaf nu zeer hard aan het werk moeten.

Er zijn een enkelen die nu wel in durven te zien waar de oplossingen liggen, maar zijn nog wat terughoudend in hun actie omdat ze weten dat het alles zal veranderen. Deze mensen druk ik slechts op het hart, wees niet bang waar je vandaan komt is het erger dan waar je naartoe gaat. Het geluk en vrede zal eigen zijn, puur door het naast een lichtwerker te zijn of er onderdeel uit maken is al voldoende aan veiligheid die jou wordt geboden en voor alles wordt gezorgd. De enige die nog langer door een hel zullen gaan dat zijn de mensen die eigenwijs zijn, niet willen ontwaken en zich verzetten tegen elke vorm van spiritualiteit nu in dit leven. Deze mensen redden het niet. Maar als jij ontwaakt en voor de innerlijke uitzuivering en heling kiest ben je sterker dan al die mensen die dat nu niet beslissen, jij komt goed terecht omdat je kiest door een lichtwerker gedragen te worden..

 

En dit allemaal in de energie van de komende zes maanden, het wordt een aardige bezigheid.

Ik wens jullie liefde om te vinden wat je nodig hebt, mijn licht wat op jou schijnt en kracht om de juiste keuzes te maken.

 

Liefs Nuria

(delen mag echt heeeeel graag. spread the words) Dankjewel