Energieverslag; "Van de leeuwenpoort naar gevallen bladeren' 2018

Deze mandala is het mandala van het OHM, frequentie van de aarde. De frequentie van de aarde kunnen we in verband brengen met de fysieke uitwerking van ons gedane werk in het energetische. 'Het zal zich op aarde gaan presenteren, voor wie er klaar voor is'.

 

Er is een zielengroep op dit moment aanwezig op aarde die de taak heeft een nog veel grotere groep te leiden naar het licht. Het licht is ons thuis, de haven waar we naartoe mogen varen op moment dat ons persoonlijke werk is gedaan. Dit betekend heel zijn zo ver als nu realistisch is om heel te zijn, heelheid betekend nogmaals door alle dimensies heen. Alle 16 omhoog, nog drie omlaag ook. Dat is een hele kluif. Een deel van ons heeft dit onlangs voltooid en zal de leiding blijven houden. Deze vrouwen en mannen vormen een baken voor de rest van de groep (en) .

Deze zielen dragen de grote verantwoording de mensen/lichtwerkers en tweelingzielen uit hun specifieke zielengroep te leiden. Elke zielengroep bevat ook bezetenen (narcisten), elke zielengroep heeft te maken met de zielengroepen 1,2,3 en 4a en 4b (voor uitleg over deze zielen lees even deze channel ) Het is aan de leiders deze zielen te herkennen en te weten wie tot hun taak behoren om weer op hun beurt te helen. Een aantal van hen moet nog op zoek naar hun leraren, zoek je leermeester op en zorg dat je een gedegen opleiding hebt genoten om de meest duistere energieeen aan te kunnen. Dit is zeer belangrijk voor je toekomst als je tot de leidende groep behoort. Zorg dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan, want de uitdagingen zullen steeds groter worden gaandeweg je proces.

 

Daarnaast is het heel erg belangrijk om veel geduld te hebben als je nog in een tweelingzielproces zit, liefde voor je zelf en de ander zijn op dit moment het meest van belang. Geef ruimte en bewaar afstand, de mannelijke energie zit in een enorme ontwaakfase en zij omarmen ons geduld en onze liefde. Soms is het nodig om ze iets te geven, geef je ze dan kleine stukjes. Dat kunnen woorden zijn, maar ook soms handelingen, laat je leiden! Maar laat je niet misleiden!!  Als je het gevoel hebt dat er iets niet goed met je is, laat je checken op eniteiten en demonen want er worden er velen onthuld op dit moment.

Dat blijft ook nog even aanhouden zolang ze niet allemaal ontdekt zijn en de schaal is zeer groot!

 

Tweelingzielen en zielsverwanten

De laatste tijd worden deze twee enorm met elkaar verward omdat er vele zijn die hun zielsmaat(jes) tegen komen. Belangrijk om te weten is, blijf dichtbij je eigen gevoel. Een tweelingziel blijft namelijk vaak veel dingen ontkennen en afwijzen en een soulmate/zielsmaatje niet, tenzij hij/zij erkend vanuit zichzelf dat er proces nodig is om bij elkaar te kunnen zijn!! (dus trek dit voor je zelf na voor je iets klakkeloos aanneemt!! blijf goed doorvoelen wat er gaande is)

 

Want dat kan bij beide het geval zijn. Je kunt na het ontmoeten van je tweelingziel veel liefde tussen jullie voelen en wat er ook gebeurd, dat proces zal er altijd zijn ook als je bijvoorbeeld met een zielsmaatje besluit verder te gaan. Echter betekend dit nu op dit moment nog steeds niet dat je klaar bent, je kunt er in vluchten of het onder ogen komen, maar er zijn zeer veel tweelingzielen nog maar halverwege!! En degene die hun tweelingziel pas in 2016/2017 hebben ontmoet (eerste keer zien, dus niet wie in 2015 al met die persoon te maken hadden) die hebben nog een heel traject te STARTEN op dit moment. Deze zielen blijven momenteel nog te veel hangen in hun drama maar komen niet in beweging om er daadwerkelijk op helingvlak iets mee op te pakken en dat is een zeer kwalijke en zorgelijke situatie! Als je in 2021 aan de slag moet dan MOET je nu je werk op gaan pakken want deze drie jaar heb je keihard nodig om alles rondom jullie schoon te maken. Ja jij, als jij meer vrouwelijke energie in jezelf hebt en dat weet of je nu een man of vrouw bent dan moet je dit nu inzien. En deze energie, is dezelfde als van de ontwaakte man, tweelingzielen en niet tweelingzielen die al vanaf 2016 in hun proces zitten. De mannen, onze lichtwerker mannelijke zijde start nu het proces waar de nu leidende vrouwen begin 2016 kwamen kijken, deze mannen zullen nu de vrouwen die hun wederhelft zijn of waren opzoeken om daar de verdere heling en leiding te gaan halen. Ze zullen het voelen dat dit nodig is. Dus de leidende vrouwen van nu die "klaar" zijn wachten zeer veel missiewerk de rest van de zomer. Naast de zielen van hun groep, zijn de mannen de kern waar het werkelijk om gaat. Langzaam melden zich ook meer mannen in mijn praktijk, het is merkbaar.

 

Daarnaast dienen de zielsverwanten ook als triggers op de vrouwen die nu al zo ver zijn. Doorvoel goed wat de bedoeling is, want met elke andere zielsverwant is ook iets te leren en uit te werken. De zielsverwanten die bezeten zijn zal je moeten helpen, dus daar zal je voor moeten leren dus pak dat ook op, ook zal je zielsverwanten hebben die jij moet triggeren naar zelfliefde omdat ze bijvoorbeeld nog veel te veel vanuit alleen 3d functioneren. Ze zijn er niet om alleen maar gezellig een kopje koffie mee te drinken, je zult ze ergens moeten brengen. Sommige zul je na je werk mee moeten breken, andere blijven en vormen een drie - eenheid met de tweelingziel. Net wat het plan is. Als de tweelingziel een entiteit meedraagt is het waarschijnlijk geen tweelingziel, tenzij het er later in is gekomen om de andere kant een bepaalde les te leren (herkennen van duister).

 

Verloop

De hele zomer (juli/augustus/september) zal dit uit komen, wanneer de zon het hoogst staat (nu dus) en er het meeste licht is worden onze grootste schaduwkanten maar dus ook duisternis onthuld, dit blijft voorlopig doorgaan. Dingen die vaag waren worden belicht, de mist zal langzaam meer en meer wegtrekken en in de dingen die we eerst niet zagen zullen steeds helderder worden. Deze zomer krijgen de leiders de ruimte om het zich eigen te maken in het aardse en langzaam stapje voor stapje zullen de levens van de mannelijke zijde bij ons komen, voor hulp en liefde. Ze beginnen nu echt in te zien wat onze waarde is en waar ze sliepen zal de ontwaking zich met een snelheid voortzetten.

 

Tot aan de leeuwenpoort is het oefentijd belangrijke data tot dan zijn: 1 juli, 2 juli, 3 juli, 10 juli, 12 juli, 20-21-22 juli, 28-29 juli, 2 augustus, 4 augustus, 8 augustus (leeuwenpoort), 12 augustus

 

Ik noem vaak ook dagen als de poortdagen als vanzelf, maar deze dagen zijn synchroon aan numerologica en wat ik voel, pin je hier nu niet op vast blijf bezig met je innerlijke proces. Belangrijke dagen zijn naast energie vaak ook dagen die ons proces een boost geven door bepaalde gebeurtenissen, maar belangrijker is dat we niets blijven verwachten. Niet aan de energie van de andere zijde gaan trekken, dus niet met woorden, niet met telepathie, en ook niet met verlangen. Blijf ruimte houden, hou opening zodat de andere kant die ruimte voelt, alleen zo kan hij besluiten om te komen. Trekken betekend oponthoud en dat is hoe je zelf er voor kan zorgen dat iets uit komt, wel of niet. Elke gedachten, of liever gezegd niet gedachten telt.

 

Vanaf September worden er echt voeten aan de grond gezet, wortels voor het nieuwe leven en dat werkt uit tot november waar na we mogen rusten in december. Zorg er voor dat je zelf discipline en controle hebt over je eigen energie, flow blijft vasthouden, in liefde blijft en niets blijft verwachten. Het is belangrijk dat je bezig blijft je eigen missie op te bouwen, onafhankelijk. Wacht niet, doe alles wat je kan doen en stel niets uit, vruchten werpen zich alleen af na innerlijk werk, innerlijke energie stroomt pas naar buiten in het fysieke als binnenin letterlijk alles in balans is en je voldoende kracht en kunde hebt verworven om jezelf overeind te houden wat er ook met je gebeurd. Je moet jezelf volledig kunnen dragen in balanceren voor je er een ander "bij kunt hebben", want dat moet. Je moet naast je werk aan andere zielen ook de wederhelft kunnen dragen. Dit is van belang in de eerste periode van samenkomen omdat de andere kant nog de nodige healing zal moeten ontvangen en van jou moet leren, zorg dus dat je door ontwikkelt. Alles wat je nu meemaakt is slechts voorbereiding en oefening en je krijgt test na test om te kijken wat je kunt dragen. En uiteraard, vergeet je jezelf niet?

 

Nog even ter herinnering wat er zoal opgelost moet worden voor je samen kan komen of volledig in je missie kan gaan staan zonder hinder;

- Eigen liefde en kracht, beheersen en balanceren, aarde-hemel energie plus man-vrouw klopt zoals het voor jou moet zijn en als je er even uit bent weet je hoe je er snel in terug kan vallen, plus je kunt neutraal en liefdevol blijven wat je ook overkomt of hoe je emotie ook is, je herkent en erkent het.

(dus je laat je niet meeslepen in jou gevoel of die vaneen ander wat je ook voelt omdat je weet waarom je voelt wat je voelt en weet hoe je eruit kunt komen)

- Karma: Karmische relaties zijn afgerond en opgelost of soms voldoet "bijna" opgelost, karmische lessen zijn geleerd betreft relaties en angst

- Familie; Heling tussen de ouders/opa en oma/  karmische patronen etc en vergeving richting de ouders, Familiekarma is geheeld tot in hoeverre het in de weg staat van de relatie

- Entiteiten en demonen en duisternis is verwijderd (zit vaak verstopt komt pas boven bij helingen in de hogere en lagere dimensies en als men aan de missie begint, sommige dingen liggen zeer diep verborgen en komen alleen maar boven door aan het werk te gaan)dus soms weet je het niet eens totdat je dieper spiritueel wat gaat doen!! daarom moet je gewoon dieper in jezelf gaan werken hoe dan ook!

- Karmische patronen uit vorige levens ( ook weer hogere en lagere dimensies!!) zijn doorzien en opgelost dus ook op parralelle tijdlijnen

- Eigen (ego) gedrag doorzien en weten wat je vooral niet meer moet doen! Heb je losgelaten dus je liefde in volledige ziel-eenheid met jezelf en de spirits/gidsen (alleen hoger zelf voldoet niet, is trouwens te koppelen aan een gidsverbinding alleen ontken je hierbij dat je hulp hebt! want wat via het "hoger zelf"gaat kan net zo goed onzuiver zijn door bijvoorbeeld een entiteit die je niet ziet maar wel constant beinvloed zoek dus contact met je GIDS! Dat moet! En dat moet omdat je dan ontdekt en leert wat zuiverheid is, durf hoger te kijken!!) 

- Angsten/boosheid/jaloezie/uit je kracht slaan kan niet meer in en op alles wat je steeds tegen komt, dus voel je niet meer.

- Alle dimensies zijn dus schoon en opgeruimd en je bent "compleet" ervaart dus geen afscheidingspijn meer of verscheuring in de ziel, (dus geen enkel moment, zowel ben je NIET compleet)

- Je kunt alles loslaten en laten zijn, onafhankelijk, altijd

- Je beweegt je vrij in vreugde en voelt geen gemis vanuit "ik heb je nodig want ik mis je", je voelt je goed (dus geen afscheidingspijn)

- Geen giftige relaties meer alszijde partners/vriendschappen/familie

- Je bent in overgave zonder enige angst op welk vlak ook in je leven en je vertrouwt van nature alles al wat jou overkomt

 

Let hier dus op als je nog wel negativiteit en heftige gevoelens ervaart en er nog niet 'uit kunt stappen' om het van een afstandje te bekijken heb je nog wat te doen. Zolang je dat niet kunt ben je niet klaar voor het 'op aarde neerzetten'  van het gedane werk, want er is nog niet voldoende werk gedaan.

 

Wanneer de bladeren van de bomen vallen,betekend het dat we al het geleerde hebben losgelaten en we een nieuw leven mogen beginnen. De winter staat voor een voltooiing van leven. Dit jaar zullen velen hun voorgaande leven voorgoed achter zich gaan laten om elders een nieuw leven op te bouwen, hoe dat eruit ziet is voor iedereen anders. Pin je niet vast op het geziene, want de verrassingen zijn het leukste als je ze gewoon laat gebeuren dat is niets om bang voor te zijn en een beetje natuurlijke spanning mag. We blijven tenslotte mensen en het ons goed recht soms een beetje in de ankers te schieten voor wat komt, hou dan voor ogen; alles is goed, het kan alleen maar beter worden dan wat ik heb gehad. Want dat is ook zo, je weet waarom je hier bent tenslotte. Laat het je maar gewoon weer overkomen, we zijn goed op weg met z'n allen.

 

Geniet van de zomer lieve mensen...OHM en bedank moeder aarde voor haar liefde..

 

Vorige energieverslag gemist? dit is een upgrade na de voorgaande dus lees hem hier