Energieverslag voor het collectief voorjaar/zomer 2018

De energie is toe aan een goede kering, om maar meteen met de deur in huis te vallen zijn grootse veranderingen in velen levens een onoverkomenlijk feit geworden. Een realiteit, iets waar je niet meer omheen kunt.

 

Al het werk wat is gedaan tot maart/april zal nu zijn uitwerking kennen in het gehele collectief. Ik als voorloper van een zeer grote groep staat te springen om het werk allemaal een nieuwe wending te mogen gaan geven de komende tijd. In zowel de mannelijke als de vrouwelijke energie vinden grootse sprongen in groei plaats en steeds meer dient men ieder voor zich meer te gaan vertrouwen op de eigen waarneming. In sommige gevallen worden er zelfs bepaalde fasen geskipt en letterlijk gesprongen van het ene naar het andere. Mits men goed werk heeft gedaan en dit aankan in zijn/haar proces. Dit is natuurlijke enorm positief voor het gehele collectief.

 

Ik heb dit plaatje gekozen omdat het heel duidelijk is, dat er eigenlijk niets echt heel duidelijk is. Je ziet de weg vooruit, maar eigenlijk is alles zo blanco als wat. Een onbeschreven blad, je weet dat je vooruit loopt, stapje voor stapje...het einde is bekend voor de meeste, alleen hoe kom je daar?

 

Vanaf de volle maan op 29 mei (komende dinsdag) vindt er een voltooiing plaats, deze voltooiing staat voor een einde van een leven, voor dat wij bepaalde beslissingen namen, bepaalde gedachten hadden. Alles heeft zich vermengd in de collectieve energie en ieders richting is sinds gisteren, al dan niet komende weekend wel helder. De voltooiing die nu al ongeveer dik vier weken bezig is, staat voor een einde van processen. Dit kan zijn; scheidingen, einde van vriendschappen en oude relaties, afsluitingen van tweelingzielprocessen los van elkaar, einde van soulmate processen los van elkaar, einde van opleidingen en scholingen. Maar ook een nieuw begin, een nieuw leven als 'single' , nieuwe opleidingen, nieuwe huizen en dus ook verhuizingen, nieuwe mensen en relaties in je leven die meer resoneren met wie jij nu bent. Ook vele missies zullen nu al van start gaan, de zielen die als "voorloper" zijn verkozen zetten nu de puntjes op de i om de paden te kunnen plaveiden, (die in energie al gelegd zijn) voor de zielengroep waarvoor zij dienen. De vrouwen en mannen met meer vrouwelijke energie die als leiders zijn verkozen hierin zullen nu zoetjes aan een pad voorgelegd krijgen om te gaan lopen. Voor het grote goed. Men begint aan de missies of al dan niet voorbereidingen voor de missies, zielen zullen elkaar deze zomer allemaal beginnen op te zoeken, ik verwacht een soort "kliekjesvorming" van zielsverwanten van dezelfde groepen die samen meer zullen gaan ondernemen. Als het niet tot uitvoer wordt gebracht, dan wordt er wel een gezicht gegeven aan de ideeen en plannen door samen te brainstormen. In elke groep zal iedereen elkaar aanvullen met de onderwerpen waarvan zij veel verstand hebben, ieder zal doen waar hij/zij goed in is.

 

Het is nu tijd, om datgene wat wij in energie al kende, waar te gaan maken. En dat is best spannend, deze onbeschreven bladen zullen dus bestaan uit een flow van vooral veel nieuwe dingen.

Wie al volledig in balans werkt en is, vrouwen die al eenheid zijn met natuur en wezen, neutraliteit en liefde zijn en daarmee eenheid met al wat is, zijn klaar om de leiding te nemen en volledig erin springen. dit betekend ook de leiding nemen over de mannelijke energie.

De mannelijke energie maakt nu een start aan een geheel nieuw proces, de mannen van tweelingzielen zullen massaal starten aan het proces wat wij vrouwen vanaf 2016 doorlopen hebben. Wij vrouwen zijn nu bekend met alles waar de man doorheen gaat en door samenwerking hierin zullen beide partijen van alle zielen die in 2020 klaar dienen te zijn, dan ook daadwerkelijk klaar zijn. Sjamanen die nu gaan leren zullen dan ingewijd zijn en zo nog wel meer.

Ook veel zielen die in duisternis zitten zullen nu een enorme ontwaking doormaken in wie zij zijn, dat zijn de zielen van groep 4 pad A (daar meer over in deze channel). Deze mensen zullen veel tegenslagen gaan ondervinden in de onderwerpen die niet hun niet langer toebehoren, ze zullen nu echt stappen gaan zetten om zich te laten bevrijden van de demonen die ze in zich meedragen, dus de sjamanen krijgen het druk de komende tijd. Echter een minpuntje in deze collectieve groep is dat deze qua dynamiek hetzelfde werkt als de tweelingzielen. Iemand moet de eerste zijn, de deur openen voor de rest van de zielengroep. Als de eerste de keuze maakt om dit proces naar zelfliefde af te maken zonder demon in zijn leven, zal de rest als makke lammetjes volgen. 

Echter aan mij, om van mijn groep, de eerste man hiertoe te zetten....er rest mij als voorloper een pittige taak op de schouders, de eerste stap tot dit zal echter binnen de komende drie maanden worden gemaakt, dat is iets wat zeker is.

Daarnaast geheel synchroon lopen de eerste tweelingzielen, de grondleggers, die missie van de vrouw is al in volle gang. Bij velen dient te mannelijke zijde te gaan leren te werken met de nieuwe energie, de enige die dat ze goed kunnen leren zijn de vrouwen die hen zijn voor gegaan. De vrouwelijke zijden van deze stellen, ontkoppeld en niet ontkoppeld zal de taak op zich nemen haar eigen man, plus vele lotgenoten in de zielengroep voor te gaan en te leren hoe dit te doen. Zij dient 'hem' te helen, op een manier dat ook hij leert het op weer andere toe te passen.

Ook deze mannen bekleden een zeer grote rol in het geheel,

 

Vanuit onvoorwaardelijke liefde, keren de mannelijke en vrouwelijke zijde zo zoetjes aan samen om elkaar in aanvullende functie te leiden en te begeleiden. De goddelijke zuivere krachten zullen er voor zorgen dat de wereld een fikse duw in ontwaking krijgt. Het seksuele aspect speelt hier zeer zeker in ook een rol, dat is een onderdeel in de missie. Hoe meer kundalini energie er vrij komt, hoe meer mensen hier ontvankelijk voor zullen worden.

Na de leeuwenpoort van 8 augustus zal dit voor velen al een fysieke realiteit zijn. Voor tweelingzielen die pas na of rond 2015/2016 elkaar voor het eerst hebben ontmoet beginnen er vele pas nu aan de zielshereniging op 5d niveau. Voor degene die hun werk goed gedaan hebben en voldoende geheeld zijn geld een energetische 5d hereniging na 8-8-18.  Ook kan het zijn dat je van 2014 bent, net als ik, maar als jij je helingwerk niet serieus hebt genomen zal de hereniging uit blijven. Het blijft een must alles uit te zuiveren in alle dimensies van tijd en ruimte, zolang alle energie niet geheeld is, geen samenkomsten in het fysieke. Alles gaat samen met jou discipline in heling en de moed om jezelf in alle confrontatie en diepte tegemoet te gaan. Alleen heel zijn in de 5d is niet voldoende. Hiermee schep je je eigen lot... Het kan namelijk even goed zijn dat je samen komt, maar weer in een oud karmisch patroon terecht komt, dan heb je je werk niet goed gedaan.

Denk er eens over na..

 

Bij de samenkomsten die nu zijn en alle lessen die daarin nog komen is een half jaar gezamenlijke heling nodig, je komt niet meteen samen en het is bloemetjes en bijtjes. Wie nu mag beginnen zal oktober/november geheel klaar zijn en samen in het licht staan. Wie nu niet mag beginnen krijgt na augustus een nieuwe kans. Alles staat en valt met de vorderingen van jou eigen helingen. 

Er zijn ook tweelingzielen die alleen vriendschappelijk samen op missie gaan en dat er een ander een liefdespartner blijkt te zijn, ook dit zijn hele mooie prachtige ultieme liefdes waar ook de nodige heling voor wordt gevraagd. Schroom niet en werk ook met deze personen alles uit, deze relaties zijn ook zeer heftig en gaan ook geregeld gepaard met veel storm. Veelal zijn dat zielen van groep 4 pad a waar we een gezamenlijk verleden mee hebben, deze mensen zijn heel zuiver als je naar hun hart kijkt en net zo krachtig als wij. Als je jezelf toestaat dit te zien, alleen op die manier kun je die ander helpen. Dit zijn mensen die als narcist worden bestempeld, maar ze zijn zelf niet zo. Ze hebben meestal een of meerdere demonen bij zich waardoor ze zo lijken en hun ego heel erg wordt opgeblazen. In hun hart zijn het eerllijke, zeer lieve mensen die heel hard schreeuwen om liefde, pure liefde. Ze hebben er niet voor niets nu voor gekozen in dit leven naar het licht te keren, dit is hun laatste mogelijkheid. Anders mogen ze niet meer naar de aarde terug de komende triljard millennia omdat ze hier niet meer welkom zijn. De keuze is nu naar het licht, of in eeuwigheid in de onderwereld blijven, de hel. Omdat ze dit niet willen reiken ze uit naar ons, de lichtwerker. Sommige lichtwerkers vinden hierin een ware liefdespartner en een lang leven samen, andere vinden dat in de tweelingziel. Door de broederschap die ze met de tweelingziel hebben, zal alles als een drie-eenheid fungeren. Je zal zien dat deze zielen wederom aanvullende kwaliteiten hebben aan jou en je tweelingziel. Deze personen voelen in liefde gelijk aan de tweelingziel en worden ook wel gezien als 'tweede tweelingziel', dit zijn ze niet. Wel kun je net zo veel van ze houden en wordt je daarom voor een keuze gesteld. In regel is dat een karmisch patroon die jij hebt met beide partijen, je dient dit in jezelf op te lossen door bewust te worden, het door te laten flowen of een keuze te maken en nu richting te kiezen. En dat is een pijnlijk proces, maar nodig. Bij dit soort ingewikkelde karmische patronen help ik graag, heb ze zelf namelijk al doorleeft inmiddels.

 

De komende tijd is dus vooral van belang om een richting te kiezen, vooral ook om die richting vast te houden. Hoeveel verleidingen er ook zijn naar andere paden, kies alleen dat pad waar je het hardste naartoe wordt geduwd. Dit jaar staat in het teken van 'aan de hand van al deze keuzen bepalen we de rest van jou leven', wat je nu niet doet, zal je mis blijven lopen. Wat je nu niet uitwerkt blijft jou beinvloeden. Als je niet weet wat je wilt omdat er zoveel met je gebeurd en op je af komt, zoek dan spirituele begeleiding, waar je ook doorheen moet, het wordt pittig reken daar maar op. Je kunt je niet eeuwig tegen je ware lot blijven verzetten, daarom kan je er maar beter gewoon voor kiezen, maak het niet te moeilijk voor jezelf. Want innerlijk ben je je allang bewust wat de juiste weg is, het is nu tijd die gewoon af te leggen, ja in het fysieke leven. In gedachten heb je genoeg tijd gehad om alles te "scheppen", alleen zonder concrete actie zal het echter nooit gaan plaatsvinden. De gidsen geleiden wel, sta je daarmee nog niet goed in contact, kom even langs, dan help ik je. Want ook deze zal je harder dan ooit nodig gaan hebben. Iedereen...

 

De zielen van zielengroep 3, de groep die onbewust is en er voor gekozen heeft niet te ontwaken. Zijn geen lang leven meer beschoren. De wereldbevolking is te groot, dus moeder aarde schud op haar grondvesten om zich te ontdoen van alles wat haar niet kan dienen. Dit betekend door middel van natuurrampen, ziektes etc dat er velen zullen gaan overlijden. Dit is nu al een tijdje bezig maar zal grotere proporties gaan aannemen de komende jaren. Echter daartegenover staat dat er nieuwe kinderen worden geboren, die allemaal puur en zuiver van ziel zijn, nog zuiverder dan dat wij waren. Zij belichamen de nieuwe tijd, zij zijn de kinderen die wij mogen gaan opleiden, zij nemen alles over als wij er niet meer zijn. Alle kinderen die vanaf nu geboren worden zijn allemaal heel zuiver en hebben alle vermogens sowieso, geen kind uitgezonderd is niet gevoelig. Dit zal als gevolg hebben dat het hele leersysteem en maatschappelijke systeem 'gedwongen' zal worden om anders te gaan werken. Deze kinderen zullen namelijk niet functioneren in dit oude paradigma, dus er zal geen weg meer terug zijn. Engelen op aarde zijn het, die de werelveranderingen mogelijk zullen maken. Maar zoals je begrijpt is dit nog ver weg, zij zullen het herstel zijn na enorme rampen die nog gaan plaatsvinden op de aarde, in liefde zullen zij met zachte en zuivere handen de wereld 'herscheppen'.

 

De zielen in groep twee, die echter wel voor ontwaking kiezen in dit leven. Zullen oud worden en nog veel gaan leren, dit is niet hun laatste leven, veelal wel voorlaatste. Zij dienen te leren van de lichtwerkers. Meestal zijn het familieleden en vrienden van de lichtwerkers die tot deze groep behoren. De ontwaking van deze mensen betekend dat ook zij nu in proces zullen gaan, sommige komen in 2023 in missie, andere vanaf 2025 en weer andere pas in 2030. Net hoe snel ze bij de hand meegenomen kunnen worden. De leeftijdscategorie van deze ontwaking ligt tussen 20 & 30 afgewisseld met tussen de 50 & 70 jaar, ook is er een groep ouderen die een inhaalslag lijkt te gaan doen en een licht proces aangaan wat ze de komende 10 jaar hier en in "de hemel" verder zullen gaan uitwerken. Zij zullen hierdoor een groeisprong gaan maken en veel verder geevalueerd en lichter terug ter aarde keren in de volgende incarnaties. Hiermee worden zij voorbereid op het leven wat hen dan te wachten staat. Ook zij hebben nog veel te leren.

Dit alles begint 2018, dit voorjaar is dit al van start gegaan. Anderen die niet kunnen zullen tijdig overlijden en later nog een kans krijgen hiertoe.

 

In deze zomer zullen we kunnen berusten in het gedane werk, echter rusten zal er niet bij zijn. Er zal veel te doen zijn en velen veranderingen zullen dan echt gewoon gebeuren. Relaties, huizen, werk, noem het maar op.

Na de zomer komt er rust en bezinning, zekerheid en balans in alles, zeker als we de heling goed gedaan hebben. Oktober en november afronding van zaken, dan december even een pauze. Dan mogen de voorlopers sowieso van een zeker en fijn voorzien leven gaan genieten en hierin de rust vinden,, zodat ze in 2019 volledig uitgerust in de missie hun hele zielengroep precies hetzelfde mogen gaan brengen. Zowel de duisteren, als de tweelingzielen en groep twee, alles zal samen gaan werken, duister zal licht zijn of dat worden. Dankzij ons vele gedane werk, komen er eindelijk dingen concreet uit de grond vanaf dit moment.

 

We bevinden ons op een onbeschreven bladzijde, zeg maar gerust een boek. We mogen nu beginnen alles opnieuw te schrijven. En dat doen we met z'n allen samen, hand in hand verenigd met van wie houden. Maar uiteindelijk houden we allemaal van elkaar, dus laten we de handen maar ineenslaan, want het is tijd.

 

Love and Light 

 

Bij deze kwesties in heling kan het medicijnwiel (waaraan een geheel helingsproces is verbonden uitkomst bieden) kom bij mij eens langs voor kennismaking en hoe dit alles werkt. Ik bied je de mogelijkheid je door deze processen (die ik al doorlopen heb) te helen en karmische patronen uit te werken. Meer informatie hierover op deze pagina Medicijnwielhealing 

Ik coach je dan feitelijk het hele te lopen pad door, dat stagnatie eigenlijk onmogelijk is omdat ik alles meteen herken vanuit mijn eigen ervaringen, je kunt er vanuit gaan dat je zuiver en schoon uit dit soort processen kan komen. 

Als er entiteiten of demonen zijn, herken ik dit ook vrijwel meteen aan bepaalde zaken die ik zie, ook die drijf ik uit zodra je het zelf kan hebben.

 

Je kunt ook meteen een afspraak maken via deze pagina