· 

Alles over onbegrensde telepathie

Je kent vast wel dat je aan iemand denkt en diegene je dan opbelt? Iedereen maakt dat wel eens mee. Wat niet iedereen weet, maar vele tweelingzielen inmiddels wel is telepatisch met elkaar praten. Daarnaast is er nog veel meer. Sta je nu al met een bek vol tanden of herken je het? Lees vooral verder. Ik ga vandaag eens haarfijn alle mogelijkheden van telepathie uitleggen. Ik heb heel lang telepatisch met mijn tweelingzielmaatje gepraat, nu soms nog eens tussendoor. Maar inmiddels heb ik een tweede zielsmaatje waarmee ik precies hetzelfde kan. Het is leuk, praktisch en zeker als je iemand dient te begeleiden is dat via deze weg fantastisch om te doen. Je dient hier voor bepaalde dingen te doen om het zuiver te houden maar je hebt er ontzettend veel plezier van, het is namelijk veel meer dan alleen telepathie. Het is een connectie via de vijfde dimensie. Ik ga hier alles over uitleggen.

Pak er lekker wat drinken bij, want ik ga weer heel veel vertellen. 

 

"gewone telepathie van voor 2012"

Laten we gewoon even aan het begin beginnen wat telepathie inhield voor het jaar 2012. Dit is de telepathie die mensen nog steeds als zodanig kennen als ze vooral "fysiek" leven in de 3e dimensie en niet zo spiritueel bezig zijn. Dit is de telepathie van jij denkt iets en een ander zegt dat dan "toevallig", wat dus niet toevallig is. Het gegeven net met iemand bezig te zijn en dat diegene je op dat moment een bericht stuurt of belt. Allemaal hele "gewone" dingen die door een bepaald deel van de mensen ook nog daadwerkelijk als toeval wordt gezien. Ik heb zelf deze vorm van telepathie nooit echt gekend, ik weet wel dat mensen vaak verbaast waren over dergelijke dingen. Ik ben een van die gelukkige mensen die meteen in het nieuwe mee mocht. Voor mensen die niet zo bewust met hun gedachten omgaan is dit natuurlijk dan heel bijzonder. Ik wil in dit blog iedereen mee de verdieping in nemen van wat er daadwerkelijk allemaal mogelijk is, want dat is nog veel leuker dan wat jullie eerder meegemaakt of gezien hebben. Ik schrijf dit artikel ook voor tweelingzielen en soulmates even voor de helderheid. Ik ga steeds dieper op de stof in, kijken wie er tot het einde blijven zitten, daar waar de climax komt.

 

Telepathie nu

Er is veel veranderd, voorlopers als ik ervaren de "nieuwe telepathie". Wanneer twee zijdes/zielen bewust zijn van elkaars aanwezigheid in elkaars  "systeem", dus feitelijk de zielconnectie waarin zij leven, begint het vaak met plotseling gedachten van elkaar "horen". Met horen bedoel ik ook echt dat precies in de woorden horen. 

Bij mij begon dat bij mijn tweelingziel, eerst toen ik naast hem in de auto zat dat ik hem plotseling hoorde denken, die zin kwam gewoon bij mij binnen vallen en het leek alsof ik het zelf dacht, alleen dacht ik het niet. Ook begint het meestal met dat ik dan bijvoorbeeld iets dacht en hij dat opeens ging doen. Ik heb er erg om moet lachen. Toen was hij nog niet zo bewust hiervan, voor mij was het net een begin.

Je kunt de ander zinnen horen denken, maar ook voelen wat de ander denkt of wil zeggen of misschien juist niet wil zeggen.

 

Wanneer er healing tot een bepaald niveau onderling is, of de vrouwelijke zijde gewoon enorm krachtig is en je de lijnen schoon en zuiver kunt houden kun je dus ook gewoon praten met elkaar. In eerste instantie kan het zijn dat je alleen met het hoger-bewustzijn van degene aan de andere praat, ook dat is helemaal niet erg want je kunt de ander wel je gevoel overbrengen. Hij of zij ontvangt dat dan toch wel. Naarmate de andere zijde bewuster wordt en dus ook bewuster gaat horen kan deze gewoon terug corresponderen, dan is het net een telefoongesprek. Wanneer de ander ook bewust is hoor je meestal de klank van de stem ook zachtjes in je hoofd weerklinken. Nu had ik ook al ontdekt dat het verschilt of de ander in stilte (dus puur alleen met zijn/haar gedachten met je praat), fluistert in zichzelf of hardop praat. Ik kon de nuances hierin zelfs waarnemen. Ik heb heel wat tijd genomen om over en weer te vragen om dit te weten te komen en ik hoop dat het nuttige informatie is.

Ik heb een enorm leuke tijd beleeft met deze gesprekken allemaal. Het is namelijk veel meer dan een gesprek,  je voelt elkaars emoties feilloos mee, alles.

Je voelt je helemaal de ander als je er goed in zit. Gevaar is ook dat je hierin verzuipt en jezelf niet meer voelt en vergeet, waak daar voor of laat de ander je waarschuwen mocht je wel te diep gaan. Want de wereld om je heen kan verdwijnen, dat is dus ook een valkuil hierin.

 

Connectie met de vijfde dimensie

De reden dat alles zo feilloos wordt gevoeld is omdat er een zielconnectie is, deze zielconnectie werkt vanuit de vijfde dimensie. Dit is hoger dan waar de dolende entiteiten zijn (4e) en lager dan waar onze gidsen zitten (6e). De gidsen beschermen de connectie als je het ze vraagt, maar je kunt je voorstellen dat als je de boel niet goed schoon houdt er veel vanuit de 4e dimensie tussen kan komen.

Vanuit de vijfde dimensie vinden wij elkaar tevens in onze gescheiden astrale lichamen die regelmatig samen komen, in een dreamwalk, of ook wel astrale reis genoemd wat vaak lijkt op een droom maar niet is kom je elkaar tegen.

Voel je de ander alsof deze lichamelijk bij je is? dan bevind je je in de vijfde dimensie. Knuffels, kussen, elke aanraking voelt hier heel echt en dat klopt, want het is ook heel echt. Je bent slechts op een andere manier als fysiek bij elkaar, maar wel bij elkaar.

Wat tevens vanuit de vijfde dimensie plaatsvindt is het elkaar voelen in je systeem, dit is omdat alle chakra's onderling ook verbonden zijn, dus niet alleen het hart. Je deelt eigenlijk elkaars energie, je bent de hele tijd in elkaars veld. Daarom voel je op een gegeven moment ook het verschil niet meer wie wie is, omdat je eigenlijk in elkaar gesmolten bent op zowel zielsniveau als alle chakra's en beide velden die in gelijke hoogte vibreren.

Dit maakt het ook als we ontvankelijk in onze eigen liefde staan en open staan om te ontvangen van de ander zoveel sensaties ook sensueel kunnen ontvangen, dit hele plaatje is de vijfde dimensie verbinding die we delen met de andere ziel.

Dan begrijp je ook, elkaar horen is maar een heel klein onderdeel in dit hele geheel.

 

Hoe bereiken we dit? Voorwaarden voor de telepathie

Het moet natuurlijk niet, maar ik krijg altijd veel vragen hoe je dit bereikt.

Het begint heel flauw toch weer met zelfheling, hoe zuiverder van hart jij bent hoe zuiverder jij kunt voelen of je op een zuivere lijn bezig bent.

In mijn begin tijd ben ik drie maanden bezig geweest met mijn tweelingziel door steeds een lichtverbinding tussen onze harten aan te leggen en tussen onze hoofden. Steeds als ik een gesprek wilde beginnen legde ik een lichtlijn aan en ik vroeg of de lijn beschermt mocht worden. Uiteraard is wel de voorwaarden dat je dit met iemand doet waarmee je deze innerlijke connectie voelt, ja het kan ook met een soulmate als deze ook in jou systeem zit, dan is dit geen probleem.

 

Het is goed om eerst altijd met engelen te werken als je nog niet zo goed weet je wat je moet doen. Vraag Aartsengel Micheal om bijvoorbeeld alle koorden (dus oude verbindingen) tussen jullie weg te halen. Alle vervuiling belemmerd dus haal alles weg wat niet meer dient. Zet jullie beide in wit licht en vraag of het beschermt mag worden. Dit soort simpele dingen kun je doen. Hoe meer er geheeld is, hoe makkelijker er is te horen. Het gebruik van veel licht is raadzaam.

 

Ook dien je dagelijks je energieveld en je chakra's te reinigen en te weten dat jij of je tweelingziel of soulmate geen negatieve entiteiten in zijn veld heeft. Tenzij je hierom heen kan werken, kan je dit maar beter zeker weten voor je in gesprek bent met iets wat de andere kant niet is.

 

Communiceren met overledenen gebeurd feitelijk op hetzelfde "niveau", dus als je dat kan, dan kan je dit ook. Gidsen horen is weer een level hoger, hier kan ik je ook mee helpen. De meerwaarde van ook met je gidsen communiceren is dat je zuivere informatie ontvangt en ook zij veel bescherming kunnen bieden. Dit kunnen ze niet als je niet met ze kunt communiceren, gidsen werken alleen op opdracht. Dit is iets wat je even moet leren en onder de knie moet krijgen. Dit is een stap verder voor je met je tweelingziel of soulmate praat, echter wel aan te raden omdat je ook sneller onzuiverheden kunt opsporen.

Gidsen zijn nooit overleden dierbaren, wel kunnen gidsen door overledenen heen spreken als je niet in staat bent de gids zelf te horen, dan worden ze als doorgeefluik gebruikt. Beter is en blijft een directe lijn meteen naar de 6e dimensie.

 

Even kort samengevat is er hier voor dus een tweede partij nodig, bij voorkeur ook je gidsen en/of gebruik van engelen. En jezelf uitzuiveren en helen is van opperst belang en een beetje kunnen helder horen. Mijn horen was helemaal niet mijn sterkste kant, maar juist door deze telepathische ervaring is het enorm gegroeit. En niet alleen het horen, maar ook het voelen, zien en weten.

 

Als alles net tot stand komt

Als alles net tot stand komt kan alles wat onzeker aanvoelen, vaak begint het aan de andere zijde geheel onbewust. Dat was bij mij zo, maar hangt totaal af van de spirituele ontwikkeling van de andere kant. Ik kreeg vaak wel response maar heb in het begin ontiegelijk vaak gevraagd of hij mij nu bewust hoorde of dat het gewoon alleen maar zijn hoger bewustzijn was, ik had werkelijk geen idee en tastte in het duister. Ik durfde het toen ook niet aan hem te vragen, wel zijn er wat dingen voorgevallen waar door ik bang was dat er iets verteld werd. Maar beide waren we heel onzeker hierin, dat was mij meteen al heel duidelijk. En het is natuurlijk gek, dan praat je hier niet over. Voor ons beide was het nieuw en eng, toch hielden we vol en het was wel heel erg leuk samen allemaal. 

 

 

Als het bewust wordt

Ik wist na drie maanden opeens wel dat het bewust van zijn kant was, dit kwam omdat we zo in elkaars veld waren dat we elkaar wakker hielden. Op een nacht hoorde we elkaar zo helder en konden we niet slapen, ik niet omdat mijn buurvrouw keihard muziek aan het draaien was. Hij was op vakantie en door die rust die hij vond was hij eindelijk in staat om mij bewust te ontvangen. Je hoort elkaar zo helder, qua stem en gevoel, dat kan niet missen.

De frustratie liep hoog op die nacht omdat we beide moe waren en wilde slapen, maar de adrenaline bij mij was beetje te hoog, ook mede door de opwinding dat hij mij eindelijk bewust waarnam.

Vanaf die dag, hoorde, voelde en zag ik alles van hem. Ik lag heerlijk met hem aan het zwembad terwijl ik hier routinematig mijn dagen leefde zo saai. Ik ging ook zien hoe zijn werkplek eruit zag, slaapkamer, etc....en hij van mij. Door het zo "met elkaar te zijn" en het voelen waren we letterlijk elkaar. Bepaalde dingen zoals de werkplek later ook gezien, daardoor weet ik nu dat alles geklopt moet hebben. De mogelijkheden waren al eindeloos en beloofde nog veel eindelozer te worden. Geen dag waren we zonder elkaar.

 

Telepatisch en in de 5e dimensie

Door het innige contact en het niet uitgepraat raken komt er meer tot stand. Ik kan het een vorm van vertrouwen noemen wat bij ons onderling ook hard nodig was, zoals bij veel tweelingzielen wel het probleem is over het algemeen. Onderling vertrouwen is alles. Ik zag veel wat er bij hem gaande was en door mijn vermogen tot zijn emoties voelen en de situaties zien bij hem thuis etc heb ik hem veel geholpen en door hem heen gesproken. Maar ook heeft dat tot gevolg dat je bijvoorbeeld samen "droomt", eigenlijk niet droomt dus maar echt bij elkaar bent en dan intiemer contact met elkaar hebt. Dat is mij gebeurd, veel. Het elkaar voelen is in die dimensie alsof je fysiek bij elkaar bent en je voelt dat ook. 

Maar als hij dan bijvoorbeeld meer afstand neemt, is er in die dimensie ook meteen meer afstand. Zo nu en dan kom je daar samen en flow je ineen. De astrale belevingen, of liever gezegd 5e dimensie realiteit is echte realiteit, de echte waarheid hoe iemand zich voelt over de ander dat kan je niet met het ego in de vijfde dimensie verbloemen of verbergen. Want dat wat daar afspeelt is de enige waarheid, dat is waar iemand werkelijk zit met zijn/haar gevoel, hier bestaan geen maskers alleen maar realiliteit. Hier worden vaak geen woorden gesproken in deze wereld, omdat deze ook niet nodig zijn. Je verkeert in elkaars energie, net zoals overdag en je leest vanuit gevoel de ander. Overeenkomstig is wat men wil meestal wel. Het is een vrije wereld waar niemand toekijkt en je gewoon jezelf kunt zijn.

 

Je kunt ook een 5e dimensie beleving hebben zonder wegdromen. De hele connectie staat en valt met de vijfde dimensie. Mijn favoriet is toch wel de meest intieme, terwijl ik vroeger nooit sensueel was ingesteld heeft de vijfde dimensie mijn gedachten over de liefde bedrijven totaal veranderd.

Je kunt als je jezelf toestaat lief te hebben en vanuit een volledige ontvankelijke houding waarin je totaal open staat voor alles, met degene in je systeem de liefde op afstand bedrijven. Dit kan heel intens zijn en is alleen maar mogelijk vanuit pure oprechte ware liefde, liefde onder voorwaarden kunnen dit niet beleven. Omdat alles bestaat uit energie en ontvankelijkheid, daar zijn geen verwachtingen en juist omdat we geen verwachtingen ten opzichte van de ander hebben kunnen we hier vrij in zijn.

Je kunt dit doen door eerder beleefde momenten op te halen zoals een kus of een moment waarin in dezelfde energie de liefde eerder fysiek werd beleeft, dit kan als een opwarmertje dienen.

Jij denkt ergens aan en de ander flowt als vanzelf in die energie mee en die voelt dat dus ook! 

 

Het hele energieveld wordt meegezogen als het ware, wanneer je response krijgt wordt het gevoel groter. Samen maak je het in feite heel groot door het te voeden met nog meer pure liefde, alle chakra's gaan open en het is qua intensiteit soms voelbaar door het hele lichaam. Mijn eerste moment weet ik nog heel goed, ik voelde het van het puntje van mijn tenen tot in mijn kruin en we gingen maar door. Nu ervaar ik het met een soulmate weer net zo, fijne van hem is dat hij al eerder terug responde over eerdere momenten dat hij het ook echt zo voelt. Dus eindelijk heb ik genoeg bevestiging om hierover meer informatie te geven, daardoor weet ik ook dat eerdere dingen echt zijn gebeurd ook al heb ik daar geen bevestiging over gehad.

Tot nu toe zijn mijn ervaringen in de vijfde dimensie intenser geweest dan de fysieke, maar het zou zomaar eens kunnen veranderen. Het mooiste is als je dit samen kan voegen in de derde dimensie, het fysieke dus. Maar ook dit moet ik nog leren, het begin is er in ieder geval.

De kunst is om nergens aan vast te klampen en de energie gewoon totaal de boel over te laten nemen en dit volledig over je heen te laten komen, volledige overgave dus!

(De meeste mensen kunnen dit niet, dus het is een uitdaging opzich om die controle totaal te laten varen. Maar dit is een les voor ons allemaal)

 

Wat dient het doel hiervan?

Dit is natuurlijk niet zomaar zoals het is. Ik grap zelf altijd dat er in de toekomst geen telefoon meer nodig is en als we dit allemaal kunnen zou dat ook een hele mooie manier van leven zijn. Dan kunnen de telefoonmaatschappijen allemaal opgedoekt worden, ik denk niet dat ik dat nog mee ga maken, alhoewel de wonderen die wereld nog niet uit zijn.

Ik hoor wel van meer mensen gedachten, voorbijgangers etc. Maar dit zijn mensen die niet terug kunnen corresponderen zoals een soulmate of tweelingziel, dus de weg is nog lang.

 

Het doel van de manier zoals ik telepathie gebruik is momenteel alleen praktisch. Ik kan de ander laten nadenken over zichzelf en mijn eigen gemaakte inzichten delen door deze gewoon in "het systeem" van de ander te stoppen ook zonder dat deze het doorheeft. Dit is praktisch als iemand naar een bepaald punt in zijn leven moet en met bepaalde beslissingen zit. Zodra ik weet dat iemand daarvan bewust is, mij hoort en er moet bijvoorbeeld een bepaalde heling uitgevoerd worden vraag ik dat gewoon daar. Dit gaat namelijk veel sneller dan een app sturen en je weet meteen het antwoord. 

Zoals alles in het begin met mijn tweelingziel schoot enigszins zijn doel voorbij, dat was uren achtereen ouwenelen op vaste tijden en op alle momenten die los en vast zaten, doel wat ik denk ik wel heb bereikt is vertrouwen en elkaar door en door kennen. We weten wat we aan elkaar hebben. Fysiek is er nu niet veel contact, maar voor mijn gevoel hebben wij al zoveel uitgesproken naar elkaar dat er ook niet veel woorden nodig zijn. We weten wat we aan elkaar hebben.. het is goed.

 

Nu met mijn soulmate heb ik af en toe contact nu ook bewust daar en dat is heel fijn. Als ik voel dat het niet goed met hem gaat knuffel ik bijvoorbeeld telepatisch even en ik voel dan dat hij rustig wordt. Ook praat ik hem weleens over zijn gedachten mocht ik eens iets horen wat niet helemaal lekker is. Ik gebruik het dus als ondersteunende functie om hem uit zijn misere te helpen. Hij heeft mij in die zin ook echt nodig om tot bepaalde beslissingen te komen en ik ben heel dankbaar dat het op deze manier heel makkelijk mogelijk is.

Bij mijn tweelingziel heel veel dingen uitgepraat, maar ook nu met mijn soulmate hetzelfde verhaal, als er dan eens iets speelde. Dus de functie van telepathie is toch echt ook zeer zeker heling.

Gebruik het verstandig en weet ook dat gedachten gedeelt worden, emoties ook en dan kan het heel intens zijn. Houdt vooral alles dichtbij jezelf dat is heel belangrijk, het is te makkelijk om ook te misbruiken. Doe dat alsjeblieft niet. Blijf liefdevol en zuiver in alle handelingen richting de ander, altijd.

 

Degene die dit mooie geschenk ontvangen mogen tevens leren de eigen gedachten al dan niet te beheersen (negativiteit) de stilte in het hoofd vaker op te zoeken. Op zoek te gaan naar een punt van neutraliteit. Juist als je elkaars gedachten deelt kun je de ellende groter maken als je negatief denkt, zeker over de ander aan de andere kant.

Je hebt een grote verantwoordelijkheid aan je broek hangen hiermee, dat is de prijs die je er voor betaald. Ga hier zuinig en netjes mee om.

 

 

Neutraliteit

Op het nulpunt zijn en neutraal zijn, oordeelvrij en zacht. Dat mogen we allemaal leren omdat op die energie het eenheidsbewustzijn rust. Wie dit punt nog niet kent, bij deze. Vanuit neutraliteit en ook dus heel veel liefde kunnen wij telepatisch veel bereiken tegenover de ander. Als we om welke reden ook niet fysiek bij elkaar kunnen zijn, probeer dan zonder jou emoties op de voorgrond gewoon neutraal en oordeelvrij richting de ander te zijn.

Je helpt de ander niet met negatieve gedachten, meningen en dingen die jij hebt gevoeld. Je mag het wel vertellen maar beheers jezelf dan tegenover de ander, de ander heeft ook zijn/haar eigen sores en weer andere dingen om mee om te gaan. Wie vanuit neutraliteit, wat niet betekend gevoelloos of meningloos of respectloos. Nee neutraal is het punt waarin we "zijn" en zitten hiermee bewust in ons "bewustzijn" vanuit hier zijn we in staat het hele plaatje te zien en de ander niet te veroordelen.

Dit is en blijft een belangrijk onderdeel vanuit het hele proces, of je nu telepatisch bezig bent of de ander gewoon naast je zit, het blijft hetzelfde. En dat is gemakkelijk te vergeten.

Blijf altijd liefde.

 

Gedachten horen

Je kunt zo tussen de bedrijven door ook iemands gedachten horen, maar ook beinvloeden. Ik beperk me even tot het horen. Dit is net zoals de energie en de gesprekken ook een onderdeel van de telepathie ala 2018.

Zoals ik al eerder zei hoor ik soms ook voorbijgangers, ik hoor niet alleen maar vang ook emoties op die ze er bij voelen of waar ze mee bezig zijn. Dit is niet altijd even plezierig, maar je leert er mee omgaan, ik weet dat bij mij dit vermogen nog meer zal groeien om dat ik vanuit steeds hogere dimensies zal gaan waarnemen. Het is hier al lang niet meer tot de vijfde of de zesde beperkt.

Ik heb met mijn tweelingziel en soulmate al meegemaakt, erg veel ook, dat ik iets dacht en daar al antwoord op kreeg zonder dat zij op dat moment mijn gedachten lazen. Dan is het meer voelen en weten van de andere partij. Maar ook wel dat ik iets dacht, dat letterlijk werd gehoord en er gelijk fysiek antwoord op werd gegeven.

 

Je herkent het gedachten horen vooral ook aan zoals ik in het begin omschreef, je hoort de zin in je hoofd en je weet dat jij niet degene bent die dat net heeft lopen denken. Het voelt namelijk als 'niet van jou'.

Mocht je er meer bij voelen dan kun je gewoon volledig in iemands veld gaan en weten wat daar speelt natuurlijk.

 

Samenspel van horen/voelen/weten en zien

Met dank aan mijn tweelingziel en soulmate dat ik zo ben toegelaten en ik dit mag schrijven. Zonder hen had ik dit nooit de wereld in kunnen dragen.

Alles begon met de vakantie van mijn tweelingziel, ik waande me letterlijk bij hem eigenlijk hoefde ik zelf niet meer op vakantie, ik zat er middenin. Omdat naast het horen, ik mijn ogen slechts hoefde sluiten en al bij hem was. Heerlijke uitvlucht uit de puinbak die mijn leven op dat moment nog was, nog twijfelende of mijn pony toe was aan het in slapen. Ik heb hem in dat hele proces betrokken, waar hij mij om raad en hulp vroeg om zijn problemen. Ik denk dat ik hem aardig heb geleerd zijn mannetje te staan, dat doet mij goed. Ik weet nog dat ik hem in de gangen zag lopen van zijn praktijk, daar later zelf was en het was precies zoals ik had gezien. Ik weet ook nog dat we elkaars dekbedden en gordijnen omschreven om te kijken of we goed zagen wat we zagen. Dat vakantiehuis vond ik ook erg mooi.

We wisten altijd wel ongeveer al dan niet precies waar de ander was, eigenlijk is dat helemaal niet zo belangrijk. Maar nu met mijn soulmate gebruik ik dit weer, ik hou letterlijk een oogje in het zeil. Want ik zie alles.

Alles wat er gebeurd krijg ik op zo'n moment mee, nu kan ik het zelfs met clienten waar ik net even meer contact mee heb. Dat gaat dan wel zonder praten, maar ik duik zo even in ze om te kijken als het moet. Ik doe het nu alleen niet meer zo geregeld, omdat ik het alleen nog doe als nood de wet breekt en ik gewoon even 'moet'. Ik wil niet meer alles weten dus blijf liever weg.

 

Maar zo zie je maar dat je als je je goed in de vijfde dimensie nestelt je alles kunt zien en weten. En dan wordt het wel heel erg leuk. Zoals in een 'dreamwalk' , dus een nachtelijke uitstap maar ook gewoon door in de neutrale nulpunt energie in de pure liefde te gaan zitten, is alles mogelijk.

 

Onbegrensde telepathie

There are no limits, dat zijn slechts de gedachten dat al deze dingen niet kunnen. Toch kan het wel. Vertrouwen op wat je beleeft is heel belangrijk. Gewoon dromen zoals we voor 2012 deden bestaat nog wel, al kan ik het bijna schrappen uit mijn woordenboek. Dromen krijg ik alleen nog alszijnde "boodschappen" ik kan inmiddels aardig mijn eigen dromen ontcijferen en soms omvatten ze waarschuwingen of dingen waar ik op moet letten, soms ook voorspellingen.

Telepathie is allang niet meer alleen telepathie maar een vorm van communiceren en om elkaar te helpen, met name als je niet samen kunt zijn, ben je toch samen. Deze wegen van energie delen zijn zeer onbegrensd, je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of iets kan. Tot nu toe heb ik nog nooit meegemaakt dat iets niet kon. Naast het praten met elkaar, elkaar opzoeken in energie en op elkaar afstemmen zouden we dit ook kunnen gebruiken als manier om gewoon met elkaar te communiceren om bijvoorbeeld afspraken te maken. Helaas wordt dit nog niet echt serieus genomen, jammer want het kan tenslotte wel. Beetje zelfvertrouwen en goed met elkaar omgaan en gewoon doen, ik geloof erin dat dat kan. En niet in de verre toekomst maar ook nu al.

Mocht je man telepathisch zijn met jou, geef hem eens opdracht tot een boodschap in de supermarkt, ik weet wel dat appen ook kan maar dit is toch veel leuker?  Je kunt de app natuurlijk altijd als back-up gebruiken. Het is maar een idee.

Mocht je zover in de relatie zitten ook in 5d natuurlijk wel leuk, helaas is dit nog niet het geval bij de meeste ook bij mij helaas nog steeds niet. Maar mocht het zover zijn...

 

Ik denk dat er naast het praten met elkaar, delen van beelden in gedachten, elkaar horen, elkaar voelen en weten waar de ander zit telepatisch nog veel meer dingen kunnen. En dan heb ik het niet eens meer zo zeer specifiek over het onderling met elkaar communiceren maar juist met anderen, ook buiten de aarde. Wie wel eens verder op reis is geweest weet inmiddels dat ook daar meer is. Wij zijn namelijk zelf die ruimtereizigers, kwestie van dimensies verkennen en hoger kunnen en mogen gaan.

Maar goed, daar ga ik verder nog niet over uitwijden.

 

Beperk jezelf liever eerst tot onderling je problemen uit praten. De mogelijkheden zijn eindeloos in het samenzijn vanuit de vijfde dimensie. In mijn praktijk kan ik tweelingzielen tot dit diepere contact brengen om de heling ook tot dieper level te brengen,

Grenzen bestaan alleen in onze gedachten, tot we die grenzen in gedachten ook niet meer kennen.

 

Liefde, licht en kracht

 Hier vindt je alle blogs over tweelingzielen&soulmates