· 

"De heilige relatie' met tweelingziel of soulmate deel 2. Hoe balans bewaren? en uit welke aspecten bestaat die balans?

Veel lessen en ervaring rijker ben ik blij eindelijk meer verdieping de wereld in los te mogen maken over de zogenoemde "heilige relatie'.

De heilige relatie is een relatie met je tweelingziel of diepe soulmate of allebei! Ook dat komt voor en zit er aan te komen!

Deze relatie is gebaseerd op ziel liefde, heel diep en innig en zoals velen van jullie al weten heb je altijd meerdere levens en sowieso heel veel levens met die persoon of personen geleefd. Er zijn momenteel al processen naar fysieke eenheid gaande van tweelingzielen en soulmates en dat is ontzettend mooi, maar ook een enorme struggle voor vele nog, merk ik. Ik zal jullie wat handvaten meegeven hoe hier mee om te gaan, want ook ik heb tot nu toe hierin de nodige weerstand ervaren en het nodige geleerd van die weerstand. Ik wil graag alles even voor jullie op een rijtje zetten, zie het maar als een soort checklist of herinnering voor jezelf wat er allemaal bij komt kijken hoe dit goed te doen. En natuurlijk niet te vergeten, je doet dit voor jezelf en hoe hendel je dit allemaal?

Degene met de meest vrouwelijke energie blijft de leider, aan diegene om de trein te trekken, balans is het sleutelwoord tot slagen van dit proces. Alleen hoe bereik je dit? en zeker hoe bereik je dit als je opeens met drie personen bent?   Een aantal van jullie zullen hier ook nog mee te maken krijgen daarom neem ik het toch alvast voorzichtig mee.

 

Wat zijn de kenmerken van een heilige relatie?

Om weer even aan het begin te beginnen, hoe weet je of je in een heilige relatie bent? Hoe weet je het zeker? 

Om die kern te beantwoorden weet je in ieder geval dat je een lichtwerker bent en een taak ten opzichte van de mensheid hebt, want dat is de bron van het tot stand komen van deze relatie. Je bent een lichtwerker en maakt dit proces mee naar zelfliefde, de liefde die jij in de ander ziet is die liefde die jij voor jezelf mag gaan vinden. Zodat je in verlichting komt en je hartkracht in feite kunt gaan uitbreiden, nog zuiverder te worden en nog meer liefde aan de wereld kan gaan geven. Als je al weet geen taak te hebben, is de kans klein dat je je op dit moment in een heilige relatie bevindt. Dan ben je gewoon met een diep zielemaatje verbonden en misschien is je tweelingziel wel voorbij gekomen maar is het niet de bedoeling dat jullie niet bij elkaar komen omdat je in een ander proces zit dan een lichtwerker.

 

De heilige relatie kenmerkt zich verder als een zielconnectie in het hart, het elkaar 'altijd voelen' , aanwezig zijn bij elkaar. Telepatisch contact, gedachten horen, weten waar de ander is, het gevoel hebben niet los te komen, iemand zit altijd in je hoofd.

In een tweelingzielrelatie zijn er altijd nog zaken die tussen de relatie in staan, maar bij een innige soulmate ook! Alleen van een andere aard.

Zowel de tweelingziel als soulmate komen in jou leven om dingen aan te raken in jou die je nog mag helen, dit kan soms heel explosief verlopen door meningsverschillen, veel afstand en het is duidelijk dat beide partijen "niet klaar zijn" om in dat moment met elkaar verder te gaan. Naast fysiek speelt er ook energetisch meestal wel het een en ander waar door de ander de relatie nu niet "aan wil gaan". Aantrekken en afstoten zijn heel normaal gedurende dit proces. 

 

Verschil karmische relatie en heilige relatie

Er is nog steeds veel verwarring ook over karmische relaties versus heilige relatie, wat is nu het verschil?

In een heilige relatie is er connectie gemaakt op zielniveau en tussen tweelingzielen dient vaak ook nog karma uitgewerkt te worden, maar een karmische relatie berust op een ander niveau.

Een karmische relatie is een persoon waarmee op egobasis meestal contact wordt gelegd, in de ziel vindt er zeker wel herkenning plaats maar het is meestal iemand waarmee je een verleden in vele vorige levens hebt en nu ook omdat je mag doorzien wat jullie patronen zijn qua leven. De enige manier om een karmische relatie uit te werken is door bewust jullie cirkel te doorbreken waar het telkens fout gaat en ruzie komt bijvoorbeeld. Een karmische relatie kan iedereen zijn, een vriend, een vriendin, een zus, een broer, partner, of een kind. We gaan hier alleen even in op de partner.

 

Bij een karmische relatie heb je als je er heel gevoelig voor bent wel door dat je met die persoon iets moet doen, iets van dient te leren, zonder zelf te zien wat. Er kan vaak onenigheid tussen beide plaatsvinden en er is zeker ook wel een zekere vorm van aantrekken en afstoten aanwezig. Deze personen zijn spiegels die wij dienen te gebruiken om "het tij te keren". Karma doorzien gaat puur over je eigen gedragingen en die van de ander te doorzien en te kijken wat er nu echt misgaat steeds tussen jullie. Dit kan bijvoorbeeld opgelost worden door uitpraten, maar vaak is dit niet genoeg. Wanneer beide partijen de lessen hebben geleerd gaan deze mensen meestal weer uit elkaar omdat het werk er op zit. Het karma is afgevlakt en dus uitgewerkt als de angel eruit is gehaald. De meeste sensitieve mensen zullen dit vaak achteraf pas herkennen, ik zie meestal al vooraf met wie iemand te maken heeft. Maar dat is nu eenmaal mijn werk. Weet in ieder geval dat zo'n relatie puur alleen voor de lessen is bedoelt, gaandeweg het proces zal je meerdere karmische relaties aangaan en weer afsluiten voor dat je je lessen hebt geleerd om de heilige relatie volledig aan te kunnen gaan.

 

Wanneer het karma en de oude stukken tussen tweelingzielen zijn opgeruimd zijn ook zij een heilige relatie te noemen, omdat er "niets meer" tussen de relatie in zit. Je voelt een vrije weg. 

Belangrijk is dan om de vrije weg ook echt vrij te houden en te maken als nog nodig is. 

 

Vrij baan maken, helen

Ten eerste dient er een weg vrij te komen tussen beide partijen, daar voor zijn we allemaal dit proces aan gegaan. Alle oude stukken en karma mogen worden opgeruimd.

Ik heb zelf goede ervaringen met de audio helingen van 10 of cups ministeries die zijn te vinden in mijn tweelingzielengroep   en verstrekt door al samen gekomen tweelingzielen. Tevens heb ik een kleine aanvulling gemaakt er op met bestanden van twinflame1111 en andere dingen die ik zelf heb gemaakt. Door dat regelmatig te gebruiken en door je zelf ook eens door een andere healer te laten helpen en het medicijnwiel te lopen bereik ik nog steeds baanbrekende resultaten. Ook met het oplossen van disbalans in relaties.

Helen kan op vele manieren, maar richt je altijd eerst op jezelf!  Jij bent als het goed is de spil die de boel draaiende houdt dus is het belangrijk dat jij doet wat goed is en de boel dus in beweging houdt. Het enige wat de stroming in beweging houdt is blijven helen en opruimen van stukken om maar te zwijgen over jou eigen spirituele groei, hoe meer jij groeit hoe meer de andere kant meegroeit, altijd!

Ik ga hier niet te diep op in, onderwerpen waarop altijd geheeld zal moeten worden zijn de volgende: (ligt los van trauma ook altijd karma in)

 

- Innerlijk kind (geen kind kunnen zijn, niet begrepen worden, verlatingsangst)

- Voorouders (familiepatronen, familiekarma, gescheiden ouders, ouders die er niet voor je waren(verbinding met innerlijk kind))

- Geslachtserkenning (het je geen man of vrouw voelen, disbalans man/vrouw energie)

- Moeder of vader apart van voorouders ( Zorgrol of slachtofferrol op je nemen in een relatie, moederen of vaderen)

- Trauma's op geslachtsdelen en elders in het lichaam en seksueel trauma (Wapens die nog energetisch aanwezig zijn in het lichaam, verkrachting, verlies)

- Karmische relaties (zielcontracten beeindigen met karmische relaties die niet meer dienen)

- Schaamte (angst voor grootsheid, niet willen zien wie je bent)

- Boosheid (ongeuitte boosheid nu en verleden)

- Onafhankelijkheid (niet meer afhankelijk van de ander zijn, ander niet nodig hebben)

- Afscheiding ( de 3d ilussie van gescheidenheid opheffen, in het hart ben je samen)

- Vertrouwen (zelfvertrouwen, vertrouwen in anderen)

- Slachtofferrol ( Je altijd het slachtoffer voelen in situaties, als niet in dit leven is, hoeveel vorige levens?)

- Angst (alle vormen, alle situaties, van angst voor onbekende nieuwe weg aan toe)

- Condities en patronen van liefde onder voorwaarden (3d ilussie) en alles wat in jou gedrag daarmee verbonden is (alle angst daarin)

- Waarheid onder ogen durven komen en zien (traject aangaande alles)

- Trauma verbonden met moeder in de baarmoeder

- Trauma in alle vormen alle levens

- Afwijzinggevoelens (angst alleen te zijn)

- Gedragspatronen van jezelf in al deze zaken berustende doorzien en keren.

 

Naast het helen van al deze onderwerpen en het keren van deze energie dien je dus balans te vinden. Waarin berust die balans?

- Jouw eigen persoonlijke mannelijke en vrouwelijke energie

- Essentie van je "zijn" zijn en vasthouden in je dagelijkse leven

- Kwetsbaarheid en emotie

- Zelfdiscipline

- In balans met aarde en hemel, niet alleen maar gegrond zijn of naar boven zweven.

- Alles op orde hebben in je fysieke leven 

- Vrij zijn van oud gedrag wat niet langer dient en toxische relaties met andere

- Volkomen geheeld zijn in alle richtingen van tijd ruimte en energie met een zuiver stromend hart

- Het nulpunt, neutraliteit kunnen zijn en vanuit dat bewustzijn de wereld en je partner kunnen bekijken.

 

 

Over het nulpunt en partnerschap

Wanneer alle bovenstaande punten zijn "bereikt" en het steeds gewoner wordt om dat als "normaal" te beschouwen en te voelen en je gewend bent aan deze nieuwe energie zul je al gaan merken dat het leven echt gaat stromen. Het punt van de neutraliteit is het allerbelangrijkste en aller moeilijkste! Maar als het er is dan is het een genot om in te leven. Soms zal heus wel het metertje nog even naar links of rechts slaan, als je maar weet dat je dat terug kunt krijgen door het juiste te doen. En dichtbij jezelf te blijven.

Als je in jezelf de beheersing hebt en de discipline om te doen wat goed is voor jou op bepaalde momenten, zoals ook op tijd grenzen aangeven aan wat je kan hebben qua werk en in relatie met anderen dan pas ben je toe aan het dichterbij treden van dit punt.

Op dit nulpunt zijn en in balans met hemel en aarde heeft de universele energie tevens vrij baan te stromen en zul je veel liefde en verlichting ervaren. Jou soulmate of tweelingziel zal dit ook van jou waarnemen en misschien voorzichtig toenadering gaan zoeken, vanaf hier begint de fysieke samenkomst pas echt.

 

Je kunt jezelf helpen met het blijven doen van meditaties, dagelijks chakra en energieveldreinigingen en koorden doorsnijden. Je kunt je partner ook helpen als deze nog niet zover is door voor hem of haar deze intentie ook neer te zetten en of mee te nemen. Als je je tweelingziel of partner mag mee helen mag je ook kijken welke trauma stukken hij of zij nog heeft om de balans tussen jullie te bewerkstelligen, ook het medicijnwiel kan ook weer hierin heel erg helpend werken.

 

Denk alsjeblieft niet dat die partner met twee weken voor je neus staat, het blijft een uitdaging om alles in balans te brengen en vooral om te behouden. Je kunt niet gaan stilzitten en stoppen met energetisch werk.

Naast jezelf schoonmaken, als het kan leer je partner hetzelfde. En als je weet dat het aan jou is hem of haar heling te bieden bij "terugkomst" wacht dan gewoon rustig tot het moment zich aandient en laat je dit gehele proces ook hierin leiden door je gidsen.

 

Fysiek proces is nieuw anders 

Bij het samen komen in de fysieke wereld zul je merken dat het er allemaal net een beetje anders aan toe gaat. Zie vooral de waarde in van traagheid, ik heb dit zelf heel erg moeten leren.

Ik wou altijd snel en kon niet wachten tot het moment kwam, maar mensen alsjeblieft maak er niet zo'n groot verwachtingspatroon van! Alles gaat in mini muizenstapjes en dat is niet voor niks!

Voor beide partijen zijn de veranderingen die voor dit nieuwe leven noodzakelijk zijn zo ontzettend cruciaal, radicaal, angstwekkend groot en veel!  Het is niet niks, je moet de energie kunnen hendelen die o zo heftig is! Bovendien is het belangrijk dat de keuzes bij beide partijen als vrije wil worden aangevangen, dus niet om dat het moet.

Iets wat mensen steeds weer uit de kracht slaat is het verwachten van dingen, juist het totaal loslaten van elke verwachting, elk oordeel brengt ons op een overweldigend prachtig punt in ons leven!

Dit zijn grootse tijden voor grootse veranderingen, karmische partners, vrienden, verbintenissen in werk en familie en vooral ook voor de ander met zichzelf zijn zo belangrijk!

Pas als beide de inzichten en lessen aangaande de zelfliefde voldoende verworven hebben zullen ze goed bij elkaar kunnen komen en echt voor een soulmate zonder karma en alleen maar liefde is dit verhaal niet anders!

Het is een proces, die radicale veranderingen hebben zoveel impact. Dat jij nu snel kan aanvangen, wil niet zeggen dat de ander dat ook kan, anders was het wel al zo geweest.

 

De telepathie is een bindend middel om met de ziel van de ander te praten, kom dingen overeen, praat dingen uit en vergeet niets. Als je onzeker ben vraag aan de ander, vraag aan je gidsen en je zult ware antwoorden ontvangen. (verzeker je van een zuivere lijn zonder eniteiten)

Hoe meer je de andere zijde zijn of haar werk laat doen, zonder perse contact te willen en de boel gewoon de boel te laten (dus soms ook juist energetisch weggaan, geen telepathie) dan zal je zien hoe snel de momenten aanvangen waarop je weer iets kan en mag doen voor die ander. Maar zorg vooral dat je zelf ook goed in balans bent, je niet weer afhankelijk gaat opstellen of gaat oordelen, voel goed aan waar grenzen liggen en blijf voorzichtig.

 

 

Loslaten en onthechten

In heling en balans, zal je merken dat het belangrijk blijft nog meer los te laten. Loslaten is niet iemand of iets in de steek laten, maar de dingen gewoon zijn beloop laten. Overgave is heel belangrijk. Overgave betekend niet passief zijn en niets doen, laat je leiden en zie wat er op je pad komt. Voel je iets te moeten doen vanuit je innerlijke leiding, doe het dan en vertrouw op de uitkomst. Als dit betekend een praktijk op zetten, doe het dan, Als het een berichtje sturen is naar iets of iemand, doe het dan. Als het ergens naartoe gaan is, doe het dan. Als je dit volgt kom je in de ware stroming van je leven. Er is geen twijfel, er is geen oordeel, je doet het gewoon en kijk welke verrassingen er dan op je pad verschijnen. Waarschijnlijk wordt je angst gigantisch getriggerd op deze momenten, zie dan in waarin de angst ligt, heel dit en ga door nog steeds die richting in. 

Het onthechten is belangrijk om op je zelf te staan, je kunt niet bij je partner komen als je je afhankelijk van deze opstelt. Afhankelijkheid ligt soms in de meest slappe excuses vanuit het ego dat we iemand nodig hebben, we niet zonder iemand kunnen leven, het zo "gezellig" is bij iemand, de gedachten niet los te kunnen laten. Het is allemaal niet waar en gecreeerd door het ego, dus laat het los en laat het gaan.

Als jij weet dat iemand "naast je loopt" hou dat vertrouwen dan vast en blijf geloven in wat je voelt.

 

 

Partnerschap met je tweelingziel of soulmate

Voor de ene persoon is het al heel dichtbij en zal het binnenkort aanvangen, voor de ander is het een net lopend proces. Hoe dan ook als je weet dat je samen komt, blijf vooral je eigen gevoel hierin vertrouwen.

Verwacht geen huisje-boompje-beestje, het gaat om de taak die je samen hebt en daarop liggen de samen gedeelde interesses ook altijd, verwacht niet een herhalend patroon van hoe al je voorgaande relaties waren.

Als het wel de bedoeling is zal dat wel zo lopen, maar vrij laten is en blijft de basis voor een succesvolle heilige relatie, het nulpunt blijven "zijn"  daar ligt de balans tot werkelijke harmonie. Het nulpunt in neutraliteit is namelijk waar jij zelf met je zelf in harmonie bent en alleen als jij met je zelf in harmonie bent zal je niemand aan jou vast ketenen. Ga niet moederen of vaderen over je partner en vertrouw op haar/zijn eigen lessen te leren dat er gezien wordt wat er gezien dient te worden. Dit moet ik wel even heel nadrukkelijk benadrukken, er zijn veel tweelingzielen die denken dat de ander "het niet ziet", maar het niet zeggen is iets anders als het niet zien. Vertrouw op het universum en jou bedoelingen als lichtwerker, hij of zij is heus wijs genoeg om zelf de weg te lopen die belopen dient te worden. Ook weer dat loslaten, laat diegene gaan, soms betekend dat letterlijk even lekker laten zwemmen in zijn/haar eigen sores. Neem niet alles op je, daardoor duurt het leerproces van jou en de ander alleen maar langer.

Juist als het partnerschap zich aandient, doen alle eerdere uitdagingen zich weer voor. Bereid je voor op een herhaling van alle lessen, heb je ze nu wel begrepen? handel je nu wel juist? kun je dit nu aan?

Het vrij laten en in waarde laten van de ander is cruciaal, wensen respecteren zoals ze zijn. Laat je leiden in gesprekken als dat nodig is, zo kom je stukje bij beetje dichterbij het partnerschap.

 

Een drie - eenheid relatie met soulmate en tweelingziel

Sommige van ons verkeren momenteel op een startpunt van een drie-eenheid. Een vrouwelijke pool- de positieve , een mannelijke pool - negativiteit  en een derde neutrale pool.

Deze drie eenheid heeft in sommige gevallen met z'n drieen een missie. Er wordt veel geschippert tussen de soulmate die ook in 5d mee resoneert en contact met je legt en de tweelingziel.

Wanneer beide in je hart zijn en er geen karma is, maar wel een proces ten opzichten van de soulmate en misschien ook nog deels met je tweelingziel kan het zijn dat je met zijn drieen een taak hebt.

Dit hoeft niet meteen polyamie te betekenen, maar komt wel voor. Ook kan het zijn dat je met eentje vriendschappelijk blijft werken en de ander de liefde is, of beide vriendschappelijk, alles kan.

Raak niet meteen in paniek en laat je leiden, als je weet wat je dient op te lossen met de soulmate kijk daar dan naar voor jezelf. Kijk naar beide partijen en vraag of je heling mag toepassen als dat noodzakelijk voelt. Het zou kunnen zijn dat de soulmate ook nog onbewust een connectie met je tweelingziel heeft alszijnde een zoon, vader, opa, broer, ga het lijstje maar na. Het kan zijn dat de soulmate en je tweelingziel wel karma hebben en jij niet met diegene, het kan ook zijn dat de soulmate er alleen maar is om jou voor te bereiden op je tweelingziel.

Kortom, alles kan.

 

Probeer dan te doorzien wat de bedoeling is, maar het kan zijn dat dat niet heel duidelijk wordt gemaakt. Als je van beide net zo veel houdt is er wel veel gaande. Blijf rustig en bij je zelf.

Als beide in je systeem meewerken en meegaan, help ze dan ook daar. Bewaar de balans voor jezelf en kijk hoe de connecties liggen en wat je er eventueel aan kan en mag doen om dit te balanceren.

Heb je met drie een taak?    Zorg dan dat ook de soulmate wordt geheeld en sta vooral open voor alle mogelijkheden. Vooral overgave doet hier weer wonderen.

Blijf op het neutrale nulpunt en laat je leiden ten opzichten van beide personen, als het samen moet komen zal dat wel gebeuren en ook hier zal dan weer veel geheeld op mogen worden. Eigenlijk is het net alsof je weer opnieuw alles doorloopt, alleen nu beter en sneller omdat je nu weet hoe alles werkt ten opzichten van de eerste keer.

Houdt alle energie in balans door alle onderwerpen waar nodig opnieuw langs te lopen, blijf in je mannelijke en vrouwelijke energie vooral goed liggen en geef vooral niet op. Heel belangrijk is om dichtbij je bewustzijn en jezelf te blijven, laat de andere partijen zelf doen wat ze zelf dienen te doen en spring bij wanneer je kan en mag.

Neutraal zijn en liefde "zijn" en observeren vanuit het nulpunt en daar dagelijks blijven door bewust te blijven van alle gedachten en handelingen, gedrag, energie en het reinigen van jezelf en je chakra's zijn essentieel en zeker met drie.

Blijf jezelf op de eerste plaats zetten, hoeveel mensen er ook bij lijken te komen. Blijf de rust bewaren en bouw op je innerlijk weten een leven op, jij weet dus handel daar naar. Actie is sowieso vereist, wachten zal niets opleveren.

Als je weet wat te doen en misschien wanneer, vertrouw daar dan op. Werk aan je innerlijke kracht door het te gebruiken, help anderen en doe wat je moet doen om je werk van de grond te krijgen.

Blijf vooral stromen, dan stroomt alles mee en balans gaat gepaard met een overdosis zelfvertrouwen.

Dit is de tweede stap na het helen en het meer verlicht zijn en al vanuit meerdere dimensies kunnen werken en verlicht zijn.

 

Heel erg veel succes en liefde op jullie allen missie.

 

Liefde, licht en kracht

Hier vind je alle blogs over tweelingzielen&soulmates