· 

Over de noodzaak en het nut van dagelijkse zelfreiniging. Tips en links

We denken er feitelijk oorspronkelijk nooit echt over na, maar elk contact dat gemaakt wordt tussen twee mensen of meer, elke aanraking, elk berichtje via sociale media, e-mail, telefoon, een aanraking per ongeluk van een wildvreemde, contact met spirits van clienten, contact met eigen overleden dierbaren, entiteiten, je kunt het zo gek niet bedenken. Maar al die contactmomenten, hetzij van maar enkele seconden daarmee maken we koorden aan met andere mensen en wezens. Via deze koorden nemen mensen ons energie af, trekken aan onze energie, bewust en onbewust. 

Tevens het doorleven van processen zoals in een transformatieproces, rouw, echtscheidingen wordt er heel erg veel aan je energie getrokken. Het vreet zelfs lichamelijk aan je cellen. 

Ik heb het gevoel dat er nog veel lichtwerkers zijn die hier te makkelijk mee omgaan, het gewoonweg niet weten hoe zichzelf goed schoon te maken en hiermee totaal uitgeblust raken.

Ik ben mezelf inmiddels meerdere methoden eigen en heb dagelijks meerdere rituelen om zeker te weten dat mijn energie elke dag volledig meegaat in de nieuwe energieshift van de volgende dag. Tevens heeft het als voordeel, dat als je zelfheling hebt toegepast je ook direct oude wonden kan genezen, je cellen lichamelijk kan vernieuwen. Want weet dat energie nu heel snel doorwerkt, je kunt jezelf helpen met goede zorgvuldige reinigingsrituelen dit versneld ook je eigen heling en leermogelijkheden. 

 


Waarom zo belangrijk?

De reden dat het zo belangrijk is dat je je zelf elke dag reinigt is ten eerste al omdat je als lichtwerker elke dag te maken hebt met enorme energieshiften, denk vooral aan de dagen waarop het volle maan of nieuwe maan is, energetische poortdagen, numeriek belangrijke dagen. Maar ook omdat we met z'n allen in het ascensie proces zitten naar hogere energietrillingen, langzaam komen meer als gewoonten in contact met andere dimensies. S'nachts werkt alle kristallijnen energie hard om ons opnieuw een update te geven, shiften te maken in ons veld, nieuwe downloads worden ontvangen en we doen nieuwe ervaringen op door middel van regelmatig astrale reizen te maken. Dat vergt ook veel energie van ons lichtlichaam. En denk aan mensen die zeer laag in hun energie zitten, negatief zijn, ook dit vergt zeer veel van ons energetisch vermogen! We hebben er allemaal dagelijks mee te maken.

 

Verder zitten we allemaal in een proces van zelfheling waarin veel energie wordt gevraagd van ons bewustzijn, dit gebeurd niet alleen op geestelijk niveau, maar ook in onze ziel, astrale lichtlichaam en werkt door tot symptomen in ons fysieke lichaam. Naast dat het noodzaak is goed voor onszelf te zorgen in de trand van voldoende rust en goed eten, moeten we ook energetisch enorm goed voor ons zelf zorgen. Als we zelfheling hebben toegepast, met welke methoden ook dient ons lichtlichaam, ziel, geest en lichaam die shift ook te maken. Waar energie wordt vernieuwd, dienen ook lichamelijke cellen te worden vernieuwd. Onze ziel ligt in directe verbinding met ons DNA, vanuit healing op zielsniveau, doorvoeren via de geest en het hoger bewustzijn land de heling uiteindelijk in ons lichaam, we maken feitelijk een shift met ons hele gestel inclusief alle onderdelen!

En het is jammer als we stappen overslaan om die shift goed door te kunnen voeren in ons hele systeem, daarom wil ik jullie deze aanreikingen geven. Doe er je voordeel mee.

 

1. Beginnend engelen

Als je net begint met je zelfheling, licht healingwerk doet bij jezelf of bij anderen, nog weinig ervaring hebt met zelf dingen toepassen raad ik je aan om te beginnen met engelen te werken. Engelen zijn zeer liefdevol en zacht in hun energie en in het begin van mijn processen en nu nog voel ik enorme verschillen naar aanleiding van volgende handelingen. Ik heb op mijn website bij de artikelen al deze informatie verwerkt, teksten zijn geschreven door Maria Henkes, werkt dagelijks met engelen en ze is een zeer goede healer op dat vlak en weet er heel erg veel vanaf. Bij deze link naar deze artikelen waarin de instructies nauw staan omschreven hoe toe te passen.

1. Koorden doorsnijden

2. Magneten

3. Stofzuigen

 

Deze methoden werken zolang je zelf niet in staat bent boven het engelenrijk uit te helen en die dimensie dus niet overstijgt. Voor de meeste mensen werkt het dus zeker wel. Voor het beste effect pas dagelijks het koorden doorsnijden toe voor je gaat slapen (voorkomt onrustige nacht, althans als dat een reden is waarom je onrustig slaapt) Het magneten en stofzuigen raad ik aan in den beginnen een keer in de week te doen. Als je het nog nooit hebt gedaan kan het best emotioneel zijn omdat je vraagt om alles op te ruimen vanuit andere dimensies, dus ook uit vorig levens. Mijn ervaring is dat het heel effectief is, mits je met regelmaat blijft doen.

Hiervoor wordt met aartsengel Micheal gewerkt. 

 

 

2. Entiteiten weghouden

Ik heb de laatste weken ook wat meer aandacht besteed aan het doel, nut en kracht en invloed van entiteiten. Als je zelf krachtiger wordt en meer healing gaat toepassen is het onvermijdelijk dat je hiermee te maken krijgt. Je kunt maar beter goed voorbereid hiermee om leren gaan, als je schoon bent kun je maar beter schoon blijven. Daarom hier wat tips om schoon te blijven.

 

1. Draag sieraden van bergkristal, hoe helderder hoe zuiverder. Een hangertje om je nek voldoet in principe.

2. Draag onder het healen een bergkristal op je hartchakra. (vrouwen kunnen het in de bh stoppen, mannen een hanger?)

3. Reinig je huis regelmatig met Salie en/of heilig hout, sweetgrass

4. Smudge jezelf met witte salie (trekt de rook van je weg ipv dat het plakken blijft aan je lichaam, laat je dan even nakijken)

5. Roep nooit zomaar overledenen op, dmv glaasje draaien, ouija of wat dan ook, blijf weg van zwarte magie!

6. Reinig jezelf na iedere behandeling

7. Gebruik de juiste bescherming bij een healing, heal nooit zonder aanwezigheden van je gidsen, beschermers en kaarsen (oftewel doe niet zomaar wat)

8. Leg kristallen bij je bed en reinig deze met regelmaat

9. Ook heilige voorwerpen zoals kruizen kunnen bescherming bieden

 

 

3. Energieveld balanceren en reinigen

Het universum bied vele mogelijkheden als het gaat om reiniging. Als je wat verder bent als lichtwerker en meer je eigen krachten kent kun je simpelweg door het uitspreken van wat je wil al ontzettend veel bereiken. Ik laat zelf regelmatig mijn gidsen er voor zorgen dat ik nachtelijk een heling krijg, dat gebeurd dan ook.

Als je jezelf gesmudget hebt kun je zelf uit eigen kracht vragen om:

 

1. Veldreiniging, chakrareiniging

2. Koorden doorsnijden vrij van engelen

3. Helingen

 

 Dank altijd je spirits en gidsen voor alles wat ze je bieden en voor hun hulp. Zij verlangen ook jou hulp terug, wees nederig en zelfbewust. Luister zeer goed naar wat je voelt dan heb je het ook eerder door als er iets niet goed met je is.

 

 

Tot slot

Verder kun je voor het uit balanceren van je energie het medicijnwiel lopen, dat is onder begeleiding bij mij in de praktijk mogelijk. Hierop kunnen zowel chakra's in evenwicht worden gebracht als de algehele energie huishouding. Verder is op die manier ook zeer diepe heling mogelijk in alle richtingen van de tijd en energie.

 

Kijk voor meer informatie op https//:verlichtingsschool.maatos.nl

 

Ik hoop jullie hiermee een beetje geholpen te hebben weer.

 

Liefde, licht en kracht

Nuria Rosa