Als ik jou niet had leren kennen....

Als ik jou niet had leren kennen, wat had ik dan allemaal gemist?

 

 

Als ik jou niet had leren kennen, had ik nooit durven schrijven voor publiek, ik had mijn gedichten bewaard achter slot en grendel, voor altijd. Niet het lef gehad een boek te schrijven.

 

Als ik jou niet had leren kennen, wie was ik dan? Vechtend tegen de bierkaai van het leven, niet weten waarom ik eindeloos tegen muren was gelopen.

 

Als ik jou niet had leren kennen, had ik nooit mijn diepste angsten onder ogen gezien.

Ik had niet geweten wat loslaten zou zijn.

 

Als ik jou niet had leren kennen, was deze website in deze dimensie nooit ontstaan, mijn teksten niet, mijn healingpraktijk niet. Ik had niet geweten een healer te zijn...

 

Als ik jou niet had leren kennen, had ik het universum niet leren kennen zoals ik nu wel doe. Ik de wegen des levens nooit zo diep durven doorgronden.

 

Als ik jou niet had leren kennen, wat had ik dan veel mooie belevingen gemist! 

Als ik jou niet had leren kennen, nooit jou stem in mij had waargenomen, had ik nooit geweten waar mensen toe in staat zijn! Ik had lang niet zo goed voor mezelf gezorgd, wetende jij ook wel voelt als ik even niet lekker zou gaan. Dat merkte jij op....

 

Als ik jou niet had leren kennen, jou energetische zelf niet was ik nooit zo ver gekropen, door stof en door pijn. Ik had nooit mezelf aan iemand durven geven, als ik jou niet in mijn leven had gehad. Ik had mezelf nooit zo mooi gevonden als ik nu ben gaan doen, ik had mezelf nooit zoveel liefde gegund als jij in mij hebt doen ontwaken!

 

Als ik jou niet had leren kennen was mijn drift tot liefde voor de wereld nooit zo geweest! Had ik nooit mijn missie ontdekt! Had ik niet geweten wat er via andere dimensies mogelijk was, was ik altijd mijn kleine verlegen ik geweest en had ik nooit mijn kop zover boven het maaiveld uitgestoken.

Ik had niet gedurfd! Maar dankzij jou heb ik deze kracht in mezelf leren kennen!

 

Ik wil je alleen maar vertellen wat jou waarde in mijn leven is. Het is waar dat dit allemaal dan nooit tot stand gekomen zou zijn, er is geen woord overdreven, ik spreek slechts de waarheid.

Zonder jou was mijn leven lang niet zo aangenaam geweest, maar dat is het geworden omdat ik bereid was te kijken heel erg diep in mezelf, te leren waar ik nog helen mocht. 

Ik mocht door jou inzien wie ik werkelijk was en zou worden, wat ik waard ben en wat ik de wereld heb te bieden. Dankzij jou heb ik geleerd wat echte liefde is, ik ben je ontzettend dankbaar dat jij in mijn leven bent gekomen.

Jij bent het waard en verdiend het lof om ook gezien te worden, weet dat jij slechts een spiegel van mij bent. Jij deze krachten ook bezit, je hoeft het niet onder stoelen of banken te verbergen. Ik zie je ziel, ook jij mag er zijn en kunt een goede healer zijn, mits je leert hoe je krachten te gebruiken ben jij potentieel net zo goed als ik. Dat mag je aanvaarden als waarheid, dat ben je waard.

 

Ik ben je dankbaar dat jij in mijn leven bent, ik ben je dankbaar dat ik je zolang heb mogen voelen in mijn systeem. Ik ben je dankbaar en vergeef je voor alles wat jij misschien denkt niet goed gedaan te hebben. 

Als ik jou niet had leren kennen dan was dit alles nooit tot stand gekomen.....

 

Tot slot, als ik jou niet had leren kennen, had ik mezelf nooit leren kennen.

En dat is het mooiste cadeau wat je aan iemand kunt geven....

Ik ben je eeuwig dankbaar. 

 

Liefde, licht en kracht