Over entiteiten; dat wat niemand je verteld

Lieve mensen, ik voel mij genoodzaakt om dieper op dit onderwerp in te gaan. Zeker niet om jullie te pesten, maar om te helpen door bewustwording. Ten eerste wil ik benadrukken dat zonder duister, licht nooit kan groeien. Duister is niet per definitie iets slechts en ik wil ook benadrukken dat angst over dit onderwerp volkomen onterecht KAN zijn! Ik zeg kan, omdat het soms wel degelijk beangstigend kan zijn. Toch wil ik jullie nu vertellen wat duister is, wat er nu gaande is, wat mijn recente ontdekkingen zijn en doe daar je voordeel mee. Ik heb van de week een artikel geschreven over de noodzaak van het laten uitdrijven van entiteiten en waarom ze in iemand gaan zitten. Ik wil even duidelijker belichten hoe sommige dingen eruit zien zodat jullie voor jullie zelf kunnen bepalen hoe dingen voelen en eruit zien en vooral om ze te herkennen.

Duistere entiteiten versus lichtwerkers en tweelingzielen

Ik heb al meermaals in vele artikelen en blogs, stukjes tekst en in gesprekken benadrukt dat er entiteiten invallen zijn, met regelmaat onder lichtwerkers en tweelingzielen. Mensen die hooggevoelig zijn, veel invloed hebben met hun overtuigingskracht zijn dankbare objecten om te belagen. Ik snijdt het onderwerp weer aan omdat ik het gevoel heb, dat vele van jullie niet goed jullie eigen gevoel kennen en soms te eigenwijs zijn om verder te kijken. Ik benadruk dit ook niet om jullie te pesten, maar ik vindt het zo jammer dat er zo weinig op gereageerd wordt. Het is namelijk vertroebeling van ons zielenpad, je kunt denken dat je niets hebt, maar hoe zeker weet je dit echt? En het meest vervelende is dat vele entiteiten al lang mee lopen met bepaalde personen, andere nog maar kort en ze zijn heel onopvallend in het begin, de invallen zijn meestal als we slapen of snachts gewekt worden door een hele intimiderende ervaring.

De angst is vaak in het begin, wordt daarna vergeten, maar keert met regelmaat terug. Entiteiten maken het ego groot, dus laag gedrag zoals boos worden, zomaar verdrietig zijn om niks, slachtofferrol aannemen, egocentrisch gedrag, jezelf verheven boven andere. Soms voel je je ook een beetje raar, anders, of vermoeid, niet jezelf. Ze kunnen je gedachten volledig overnemen en beheersen! negatief maken, depressief maken, alles!

Hoe groter jij in je kracht bent, hoe groter juist de kans dat ze bij je zullen zijn.

 

De duistere zijden wil een paar dingen niet: 1. Dat wij volledige liefde zijn en samen komen met onze tweelingziel, zij willen die liefde niet 

2. Ze voeden het ego zodat je uit je zielgevoel komt, soms tot wanhoop aan toe  3. Dus spiritualiteit klein houden in jou en vooral dat je niet door ontwikkeld!

En ze zijn momenteel in grote getalen aanwezig in vele mensen/zielen! Hier kan ik niets aan doen, helaas is dit waar. Ik wil alleen maar dat jullie je gewaar worden.

 

 

Hierarchie in dimensies versus ons aardedoel

Wat vele niet weten is dat er veel verschillende soorten entiteiten zijn, verschillend in gradatie qua kracht. Wat ik afgelopen dagen te weten ben gekomen kan een heleboel verklaren waarom dingen zo moeilijk zijn op dit moment, voor velen.En hoe krachtiger jij als persoon bent, hoe krachtigere entiteiten jij bij je krijgt om je te overtuigen, je een loer te draaien. En ze pakken je op je gevoelige stukken, dus kunt hoe krachtig jij ook bent er totaal in verloren raken.

 

Veel mensen durven vanuit angst niet goed te kijken en te verdiepen naar wat de duistere zijde ons bied. Maar eigenlijk bieden zij naast onze eigen angst onder ogen zien meer doelen, zoals het leren van onze lessen om voor ons zelf te zorgen bijvoorbeeld. Wanneer je namelijk goed voor je ziel zorgt, zal je geen entiteit krijgen. Liefde stoot min of meer af, maar trekt ook aan, zij zullen jou namelijk testen of jij hun krachten kunt trotseren, je zal testen krijgen. Ik krijg ze regelmatig de laatste tijd. Begrijp me goed, ik bid ze niet opeens aan en ik ben brandschoon!  Ik aanbid en respecteer hun krachten, waar ik nu getuige van mag zijn vanuit een beschermde omgeving. 

 

Positieve entiteiten versus negatieve entiteiten 4e dimensie, onderwereld, 1e laag

De eerste laag entiteiten zijn zij die feitelijk naast ons bewegen, die iedereen weleens ziet en voelt. De 4e dimensie oftewel de laag 'tussen hemel en aarde' waar entiteiten, positief en negatief, overleden dierbaren huizen die tussen hemel en aarde zijn blijven hangen om daar nog iets af te maken, of gewoon omdat ze niet verder durven. In deze laag zitten onze lieve overleden opa's en oma's als ze nog niet weg zijn. Maar ook de negatieve entiteiten die weigeren naar het licht te gaan.

 

Gevallenen 9e dimensie

Boven de engelen die in de 8e dimensie verkeren hebben we een laag 'Gevallenen', dit zijn gevallen engelen en gevallen goden, onder hen bevinden zich ook demonen en al dat soort. Dit zijn zeer krachtige en heftige entiteiten, deze waren ooit verlicht, onder hen verkeren zij die ooit engelen waren, goden of verlichte meesters maar hun taak verzaakt hebben. Ondanks dat ze door duister omringt zijn dienen ook zij een duidelijk doel, denk aan lucifer, de straf de krijgt als je andere mensen hebt bedrogen, opgelicht etc. Karma.

 

Maar ook kunnen zij zich bevinden onder de mensen, er zijn op dit moment ook mensen geincarneerd vanuit deze lagen. Maar ook demonen kunnen zich huizen in de mens zelf. Deze kunnen zeer grote schade aanrichten en zijn echt geen lieverdjes. Geincarneerde gevallenen hebben slechts als doel verwezenlijken van karma aan zij die bewust dienen te worden. Net als de lichterwerker dienen zij een soortgelijk doel.

 

Over informatie ontvangen en misleidingen

Zoals je begrijpt is er veel mogelijk en mag  je dit niet te licht onderschatten. Ik ben erachter dat zij in kracht verschijnen in wat jij als persoon kan hendelen. Maar als ze willen overtuigen van hun gelijk, door pure angst zullen ze je overtuigen!

Tussen tweelingzielen wordt een spelletje gespeeld met het duister, zij willen de twee de liefde niet laten bedrijven dus maken ze wijs dat ze niet bij elkaar mogen zijn! Het klinkt bijna gehersenspoeld, ben ik mij bewust van. Maar ik maak dit nu mee! Het is geen onzin! Er wordt hier een spel gespeeld tussen duister en licht. Als het licht samensmelt met het duister is al hun invloed weg! Dat willen ze niet! Dus maken ze zichzelf tot vijanden om ons uit elkaar te houden en nu lukt dat ze ook nog.

Ze misleiden je tot de top, als jij naar ze luistert hebben ze je precies waar ze je willen hebben! Uit elkaar, geen liefdesbom geen invloed van liefde maar een wereld die in het ego blijft leven!

Hun doel is de mensen bang maken zodat ze lekker in het ego blijven verder leven en vooral die veranderingen allemaal niet maken! Het is pure misleiding en ze pakken je waar ze kunnen, op jou gevoelige punten zodat je vooral niet doet wat je eigenlijk in je hart wil!

 

Als je artikelen tegenkomt die voor je gevoel zijn geschreven vanuit hardheid, frustratie, boosheid, misschien zelfs misleiding negeer al deze boodschappen, dit is niet de pure waarheid!

 

 

Dus tot slot

De enige waarheid is JOU gevoel JOU hart! Jou liefde is alles wat de wereld wil!

Als je uiteen wordt gedreven bedenk dan dat het geen liefde is, alles wat geen liefde is brengt liefde niet bijeen!

Entiteiten die zich voordoen als beschermer van jou wederhelft, verhalen ophangen over je tweelingziel of jou missie, jou dwingen, angst aan jagen zijn GEEN liefde! Spirits van lichtwerkers zijn zachtmoedig en liefdevol, dragen geen angst over of dwang! En bovendien zijn ze zelfs in staat jou gevoel totaal over te nemen, zodat je niet meer weet wat waar is en wat niet, in de war raakt. Dat jij denkt dat iets een hartgevoel is, kan zelfs totale misleiding zijn!! Als het negatief is, is het al misleiding!!

 

Alleen alles wat liefdevol is, jou gevoel is dat is wat waar is. Daarom mijn noodoproep voor uitzuivering aan mede lotgenoten! Er gebeurd zoveel nu op dit moment en dit stuk mag niet genegeerd worden omdat het alles kapot kan maken. We mogen het omarmen, liefhebben puur voor de lessen die erin liggen. Maar weet dat er altijd entiteiten zijn die je maar wat graag misleiden en daarmee uit elkaar drijven! Ik wil dit echt op jullie hart drukken want het is aan de orde van de dag.

Wordt het je gewaar en los het op! Laat je niet langer misleiden en beinvloeden!

 

Ik ben zeer dankbaar voor alle lessen die mij gebracht worden vanuit de duistere zijden, het zet je aan tot het licht in jezelf te vergroten, de liefde en aandacht voor jezelf ook. Ik heb al vele angsten overwonnen en zal er nog vele overwinnen. De draad tussen mensen en spirits, positief en negatief is zeer dun, we zijn gelijke, wat daar is, dat is ook op aarde. Alleen in mensen herkennen we de duivel niet altijd meteen, de tactiek zit hem in dat nette pak en dat mooie praatje, of onderwereld, alles wat snachts afspeelt. In de geesteswereld is het soms niet veel anders en met angst duwen zij zich naar een andere kant als waar jou ziel feitelijk heen dient te gaan. Dit heb je uiteraard niet meteen door dus kan zeer lange tijd duren voor je het je gewaar wordt dat er iets niet goed gaat. Als jij je missie kent maar dingen juist misgaan kan dat ook invloed van een entiteit zijn, het kan allemaal heel subtiel en zolang jij geen oog voor deze subtiele veranderingen hebt zullen ze aan je voorbijgaan, tot frustratie aan toe. Het zijn vaak juist eerst hele kleine dingen.

Nogmaals, niet om angst aan te jagen, wordt het je gewaar zodat je weer vrij en succesvol kunt zijn! Laat je controleren door een sjamaan! Zij kunnen in een veilige omgeving zuivere uitdrijvingen uitvoeren. Andere methoden schieten helaas tekort, dus maak je geen ilussies daarover. Ik heb gesproken. 

 

Hieronder nogmaals het artikel over wat de kenmerken zijn van een entiteit meedragen

 

Over entiteiten

 

Liefde, licht en kracht

Nuria Rosa

 

 

Mocht je je hier nou in herkennen en graag hulp willen met hiervan los te komen.

Neem dan contact op met een van mijn collega's

Susanne Stoeltjes

 Of Mattijs Snoeij - www.devollezon.nl

 

Ook kan je jezelf healen en uitdrijven door middel van de cursus Negatieve energie verwijderen.