Repelsteeltje

Niemand weet, niemand weet, dat ik Repelsteeltje heet.

 

Repelsteeltje, in de serie Once upon a time, echt een serie die iedere healer moet kijken wat mij betreft. Alle regels van magie zijn zeer realistisch in deze serie. Te mooi om waar te zijn? Ga dan nog maar even op ontdekking, dan heb je nog veel te leren.

Ik leef niet in een fantasie, nee, fantasie is gebaseerd op werkelijkheden die de mensheid verdrongen heeft. Maar ik wil het hier eigenlijk niet over hebben.

 

Ik wil het hebben over mijzelf, want ik ben zo interessant. Nee grapje.

 

Nu ik je aandacht heb, waar liggen jou angsten?

Ben je bang om een prijs te betalen voor een keuze die je moet maken?

Waarom ben je bang?

 

Alles wat is dat is liefde, daar hoef je niet bang voor te zijn. De weg naar vrijheid is een harde weg, dat kan zeer doen. Maar na die pijn is de lucht geklaart.

Waarom ik naar Repelsteeltje verwijs is simpelweg omdat degene die magie dragen, soms bang kunnen zijn voor hun eigen kunnen en daarom in angst schieten. Een healer is niks meer dan een magier, die alle energie van het universum beheerst in zichzelf en daarbuiten. Ook wel alchemie of zielenleer genoemd.

Natuurlijk zijn krachten die je niet kent eng, je moet er tenslotte mee om leren gaan, Maar dat kan je leren van iemand die verder is dan jou in het proces hierin. Sta jezelf dan ook toe om een leermeester te vinden als je voelt dat je hier meer mee moet doen.

Dat proces is het proces van jezelf vinden, je hart vinden, je tweelingziel vinden (ja sorry bijna elke blog gaat daar over, is nou eenmaal mijn pad en het voorbeeld van de magie en hoe het werkt)

In al deze processen loop je tegen vele angsten aan, die je mag aanraken, doorzien, begrijpen om vervolgens los te laten en weer vrijer te worden. En hoe vrijer je wordt hoe meer je eigen magie gaat stromen,

 

Als jij affirmeert wat je wilt, doet of het er al is. Zal je zien dat het er vandaag of morgen gewoonweg is. Dit werkt echter alleen als je volledig ontwaakt en zelfbewust bent, alle lagen van onbewuste angst heb weggevaagd. Anders kan je roepen wat je wilt, dat gaat gewoonweg niet werken. En ja, dan ben je net als Repelsteeltje, bijna letterlijk knip in je vingers en waar je aan denkt gebeurd.

Soms moet je een beetje geduld beteugelen, maar in de eeuwigheid met vertrouwen maakt het niet meer uit wanneer iets gebeurd, je weet tenslotte DAT het gebeurd, wanneer doet er nog weinig toe.

 

Liefde is de meest krachtige magie, onvoorwaardelijk en altijd mag het schijnen de wereld in en in jezelf.

Alleen liefde brengt ons de bovengenoemde magie, opperste liefde voor jezelf brengt het beste in jezelf naar boven en laat je dingen zien waartoe je jezelf nooit in staat had geacht. Maar pas als je voelt en je er volledig bewust van bent kun je hemel en aarde bewegen, letterlijk als het moet. Het gebeurd in het ongeziene, in de energie die je alleen voelt. Maar het IS er, zodra je er aan denkt is iets er al en dat mag je je gewaar en bewust worden.

Doorzie angst en omarm jezelf in deze nieuwe wereld, hou van jezelf en je hebt de wereld in handen.

Elke keuze brengt je dichter tot je doel en missie op aarde, je hoeft die keuze slechts te maken, het universum doet de rest voor je.

 

Licht en liefde

Nuria Rosa